Új hozzászólás Aktív témák

  • tutuhawer

    őstag

    Szevasztok. Nagy Digim (80/25) van panelben Győrben, és eddig nem volt gondom vele, minden hasít. Most se lenne gáz, de egy játékra specializálva van egy gondom.
    A simraceway nevű autós játékkal játszanék, folyamatos kapcsolat kell hozzá egy kaliforniai szerverrel, ha minden igaz. A játék nem tolerál semmiféle hálózattal kapcsolatos szarozást, például a Hamachi. Nekem semmi ilyen nincsen, nem is osztom meg a netet, csak egy gépre jön be a kábelen.
    Így néz ki a hálózati kapcsolatok ablak:

    Mások is játszanak DIGI-vel, nyilván ugyanígy néz ki.
    Kaliforniához nézve ennyit mérek:

    Akinek kisebb csomagja van, akármelyik szolgáltatónál, nyilván kisebb értékekkel hasít.
    A játék nálam mégis folyamatos internet-ingadozást mutat. Ledob éles verseny közben "lost connection" miatt, be sem tölt "join time out" miatt.

    Bezavar, hogy a hálózati kapcsolat így néz ki? A digi alapból szarul néz ki a tengerentúl felé mérve? Belepiszkálhat valaki a DIGI rendszerébe a lakóközösségből? A szomszédban valaki ugyanúgy őrült módon használja a netet és ez kihatással van rám is?
    Tippeljetek egyet, vagy mondjatok valami konkrét dolgot, amit kipróbálhatok, légy szíves. Más játékkal én nem játszom, csak vezetni akarok. Kurva sokba került a kormány is, most már mennék is vele normálisan :)))

    Előre is köszi a tippeket-trükköket :R

    NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák