-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
forrest85
senior tag
Érdeklődnék, hogy a Digikábel analóg TV minősége mennyire nézhető?
UPC-é jobb?A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Úgy tudom megy mindennel. Csak már lehet, hogy bizonyos csoaghoz Gigabites WAN port szükségeltetik.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
válasz lacyka0727 #6877 üzenetére
Elkötöttek valamit az tuti.
-
forrest85
senior tag
Hát, a DIGI tud néha gányolt munkát csinálni, gondolok itt arra, hogy felcserélik a színsorrendet. A doboznál lévő sorrendet nem tudod módosítani, de ami bejön a lakásba azt igen. De még fennállhat azis, hogy a kábelt szigetelőszalaggal toldották meg, ami elég szánalmas megoldás. hallottam ilyenről is... szakmukik végzik a munkát...
-
forrest85
senior tag
válasz WhiteWalker #7010 üzenetére
no comment, most tudnék mesélni hosszasan, lehet más helyen többet elárulnék
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
válasz Nagymelák #7014 üzenetére
Valóban, ideje ennek hangot adni, sajnos szakmunkás szerelők munkája, hagy némi kifogásolni valót. Ezek ilyen jött-ment olcsómunkás szakbarbárok, némelyik. Hátha még alvállalkozóval építteti ki a hálózatot...no comment.
In PécsA futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Nálunk másfél évet álltak a dobozok a lépcsőházban. Pécs József Attila út. Most is úgy kerültek áram alá az eszközök, hogy az egyik lakónak a villanyórájára lettek rákötve. e-ON power, vagy a Szigeti úti 2 Lakásszövetkezet Hibája, Pécsen. Csak, hogy nevén nevezzük a gyereket.
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Akkor nem értem miért jön ki a lakásukból egy vezeték. Mert a koax meg az UTP másfelé jár. Persze nem merem megkérdezni tőlük, hogy ez lenne -e az. Amúgy a villanyórára is van valami kötve, igazad van. De azt mondta nekem a lakástulaj, hogy az e-on még később fogja bekapcsolni majd a netet, addig az áramot tőlük viszi a DIGI.
-
forrest85
senior tag
Látom a szaktudás megvan hozzá. Csak a Villanyóra kint van a lépcsőházban. Én most csak azért firtatom, mert fúr a kíváncsiság, hogy mégis kitől meg hogyan, mert a csaj azt mondta, hogy tőlük, az e-on majd fél év múlva fogja bekötni.
Bocsánat
-
forrest85
senior tag
Ezek az árak nagyon magosak. Nem hiszem, hogy a DIGInek ez az árképzés hosszútávon megéri. Várjuk ki a végét, persze addig meg mindent kitalál az ember.
-
forrest85
senior tag
Tegnap beleláthattam a DIGI-s szekrénybe. Elég érdekes a rend benne. Minden bele van hányva. Olyan, mint egy régi telefondoboz az utcában. Káoszban is van aki tud rendet látni...
-
forrest85
senior tag
Köszi, hogy írtál. Nálunk is ugyanez a helyzet. Ugyanígy néz ki. Annyiban eltér, hogy a konnektor függőleges van és felvan valahogy függesztve a hátlapra. A 2 aktív eszköz router és a telefon berendezése pedig az alján van a doboznak. A rendezetlen és káosz ugyanaz.
-
forrest85
senior tag
Én a napokban jártam lent és belenézhettem a szekrénybe. A rendetlen kábelrengetegben, amiben papírral megcimkézett kábelek csücsülnek található egy PSH router@Pécs. A telefonéra nem emlékszem. De ott is valami kegyetlenül voltak tekerve a vezetékek.
-
forrest85
senior tag
Vagy pedig a datanet speedtest, onnét másoljatok be képeket.
-
forrest85
senior tag
válasz dethroner #8623 üzenetére
Ezekszerint nem. Bár nem tudom, hogy hol laksz. 400 méterre vagyok a DIGI irodától a József Attila úton. @Pécs Itt a lépcsőházban 2 embert hallottam beszélgetni, hogy nincs telefonjuk. nem fiatalok kivannak akadva, milyen szolgáltatás ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest