-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
E300TD
tag
Sziasztok, régóta szívok a net szakadozással .....van, hogy jó 2 hónapig van, hogy 5 percenként leszakad (ont, bridge, TPlink Ax20 pppoe). Nincs olyan eleme a hálózatnak, ami nem lett volna cserélve. Pár hete figyelem a szomszéd netjét is, 10 szakadásból 2x nála sincs 8x csak nálam nincs. Most, hogy 5 percenkét leszakad, megnéztem az Ő beállításait a routeren, egyedüli különbség az IPv6, nála ki van kapcsolva. Amióta kikapcsoltam, kb. 1 órája, nem szakadozik, ha visszakapcsolom szinte egyből ledobja. Másnál is van ilyen vagy csak engem tüntet ki ezzel a szolgáltató vagy tök véletlen? (Lehet, hogy rossz IPv6 beállítást használok?)
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest