Aktív témák
-
dsd1
tag
válasz
draco31 #11838 üzenetére
Ja, én is ilyen "zsírt" kaptam augusztusban, de nincs vele gond. Amúgy azért elég fura hogy 2014-ben még mindig készleteznek SD beltériket, ha egyszer senki nem veszi és bérleti díjat se kér érte a Digi. A T-Sat már 2008-ban is az induláskor is mindenkinek HD boxokat adott, valószínűleg már akkoriban sem volt perspektiva külön SD-vel bohóckodni, pedig még alig voltak HD csatornák, sőt a magyar keradók 2011-ig ragaszkodtak a 4:3 képarányhoz. Nem mintha most ez zavarna, a szolgáltatónak biztos megvan rá az oka.
-
embi14
újonc
Sziasztok,
3 új kaon na 1000 HD használója lettem.
Kis segítségeteket kérem, mindháromra kötöttem új vinyót...
1TB ADATA gond nélkül formattált, 4GB után nem vesz fel...
2TB Toshiba és 2TB Western Digital formattálás közben megáll, nem fagy de nem is fejezi be a formattálást.mi lehet a gáz?
méret?
típus?
NTFS-FAT?köszi előre is a segítséget...
embi
-
Prien
addikt
válasz
draco31 #11831 üzenetére
Igen! Nálunk is elfordult már ez.
Szerencsére csak ritkán, de eddig még nem sikerült rájönni az okára. Talán "fárad" az alaplap vagy hosszabb kikapcsolt állapot után fordul elő, amíg be nem "melegszik".Egyelőre még nem szóltam a szerviznek, mert nem feltűnően zavaró a dolog, de tény, hogy többször volt már ilyen!
-
draco31
veterán
Van egy Hyundai HSS-1165NA a házban. Másnál is előfordul, hogy magától vált csatornát, úgy hogy senki nem ér a távkapcsolóhoz, és a beltérihez sem?
-
dsd1
tag
válasz
#38464487 #11829 üzenetére
Filmsorozatok miatt váltani? Lehet hogy "T"-s tripla kedvezménnyel (meg 2éves rablánccal) nem fogsz sokkal többet fizetni, de szerintem csak a Fox miatt nem érdemes, viszonylag új csatornáról van szó, úgyhogy talán egyszer bekerül a Digihez is. Én az új sorozatokat a cliffhangerek miatt amúgy se vagyok képes tévében nézni, csakis egyben letöltve kezdem nézni
-
mcfly82
tag
válasz
bexinho23 #11826 üzenetére
Szia!
Én nemrég köttettem be, előtte utánajártam a dolgoknak, plusz már saját tapasztalat is van így
1. A szerelési díj 8000 Ft, amit elengednek, ha aláírsz hűséget (1 vagy 2 év). Az anyagköltség téged terhel, fenn van a digi honlapján (tükör 3400 Ft, stb.)
2. A HD bérleti díja 500 forint, hűségidővel 300 Ft. Az SD boxnak azt hiszem nincs díja (legalábbis az elsőnek biztosan).
3. A DIGI nem conax rendszert használ, így olyat semmiképp. Ha nem szeretnél boxot, akkor Smart CAM-ot igényelj, de ahhoz nem csak Mpeg4-et tudó TV kell, sőt nem is az, hanem olyan, amiben van műholdas tuner (DVB-S2) és CI+ modulfogadó. Ez a kettő fontos, enélkül nem fog menni a modul, boxra lesz szükség.
4. A HD csatornák minősége kiváló, a Digi - hál' Istennek - teljes HD felbontásban (1920x1080), és viszonylag jó bitrátával (tapasztalat szerint 8-9 Mbit/s) sugároz. Tényleg nagyon szép a kép.
5. A bekötés hivatalosan 15 nap a megrendeléstől számítva, de elég nagy a szórás ez ügyben. Nekem 13 napra kötötték be, bátyámnak majdnem egy hónap volt. Egy hét minimum kell, de általában azért tudják tartani a két hetet. Főleg, hogy egyre kevesebb az új előfizető.
Javaslom a Digit, egy hónap távlatából én egyáltalán nem bántam meg! A legolcsóbb műholdas szolgáltató, és az eszközök, csatornák minősége is jó. A HD pedig kiváló
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Most akarok váltani T-homeról Digire. Lenne pár kérdésem. Van egy Mpeg4-es Tv-m, illetve egy anélküli, valamint egy régi CRT, illetve műholdas Digiről lenne szó.
1. Milyen költséggel jár a bekötés?
2. Milyen árban bérelhetők a műholdas dekóderek?
3. Mpeg4-es tv-hez conax modult vennem kell, vagy kapok a digitől?
4. Milyen minőségű a műholdas digi HD csatornák?
5. Kb. mennyi idő alatt kötik be? (karácsony előtt 1 hónappal) -
-
0021666
tag
Sziasztok! Egyik napról a másikra a szobámban lévő DIGI TV beltéri a csatornák 95%-ára "RIASZTÓ HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA" feliratot ír ki, azonban a nappaliban lévő beltéri 100%-osan működik, bejön rajta minden csatorna. Nem állítgattam semmit, délután bekapcsoltam és egyből ezt a hibát írta ki. Alig van pár csatorna ami bejön(Eurosport1,2,History, Viasat history). Tudnátok segíteni hogy ezt mi okozhatja?
-
Orlin
addikt
Új szereplő a mobilpiacon: a DIGI is elnyert egy frekvenciacsomagot
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Aki Hyundai HSS-5160NA típust használ, meg tudná mondani hogy milyen az infra távirányító? Mert a Humaxot bárhová irányítva is tudok csatornát váltani, stb. Illetve ezen a Hyundai-on is meg szokott 2-3 másodpercre állni a kép (hang megy tovább)?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest