-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
meluskabbrc
csendes tag
Köszi a választ Ébri
))Ez a jailbreakelés nem nagyon zavar, mert azt sem tudom mi az sajnos
Viszont elmentem ma, meglestem élőbe a kobot, az auráért nem nagyon voltam oda, vszont a HD változat eléggé tetszett, a kindle meg sajnos annyira megadta magát hogy 15 percnyi töltés után sem bírta feléleszteni az eladó. Igy azon nem tudtuk megnézni a szótárakat. Viszont a kobon nem volt semmiféle magyar, csak német, angol, portugál, valami kinai féle, meg még egy pár amihez nem sok közöm van
Ami nekem fontos lenne, angol, német, török, de magyarra fordítson. Az eladonak meg fogalma sem volt milyen nyelvek vannak a kindle.n. Konvertálás : Ha a meglévő epub-jaimat pl. ráküldöm hogy konvertálja AZW-3 ba akkor azok jók lesznek? köszönöm, szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szemüveges topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 6. generációs iPad (6th Generation) 128 GB - Wi-Fi + Cellular
- Apple iPad Air 6 ,M2, 11'', Blue, 128Gb, új, karcmentes, 1 év apple gari+ pencil
- APPLE Ipad AIR A1475 9.7" 64Gb - Cellular - IOS, 12.5.7
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest