Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Nekem ez az ajánlat nagyon bejönne.
Kérdés már csak az, hogy mennyire bízhatok ebben az egész dologba. Szerintetek? Pl van valami biztosíték, hogy ha elutalom ezt a nem kis összeget, akkor tényleg elpostázzák és meg is fog érkezni a csomag?
Standard Int'l Postage. Nem tudom mit jelent magyar viszonylatba, lenyúlhatják-e a tisztelt dolgozók...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Tibinho
tag
nektek megszokott jönni nagyobb értékű termék? mert én eddig 3 drágább cuccot rendeltem és soha nem jött meg... pénzt vissza utalták azzal nincs gond, csak hát érdekes...
I'm Gotham's reckoning.
-
Winner_hun
titán
-
Daniel Alves
őstag
válasz Winner_hun #19691 üzenetére
Ez szép!
Gondolom a sok plusz megrendelésből amit bonyolítasz itt Ebayen![ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Thomaskill #19695 üzenetére
Resolve a problem vagy Report a buyer alatt keress olyat, hogy Open Unpaid item case.
⭐ Stella
-
Thomaskill
csendes tag
Nem látok ilyet..
Ilyenek vannak:
Print shipping label alatta More actions ezen belül:
Add tracking number
Mark as payment received
Mark as shipped
Leave feedback
View order details
Contact buyer
Send invoice
Sell similar
Relist
Resolve a problem
Add note
Add to list
Report a buyerAzért szeretném indítani mert 1 hete nem fizetett a vásárló, írtam neki e-mailt , nem is reagál! Akkor jogos, IGAZ?
-
Thomaskill
csendes tag
válasz radi8tor #19693 üzenetére
Nem látok ilyet..
Ilyenek vannak:
Print shipping label alatta More actions ezen belül:
Add tracking number
Mark as payment received
Mark as shipped
Leave feedback
View order details
Contact buyer
Send invoice
Sell similar
Relist
Resolve a problem
Add note
Add to list
Report a buyerAzért szeretném indítani mert 1 hete nem fizetett a vásárló, írtam neki e-mailt , nem is reagál! Akkor jogos, IGAZ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Thomaskill #19692 üzenetére
eBay-en az eladott termék jobb szélénél levő opciók között van ilyen. Azt hiszem.
⭐ Stella
-
Thomaskill
csendes tag
Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hol indíthatok unpaid item case-t?
-
Winner_hun
titán
-
B.Mark
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ebay-es dologban? Láttam Vaterán, hogy a bolti árhoz képest fillérekért árulnak (kamu) Converse cipőket. Ezeket Kínából szerzik, nagy valószínűséggel ebay-ről 10-20$-ért. Viszont én hiába keresem, nem találom meg őket egyik külföldi oldalon sem.
-
rocket
nagyúr
válasz Daniel Alves #19686 üzenetére
Szia!
Ennel a termeknel nincs lehetoseged licitalni.
Azonnali megvetel van (buy it now), vagy az eladonak tehetsz ajanlatott (make offer).[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Lenne egy termék!
1998/1999 LUIS ENRIQUE # 21 FC BARCELONA HOME SHIRT NIKE SIZE LOlvastam itt a topikban korábbi hozzászólásokat is de valami nem tiszta.
1 alkalommal tehetek licitet vagy több alkalommal?!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Slownz
senior tag
válasz DonThomasino #19683 üzenetére
Ott tudod beállítani, hogy végül is milyen célból küldöd a pénzt. Ennek lényege, hogy a "gift"-ként való küldés ingyenes, viszont, ha úgy küldöd, akkor a Paypal semmilyen felelősséget nem vállal a pénzedért. Szóval, ha pl. használtan veszel valamit külföldről (ami, nem Ebay, mert ott evidens, hogy Paypal), akkor érdemes "Goods"-ként elküldeni.
Ezek díjszabása: KATT -
Slownz
senior tag
válasz DonThomasino #19681 üzenetére
Úgy tudom, hogyha van pénz a paypal egyenlegeden, akkor automatikusan arról utal.
Amúgy meg a "send money" menüpont alatt tudsz pénzt küldeni.
-
DonThomasino
veterán
Hogy kell paypal on utalni egyből email címre?
ha úgy akarom hogy egyből a net es számláról vegye le ne a paypal egyenlegből" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
mcs10
tag
-
Abysmal
aktív tag
Ma megérkezett a 3 hónapja rendelt töltőm Már rég visszakértem a pénzt, és le is mondtam róla, erre hozta ma meghozta a postás. Lehet a fél világot végigutazta ennyi idő alatt.
-
mcs10
tag
válasz Winner_hun #19668 üzenetére
és ők ezt hogy fogják hozzárendelni,mert abban nem til sok minden szerepel, így végülis akármilyen paypalosat küldhetek! vagy sem?
mcs10
-
mcs10
tag
Sziasztok!
szoktam rendelni kínából, most először kaptam a vámtól levelet (posta). És kérnek számlát, értéknyilatkozatot, banki utalásról szoló nyomtatványt. Paypalon keresztül szoktam fizetni.
Mi a legjobb megoldás?
köszönöm!mcs10
-
veterán
-
Vicoo
senior tag
Be lehet állítani, hogy azok a termékek amelyeket nem szállítanak Magyarországra, azokat ne is listázza?
-
Predator2
addikt
1, Be lehet valahol állítani egy terméknél h pl: csak a terméket mutassa a kiegészítőket ne vagy pont fordítva? (vagy csak én nem tudom a keresőt rendesen használni)
2, A fő szállítási címet beállíthatom úgy ékezetes karakterek is vannak benne vagy inkább mellőzzem? Úgy is ide ér majd a csomagom?
3, Van ebay-nek olyan része ahol Best Buy dolgokat mutatnak? Kíváncsiságból
Vagy pl olyan termék lista amit a vevők szerint is jó vétel lehet?THX a válaszokat
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
rocket
nagyúr
válasz hevizms #19660 üzenetére
A termek vasarlasanak Paypal szamlajat kell kinyomtatni.
Valoszinuleg GIFT-kent lett feladva (vagy alacsony erteket irtak ra), es fentakadt a vamon, mivel szamla nem volt a csomagban, ezert most kerik a szamlat, hogy a valos ertek alapjan megallapitsak van-e vam es/vagy afa fizetesi kotelesseged, ezert kernek a Paypal szamlarol masolatot.
Amennyiben valoban nem fizettel a termekert hanem ajandek, akkor buntetojogi felelosseged tudataban nyilatkozhatsz rola, hogy nem fizettel erte.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
hevizms
addikt
Valakinek volt már olyan hogy a DHL nyomonkövetésnél az van hogy a vámolás megtörtént,utána meg percre pontosan1 órával(15:57)kapok egy emailt ezzel a szöveggel egy DHL-es ügyintézőtől:
Tisztelt Ügyfelünk,
A vámhivatal operativ csoportja a fenti küldeményel kapcsolatban devizakiutalási igazolást kér, amennyben nem fizetett az áruért kérem –büntetőjogi nyilatkozat formában, leírni hogy miért nem fizetett.
Kérem küldje el a bekért okmányt mivel ameddig ez nincs bemutatva a vámhivatalnak nem tudjuk a küldeményt vámkezelni.Rákerestem a neten(illetve kerestem volna),de nem igazán dob ki semmit erre vonatkozóan.
Mi ez a devizakiutalási igazolás dolog?Ez van a nyomkövetésnél:
16 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 14:57
15 Vámkezelés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 08:12
14 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:47
1 Csomagok13 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:44
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Winner_hun #19657 üzenetére
Köszi, ezt eddig nem is figyeltem!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Winner_hun
titán
válasz Daniel Alves #19649 üzenetére
Licitálj rá, ha nyertél írd meg az eladónak hogy pár napon belül tudod kifizetni mert most nincs pénz a számládon.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
veterán
válasz Daniel Alves #19652 üzenetére
Akkor bocsi.
Paypalon van egy ilyen:
My recent activity - Last 7 days (Mar 29, 2012-Apr 5, 2012)
Alert messageClose the alertThis list doesn't include your most recent account activity yet. (Last updated April 5, 2012 03:46 PDT)
Ez mit jelent, és mit kéne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Daniel Alves #19649 üzenetére
Nem szállít Magyarországba.
faresz5: Köszi, akkor ha nem ír hamarosan, márpedig már nem fog, elindítom a case-t.
2 dollárról van egyébként szó.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Végre megjött (21 nap) az ebay-en rendelt 2 akksim (80%-on) + töltőm eu adapterrel 2500 ft-ért Hongkongból
Sajnos kicsi a postaládám, így mehettem érte a postára...
Eddig jól teljesít, 2 óra wifi net és zene hallgatás csupán -2%...
Egyet el is adok 2e-értRemélem a napelemes töltő (nem az olcsó fajta) is hamar megjön, és müködik majd!
A 2 euros 6db folia németből 4 nap alatt valóban blade-hez előre vágott is tökéletes...ui.: user error miatt 2-őt elcsesztem, mert nem tudtam miként kell felrakni
Itthon mennyi lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. LEnne ez a termék. Viszont ahogy nézem csak PP keresztül lehet kifizetni a cuccot.
A kérdésem az lenne hogy van egy mastercard kártyám. Azon keresztül lehet úgy utalni PP-re hogy a egyből látszódjon a pénz a számlán?Csak mert a banki utalás általában 2-3 napba kerül mire megérkezik a PP-re és mivel 9óra van a licitből így nagyon úgy néz ki hogy lecsúszok róla
Közben fentebb olvastam a hozzászólásokat de valami nem tiszta...
Esetleg tudna segíteni valaki?[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
veterán
Sziasztok!
Ma van az utolsó nap, hogy nyithatok case-t.
Az eladó azt írta várjuk meg a hetet, tudom ilyenkor legtöbb estben időhúzás van.
Vásároltam már tőle többször megbízok benne és megvárnám még ezt a hetet.
Fordításban kérnék egy kis segítséget.
Olyasmit kéne írni neki, hogy: Megvárom a hetet, ha írásban megígéri, hogy visszautalja 45 nap után a pénzt. Nem tudom ezt hogy kéne angolra átfordítani, hogy értse mit akarok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz faresz5 #19640 üzenetére
Rendelt már valaki 10colos körüli tabletet? Mik a tapasztalatok vámot kell fizetni ,illetve minőség terén milyenek?
Rendeltem, kettőt is, igaz csak 7colosat.
Nagy minőséget ne várj az ilyen olcsó
vackoktólkütyüktől, eléggé gagyik. Vám nem volt, valami 30$-t írattam a csomagra ( egyben volt a kettő tablet, nem bontották fel )Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
faresz5
senior tag
válasz radi8tor #19643 üzenetére
Tehát ha feltöltesz az euró számládra pl 400eurót, paypalhoz társítod az eurószámládhoz tartozó bankkártyát, akkor ezzel tudsz fizetni paypalon.
Paypal elrejti a bankkártyád adatait. Nem kell sehová utalgatni, csak használni a paypal azonosítódat ,ami egy email cím.
Ebben az esetben, pl ha Te 280ft-ért vetted az eurót, és mondjuk gyengélkedik a forint és 308ft lesz az euró, Te akkor is a 280ft-ért vásárolt euróval fogsz fizetni.(magyarán nincsen semmi tranzakciós költség,ill biztosan fogod tudni,hogy Te 280ft-s euróval tudsz fizetni,és nem az aktuális árfolyammal.(ami pl 308ft)) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cyberfly #19641 üzenetére
Van erre egy PayPal topic.
Lényeg az, hogy PayPal-t kétféleképpen lehet használni:
- Utalsz rá pénzt (van egy számlaszám PayPal-on belül, ahova lehet utalni), 1-2 napon belül megjelenik ez az összeg PayPal számládon. Ehhez neked EURO alapú számla kell.
- Társítasz PayPal-hoz egy bankkártyát és ekkor nem kell számlára utalni. Vásárlások alkalmával bankkártyáról vonja le az összeget. Ehhez neked EURO alapú számla kell bankkártyával.
⭐ Stella
-
cyberfly
csendes tag
válasz radi8tor #19639 üzenetére
Huu, bocsi hogy értetlenkedek, de ez az euros dolog nem tiszta nekem.
Akkor az euros számlához kapott bankkártyával töltöm fel a PayPalt?Ne haragudj hogy nem vágom. De úgy tudtam hogy pl a forintális feltöltésnél, azért kell megadni a PayPalnál a bankszámlámat mert akkor csak arról fogadja el a feltöltést.
Ez a bankkártyás dolog akkor mire jó? Hogyan lehet használni?
Köszi a választ!
-
faresz5
senior tag
válasz Winner_hun #19635 üzenetére
nagyobb a valószínűsége, mintha újraküldetné, így értettem. Egyébként a Te eseted ritka, 1000esetből talán 1, kicsi a valószínűsége.
Más:
Rendelt már valaki 10colos körüli tabletet? Mik a tapasztalatok vámot kell fizetni ,illetve minőség terén milyenek? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #19635 üzenetére
Mesélsz erről pár mondattal többet is? Lehet én is ilyenbe futottam anno csak végül elutasították a kérvényemet.
⭐ Stella
-
Winner_hun
titán
válasz faresz5 #19626 üzenetére
Refund aztán újra megrendeled trackinggel, ekkor biztos megkapod
Azt te csak hiszed. A nyomkövetés nem egyenlő a 100%-os kézehezkapási garanciával. Sőt, a nyomkövetés simán csalásra is használható. Több mint egy hónapja bírkózok a PayPal-lel egy ilyen csaló miatt....
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
cyberfly
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy van e arra lehetőség hogy Euróval töltsem fel a PayPal számlám?
Eddig mindig úgy csináltam hogy a Ft-ot átutaltam a magyar bankszámlámról, és akkor feltöltötte forinttal. Amikor fizettem akkor kb 302-303 Ft-al váltotta az eurót.
Most szerezterm olcsón eurtót, hogyan tudnám azt rátenni?Előre köszönöm a válaszokat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Buvana #19630 üzenetére
My eBay/Purchase History-ban kell lenned (miután megvetted a terméket).
A terméknél jobb szélen van egy More actions rész, arra kattintva nyílik le a menü, ahol a request total from seller-t kell látnod.PayPal nélkül ki sem tudod fizetni az eBay-es cuccok 98%-át, úgyhogy nem árt regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Buvana
aktív tag
válasz radi8tor #19628 üzenetére
Szóval leütés után? Ahhoz akkor regelnem kell paypal-re. Azt hittem előbb meg tudom nézni mennyi a 2 doboz postaköltsége. Becs szó nem látom a request total from seller - lehetőséget. Az előnézet fülön elakadtam, de ott dupla száll. költség van.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
-
Buvana
aktív tag
Vásárolnék Angliából 2 db kis IP kamerát, de a szállítási költség így 2x-es. Kérdem én miért? Kb mobiltelefon doboz méretű 1 küldemény. 2 db 2x akkora. Nem lehet egy csomagként küldeni egy díjért? Köszi!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
faresz5
senior tag
válasz DonThomasino #19625 üzenetére
Ilyenbe nem szabad belemenni.
Refund aztán újra megrendeled trackinggel, ekkor biztos megkapod, előző esetben vagy igen vagy nem. Jártam már úgy,hogy kaptam egy trackinget, természetesen utólag kiderült,hogy csak Magyarország stimmelt, a város nem. De kifutottam az időből, a papaltól csak a tracking árát kaptam vissza. A bankomtól kellett visszaszerezni az összeget, nagy nehezen hetek után. -
DonThomasino
veterán
Levelezetem egy ferd* szemű eladóval.
Abban maradtunk hogy újra küldi az nem jött meg,
aztán írt h ha utalok 2$ akkor újraküldi megint nyomkövetve.Írtam OK erre jön egy e mail.
leiqingjun1973's email address is no longer valid.
Contact member through My Messages.Megváltozatta a e mail címét vagy mi ez?
Írtam a paypal os mail jére is de nem jött válasz.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Thomaskill #19622 üzenetére
Vevő küldi el a pénzt neked.
Ha még nem jelent meg PayPal-on a termék ára, akkor nem fizetett a vevő.
1 héten belül még nem szokás reklamálni, de ha már 1 hete ütötte le/nyerte meg a cuccodat, akkor írni kell neki, hogy fizessen vagy nyitsz egy unpaid item case-t.⭐ Stella
-
Thomaskill
csendes tag
Sziasztok! El adtam egy terméket eBay-en de paypal számlámra nem érkezett pénz... viszon eBay-en van egy ilyenem Not received... Most akkor mi van? Az eBay fog utalni paypalra vagy a vevő? Lehet az az oka annak hogy nincs mani a paypal-on hogy még nem fizették ki? Segítsetek! Előre is köszönöm!
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Tudom, 45 EUR a max ár (P+P) amennyi esetén még nincs pluszköltség, de olvastam itt a fórumon hogy van erre olyan megoldás hogy több részletben fizetni a vételárat, hogy ne legyen meg a 45 EUR. ( Konkrétan egy órát akarok venni, és az USAból 101 USD lenne (P+P) , ami ugye 75 EUR kb , míg itthon ez az óra kb 10 ezerrel drágább ) . Valakinek van ebben tapasztalata?
-
veterán
Megjött ma egy csomagom amit januárban rendeltem.
Ma is írnom kellett egy eladónak csütörtökön lejár a 45 nap.
Azt írta várjuk meg a hetet.
Szerdáig ha adok neki időt az még jó?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Newyorker
addikt
válasz radi8tor #19611 üzenetére
"eBay Customer Support has refunded you through PayPal and the case is closed. Mar 30, 2012 at 9:03 AM
Refund information:
We issued you a GBP 13.88 refund to the PayPal account that you used to purchase this item. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.Final decision:
This case has been decided in your favor.eBay Customer Support comments:
Our records show the seller didn't respond to the case. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case."Mert ugye ezt az üzit kaptam, rendben, akkor várok! Ezt most egyébként nekem az ember fizette vissza, vagy az eBay?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Skacok, segítsetek!
Ha full refundolnak nekem pénzt, akkor az a bankkártyára megy vissza? Vagy csak a paypal számlára? Mert szombat volt full refund és nem kaptam SMSt, h utaltak volna a számlámra???
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Avicularia
veterán
válasz Vizirájder #19606 üzenetére
Nekem ugyanez van,sok-sok évvel ezelőtt a németre regisztráltam,még levélben küldték a jelszót a belépéshez.Mai napig németül kapom az üzeneteket,pedig jobb lenne angolul.
Szerintem nem lehet állítani,de valaki járatosabb majd kijavít ha tévednék. -
MAC72
tag
Valaki az én fentebb feltett jelentéktelen kérdésemre tudna válaszolni?
Szeretnék regisztrálni és nem akarom elrontani! -
Vizirájder
csendes tag
Hali!
Segítséget kérnék valakitől a következő témában. Anno az ebay.de -n regisztráltam, németül, mert ott vettem motoros cuccokat. Jelenleg viszont az angol nyelvű ebay.co.uk-t használom, mert itt élek. Az a gondom, hogy az összes értesítést, emailt német nyelven kapom, ami nem az erősségem - egy büdös szót nem értek belőle! Van erre valahol valami beállítási lehetőség? Vagy ez most már így marad?
Kösz -
faresz5
senior tag
válasz bajtokarpi #19604 üzenetére
User error: Megoldás->
Searche gomb mellet (nagy kék, ) advanced menüpont azon belülLocation, Only show items(check box bepipál)
available to : legördülő lista :HUN[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves, hogy hol tudom beállítani azt, hogy csak azok a termékek jelenjenek nekem meg, amit kiszállítanak kis hazánkba?
Köszi
battletag: bossi#2666
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest