Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
válasz sityupityu #9146 üzenetére
Nah az a gáz, hogy a régi appot meg nem indítja el telóm. Vagyis a 12 android végett nem indul sztem.
-
NORBl
aktív tag
válasz sityupityu #9146 üzenetére
Köszi
-
NORBl
aktív tag
válasz sityupityu #9143 üzenetére
Az app nem a storeból van. Igazából most meg se találtam storeba. Dji honlapról van letöltve, és külső forrásból lett telepítve.
-
NORBl
aktív tag
válasz sityupityu #9136 üzenetére
Megcsináltam mindent amit vidiben mondtak, de nem kérdez rá a dji app erre a wlan módosításra. Google amcsiba rak, mintha ott lennék. Van tippetek mit csináltam rosszul?
-
moleculez
veterán
válasz sityupityu #9137 üzenetére
Azt olvastam hogy 500g alatt nem kell regisztrálni, és engedély sem kell, de nem szabad emberek fölött, valamint lakott területen 100m fölött, és max 50m távolságra a kezelotol. Nekem meg ugye mini2-m van.
Valamint volt a hotelnak egy tetőterasza, ahonnan kényelmesen reptettem egy tea mellől.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pluhm
aktív tag
válasz sityupityu #9136 üzenetére
Ez működik dji fly-al is?
-
NORBl
aktív tag
válasz sityupityu #9134 üzenetére
Air 1, igen.
Tudnátok segíteni az "usásításban" ?
-
Pilisi01
csendes tag
válasz sityupityu #9067 üzenetére
Jól voltak felszerelve, lehet hogy van Alis ami jó, ez meg gyártási hibás volt
-
veterán
válasz sityupityu #9067 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy nem mind ugyanarra forog
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #8818 üzenetére
Abban van Active Track? Nem is tudtam…
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #8815 üzenetére
Neked most Air 1-ed van?
-
veterán
válasz sityupityu #8813 üzenetére
Igen a 250g még egy nagy plusz ami miatt most ez lett.
Igaz az A2/S az jobban mozog a nagyobb szélben, de úgy vagyok vele, hogy akkora nagy szélben amúgy sem szoktam repülni.
De ki tudja lehet, hogy mégis hiányozni fog az AT és eladom aztán jön újra az A2 vagy inkább akkor már az A2S..
Csak mivel most videókba akarom használni a képeket így muszáj lesz officiale módon repkedni vele..... Az valami hihetetlen, hogy mennyire meg van bonyolítva.Néztem még a Zoom-ot is ennyiért elég jó áron van, de valószínű jön ennek is újabb modell tavasszal plusz ugye "nyers" és nem FMC.
Viszont az, hogy a Mini és az Air között repülési szabály terén szinte nincs különbség az kicsit bosszantó. Jó az Airhez már kell jogsi plusz biztosítás, de akkor sem szállhat fel az ember Minivel sem kénye kedvére.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #8811 üzenetére
Utána néztem azért lennék kíváncsi a te véleményedre is, hogy hobbi és szórakozásra miért nem elég a Mini 2!
Nyilván az Active Track jól jönne, de igazából nekem más funkció nem fog hiányozni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #8809 üzenetére
Mikre nem képes a sima Airhez képest illetve miben gyengébb?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #8697 üzenetére
Segítettem magamon, hátha valakinek még jól jön. Link.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Geresics
addikt
válasz sityupityu #8684 üzenetére
Duna fölé nem mertem beengedni a Minit, mert itt is többször olvastam, hogy a víz fölött meghülyül. Azóta ez szoftveresen javítva lett? (Alacsonyan szállni volna jó...)
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Masterboy84
tag
válasz sityupityu #8533 üzenetére
Nekem annál is ugyanezt írta ki. Lehet, hogy a telefonban vam vmi elállítva, nem tudom. Nem is az én telefonommal próbáltam, mert nekem nem androidos van, így nem vagyok benne nagy guru
[ Szerkesztve ]
-
Masterboy84
tag
válasz sityupityu #8531 üzenetére
Kiír vmi beállítást az alkalmazás (fake gps) ami kell az "átveréshez", de olyan beállítás nincs az androidon, legalábbis én nem találtam. System>Developer options>Debugging>Select mock location app
-
Fuhur
kezdő
válasz sityupityu #8091 üzenetére
Lehet, hogy azt is kell majd regisztrálni meg biztosítást kötni rá és persze kell majd hozzá drónjogsi is
-
veterán
válasz sityupityu #7845 üzenetére
Nekem mondjuk a természet a minden, az emberi rombolás meg a semmi
-
veterán
válasz sityupityu #7839 üzenetére
Kellene a topikra is egy álcaháló!
-
bacus
őstag
válasz sityupityu #7765 üzenetére
Én meg nem ! Ha valóban 10e forint az, hogy jogsim legyen 1 kg-ig, ehhez még jön egy elfogadható áru biztosítás (évi 5-10e között), illetve lakott területen kívül nem kell légtérhasználati, csak az appal jelzed, hogy röpködsz, akkor szerintem ez nem áldozat.
Persze ki mire használja, de egy 4k kamerás drónnal nem 1m magasan akarsz a fák között röpködni, bukfencezni, ott a vágóképek készítése a cél.
Én pl az utazási videók színesítésére szeretnék drónt használni, pont mint ami most is van pár videóban, parkolóban megállsz és csinálsz 2 percnyi videót 10-20m magasságból max, magatokról, a tájról.
Igen, jó lett volna ha lehet lakott területen belül is röptetni, vállalva azt, ha belekerül valami a videó látóterébe, akkor azt nem használhatom fel.
Itt azért a kertvárosi rész hátsó kertjeiben eléggé leszarós a dolog, mert nincs rajta kapási lehetőség sem sok helyen a hátsó kertbe nincs belátás, nem tud senki bejönni, csak nem ront be a TEK.
Vidéki kis városban, falvakban is megnézném én azt, ahol az a pár rendőr becsönget, hogy "te Gyurka, te röpködtél a templom tornyánál?", "ja Tibikém, én, a fiam és a lányod elmentek bringázni, gyorsan kihasználtam, hogy nem dumál bele"Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
veterán
válasz sityupityu #7765 üzenetére
Azok nem kukkolnak!
Nem akarok nekik tippet adni, de a hatóság helyében elkezdeném monitorozni a sosölbroáff felületekre feltöltött anyagokat.
Mindjárt változna a hozzáállás.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #7646 üzenetére
Ki kell próbálni... Ki tudja lehet...
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #7643 üzenetére
Ez így nem feltétlenül igaz. Mert a megnövekedett teljesítmény felvétel esetén jelentősen csökken a repülési idő...
-
veterán
válasz sityupityu #7643 üzenetére
Én arra gondolok, hogy ha max. sebességgel tolod neki, akkor amiatt lecsökken a repideje.
Nem tudjuk (?) mekkora sebességnél a legjobb a hatásfoka.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
nagyúr
válasz sityupityu #7639 üzenetére
"hatótávban meg az air 2 a gyorsasága miatt biztos messzebb"
Így gondoltamTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
veterán
válasz sityupityu #7639 üzenetére
Van arról teszt, hogy melyik típus milyen sebességgel képes egy töltésből a leghosszabb utat bejárni?
-
Fuhur
kezdő
válasz sityupityu #7465 üzenetére
Szóval az éjjellátó és a hőkamera nem feltétlenüln azonos. Sőt, általában nem az. Infra egyébként egy széles spektrum a látható "alatt". Abban igazad van, hogy ez hőkép ami a közeli infra alatt van. De maga az infra tartomány kb. 700 nm-től 1mm-ig tart (ez ügye hullámhossz).
Nagyon sok éjjellátó "egyszerű" fényerősítő. Atán vannak a közeli infrában látó éjjellátók amik általában megvilágítást igényelnek. Ez is több hullámhosszon lehetséges kb 900 nm környékén és persze vannak a hőtartományban működő éjjellátók is. Persze, ha ezekkel játszol akkor erről sokkal többet tudhatsz nálam Én csak néhány speciális területét használom ezeknek.
Igen ez egy FLIR kamera de valóban kicsi felbontással. Azért vettem, hogy legyen egy viszonylag olcsó hőkamerás cuccom drónra. Ez FLIR Duo R, azaz radiometriás, de kis felbontású. Van másik, nagyobb felbontású FLIR-em is, de az most nem volt "hadrafogható" mert kiszereltem más célokra ."Kukacoskodj" nyugodtan, mert lehet, hogy amit írok nekem világos, de a többiek félreérthetik. Így legalább pontosításra kerülnek a fogalmak!
-
Fuhur
kezdő
válasz sityupityu #7392 üzenetére
Persze, persze.
Csakhogy generális itt a baj. Nevezetesen, hogy nem lehet úgy üzemeltetni dolgokat, hogy úgysem tartják majd be a szabályokat de én meg úgysem bírságolom majd meg őket. Ez bizonytalanság és végső soron teljes káoszba, pontosabban önkényes elbírálásba vezető út. Ez nem jogrend!
Ezért aztán mégiscsak nagy problémának érzem én ezt drónozás kérdésében, mert nem lehet az a válasz, hogy majd "elsunnyogom" a dolgot még ha fizikailag ez kivitelezhető is lenne.Még az is jobban kezelhető lenne, ha az eddigi tiltott légtereket kiterjesztenék néhány politikailag szenzitív területre is és azt fogalmazná meg a törvény, hogy minden tiltott légtérben (kiterjesztéssel) történő repítés száz milla bírságot von maga után. De csak ott!
-
veterán
válasz sityupityu #6788 üzenetére
Néhány hete folyamatosan 237 volt dronxpertnél az Air 1 FMC, birizgálta is a fantáziámat rendesen.
-
Tomdriver
őstag
válasz sityupityu #6785 üzenetére
Lehet a Covid miatt van, más ésszerű magyarázat nincs. (A Covid sem ésszerű, de legalább rá lehet fogni mindent. )
Az Air 2 meg egy napja lefelé ugrott, itthon van ahol 360K. Lehet megy lejjebb, de azért ez lutri, rá is nyomtam gyorsan a nagy zöld gombra.
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz sityupityu #6731 üzenetére
Ha nem oldják meg, akkor miért is van ez a nagy aggódás?
-
Statikus
senior tag
válasz sityupityu #6727 üzenetére
Meg fogják oldani. Ahogy egyszer korábban már írtam, ha nem olyan lesz, mint az osztrák pályamatrica online vásárlása, akkor már jó.
-
Masterboy84
tag
válasz sityupityu #6685 üzenetére
Nem, minden led világított, előtte töltöttem fel.Akkor lehet, hogy úgy tettem le a földre hogy volt mögötte vmi, de ha kézből engedem el, akkor is ott vagyok mögötte, és általában nem sipákol.
-
válasz sityupityu #6677 üzenetére
Ilyenkor miért nem híjjátok fel ezt a légteres központot, hogy itt repkednek az én légteremben?
Ha már fizettél érte számon lehet kérni őket nem?
Mert így tényleg úgy néz ki, hogy csak a pénz szerzésről szól ez a légteresdi.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Statikus
senior tag
válasz sityupityu #6294 üzenetére
Biztos lehet 85-ért új iphonet kapni, én még nem láttam ilyet.
-
DIEGO15
őstag
válasz sityupityu #6273 üzenetére
Én ezeket már fel sem veszem. Másik kedvencem a szelfidrón
-
Tomjack
tag
válasz sityupityu #6273 üzenetére
Így van, franc se akar kilómétereket repkedni.
-
thomasvold
őstag
válasz sityupityu #6247 üzenetére
Az már nagyon jó érték. A mostani zászlós telefonok tudják az 1000 nit fölötti fényerőt, egy Samsung tábla kb. 500-700, többet nem tudnak, hiába Amoled panel. De az IPS-ek még kevesebbet tudnak. Smart táv jó, de nekem kicsi az 5,5", emiatt is váltanék.
-
Aannddeeee
újonc
válasz sityupityu #6232 üzenetére
Nem próbálták ki. Egyik nap leadtam. Azt mondták viszik a nagykerbe bevizsgálni. Másnap hívtak, hogy mehetek az új szettért. De előre mondták, hogy csere lesz
-
Aannddeeee
újonc
válasz sityupityu #6227 üzenetére
Mitől lenne user error? Ha nála működik, nálam meg nem, akkor talán az lenne. De ez készülék hiba.
-
válasz sityupityu #5775 üzenetére
Én meg azt vettem észre, hogy sok esetben bátortalanok az emberek és elkezdik messziről bámulni a drónt amikor "sétáltatom" magam mellett.
Hallom hogy kimondják egymásközt hogy nézd ott megy a drón... mutogatnak meg ilyenek azt ennyi. Odébbállnak csendben vagy én megyek el onnan egy idő után.
Sztem az emberek többségét leginkább csak akkor zavarja a drón ha közvetlen felettük legyeskedik az ember vagy azt látják hogy őket veszi fel a drón.
50 méter magasan mászkálva max felnéznek rá azt mennek tovább.De biztos lenne olyan 100-ból 1 eset amikor rám hívná valaki a rendőrt.
RC autós történetem:
Évekig oda jártam RC autózni. (tó part nyílt közterep)
Egyetlen egyszer volt olyan hogy le lettem ordibálva mert egy csivava méretű kutya elkezdte kergetni az RC kocsit. A kutya tulaj (nő) rám förmedt, hogy hogy merészelem az ő kutyáját hergelni meg ilyenek.
A poén az, hogy a tó parkolójában ki van nagy betűkkel írva, hogy csak pórázon lehet kutyát sétáltatni. Mázlija volt mert pont utána pár perce merült le a cucc így úgy nézett ki a dolog mintha megfutamodtam volna.
Természetesen továbbra is jártam oda és azóta sem ugatott érte senki.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #5773 üzenetére
Többnyire eddig én is pozitív hozzáállást tapasztaltam. Főleg, ha előtte kérdeztem, hogy zavarna e. Néhány esetben kérték, hogy magyarázzam el, mi fog történni. Mivel a legtöbb esetben képet és filmet sem rögzítettem, ha ezzel kezdtem, a legtöbben azonnal pozitívan álltak a dologhoz. De volt már rá példa, hogy képet, filmet kértek ott tőlem. . Mármint, hogy készítsek róluk. . Amúgy, elég ha csak a helyükbe képzeled magad. Jön egy nagyképű arc, kiszáll a (sok esetben) drága járgányból, le sem szar senkit, kipakol, majd meg sem kérdezve senkit felszáll és ott bömbölteti a gépet és videóz anélkül, hogy legalább megkérdezné... vs. az, amikor megállsz, odamész és megkérdezel minden érintettet. Te sem reagálnál másképp, engem is zavarna. .
-
válasz sityupityu #5577 üzenetére
Mivel sértettem meg? Azzal, hogy leírtam a nick nevét?
Vagy csak az a baj, hogy a DJI-nál van végre jobb?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
twine
veterán
válasz sityupityu #5292 üzenetére
4 aksival operálok tereprallyn ,a fotós kollegám ha jól emlékszem 3-al nyomja a mavic2pro-val,de van, hogy hoz kölcsön aksit is + és kb. a nap felénél már töltjük őket...De ez mondjuk nem átlagos felhasználás, mert reggeltől estig terepen vagyunk...Nagyon kell ahhoz logisztikázni a percekkel, hogy estig kihúzzam, és minden versenyzőről legyen jelenet, akire szükségünk van...
Szóval tényleg az a kérdés, ki mire használja...kint a mezőn ha cél nélkül repültem, végelláthatatlan időnek tűnik az a cca 25 perc/aksi....
Amikor pénzt keres a gép, és hasznos anyag kell, akkor meg ugy fogynak a percek mintha hibás lenne.... rossz mert sokszor rengeteg perc szalad el a versenyzőkre várásnál,,ha meg kikapcsolom a gépet, tuti a következő pillanatban üvölt fel a közelben valahol a motor, és mire a levegőbe emelkednék már el is tűnt az autó....
Nem könnyű kiszámolni...terepen számomra az aksiidő az isten...+ a sport mod is zabál sajnos piszkosul
Idén talán egyszer repült a gép,mert elmaradtak a versenyek...hetek óta agyalok, hogy ki kellene vinni megreptetni a gépet, be ne macskásodjon, mint az én végtagjaim
Ötletelek a buzamezőkőn programozott litchivel....most zöldül a ,mező,,,gondoltam lenyomom 2 hetente a kört, és őszre lehetne vágni valami jópofa "évszakos" átmenetet[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz sityupityu #5251 üzenetére
Egyes vélekedések szerint a Go-val is mennie kell, mert az Active track 3.0 csak abba van implementálva a Fly app ezt nem tartalmazza, mert a mini nem tud ilyet. Nah makd kiderül ez is már csak pár óra és okosabbak leszünk.
Elvileg oldalsó szenzora is lesz van aki ezt vizionálja, hát hajrá. -
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #5251 üzenetére
A távirányító tényleg csúnyácska, de ha jól ki van találva még jobb is lehet a telefon felfogatás...
-
BEndre34
tag
válasz sityupityu #5016 üzenetére
Nem vettem meg, nincs Minim (igaz, amikor megjelent, szándékomban volt a vétel). Csak megosztottam a Mini kedvelők, érdeklődők miatt, hatha. De úgy látom, csak "félmegoldás" született, mert a gépben is növelni kell az adö teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sityupityu #4993 üzenetére
Az 4 évvel ez előtti is kevés lett volna.
A 4K világát éljük gyerekek...
A ma felvett nyers konvertálatlan 100Mbps-es 4k 60fps videót megnéztem egy 8K-s TV-n és már 3 méter távolságból is lehetett látni, hogy kevés az a videó felbontàs egy olyan TV-nek.
Én nem bánnám ha már 8k 60fps lenne az alap.Látod pityu? Én már ennyire előre vagyok.
Az ilyen Mavic méretű játékok maradjanak meg a gyerekeknek.
A komoly videózás egy X7-nél kezdődik 6k-ban.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
veterán
válasz sityupityu #4923 üzenetére
Tudom, ez az elmélet. De hidd el nekem, az enyém visszaállt. Ritkán használom, az akku nincs a gépben, talán ez a rejtély kulcsa, nem tudom. Nem kérdez semmit, nincs mire rosszat nyomni ezekben az esetekben. Néhány alkalomig FCC-ben marad, kérdez is app indításnál, majd egyszer már nem, és vissza is vált. Többször is beleszaladtam ebbe, azért hagytam végül.
[ Szerkesztve ]
-
Tomjack
tag
válasz sityupityu #4915 üzenetére
EU verzió tudja a 2,8 és 5,8 wifit is. USA csak 5,8. Neki hardveresen nagyon decibel jelet ad. De FCC módba be lehet állítani az EU verziót is( igaz kisebb lesz a decibel hardver miatt mint az USA verziónak) De sokkal stabilabb lesz 5,8 on városban a jel mint normál módban, amit sokszor szétcsatlakoztat. Röviden ennyi.
-
BEndre34
tag
válasz sityupityu #4901 üzenetére
Igen/Nem soha nem lesz, mert hiába a nem, jön a YouTube hivatkozás, meg az ismerős ismerőse. Olyat viszont még nem láttam, hogy valaki azt írta volna, az övé megy a fake GPS-el és gyere nézd meg a saját szemeddel.
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4901 üzenetére
De örülök, hogy Te is észrevetted.
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4889 üzenetére
Akkor már elgondolkodtató egy Mavic Pro. Még mindig lehet kapni újonnan.
Egyenlőre egy jó működő FCC szabványos Mini lenne nekem az ideális. -
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4887 üzenetére
Szintén... Én is Mavic PRO 2-t nézegetem egy Smart távirányítóval...
De szerintem maradok a Mini-nél, mert a hobbi kategóriákhoz már drága... -
válasz sityupityu #4885 üzenetére
Sztem egy Phantom az arany középút mivel azt egy hátizsákban is könnyedél lehet cipelni több akkuval is és továbbá a mérete miatt jobb a szél ellenállása is és a landolási képessége is.
A távirányítója igaz nem kicsi de pont ezért is kényelmes fogni és jóval több reptetést is kibír hála a big akkunak.
De ez csak az én véleményem.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #4876 üzenetére
Így van, igazából nem neked írtam, a mini miatt írtam. . Azt az egy mondatot azért írtam az Air-ről, hogy a mini (sajnos) NEM Air. Pedig mindenki jobban járt volna, ha pl legalább az appot megkata volna a mini is. Az Air meg jó gép lenne ha lenne egy kicsit több repideje pl.. Ki van ez találva, hogy ne legyen egy gép, ami mindenre jó. .
-
válasz sityupityu #4870 üzenetére
Senki nem mondta, évekkel ez előtt már a P4 idején olvastam erről valahol a neten amikor én is beleástam magam ebbe.
Hogy igaz-e azt nem tudom, de neked van jobb magyarázatod miért nincs FCC az EU-ban?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4864 üzenetére
Csak az a kérdés, akkor miért volt a válasz a kérdésemre:
“Egy szóban: Nincs.”
https://youtu.be/6LE461SFRZ8[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz sityupityu #4806 üzenetére
Bakker, ég és föld.
Mondjuk kicsit rontja az élmény fokát, hogy rögtön utána kézbe kaptam egy P4 Prot, és még ma kell is vele repülni párat.
De nagyobb bajom ne legyen
-
Grillo
őstag
válasz sityupityu #4800 üzenetére
Na, csak lementem a drónért, úgy tűnik, csak türelmetlen voltam, vagy kellett még egy újraindítás, mert most meg fasza. Holnap tesztelem is.
Köszi! -
Grillo
őstag
válasz sityupityu #4791 üzenetére
Igen, én is azt vártam, de nekem szépen megy sorban a számozás vagy 30ig. Most nem tudom megnézni, de holnap lövök printcreent.
És ezvan fake, meg rendes GPS-szel is. -
MR007RM
addikt
válasz sityupityu #4662 üzenetére
Xiaomi Fimi a3. Már a kezdetektől úgy gondoltam nem teszem nyilvánossá drón használatomat. Az itteni megnyilvánulás az más. Azt már én is belátom akárhol még regisztráció nélkül sem repkedhetek, nagyon nincs hova menni rizikó nélkül. Mostanában gyorsabban ver a szívem. Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.
(#4663) VANESSZA1:
A szokás hatalma. Szeretek egy helyről vásárólni ha tehetem, a várakozás nem mindig zavar.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
thomasvold
őstag
válasz sityupityu #4624 üzenetére
Gyári oldalán biztosan megtalálható.
-
tirszin
senior tag
válasz sityupityu #4582 üzenetére
Ha egy külön, 600 nit fényerő feletti telefont használtok erre, egyrészt az már elég világos tud lenni, másrészt ki sem kell venni a távból. Azzal együtt teszed el mindig. Elfér egy kis táskában is.
Nekem inkább az volt a bajom vele, hogy az apró részleteket nem látni a 6.5"-on és ezért pici lenne a Smart controller is.
A következő fokozat a 10" tablet, de az általában elég sötétke. Ezért le szoktam takarni kompletten saját magam. A tablettel már nem férek el a kis fotós táskában, azt ki kell venni a tartóból, de még mindig ez a legjobb megoldás. Illetve a 12", 700-800nit azért jobb lenne. :)Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
őstag
válasz sityupityu #4579 üzenetére
Korábban mikor autóiparban dolgoztam volt időszak 2 és volt időszak 3 telefonnal. Utáltam is.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz sityupityu #4571 üzenetére
Jön a húsvét előtti akció őrület. Ilyen SC beszerzése egy külföldön élő rokon, barát segítségével jelentős mértékben csökkenti az árát. Gari pedig EU.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz sityupityu #4548 üzenetére
Ez nem paranoiás képzelődés.
Azt hiszem korábban itt írtam le az aksis történetet, hogy bizonyos firmware frissítés felrakása után az elhasználodás 96%-ra esett le és firmware downgrade után ugyanaz az aksi 99%-os volt. Közben 1cm repülés nem volt. Airdata prémium előfizetés is ezt mutatta.
Na mindegy mindenki azt csinál amit akar.Áttelepítés simán megoldható. Vagy SC
Ami brutálisan jó. Nem is gondoltam volna hogy ennyire fogok neki örülni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sityupityu #4535 üzenetére
Ajánlott végigjárni a létra fokait, és nem egy M2P-vel indítani hanem valamilyen kis Hubsan géppel, vagy amit te írtál. Ha nem akarja valaki nagy költségbe verni magát, akkor ezt jól fogadja meg. Persze lehet egyből venni egy Inspire 2 gépet, csak lehet hogy a kukába fog landolni a kamera meg gimbal.
Lényeg ha valaki bele akar kezdeni és nem volt a kezébe még táv sem soha, és nem akar egyből alulról indulni, az nagyon lassan kezdjen hozzá, és olvassa el a manualt ha kell többször is!! Sokan nem fogadják meg a tanácsot, ezért is van YT-on borzalmasan sok crash videó.
Az emberi hibát sok esetben még egy agyonszenzorozott hülye biztos M2P se tudja elhárítani. Főleg ha az adott drónnal sport módba megy valaki.iPhone 16 Pro Max
-
Jim-X
őstag
válasz sityupityu #4535 üzenetére
Ugyszinten kicsiben kezdtem. Aztan egy TELLO, es utana valtottam a Zoom-ra. De mielott megvettem mar hetekkel korabban videokat es beallitasokat neztem
Egy kep marol:
A játék az nem játék!
-
veterán
válasz sityupityu #4503 üzenetére
Új szóval nem hiszem..
Ha tudok androidos telefont szerezni akkor át nyomom majd már csak a stabilitás miatt. Nyilván nem fogok második alkalommal km-re menni.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #4473 üzenetére
Természetesen!
Amit írtatok az engedélyről azt érdemes a tagságit (DOE) 10e Ft-ért megvenni vagy kötelező?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #4471 üzenetére
Igen elég borsos ez biztos.
225-ért tudtam beszerezni egy egy hónapos hibátlan modellt amin még a gyári fólia is rajta van talán 4-5 alkalommal repült. Ennyit megért nekem a sok videó nézés és a ti ajánlásotok után inkább, mint a Mini 175-ért szintén FMC-ben.
Nagyon várom, mint egy rossz gyerek..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #4435 üzenetére
..nem akarom lelőni a poént, de ez nem biztos, hogy így lesz.. Mivel mindkét eszközön egy tök másik app van... Egy droidos tabon hiába teszed ád fake-ra, ha utána egy iOS-en indul el megint a GO. Kb. mintha semmit nem csináltál volna. iOS-en meg sem kérdezi - mint droidon - a kövi alkalommal, hogy mit szeretnél..
És még akkor sem garantált a siker, ha iOS-en is felrakod a Fake-t, ÉS pluszban régiót váltasz iOS alatt. -
veterán
válasz sityupityu #4435 üzenetére
Ohh az kivitelezhető természetesen.
Erre van egy pontos leírás, hogy hogyan kell?
Semmi hátrányom nem származik belőle egyébként?
Ha minden igaz, holnap össze jön az Air!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz sityupityu #4432 üzenetére
És ezt iOS-el is meg tudom csinálni, hogy a WiFi-t át állítom?
-
gulb
senior tag
válasz sityupityu #4327 üzenetére
Ezzel en nagyon nem ertek egyet....leginkabb azert nem mert sok esetben a firmware update a repuleskepesseget is valtoztatja..
Mi az oka, hogy felsz az uj verzioktol? Van amit nem lehet az ujakkal? -
gulb
senior tag
válasz sityupityu #4319 üzenetére
En varom hatha kihoznak egy 3mat😀 ha nem akkor varok akcios arra mert mar 2eves modell lesz a 2 is...
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4319 üzenetére
Jaj... De értem amit mondasz… Iszonyat profi cucc az a gép.
[ Szerkesztve ]
-
MlbMatic
tag
válasz sityupityu #4311 üzenetére
nincs szerintem, vannak tenyek, gyarto ki is adja a tarolasi toltottsegi szintet,,, ez altalaban 60% koruli, de igazad is van, mert 1-2 hetert nem meritek en se tarolasira akkut, akkor se ha jobb lenne,
[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
veterán
válasz sityupityu #4302 üzenetére
30-40% jobb az aksinak, de a 60-65%, amire meríti, egy köztes megoldás, hogy már eléggé alacsony a fesz., de azért még kapacitás is marad benne egy repüléshez.
-
Jim-X
őstag
-
krx21
nagyúr
válasz sityupityu #4293 üzenetére
Akkor üdv a klubban. .. Nekem még nem is mondott semmit...
-
Parson
addikt
válasz sityupityu #4201 üzenetére
Hello hallo, mi a véleményetek a DJI Mavic Mini-röl? Full kezdönek nem tul bonyolult és drága eszköz ez? Köszi elöre is.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #4134 üzenetére
1,- Most még...
2,- Más állhat a háttérben. Beszéltem szervizesekkel, és egyre több mini van szervizben, ami dobálja a jelet. Van, ami hónapokig jól működött, aztán egyszer csak elkezdte. Olyan szinten, hogy akár előtted van, akkor is random eldobhatja. Aztán ok, aztán megint eldobja. Függetlenül attól, hogy milyen messze van tőled. Ez nem annyira publlic még, de gyaníthatóan túlmelegedés van a háttérben. (Adó/vevő szinten). Külföldi fórumokon is felbukkan már a probléma. Én is azért tippelek melegedésből adódó "elfáradásra", mert ez jellemző a vtx-ek esetén racer körökben is. És ez olyan, hogy szépen, idővel jön elő, dolgozik a meleg és lassan, de biztosan leolvad a cucc.A Dji fórumokon:
"AND AFTER 30 METRES LOSING CONNECTION... hundreds people writing about that issue and NO ONE OFFICIAL ANSWER FROM DJI"
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #4078 üzenetére
FCC, de fent leírtam, miért.
-
veterán
válasz sityupityu #4074 üzenetére
Most megnéztem pár youtube videót is az AIR-ről, és ott is szinte mindegyik videón 2,4-en volt volt auto-n FFC módban.szerk: Nem láttam hogy írtál közben. Értem
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #4074 üzenetére
"Csak mert nálam az FFC-re állított AIR automatán szinte állandóan 2,4 GHz-en van."
-Automatán a chanelek minősége alapján (mint ahogy a mini is) váltogat a szoftver. Ha hardveresen nincs tiltva, létezik, bekapcsolható a nagyobb FCC-hez rendelt adóteljesítmény, akkor a te géped az FCC standard szerint, de 2.4 Ghz-en van éppen. Ez nem ugyanaz, mint a mini esetében. Itt nem tudsz nagyobb adóteljesítményre kapcsolni, max a 2.4 és 5.8Ghz. közti sávban szabályoz automatán, de fix adóteljesítménnyel.
Ezért írom azt, hogy a mini esetében lófaszt nem számít az, hogy melyik módban van, vagyis de, mert ha fixen 5.8Ghz-re rakod, kiheréled. Ezt nem értik meg sokan.. Ahogy a fenti képen is látszik, hogy a mini pl. mit tud 5.8Ghz-en és mit tud 2.4Ghz-en.
Te is jobban jársz a 2.4Ghz-el, mert annak lényegesen nagyobb a hatótávja. Nem véletlenül abban az üzemmódban van az AIR. . Hülye lenne 5.8Ghz-en maradni, ha nincs interferencia, mert adóteljesítményben-hatótávban a 2.4Ghz lényegesen jobb. -
MR007RM
addikt
válasz sityupityu #3972 üzenetére
Annál szerintem sokkal nagyobb volt.
(#3973) KillHates: Okés
Akkor megnyugodtam, bár egy UFO-nak jobban örültem volna.[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
horvi0813
tag
válasz sityupityu #3904 üzenetére
Persze ez totál hülye, az is aki megveszi így szerintem, köszi azért az infót. Max akkor megvárom Januárt, de életembe nem gondoltam hogy hiány lesz belőle, gondoltam mevárom a karácsonyt és meglepem magam vele. Sima Mini-t ti vennétek FMC nélkül? Végre 1 kicsit komolyabb drónom lenne eddig csak a 30ezres kategóriában mozogtam játknak jó volt meg ott nincs semmit segítség manőverezni megtanulni jó volt, egyelőre komolyabbra nem akarok beruházni ez a 150k kategória bőven elég nekem most.
-
Tomjack
tag
válasz sityupityu #3892 üzenetére
Így van sajnos. Sok mindent írt de ezt NEM.
-
Geller72
veterán
válasz sityupityu #3882 üzenetére
Anno, amikor megjelent az Air, én nem is értettem, hogy gyakorlatilag a Pro árában miért ezt veszik az emberek, miért nem a Pro-t. Az a legtöbb mindenben jobb az Air-nál. (Is). Repülésben, hatótávban, időben mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
BWX
újonc
válasz sityupityu #3771 üzenetére
Sem utódja, sem boldog őse...
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,Legalábbis ebben a mocskos városban. mert amúgy tényleg két katt lenne. így meg..amikor már kapcsolnám be a drónt, látom, hogy a wifi kártya kifingott a laptopon
-
BWX
újonc
válasz sityupityu #3765 üzenetére
Mini: lehet félreértettem, és arról volt szó, hogy az FCC-s mini nem megy úgy CE részen, de ez érthető is.
Gyakorlatból kiderül majd mi a helyzet.Air: Remélem igazad lesz, de érted a problémát. Tehát miután fake gps-elek egy másik device-n, utána az iphone 7en kéne továbbmennie a GO4-el a drónnak.. Mivel egy ezeréves viharvert android LG telóm van, egy Lumia 635öm meg egy iphone 7-es, ezért most bluestack emulátorral kínlódom a laptopon, hátha..
https://mavicpilots.com/threads/enable-mavic-air-fcc-mode-with-windows-laptop.51995/
-
total90
veterán
-
veterán
válasz sityupityu #3697 üzenetére
Igen lehet nyugodtan. Ha autóval megyek valahova akkor a légbefúvóhoz szoktam rakni az akkut, ez jót tesz neki nagyon, nem hagyja kihűlni.
iPhone 16 Pro Max
-
MlbMatic
tag
válasz sityupityu #3552 üzenetére
talan ,,,ez lesz a Dji assisszans progiba, bal alul, ehhez kell levenned a propikat, mert a geppel szimulatorozol, drónt bedugod a PC be, mint amikor frissítesz, es bal oldalt alul van egy ful,
vagyis ebben is van olyasmi,,,[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
nagyúr
válasz sityupityu #3548 üzenetére
Külön program PC-re.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz sityupityu #3547 üzenetére
Nem ezek kompozitok voltak. A karbon baromi nehezen megy tönkre. Rendeltem 3 szettet, a napokban fog megérkezni.
Általában két fajta van az Inspire-hez, az alap és a magaslati. A magaslati "kanalasabb" jobban emel és stabilabb is, de sokkal hangosabban repül az egyébként sem halk Inspire.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest