Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
meluskabbrc
csendes tag
Köszi a választ Ébri ))Ez a jailbreakelés nem nagyon zavar, mert azt sem tudom mi az sajnos Viszont elmentem ma, meglestem élőbe a kobot, az auráért nem nagyon voltam oda, vszont a HD változat eléggé tetszett, a kindle meg sajnos annyira megadta magát hogy 15 percnyi töltés után sem bírta feléleszteni az eladó. Igy azon nem tudtuk megnézni a szótárakat. Viszont a kobon nem volt semmiféle magyar, csak német, angol, portugál, valami kinai féle, meg még egy pár amihez nem sok közöm van Ami nekem fontos lenne, angol, német, török, de magyarra fordítson. Az eladonak meg fogalma sem volt milyen nyelvek vannak a kindle.n. Konvertálás : Ha a meglévő epub-jaimat pl. ráküldöm hogy konvertálja AZW-3 ba akkor azok jók lesznek? köszönöm, szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest