-
IT café
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
őstag
válasz Skeleton01 #1646 üzenetére
Nvidia Control Panelen korlátozd le 57fps-re, késleltetés csökkentést ultra-ra és a vscyc-et állítsd fast-ra vagy adaptive-ra.
-
JulesTS
őstag
válasz Skeleton01 #2004 üzenetére
A kormányos topik összefoglalóját olvasd el, rengeteg hasznos infó van benne:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/
Nem tudom mennyit szánsz rá, de a G25-ből kiindulva szűkös a keret.
Én a fogaskerekes kormányokat nem eröltetném. Minimum valami fogaskerék/szíj hibridet néznék. Pl. a T150 (PC/PS), vagy TMX (PC/Xbox) és ezekből is a 3 pedálos verzió, vagy az utódjuk a T248 aminek jobb pedálja van, kicsit drágábban már teljesen szíjas T300 (PC/PS), TX (PC/Xbox) szintén 3 pedállal. Esetleg ha engedi a pénztárca, akkor a Fanatec szíjas bázisaival ki lehet fogni jó vételt. Mindezek természetesen használtan, mert egy részük már nem kapható újonnan, a többi meg kicsit túl van árazva. -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #2724 üzenetére
S2000-ből is jöhetne még a pár. A Fiesta miért nincs bent azt nem értem. 2 évben is bajnok autó volt és a Ford-al talán még nincsenek rosszban.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #3362 üzenetére
Ezek szerint akkor sikerült jól beállítani a bázist.
Gyakorolni is jó az RWD verseny. Nyomd le, ha van időd és kedved.06-3o/9759I39
-
JulesTS
őstag
válasz Skeleton01 #3365 üzenetére
Direct input 3 ffb csatornát használ, FOR a fő FFB, DPR csillapítás, SPR középre húzó rugó. Modern játékok (pár kivétellel) csak az elsőt használják. Régebbi arcade játékoknál lehet jelentősége az utóbbi kettőnek. Elvileg a modern szimulátoroknál nincs hatása, hogy hova állítod a DPR-t és az SPR-t (legfeljebb boxban álló, vagy lassan guruló autónál használhatják súrlódást, vagy középre húzást adni a kormánynak). Vagy 100%-ra vagy 0-ra állítják ezeket, de ha nem jön rajta jel akkor mindegy, hogy mire van...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Skeleton01 #3493 üzenetére
ClubSport RS
Vagy ClubSport Universal Hub V2 és mellé a kerek bőr vagy alcantara kormány.
-
petikeh
tag
válasz Skeleton01 #3559 üzenetére
Discordon állandóan arról megy a mantra, hogy a Toyota, meg úgy általánosságban a japán (dél-koreai) gyártók licencei elég neccesek. Pláne, amikor régebbi autókról van szó. Meg a japánok hozzáállása is érdekes ezekhez a dolgokhoz.
Amúgy én a rally2-es Yaris mellett, még biztosra veszem a Bútor által is használt C3 WRC-t, ugye ott indultak a legkomolyabb pletykák, hogy annak a hangját vették fel. Akkor még valamelyik Mégane Kit-Car hangjait rögzítették, de az meg már van a játékban.
Amúgy a magam részéről örülnék még a nagy szárnyas Focus WRC-nek, amivel pl. Markko Martin ment, a DS3 WRC-nek, Peugeot 106 Maxinak, Octavia WRC-nek, Swift, vagy Ignis S1600-nak.
Pályák esetén szerintem tuti, hogy jön majd Lengyelország és Lettország, a meglévő helyszínek közül, pedig pl. a horvát rallyn jöhetne egy új szakasz, a Montén is volt idén egy nagyon király szakasz, de szívesen látnék a CER-nak is valami kis másabb jellegű, technikásabb szakaszát.
Discordon az a pletyka járja, hogy a portugál és a svéd helyszín fog új pályákat kapni. Na majd meglátjuk!
EA Sports WRC - Basturapete - pete_thereal #47
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Skeleton01 #3557 üzenetére
A Yaris kapcsán szerintem is, másra azon kívül, ami autókból érdekelne én a magam részéről nem számítok, a Celica licensz szerintem sem lesz meg nekik.
Sohasem fog teljesülni, de ha az EA meglepne a Group S-el, azt nem bánnám
Nyilván olyan autókról van szó, amelyeknek sohasem nyílt alkalma egymás ellen versenyezni a Group B tragikus vége miatt és ez indította útjára a kezdetben elég limonádé Group A-t is, de technikailag minden főbb gyártónak volt legyártott, tesztelt és működő Group S autója (Audi RS002, Lancia ECV1 és ECV2, Mazda RX7 MRTE, Ford RS200 Evolution, Toyota MR2 222D, Peugeot 405 T16, Lada Samara EVA S-Proto, Opel Kadett Rallye 4x4).
Helyszínekből viszont Wales visszatérésének örülnék, sok kellemes szakasz emléke fűződik hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Skeleton01 #3559 üzenetére
Jah tényleg.
A régi Toyoták és Hyundaiok licenc miatt nem tudnak bekerülni. A festések sajnos dettó.
A jogelődnek meg nem volt köze a játékhoz, ott egyszerűen más autók voltak. Remélem azért a DS3 meg a C3 WRC bekerül majd.
De jöhetne még a 2006-os Impreza, Octavia WRC, meg több Focus.
Lengyel és lett pálya biztos jön, remélem a horvát szakaszokat is bővítik (azért emeltem ki félkövérrel, hogy elvileg kapunk új szakaszokat meglévő pályákhoz is).
És nagyon örülnék Walesnek.
@Solt UE miatt VR szerintem nem lesz jobb. Majd egyszer utolérik a hardverek, de szép akkor sem lesz. De elég röhej, hogy min. 4080 kell, hogy használható legyen. Persze valamennyit azért még lehet faragni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #3576 üzenetére
Én nem vettem észre változást. Se jobb, se rosszabb nem lett.
06-3o/9759I39
-
jlaci74
aktív tag
válasz Skeleton01 #3682 üzenetére
Nekem minden kiesett a Logi Momo és 2023 Decembere között ... ( még Mixi kisgyerek volt és játszott nálam az RBR-en egy baráti összejövetelen... )
F1 nem érdekel ( tv-ben sem nézem meg ), a pályát kipróbáltam a nagy kedvenc Nordschleife miatt de az a nagyon precíz menés ami a pályára kell az nem a világom, nekem a rallys kalandok kellenek ... -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #3704 üzenetére
Az eredmény is jó lett. Gratulálok! Sokat számít időben, ha nincs rumli.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #3928 üzenetére
TT-ben még hagyján, de mondjuk amikor végig küzdesz 30 km-t és a végén odavered a kaput és terminál, akkor azért le lehet dobni az ékszíjat.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #4034 üzenetére
Kár érte. Ha nem erőlteted akkor pár hellyel előbb végeztél volna a verseny első félben mutatott tempóval. Általában az első 10-ben voltál. Volt 6. időd is. Azért az nem rossz tempó.
06-3o/9759I39
-
JulesTS
őstag
válasz Skeleton01 #4056 üzenetére
Köszi. Háromszor csúsztam le éppenhogycsak picit a pályáról. Az első kettőnél vissza kellett raknom a pályára, mert elakadtam (egy bokor, meg egy bucka) , a harmadiknál meg néztem, hogy lefogok sodródni, nem baj, majd visszarakom a pályára, erre amikor átbillentem a szélén, nézem, hogy nincs alattam domboldal, bakker szakadék...
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz Skeleton01 #4475 üzenetére
Na ez fini csemegének hangzik nekem
Saras múrvás esős dolgok... nyami (minusz Szaúd-Arábia ahol soha nem esik az eső )"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #4496 üzenetére
Ezeken elég gyorsan végig lehet érni. Elég tempós szakaszok a képek alapján és elég rövidek ehhez mérten.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #4631 üzenetére
Szerintem belefér, ha valaki az új autóval megy. Mondjuk az nem gond, hogyha a bajnokság top5-6 pilótája marad a 2023-as autóknál.
Valaki próbálta már mindkettőt jól beállítva mekkora a különbség?06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz Skeleton01 #4714 üzenetére
Az itteni Akropoliszt még nem ismerem. 2 VB verseny múlva odaérünk.
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest