- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
stickermajom #78009 üzenetére
Digi oldaláról:
Névátírás igény esetén a szerződést átadó és átvevő félnek szándékukat közös írásbeli kérelemben kell jelezni, s beküldeni címünkre, vagy személyes ügyfélszolgálati pontjainkon személyesen el tudják intézni. Bővebb információ itt található. A szerződés új tulajdonosra történő átírásának egyszeri díja: 3600 Ft, mely az új előfizetőt terheli; 480 Ft, ha kábeles oldalon kéri. -
válasz
stickermajom #77021 üzenetére
valami rejtélyes okból kifolyólag nem tudják, hogy az adott helyen van-e szabadon gigabites port, és ezért alapból 100-asra veszik fel az igényt, aztán majd egyszer talán valamikor megnézik, hogy van-e gigabit, és átkötnek rá.
a próbálj meg utalni arra, hogy nem lennél hálátlan, ha rögtön megnéznék a lehetőségeket, és rögtön a jó helyre kötnének, ez jól meggyorsíthatja az ügymenetet. -
lappy
őstag
válasz
stickermajom #76635 üzenetére
Nekem 5 évvel ezelőtt nem nézték meg akkor vettem a lakást de a bejelentett lakcimem más volt. Vittem az adásvételit és minden ok volt
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #76414 üzenetére
Visszaolvastam, openwrt miatt. Szomorú.
Legközelebb szerződés kötés előtt fórumozok.
-
pw12345
aktív tag
válasz
stickermajom #76354 üzenetére
Mert B500-nál még mindig az előzetes felmérésen lovagolnak, érdekes, hogy H1000-nél meg kérdés nélkül rákötik a tizenéves vackokat az optikára, aztán átmegy, ami átmegy. Meg a manusnak kell átvariálni valamit az elosztószekrényben, mondjuk 60 nap elég kemény.
Az életszerű, hogy egy egész blokkot átraktak (a netes megrendelő lap szerint, az új bekötésekre) H-ra, de semmi megkeresés (levél, plakát, egyéb). A B-seknek kellene kajtatni őket az átkötés miatt (már, aki tud róla, meg tudja miről van szó), vagy egyszer csak azt veszik észre, hogy lekapcsolták őket?
Egy éve fenyegetnek az FTTH átkötéssel (elvileg márciusban volt, csak senki nem vette észre, mint a maja világvégét
), de, ahogy nézem
a környéket elég érdekes balhé lesz ez így. Egy fél kerületnyi területen kevert viszonyok uralkodnak, utcák maradnak ki (ott szerintem nem is lesz semmi) teljesen esetlegesen, van, ahol még "Ritmo" van, vagy csak TV. Ahol egy utca befut egy FTTH körzetbe, ott az utca végén 1-2 szám
H-ra lett kötve, de lehet, hogy a 3-as számon már B, vagy net sincs.
A mi utcánkban konkrétan H-n kívül az összes lehetséges variáció van,
B1000 maradványtól a zéró szolgáltatásig, kereszteződésenként változik. Szomszédos utca 60-as számig van kötve, onnan semmi
(az utca másik oldala "üres"), gondolom nem érte meg behúzni, de a legvége befut egy másik kerületbe, ahol szolgáltatnak és ott néhány számon is van elérhetőség. -
Grg
tag
válasz
stickermajom #76351 üzenetére
Mármint 60 nap hogy bridge módba tegyék az eszközt?
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #76326 üzenetére
Közben megkötöttem, 60 napra vállalják. Én egy sima config módosításra számítottam távolról, de elvileg jön a szerelő.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
stickermajom #76324 üzenetére
FTTBnél nincs eszköz, bár sokszor emelést se adnak mondván majd lesz 1000es net ha kapsz FTTHt.
Egyébként miért lenne gond ha adnának eszközt?
-
törölt tag
válasz
stickermajom #58825 üzenetére
Is, is.
Neked egy plusz "védelem", mert NAT-olt hálózatnál az Internet irányából közvetlenül nem érhető el a lokális hálózatod és az azon belül lévő eszközök.
A DIGI-nek pedig a publikus IPv4 címek elfogyása miatti spórolási "kényszer".
-
nfsu17
veterán
válasz
stickermajom #58804 üzenetére
akik be tudunk jelentkezni az ONT-be (mint user és nem mint admin), mi sem megyünk ezzel semmire, mert nem állítható.
telefon > kikapcsolják
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest