Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Dragon3000 #110579 üzenetére

Hát az új csomagokig nekem két összeggel kellett kalkulálni, a még mindig aktuális 2899 Ft-tal, és a már emelttel... amit viszont most megint megemeltek. Tehát innentől három összeg van, és akkor még ott van az a tény is, hogy jelenleg nekem Triple-Play rendszer van a DIGI-től is, bár eredetileg ugye 2 hétig volt csak Internet... azóta viszont + TV + Telefon. Tehát nekem még most, ebben a pillanatban is ez az aktuális:

2850+2899+250=5999 Ft.
    Sőt szeptemberig tuti, mert megjött az a számla is...
    Utána meg: itt csak két dolgot látok, hogy első 3 hónapban: 6400 Ft/hó

De azt nem látom, hogy utána mennyi lesz...?! Viszont a Huawei EchoLife HG8121H ONT cseréje viszont megejtésre kerül várhatóan :D

Szerk: felvetődött, hogy TV-nél esetleg Yettelre váltani a bitráta miatt, de anyám nézi csak, viszont egyrészt a Yettel nem olcsóbb, másrészt meg csak Internetet rendelni a DIGI-től esetleg alaptelefonnal nem olyan gazdaságos, mint Tripla-Play rendszerben.

[ Szerkesztve ]

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

Új hozzászólás Aktív témák