-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
dolon75 #115871 üzenetére
Igen, ezt néztem vissza:
Router wan IP
Synology DDns IP
Külső IP azonosító és most az általad említett oldalon kiadott record ugyan az az ip.Egy és ugyan az és !nem! 100....
Ha a tűzfalon beállítom, hogy válaszoljon külső pingelésre, akkor válaszol is a Router.
Tehát a folyamat odáig jut: DDns feloldja az IP-t, ez publikus, de itt megáll a folyamat - olyan mintha semmilyen portbeállítás nem lenne, pedig van, most néztem át a router naplófájljait valóban kinyitja mind a hármat. Egyébként a Quick Connect sem tudna működni...
-
-
-
válasz
dolon75 #106768 üzenetére
Mondjuk nem azt írták, hogy 4 óra 30 perc hosszában a pattintott kőkorszak és a ókor közötti állapot teljes beállása lesz. Viszont én is elsőnek arra gondoltam, hogy na most lesz valami combos technológiai manőver, ami még a román tulajdonoshoz volt köthető.
Igaz én még arra is számítok, hogy a Vodafone + DIGI összefésülésnél lesz némi galiba, bár az Invitelt amikor bekebelezte a DIGI nem volt. Csak itt a Vodafone a nagyobb... ezeket a rendszereket össze kell fésülni majd. A név az már megONEAnno a Telekom olyan 2014-ben a saját rendszerét szúrta úgy el, hogy egy évig is eltartott a rehabilitációja
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest