- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
codec
senior tag
Üdv!
A digi által nyújtott 20/30-as net csak panelokban érhető el, vagy külsőbb városrészekbe, családi házakhoz is kivezetik?
Vagy hogy működik ez?
Válaszokat előre is köszi!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Üdv!
Huawei ONT, Router módban, olyan kérdéseim lennének, hogy:
Milyen gyakran vált Ip címet az eszköz Router módban?
Van lehetőségem manuálisan, az eszköz kezelőfelületén kapcsolat bontás/Újracsatlakozással új IP címet kérni, vagy ez kizárólag Bridge módban működik?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Egy kis felhomályosítást kérnék.
Ha 1 év hűségszerződést kötök, mondjuk novemberben, hogy lehet az, hogy nem a szerződésben szereplő havidíjat kell fizetnem jövő novemberig?
Mi az hogy szerződött ügyfélként jan.1-től más árakkal számláznak?
Ez azért nonszensz!
Így mi értelme szerződéseket kötni?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Igen, és ez így kinek jó?
A hűség pont arra való, hogy én kalkulálhatok egy fix összeggel a szerződés végéig, ők pedig számíthatnak ezen idő alatt, hogy rendszeres "befizetőjük" leszek. Nyilván új ügyfélként nem az lesz az első dolgom, hogy felmondom a szerződést, De ez így számomra most értelmezhetetlen.[ Szerkesztve ]
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
-
codec
senior tag
válasz trec12 #106089 üzenetére
"Aki dec. végéig köt új előfizetést v. bemegy hűségbe annak lesz és marad 6900."
Röviden: Nem.
Voltam ma bent az ügyfél-szolgálaton felhomályosításért.
Ott mondták, hogy akik 11.11-ig kötöttek szerződést, azok ilyen védett csoportba vannak, szóval nekik 6900 lesz 1 évig, függetlenül attól, hogy mi van.
Mindenki másra pedig az új árak lesznek érvényben.(nem értettem, és nem akartam vitatkozni, főleg mivel 11.11. előtt kötöttem szerződést, de azért furcsa ez így nekem.)Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
válasz trec12 #106092 üzenetére
Igen, ezért se szeretem most már az ilyen ügyeket telefonon rendezni, bemegyek személyesen, és magyarázza már el, hogy mi a szitu. (kivártam a jó hosszú sort, és rászántam a napot még egy szolgáltatóra..) De egyből azt kérdezte, hogy mikor lett kötve a szerződés. Papíron volt vittem neki, odaadtam, és mondta, hogy mivel 11.03.-án kötöttem, így marad a 6900+tel beszélgetések.
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Üdv!
Ügyfélkapun szerettem volna beállítani új email fiókokat(jelenleg 1 van és további 2-t akartam), de nem ad rá lehetőséget.
Nem úgy volt, hogy 3 email fiók díjmentesen létrehozható egy szerződésben? Vagy már ez is változott, megszűnt?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
válasz Laccoss #107297 üzenetére
Nem, mert mondták is szerződéskötéskor, hogy 3 email cím létrehozható.
1-et még a legelején létrehoztam,(láttam, hogy van még lehetőség további 2-re, de nem foglalkoztam vele) aztán most hogy akarnák újat csinálni, meglep, hogy nem tudok..Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
Üdv!
Digi tanúsítványa lejárt, az outlook folyton figyelmeztet rá, tudok valamit csinálni vele, hogy újra meg legyen hosszabbítva a tanúsítvány érvényessége? Köszi!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
-
codec
senior tag
Ez meg mi a jó qrva anyjuk már megint??!!!
Tisztelt Előfizetőnk! Ezúton értesítjük, hogy a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.* 2024. augusztus 1. napjától megszünteti az internet díjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail címek, biztosításával kapcsolatos szolgáltatását. Az előfizetők a DIGI-től igénybe vett elektronikus postafiókot 2024. augusztus 1. napjától nem érik el, annak tartalma véglegesen törlésre kerül.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
codec
senior tag
válasz rothfb #113399 üzenetére
Mert az ingyenes mennyire jó volt... indamail pont jó példa rá!
Amúgy meg a szolgáltatónál ott a szerződésben, hogy biztosít email címet, és az azért idáig még ért is valamit! De mióta előre megyünk furcsaságok furcsaságok hátán.. De jóóvanezígyis!Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest