Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BWX
újonc
válasz Geller72 #3883 üzenetére
Miért döntöttem másodszorra is az air mellett ? A válasz a méret/minőség arány. Mind a mini, mind a pro rosszabb ebben. Pro 800 g körül van. Emiatt szerintem némileg súlyosabb korlátozás alá is fog esni az airrel szemben. Szeretek kirándulni, de utálok cipelni. Ezért próbálom minimalizálni a csomagom, főleg ha 2000 m környékére vagy a fölé megyek. És amikor a DSLR és az obik miatt amúgy is tele a tatyó, az air a távval és a pótakksival még pont belefért, de ezen kívül már csak a széldzseki, aláölt és a gyűlölt giant barok. Bevallom, gondolkodtam múltkor is, most is pron, de még mindig kevésbé elérhető, és még mindig nem olcsóbb. Mostani airt újonnan 170ért vettem. Hatótáv..Nos, sikerült az FCC, (a vicc az, hogy az iphone-n is be lehet csapni a GPS-t, most éppen egy hete Miamiban vagyok, de ez sem volt elég), így már azért másképp fest a dolog. Városban már 120 méter fölé menni is pofátlanság, de mostmár arra is képes a drága. De azért kipróbálnék egyszer egy pro-t meg egy minit is, utóbbira kíváncsi lennék, könnyebb-e vele szűk helyeken, pl aluljárókban manőverezni (természetesen akkor, amikor senki nem tartózkodik ott, már csak a drón testi épségének kedvéért is).
-
BWX
újonc
Ez tök jó, de Airnél sokkal nagyobb létjogosultsága lenne az efféle moddolásnak, lévén legendásan kis repülési idővel rendelkezik, a Mini ebben az egyben biztosan jobb nála. Főleg ilyenkor, mint a második gépemnél is tapasztalom..Airnél nincs semmi hosszabb repülési idő 'hack" ?
[ Szerkesztve ]
-
BWX
újonc
válasz sityupityu #3771 üzenetére
Sem utódja, sem boldog őse...
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,Legalábbis ebben a mocskos városban. mert amúgy tényleg két katt lenne. így meg..amikor már kapcsolnám be a drónt, látom, hogy a wifi kártya kifingott a laptopon
-
BWX
újonc
válasz sityupityu #3765 üzenetére
Mini: lehet félreértettem, és arról volt szó, hogy az FCC-s mini nem megy úgy CE részen, de ez érthető is.
Gyakorlatból kiderül majd mi a helyzet.Air: Remélem igazad lesz, de érted a problémát. Tehát miután fake gps-elek egy másik device-n, utána az iphone 7en kéne továbbmennie a GO4-el a drónnak.. Mivel egy ezeréves viharvert android LG telóm van, egy Lumia 635öm meg egy iphone 7-es, ezért most bluestack emulátorral kínlódom a laptopon, hátha..
https://mavicpilots.com/threads/enable-mavic-air-fcc-mode-with-windows-laptop.51995/
-
BWX
újonc
-
BWX
újonc
Nekem viszont nagy gondom van, egyelőre nem megy FCC módban az air, régit ellopták, most vettem újat, régi távirányítóval összepárosítás.
Aztán visszarakott a CE régióba, nincs apelláta hogy cancel v ilyesmi. Ez most vagy azért van mert maga az új drón FCC-s vagy frissítette magát a GO4, és az új már szoftveresen is küzd az FCC ellen.
Ez majd kiderül, ha újra csinálok FCC hacket, egyelőre nincs androidom hozzá, amin fusson.
Laptopon volt régen android emulátor, amivel van akinek sikerült ez..De: ha lenne is valami jó androidom amin fut minden: honnan tudok régi, frissítetlen DJI GO4 appot letölteni, ahol még nincs gátolva az FCC hack ?
Tehát várom a javaslatokat, mit tegyek.
Jailbreakeljem az iphone 7et (nem szívesen csesznék szét egy jól működő rendszert) hogy a régi GO4et (honnan?) visszatehessem ahol már megy az FCC hack?
Vegyek egy jailbreakelt IPAD-et?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest