Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
Köszi Flashget és poli27
Akkor nem tudja a v6-ot, hát üsse kő. Ha majd észreveszem hátrányát, akkor intézkedem. Most még tesztelem az ONT wifijét, ha gyakran rendetlenkedik, akkor úgyis jön a saját router.
ezso
Valahol azt olvastam, hogy ez így jó, ahogy most működik.
Ha megy a progi, akkor kinyitja a portot, ha nem megy, akkor bezár. Biztonsági okokból.
Ne a tesztet figyeld a progiban, mert az a legtöbb esetben rossz, hanem a zöld pipát lent a jobb sarokban letöltés közben. Ha az zöld, akkor minden rendben. -
tupijani
tag
Próbáld meg nem az IP-címet, hanem a MAC címet az udp/tcp porthoz rendelni. És ne egy portot, hanem a 25500 porthoz a 25499-25501 "tartományt". Nekem működik, bár én nem utorrentet, hanem qbittorrentet használok, pont emiatt a probléma hatására (már a utorrent is ment, csak megszoktam közben a qbittorrentet). A programot nem kell a routerben külön beállítani, és én a torrent programot sem kézzel állítottam, mert elsőre megkérdezte, hogy kiengedem vagy sem, én pedig engedtem
Huba és Szameg jóbarátok, mindig együtt járnak ;-)
-
Flashget
félisten
2007 július/augusztus elkezdték nálunk a lant kiépíteni panelházakban.
november végén indult el rajta a szolgáltatás és karácsony után kezdett működni rajta a TP Link 460 R routerem, pedig akkor a telepített eszközök mind TP Link volt a környéken...akkoriban élmény és siker volt ahogy teltek a hónapok úgy kezdtek életre kellni a különböző márkájú routerek, ahogy az operátorok behangolták a hálózatot (titkosítás meg miegymás)Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest