Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Az Agrár környékén volt egy rövid idejű áramkimaradás.
Más környéken is ?
mezis
-
sirály69
őstag
válasz Atomantiii #84795 üzenetére
Néztem, hogy csak a spéci cumókat nem küldi ide..., de írok neki.
De volt egy külön oldal(nem ebay) azt keresem...Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
válasz Atomantiii #84791 üzenetére
Meg is találtam.
Ezt szeretném, de nem szállítja ide!Szerver Hosting Debrecenben
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sirály69
őstag
Pendrive-t szeretnék venni. Itt olvastam(pár hónapja), hogy van 1 angol oldal ahol lehet jó áron venni, de most nem találom...
Valaki meg tudja mondani, hogy melyik oldal/áruház?Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #84780 üzenetére
Csak ioncserélt, még ha az is van ráírva, hogy desztillált víz [link]
A desztilláció lassú, óránként 10-20 liter csöpög csak le még egy laborellátó készülékből is.
Egy ipari ioncserélő tud úgy 300-500 litert óránként, jelentősen olcsóbb technológia(#84781) diablo1984: a szárítógép vize kondenzvíz, de annak köze nincs a desztillált vízhez.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gps76
őstag
válasz depe95 #84761 üzenetére
A Víztorony utcán az Ótemető sarkon van a Lejla pékség és mellette két fodrász csaj, 850 Ft-ért nyírnak férfi búrát.
Zola007: Ha kell páramentesítőből kijövő víz, szólj összegyűjtöm neked. Vagy ha ozmóvizet akarsz a Budai Nagy Antalon a domb előtt - passz milyen - utcán van egy halas ott van. Azt hiszem Verecke utca.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Érdekel valakit egy Hyumdai WS2077-es időjárás állomás? Az eladás oka az, hogy nem tudom értelmesen elhelyezni a szél és csapadékmérőjét, mert ugye társasházban lakom... Hibátlanul működik amúgy, csak szelet mérni a fal mellett nem az igazi ( ), esőt meg megint érdekes a bazi nagy eresz alatt... Bárhová meg nem rakhatom magamnak sajna.... Szóval visszalépek egy egyszerűbbre.
10.000 Ft
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek elfekvőben ultrahangos tisztítója?
Nyilván olcsóbban, mint a boltban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Sony Bravia kdl-48w705c LED SMART TV-m!
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #84777 üzenetére
Ott még nem
egy helyen próbáltam korábban, ott nem tudtak annyit adni, mert nekik nem maradt volna
egyébként vagy 60 ft/deci volt, az sem kevés, 5 literre 3000[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #84775 üzenetére
igen, csak nem adnak ki 5 litert
-
Chesterfield
őstag
válasz diablo1984 #84774 üzenetére
hát ioncserélt
Egyébként gyógyszertárban tutira kapsz.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hol kapni a városban desztillált (nem ioncserélt!) vizet?
3-5L-re lenne szükségemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KőkorSzaki
tag
Masonite dekorfóliás ajtót kellene helyrehozni, mert kisebb baleset során "belyukadt" (kis túlzással kartonpapír jellegű a dolog). Van rá ötletetek?
-
krisi047
senior tag
Eladó egy szép Lenovo A760, ára 18 ezer. Érdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Bolt bezárás miatt eladó fóliák, tokok,az eredeti ár 2/3-adáért vagy feléért.
Minden új.
Írd meg mihez kellene, küldöm az árat és fotókat, milyen választék van az adott készülékhez.
Több darab esetén kedvezmény.
Samsung:
Fólia:
üveg: core prime, grand prime,s6,
sima:s4,note4,s6 edge plus, s6 edge, ace3 ,s4 mini, s advance, core prime, fame, young, note3, express, ace2, s3, s5, s4, xcover2, alpha, s3 mini,
Tok:
-flip: note3, s5, a5, note edge, s5 mini, s5230, a3, ace4, s4 mini, grand prime, s6, s4, note4, s4,
-szilikon: s5,s4 mini,g, express, alpha, s5 mini, s3 mini,Nokia:
Fólia:
-üveg: lumia 630, 635, 730, 735, 830
-sima: lumia 610,625, 520,1020,925,920,930,
Tok:
-flip: 930,730,830,640,630,
-szilikon: 520,1520,525,820,Iphone:
Fólia:
-üveg: 5,5s
-sima: 6, 4s hátlapi, 5
Tok:
-flip:4,6,5c,4,5, 6(4.7)
-Szilikon: 6 plus(5.5), 6 , 5sLG:
Fólia:
-Sima:g2
Tok:
-flip: g3,g2,f6,g2mini,f60,g3 S, g2 mini
-szilikon: f60, g3 S, g2, g2 miniHuawey:
Fólia:
-Sima: y200,y300,p7,g620s
Tok:
-flip: p7HTC:
Fólia:
-üveg: desire5
Tok:
-szilikon: one M 9, desire 510
-flip: one mini 1,2Sony:
Fólia:
-sima: z3 compact,z2,z1 compact, z1,j,sp,mini, z3
-üveg:m2
Tok:
-flip: z3 compact, e, l, z2 ,z3 ,e3 ,e1 ,sp, m, z1 ,z , z1 compact
-szilikon: m2,g,z3,z1mini,z2,z3,sp,z1compact, z1,
-kemény hátlapi:z3 compactAlcatel:
folia:
-sima: 991,995,idol,Tablet:
- Fólia: Apple Ipad 5 Air, Ipad Mini, Note N8000 10.1, Tab2 10.1, Samsung galaxy p7500 tab 10.1,
-Tok: Tab 10.1 szilikon, Apple Ipad Air Flip, 8”-os univerzális,Samsung töltő, adatkábel
Nyakpántok: 1000ft/db
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
törölt tag
Köszönöm a tanácsot!
Sajnos valmi probléma van a pendrivvel,már újra telrpítettem a gépen az usb illesztőt is,mégsem hajlandó működni,nagy nehezen leformázta,igaz hogy NTFS fájlrenfszerre,mert kédőn jött a tamács ,
De ugyan úgy nem enged rá másolni,vagy törölni,írásvédelemre hivatkozik. -
sNORh
addikt
válasz Salex1 #84758 üzenetére
Igen, többször rendeltem már tőlük, Német, UK és China depójukból is megjött minden. A Samsung MicroSD hologrammos eredeti.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
copass
veterán
válasz depe95 #84761 üzenetére
hair play, a thaly-n diószegi viktor-t keresd.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
depe95
tag
Sziasztok, tud valaki ajánlani nekem egy jó férfi fodrászt Debrecenben, aki viszonylag olcsón dolgozik (a 2 ezres lélektani határt azért nem akarom átlépni)?
-
törölt tag
Nemsokára vennék valami olcsó, kétszemélyes dobozos kisautót. Régi Caddy előnyben. Ha van valakinek jó állapotban, jó áron akkor ne kíméljen.
-
Mika1227
őstag
5 éves kislányomnak keresek kerékpárt ha esetleg van valakinek eladó dobjon rám pü.-t! Köszi!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
vlevi
nagyúr
válasz #77081088 #84734 üzenetére
Ha a TV felismeri az exFat-ot, akkor arra érdemes.
Pendrivera csak azért nem szokták javasolni az NTFS-t, mert az egy naplózott filerendszer, és a Win a naplózás miatt sokat ír a pendrivera, hamarabb elhasználódik rajta a flash memória.
A Fat32-n viszont az a baj, hogy 4Gigánál nagyobb fileokat nem kezeli a filerendszer.
Szóval, ha a TV tudja, és nem jársz WindowsXP-s gép közelében, akkor exFat. Fat32-t csak akkor, ha nem akarsz rátenni 4Gigánál nagyobb fileokat. -
gergom91
tag
válasz Laraxior #84748 üzenetére
Biztos ajánlották már ezt a Xiaomi powerbankot is. Pontosan ezt és innen rendeltem december 23.-án (akkor akciós volt 3500-ért) és múlt hét hétfőn érkezett meg. Tökéletesen működik, ennyiért bőven megérte, és viszonylag hamar meg is érkezett.
Ha van időd várni, akkor inkább ezt választanám. -
_Fonzy_
tag
mSD kártyával kapcsolatban köszi mindenkinek!
sNORh
csapee
erik365 -
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #84744 üzenetére
Az sem formázza meg.
-
Laraxior
titán
Van a MOL-nál most egy csomó Sony cucc... Az az 5000mAh-s akku mennyire jó vétel? Ebayen is néztem, drágábbért van..
1,5A-el tölti a dolgokat, az azért elég gyors.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
7Sony7
addikt
Autósoknak érdekes lehet Légzsák hiba
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zsoleszhun
addikt
-
törölt tag
-
lakisoft
veterán
Tudnátok ajánlani egy megbízható vízvezeték szerelőt?
- Árad -
-
-
pisti001
csendes tag
Eladó Gopro Hero,ha esetleg valakit érdekel.Privátban lehet érdeklődni:
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
_Fonzy_
tag
16 gigás micro sd-t vennék
-
törölt tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
Egy 64GB-os pendriveon kellene teljes formázást csinálni. Milyen beállítások a megfelelőek ehhez? Vagyis mi a megfelelő fájlrendszer és lemezfoglalási egység?
Köszi előre is! -
Zsoleszhun
addikt
válasz PindurAnna #84727 üzenetére
Nem engedi be, mert a rendszer szerint még téli álmot kéne aludnia
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
atike
nagyúr
E-medve...
-
törölt tag
Aú....
-
Zsoleszhun
addikt
Jön a hó! Eladó egy pár darab gyerek csizma:
-Új DD Step bélelt csizma 30-as
-Bären Schuhe hótaposó dei-tex 27-es
-Bären Schuhe hótaposó dei-tex 20-as
-Nagyon szép ezüst színű hótaposó 29-es¯\_(ツ)_/¯
-
HUTCHDB
nagyúr
Na, csak lett megkulonboztetes a premium tagsaghoz...
Nagyon nem tetszik ez a rozsaszin kezecske..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Felesleges ESD zacskója van valakinek? alaplap, HDD, videókártya számára.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
mongo
tag
Eladó:
50 méter cat5e UTP kábel (új) 1800Ft
Átlátszó hangszóró kábel 2x 1,5mm2 150Ft/m
D-Link DI-524 router 2500Ft[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Nem bontanak szerintem a NAVosok semmit, jó cuccokat kaptak a postások az EUtól... 6.55 mp körül...
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Megfordult az egerem húzás iránya. Van rá valami gyorsbillentyű? Össze vissza megy. Vagy meghalt? Touch pad az megy normálisan.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mghltm
addikt
ez hasznos lehetoseg: Prémium tag feliratok elrejtése
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zolikaDB
veterán
Eladó autógumi:
- 195/65 R15
- 4db Nokian All Weather +
- DOT 2008/2009
- profil tolómérővel 7mm felett van
- nincs kirepedzve, elöregedve a felület (október-március, csak városban, és nem 400Nm tépkedte az aszfaltot)
- "téliként" használtam, cirka 15-18e km van benneÁra: 20e HUF.
Kutyafuttában lőtt képek: [link]
-
őstag
válasz Laraxior #84704 üzenetére
Az már bódító hatású, jogos a drogellenőrzés
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm a tippeket!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mezis
félisten
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Talán tud nekem segíteni valaki. Sajnos én már kiestem ezekből a PC-s dolgokból, mivel csak egyszerű mezei user lettem.
konfig
GeForce N430GT
AMD Athlon II X4 740 3.2GHz FM2
MSI FM2-A55M-E33
2*2GB RAM
LG monitorHibajelenség:
Bekapcsolás után a monitoron csak a power saving felirat jelenik meg.Testvérem elmondása szerint eddig TV-re volt kötve HDMI kábellel majd amikor ismét monitorról szerettem volna használni ezt a hibát írja ki.
A neten sokat olvastam ezzel kapcsolatban és amit tudtam megcsináltam én is.
Valakinek valami hasznos tippje lenne a számomra?Mellesleg a konfig HTPC-re,NAS-ra vagy laptopra cserélhető. Illetve mennyi a reaális ára a konfignak?
(#84706) mezis:Őszinte leszek. Nem jutottam el odáig.
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Zola007
veterán
válasz csapee #84702 üzenetére
Magyar valóság:
Ez most 100$, hmm
Kokain csempész, átvilágítom
Ha tiszta, akkor meg rakok rá Áfá-t[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Köszönöm mindenkinek a gyors választ
XtremLor: amit linkeltél az nem pont ugyan az mint ami nekem kell...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Kuponkunyeráló
- Íme az új Android Auto!
- YouTube
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest