- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #1977 üzenetére
köszönöm a választ! és 64 bites w7 nél, ezeknek az "ősi" programoknak, elég ha csak xp módban futtatom?
valamit kell még valamit a raktár program mellé installálni?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok!
olyan gondba ütköztem, hogy van 1 (raktár)program ami csak simán .dbf fájlba dolgozik, újra kellene dobnom a gépeket, eléggé ősiek, és azt nem tudtam kideríteni, hogy ehhez milyen adatbázis kezelő kellene, ha kell egyáltalán, mert ugye ez delphi adatbázis kezelése. Csak simán kell egy borland shared vagy mi hozzá?
bocs a nyers fogalmazásért, de csak felületi ismereteim vannak...."Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
szevasztok
xp re kéne nekem delphi, tud ebben valaki segíteni, mert elég laikus vagy ebben a témában"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest