- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- YouTube
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Linux haladóknak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
mucsgyver70 #109302 üzenetére
Oh, nem tudtam.
-
-
-
Ma délután egy barátunk otthoni hálózatával kellene kezdenem valamit. A szimptóma az hogy a feltöltési sebesség rendben van, a letöltési viszont nagyon alacsony.
Elsősorban router hibára gyanakodnék (Deco M4 (2 db) van nála), mert a Digi router bridge /modem üzemmódban van. Tuti nem kliens eszköz hiba, az már kizárásra került.Arra gondoltam viszek magammal egy profibb routert tesztre, van még valami amit érdemes lenne kipróbálnom a router cserén kívül?
-
Update a számlás témámhoz:
Nem küldtek számlát az ötből csak három hónapban (az ügyintéző sem értette) + az inflációs kompenzáció miatt minden hónapot újra számoltak a befizetések arányában. A vége így az lett, hogy 990 Ft-tal nőtt meg a csomagom.
A tévét lemondtam, így havonta 2.000 Ft-ot spórolok, a szerződés bontás miatti részleges büntetésem 4800 Ft volt. Pár hónap és már megérte variálni és végül maradtam. -
válasz
Dragon3000 #109215 üzenetére
Azért, mert azt monda a csaj az ÜFSZ-nél, hogy akkor nem emelkedik a díjam. Fogalmam sincs hogy miért nem jött hamarabb bármi infó.
Mindegy, egy óra múlva elvileg okosabb leszek. -
válasz
Dragon3000 #109212 üzenetére
Kaptam áprilisban egy levelet, hogy sikeresen módosítottam az előfizetői szerződésem, amiben a következők voltak:
TV + NET + TELEFON, 12 hónapra határozott időtartam, eszámlával.
Digi TV 2022 csomag + Diginet 1000 FTTH 2022 + DigiTel 250 csomag
"12 hónapra szóló határozott időtartamú szerződés megkötése esetén a csomagok ÁSZF szerinti kedvezményes ára fizetendő (a jelen szerződés
kiegészítés aláírásakor az ÁSZF szerinti kedvezményes árak az alábbiak: DIGITV 2022 csomag: 3200 Ft + DIGINet 1000 FTTH 2022 csomag: 3950 Ft +
DIGITel 250 csomag: 250 Ft, összesen fizetendő: 7400 Ft/hó). A kedvezmény mértéke a határozott idő alatt összesen: 12 000 Ft"
E-pack kedvezmény: 500 Ft / hó2024.04.28 a levél dátuma.
-
válasz
nggabi #109209 üzenetére
Dünnyögtem, kikértem hogy milyen feltételekkel tudok lelépni, kiderült hogy ki kell fizetnem januártól 1710 Ft / hó kedvezményt és mehetek Isten hírével.
#109210 Intruder2k5
Megreklamáltam telefonon, közölte az ügyintéző hogy ez teljesen jogszerű, mert novemberben küldtek erről tájékoztatást. Próbálok lelépni az irodából, bemegyek a helyi digi ügyfélszolgálatra, hátha fel tudnak homályosítani mik a lehetőségeim.
Az biztos hogy úgy jövök el, hogy ezen az áron vagy csökkentenek, vagy elkezdem a szolgáltatásokat felmondani. -
Ma reggel konkrétan kiégtem, mikor láttam hogy jött 11.700 Ft értékű számla a Digitől 5 felé bontva. Tehát minden hónapban kaptam kb. 2200-2400 Ft díjkorrekció nevű összeget januártól. Miközben az ügyintéző azt mondta mikor januárban elfogadtam újabb évre a hűséget hogy ezt a fix összeget kell fizetnem és nem emelkedik a díj.
Erre kiderül, hogy bár a díj X Ft, azért ők több hónap után egy összegben hozzám vágnak egy 11k-s számlát, így már messze nem a legolcsóbb és legjobb szolgáltatást kapom.
Csak én jártam így???
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- EAFC 25
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vicces képek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest