- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
Aktív témák
-
gejzinho
csendes tag
Gratula, akkor Te nagyon ritka kivétel vagy. Az tény hogy Digi alapból gyengébb felbontásban ad mint nagy riválisai.Nyilván nem egy blu ray film képminősége az etalon, mart ha azon tűéles a kép, ahhoz képest a Digi tányéroson a sugárzott adóik 80-90%-a egy fos, életlen, színtelen egy Full HD-s tévén.
Jómagam majd 3 évig hagyományos crt tévén (72 centis Samsung) vagyok, voltam Digi tányéros előfizető, és csak megerősíteni tudom, akinek még régi típusú tévéje van bátran választhatja a Digi tányérost, azon ezek a képminőségi "defektusok" szabad szemmel szinte észrevehetetlenek, élvezhető a kép.
Viszont karácsony előtt vettem egy 102-centis Samsung Full HD-s led tv-t, na azon már nem az a helyzet, persze ideje és csatornája is válogatja, de a nagy felbontás néha egészen botrányos mértékben kihozza a sugárzott kép gyengeségeit.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest