Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz MrCsiT #82606 üzenetére

Nem vagyok "izé", csak tényszerű. Igen, eddig volt arra lehetőséged, hogy aktív szolgáltatói eszköz nélkül használd a netet, de ezután nem lesz, mivel a DIGI megszünteti ezt a fajta szolgáltatást, fizikailag felszámolva a hálózatot is. És nem céloztál a szerződésbontásra, én írtam, hogy jelen szerződésed meg fog szűnni, akár tetszik, akár nem. Az okokat lásd fentebb, megszűnik az FTTB szolgáltatás. Hogy újraszerződsz-e a DIGI-vel FTTH-ra, az már másik kérdés. Az ár pedig annyi amennyi, egy megszűnő szolgáltatás árával úgyis felesleges összevetni a többi lehetséges opciót, hisz az már nincs versenyben, azokhoz hasonlítsd amikből most tudsz választani!

szerk.:
    Közben olvastam a topikot, és sejtelmünk nincs milyen eszközt fogsz kapni, ugyanis ez területenként változó, illetve éppen milyen lesz majd a szerelőnél. Nem, nem lehet választani, és nem tudok olyanról, hogy bármelyik is alkalmatlan lenne a szolgáltatás igénybevételére LAN porton, UTP kábelen. A WiFi megint más kérdés, a helyi adottságok és az igényeid függvényében akár kellhet is a saját router.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák