- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Synology NAS
- Windows 10
- Zyxel NAS326
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bitcoin topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
"Az hogy drága, az nem az én problémám szerintem. Az internet pedig nem korlátozódik az anyaországra. Nekem külföldről Magyarországra DSL-ről megvolt a hivatalos sebesség."
Azért azt megnézném hogy külföldön Magyarországról,
pl.: USA -ban Magyarországról, hogy töltesz teszem az 3-4Mbit -el...Egyébként szerintem a DIGI ÁSZF -ben rögzítve van, hogy ez itthonra vonatkozik.
Amúgy is, mindenki tudja, hogy ha itthonról netezik, magyar szolgáltatóról, akkor külföldre sokkal kisebb a sávszélesség mint itthonra.Azért ne süllyedjünk az amerikaiak szintjére, ahol még a mikrohullámú sütőre is rá van írva, hogy tilos benne kutyát szárítani...
-
McLaca
őstag
De, ez a megfelelő topic, maradj!
Visszafelé reagálok: melyik (A)DSL szolgáltatónál volt 3Mbites feltöltésed külföldre?
Kábelcsatorna: igen, csináltam. Egy egész lakásban eltüntettem a kábelcsatornákat, mert rondák, és közben volt időm tanulmányozni a viselkedésüket. Hajlíthatók, így be lehet húzni egy kis "puklit", ekkor be is törik, így átvágható könnyen, nem kell hozzá fűrész, elég valamilyen csípőfogóval pár mozdulat. De még erre sem feltétlen van szükség, az is elég, ha valami távoli pontnál lepattintod egy kis részen, és ott megfogva szépen el tudod húzni az egész csatornafedelet vágás nélkül a digi kábelei alól a fallal párhuzamosan húzva, amit meg lehúztál, az már szépen hajlik. Nem technika ez, csak logika. ;)
A UPC meg az áram fővezetékek mellé tette be a kábelét elég szorosan, azért "oldotta meg" így, de nem igazán megfelelő villamos vezeték mellett azonos csatornában futtatni a kábeltv-t, akkor sem, ha a koax duplán árnyékolt.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 2028ig GARIS GAMER PC (szinte vadi új) i7 14700KF, 7800XT, 2TB M2 SSD
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 3500 Ada 64GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Corsair H115i - CSAK AMD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest