- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok.
Digi tv re akarok váltani, legalábbis gondolkodom rajta.
Van valami olyan lista ahol a csatornákat lehet összehasonlítani? Jelenleg upc van. Kíváncsi lennék rá pontosan milyen csatornát veszítek és mit nyerek.
Egyesével kicsit macera összehasonlítani. Amúgy mi a vélemény? Akkor cseréltem le amikor elvették a comedyt de látom az van.Köszi
-
-
-
kenwood
veterán
Sziasztok.
3 tv van a lakasban mindharom,igy az enyem is koax kabellel csatlakozik.Adodott most egy olyan lehetoseg,h lenne egy tv jo aron,ami nem ad ki hangot sem a hangszorokon,sem a kimeneteken,viszont horror arban lenne a javitas.
Az jarhato ut, hogy szerzek egy STB-t,es azt rakotom a hangrendszeremre?
Ha jol gondolom,igy ki tudnam kerulni a tv hanghibajat.
Van ennek az elkepzelesnek valami buktatoja? -
Bobby
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #35037 üzenetére
Köszi.
Hát ez van. Közben szomszéd is hazaért ő is bejelentette.
Remélem nem 72 óra lesz mint ahogy mondták.
(remélem van hétvégén a szereplőknek ügyelet mert ha nincs akkor csak hétfőn lesz belőle valami) -
Bobby
csendes tag
Sziasztok.
Gödöllőn másnak is van gond a nettel vagy csak nekem? -
zsolt501
nagyúr
válasz
próbakocka #35027 üzenetére
Szim sebesség miért 6875-ön van?
6000 és 6900-as sebességet kell beállítani.
A modulációt 256-ra állítsd, és ne automatikusra. -
levin70
tag
válasz
próbakocka #35027 üzenetére
prőbáld 135000 vagy 136000
QAM Érték mindig 256
Symbol Rate 6000 -
Flashget
félisten
válasz
próbakocka #35029 üzenetére
pedig ott kell jönnie...a közmédia mindig Symbol Rate 6000-en jön az összes többi csatorna 6900-en.
LG tévén néha az is segít, ha más terület van beállítva Mo helyett..pl. német, finn stb.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Ma váratlanul feljött nálam a TV-n a Digi Smart CAM azonosítási folyamat, mely sikertelen.
Már másfél éve használom, Pana UT50 plazma. Semmit nem csináltam a TV-vel.
Másnál is előjött? Lejárt az érvényessége vagy mi? Vagy újra be kell telefonálni aktiválásért?
Kösz
-
próbakocka
senior tag
A helyzet nálam is ugyanez. A korábban leírt 135500/6000/256-on marhára nincs semmi !
Egyelőre marad a zizis forma1, vagy a torrent ... -
próbakocka
senior tag
18. kerületben családi házas területen, a DVB-C-n este 20:00-kor az m1,m2,m3,duna1,duna2 digitális adása leáll. Ennek vajon mi lehet az oka? Nem nézem ezeket a csatornákat gyakran, de azért mégis érdekelne, hogy mi okozza ezt ...
-
forzaroma
tag
válasz
sarkan #35020 üzenetére
Sziasztok!
Lehet volt már korábban szó róla, bocs ha nem olvastam végig mindent, de lenne egy kérdésem amire lehet innen tud valaki válaszolni.
A Diginél a legmagasabb , 100x csatornás csomagom van(mivel panelben lakom, kábelen) és egy ideje jópár csatorna, köztük a sport1, 2 nézhetetlen minőségben fogható csak.
Az M4-et nem fogja be a tavaly vett szuper LG tv 42LB630V.
Viszont a másik szobában lévő régebbi Orion tv-n minden csatorna bejön, és jó minőségben.
Nem tudom mi lehet az oka ennek, de az új tv-n már többször is végigcsináltam az automatikus csatorna beállítást, és semmi nem változik!
Valakinek ötlete?
Előre is köszi! -
sarkan
aktív tag
XVI. kerületben a 746 és 770 Ghz-en lévő adok akadoznak nálam, jelerősség 98-99% de a bithibaarány 2000 sőt a 770 Ghz-en nem is jönnek be az adók ott a jelerősség 0 és 98 között ugrál.
Központi hiba vagy csak nekem van szerencsém?
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #35015 üzenetére
Teljesnél? Érdekes, mert a D6500 és F6640 is csak a hálózatin talál meg mindent nálam Digikábelen.
Teljesnél vagy 10-12 csatornát nem talál meg a 130-ból. -
válasz
Flashget #35002 üzenetére
Igen, de én nem erre értettem hanem az automatikus hangolásra(teljes keresés). Pl a feles frekvenciákra utaltam, hogy egy teljes keresésnél megtalál mindent a tévém. Nincs olyan, hogy a valamit kihagyna és az csak úgy lenne meg ha kézzel írnám be az adott frekvenciaszámot.
Én úgy vettem le, hogy ezzel van problémája de lehet, hogy félreértelmeztem. -
Optika01
tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, hogy milyen beállítással tálalom meg Kecskeméten az Ami-t?
Köszönöm.
Üdv -
Flashget
félisten
válasz
M_AND_Ms #35007 üzenetére
Panám volt 12 évig...de az simán tudott egy egyszerűnek tűnő funkciót mint a csatornarendezés a "fogdmeg, húzd oda, dobd el" sablonnlk..
samu nem tudja, főleg 130 db csatornánál nem..kell hozzá egy pc/laptop egy progi és egy pendrive. fiatalnak, netezőnek nem gond, de idős embereknek?meg az árával győzte meg a világot...
-
Watt25
veterán
válasz
MrCsiT #35010 üzenetére
Néha nekem is történik ilyesmi, nekem az a gyanús, hogy a szolgáltató kavar valamit, akkor történik ilyen. Azonban rossz irányból közelíted meg a dolgot. Nem eltűnik ilyenkor a csatorna, hanem átkerül valamelyik másik programhelyre. Néha akár meglévőre is, tehát pl. két 32-es csatorna lesz a listában. Vagy mondjuk 800-as helyre kerül a csatorna. De ilyenkor csak vissza kell rakni oda, ahol volt.
Esetleg kimenteni pendrive-ra a jó csatornalistát és probléma esetén visszatölteni. -
MrCsiT
addikt
válasz
TeeJay #35009 üzenetére
M4 és M4HD-t nekem sem találta meg az LG 47LA690S TV-m, mikor ezek megjelentek, és kerestem őket.
Nekem az "tetszik", mikor eltűnnek csatornák:
Behangolja az automata,
Szépen átrakosgatom a megfelelő helyekre, pl. magyar csatik az alacsonyabb számokra,
Majd egyszer csak észreveszem, hogy a 7-es után a 9-re ugrik a TV, elfogyott a 8-ra programozott adás.
Ezek után, ha nyomnék egy automata hangolást, hogy megtudjam, mi változott, rakosgathatnám újra a "helyükre" a csatornákat, mert a nagy Smart-lóf*sz hype mellé, egy olyan marha bonyolultan hangzó dolog, hogy különbözeti csatorna keresés - ami csak azokat jelezné ki, amik jelenleg nincsenek csatornaszámhoz rendelve a TV-n - már nem fért be a TV-fw írók kiváló agyába.. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Flashget #35004 üzenetére
Mindegyiknek van hibája, de szinte minden helyen csak a samukat tolják, az egyszeri vásárlók meg veszik, viszik, mintha annyira jók volnának. Pedig nem. A Samuknak príma marketingje van, nagyon jól elérik, hogy a kereskedők ezt preferálják és ajánlják a vevőknek.
Személyes véleményem az, hogy a Samu készülékek kezelése nehézkes, túlragozott, telerakva "parasztvakító" dolgokkal, amik elfedik a hiányosságokat.
A családban két Samu tévé van, amelyeket nekem kell állítgatnom. Hát, nem könnyű meló, ezt itt többen is megerősíthetik. Miközben a két saját Pana tévémen minden olyan egyértelmű. Hiába a japánok valahogy mindig értettek ehhez.
(Hangsúlyozom, ez az én véleményem, amit pl az itt olvasottak is rendszeresen megerősítenek a számomra) -
g0dl
addikt
Sport1HD nálatok is kockásodik/ szétesik néha?
-
Flashget
félisten
válasz
M_AND_Ms #35003 üzenetére
mondj egyet aminek nincs hibája..
én azért vettem panasonic analóg tv után samut, mert vagy samu vagy LG..az LG-nek a mai napig nincs feketéje az ips panel miatt és a 2011-es modelleikben nem volt DTS hang a licensz miatt amit csak 2012-re vettek meg. sonyba meg 2012-ben is az mkv lejátszás levolt tíltva...viszont ezek mind megvoltak a samuban és az a D6500-as még jó fajta, szép képpel volt megáldva és üveg talppal..a mostaniak gagyik lettek már.
sokan meg ugye a smart, netezés hasonló baromságok miatt vesznek samut..
Ha most kellene vennem Panasonicot vennék valszeg de az is ips paneles...lehet sonyt akkor. -
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #35000 üzenetére
Az én öt és fél éves c650-es tévém gond nélkül megtalált eddig mindent,soha nem kellett kézi hangolást csinálnom.
sem a samsung D szériás sem az F szériás tévém nem talált meg semmit önhatalmúlag, főleg nem egy új muxot. sajna ezt a samsung kihagyta a tévéiből, tudom más márkánál jelzi ha van új csatorna.
szerintem azt neked is kézzel kellett hozzáadni (M4) vagy teljes új hangolást.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest