- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz zelikocc #17779 üzenetére
Na most néztem rá, és megkaptam a 731-ig szóló számlát (Ma már néztem, akkor még nem volt.). Viszont a jóváírás összegét nem tartalmazza. Befizettem a 630-ig szóló számlát amikor megjelent és jött egy számla az1000 Ft-s jóváírásról. eztz gondolom a 731-ig szólón kéne látszódjon, hogy annyival kevesebb. De ez 3700-ról szól, ami az emelt díj.
Na jó nem itt ömlengek. Majd hétfőn felhívom az üfi-t.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gregory91
senior tag
-
Tobaja
tag
válasz zelikocc #17554 üzenetére
DigiOnline-t csa TV és internet együttes előfizetésével tud használni!
Amúgy tényleg így lehetne megoldani! Egy regisztrációa Diginél, és hozzákapcsolható online fizetés. Vagy egy számlakezelő oldal (Díjnet) ahova betudod regisztrálni a Digi szolgáltatását, és ott is online módon tudsz fizetni!Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
fer
őstag
válasz zelikocc #17531 üzenetére
Én ezért csináltam átutalási megbízást, mindig ugyanakkor ugyan annyit kapnak amennyi jár nekik!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
nagysandor79
aktív tag
válasz zelikocc #17531 üzenetére
hello.
nekem is hasonló problémám van.
tavaly szeptemberben volt egy beltéri cserém,októberi és novemberi számla rendesen 3800ft. a decemberi 4790, januári 4100
nov 18 bejelent, jóváírják azt mondta a diszpécser, sajnos a mai napig nem jött csekk, de még dec 29 én is felhívtam őket, azt mondták "úton van a csekk" fizessem be a 4790ft.
elvileg a szerelő írt el valamit.
de azért szerintem kiba...ás , hogy fizessek be egy drágább csekket, arra leszek kiváncsi hogy mikor áll helyre a befizetésem.
eddig semmi gond nem volt velük. -
g@norbert
tag
válasz zelikocc #17517 üzenetére
Köszönöm, még vasárnap este beszéltem az ügyfélszolgálattal, tegnap hívott is a szerelő, kicsit le is tört akkor, mert azt mondta, hogy nincs 2kártyás box nála egyáltalán,helyszínen már nem bütykölnek mint régen ( király volt a szerelő, kinnt a kocsi hátuljában alaplapot cserélt a boxban egyszer még sok éve nekünk) mert már van szervíz ahol javítanak, és szerdán hív, hogy tudott, vagy nem sikerült neki szerezni..
Ma hívott, hogy sikerült, és holnap délelőtt 10re hozza a javított használt 2kártyás boxot cserébe, nem új boxot, mert olyan nincs is 🤣🤣🤣
Úgyhogy elvileg happy end van, de ez holnap délelőtt fog kiderülni 👍
Az egyik szemem sír, a másik nevet, mivel azt mondta, miután megkérdeztem, hogy mivel javított a box (és ki tudja hanyadszorra) , így nem tudja hogy meddíg fog működni,pedzegette hogy lehet max csak egy évet..
F@sz@..teljesen megnyugtatott. 🤣
Sebaj, olyan nincs hogy nem lesz sehogy, ha megint elszáll, újra cseréltetjük 👍🤣Álljon má meg a mivan má itt, ne csapjuk be egymást, olyan nincs hogy nem lesz sehogy :)
-
zelikocc
senior tag
válasz zelikocc #17484 üzenetére
Sajnos jól sejtettem, rákérdeztem náluk és csak miután már bekötötték, azután mehetek be személyesen SIM-eket kérni.
Van valamilyen tapasztalatok a weboldalas műholdas igényléssel kapcsolatban? Hívnak telefonon, vagy felkeresnek emailben véglegesíteni a bekötési igényemet, vagy innentől már csak a szerelőt kell várnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest