Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Csöves #166444 üzenetére
De, ez marad, és már párhuzamosan szervezem a szabimat.
Mivel én időközben Budapestre költöztem, debreceni rokonok vannak (keresztszüleim) ugyan, de már öregek (80 évesek) ahhoz, hogy elmenjenek Nagyváradra.
Arra gondoltam, hogy ha van Debrecen környékén valaki aki jár át, az behozná, Debrecenben átvenné keresztapám, és onnan már ők (mivel ingyen járnak vonattal és az idejükből is kitelik, no meg akkor az újévi köszöntő is meglenne) eljönnének hozzánk Budapestre.
Azért autóval pályamatricával, üzemanyaggal együtt innen ez olyan 30.000 forint lenne.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dobolan #166440 üzenetére
Köszi, ezt találtam, de ahogy írtam egyrészt az Alpha nem jó, másrészt az 140.000,- forint, amit én keresek meg kb. 58.000,- forint Nagyváradon.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dobolan #166439 üzenetére
OEM és PWM kell mindenképpen, fontos a fordulatszám szabályozás, és a csatlakozó kábel is szükséges hozzá.
Pl. még az ugyanezen típus alpha verziójú szivattyúja sem jó." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz GIJoe #166433 üzenetére
Sajnos innen sem lehet Magyarországra.Mivel nincs fűtésünk és melegvizünk sem, így nagyon sürgős a dolog…ráadásul valahogyan csütörtök reggelig nálam kellene lennie a szivattyúnak, mert jön a kazánszerelő.
Így is alig tudtam kisírni ezt az időpontot, nagyon elfoglaltak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bul07 #166430 üzenetére
Egy nagyváradi fűtésboltból kellene elhozni egy kisméretű keringetőszivattyút.
[link]
Sajnos nem postáznak Magyarországra, itthon pedig a kérdéses szivattyút nem lehet kapni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok.
Van itt olyan fórumtárs, aki jár át Nagyváradra, vagy esetleg nagyváradi lakos?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó LED tv:
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó laptop:
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanki #146629 üzenetére
Gál János
+36302794557
(Veje: Szijjártó... -nem tudom a keresztnevét- :+36305158438)
Mikepércsi úton van kifele a Mol kút után az üzletük.
Ő, vagy a veje csinálják a beüzemelést, karbantartást.
Én nagyon korrekt embereknek ismertem meg őket.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy 32”-os Samsung led tv:
[link]
Vasárnap (holnap) Debrecenben átvehető, házhoz viszem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó olcsón egy Samsung LCD tv:
[link]
Vasárnap (holnap) megyek Debrecenbe, ekkor átvehető, illetve házhoz tudom vinni.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone: [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó kertibútor garnitúra: [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone!
-
HUTCHDB
nagyúr
JBL BAR 5.1 Surround hangprojector/soundbar eladó!
-
HUTCHDB
nagyúr
Holnap (hétfőn) megyek Budapestről Debrecenbe autóval.
Ha valakinek kell valamit esetleg elvinni, privátban keressen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz diablo1984 #141645 üzenetére
Én is kaptam kitiltást és a bejelentő személye is ismert: [link]
Idehívta a modit, de ahogy láttam - másokon kívül - ő maga is kispadra került..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sto1911 #141523 üzenetére
Nem akarok tovább ezzel a dologgal foglalkozni, de csak megjegyzem, hogy mindenki azt hisz el, amit akar, de a cikkhez azért tegyük már hozzá, hogy az február 28-i, ami az elmúlt másfél heti elég magas oltási számokat még nem tartalmazza.
Azok beadása előtt készült a statisztika ez tény, ami több százezer vakcinát is jelenthet.
Ráadásul a második vakcinákat is tartalékolni kell, hogy azokat időben megkaphassák, azt nem lehet eloltani.
Azt is vegyük már észre, hogy a beérkezett szállítmányokat BEVIZSGÁLJÁK, tehát nem egyből megy az ember vállába.
A számok meg ezért is félrevezetőek, mivel ahol eddig csak mondjuk 200.000 oltóanyag volt, azt jóval könnyeb eloltani, mint mondjuk egy 1,5-2 milliónyi adagot.ETTŐL FÜGGETLENÜL nem mondom, hogy minden flottul megy, de ezt ki tudná máshogy csinálni? Semmi protokol, kialakult gyakorlat nincs.
A kaszinó dologban teljesen igazad van, egyetértek veled, hogy ez egy téves kivétel volt!
Én még a lidl, aldi, tesco boltokat is korlátozva nyitottam volna ki, voltak olyan délutánok, egymás fenekébe álltak az emberek. Még jó hogy berobban a járvány!
Az orovosok számában nem tartom helyesnek amit írtál.
Ezeknek a felmondott orovosoknak a nagyrészének semmi köze a járványkezeléshez.
Csak megsúgom (mert hidd el e téren bizony van rálátásom) pontosan azok az orvosok mondtak fel, akiknek a hivatalos állami rendelési idő csak arra szolgált, hogy lebeszéljék a maszek rendelésükbe az ott jelentkező betegek időpontját." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mikulásbá #141451 üzenetére
De, de azok már múlóban vannak.
Olyan volt ez az egész, mintha a vírus keresgette volna bennem, hogy miben tudna a legnagyobb kárt tenni.
Hol az ízületeim, hol az izmaim, hol a fejem, hol a bőröm fájt...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Aryes #141450 üzenetére
Konkrét dolgot kérdeztem, de ugye választ nem tudsz rá adni!
Kamuzva kikerülted a kérdést, engem propagandistaként beállítasz és aztán ugyanazt helyeselve leírtad, amit én is.Tessék? Most akkor mi van?
Te sunyi módon a saját propaganda szövegedet sulykohatod, az nem baj, és mellé állhatsz olyan gondolatok mellé ami szerinted nem politikai hangú.
Aha, értem!
Egyébként ajánlom neked, hogy olvass utána a propaganda szó jelentésének, mert látom azzal sem vagy tisztában.
A jó kívánságodat meg köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Aryes #141446 üzenetére
Nem értem, mit köszönsz?
Neked valami komoly komplexusod lehet.
Kifejtenéd mi a gondod azzal, hogy leírtam, hogy kormányzati oldalon minden adat fent van a vakcinákkal kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csapee #141441 üzenetére
Tessék?
Nézted egyáltalán, hogy ott milyen tájékoztató anyagok vannak?
Mire lennél kíváncsi, és linkelem neked az említett oldalról, hogy nézzük meg a trollkodást!
Csak két példa : [link] [link][ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dobolan #140943 üzenetére
Nekünk 150.000 forintos IKEA elszivonk van, és mégis olyan szinten szelel az egész, hogy nem igaz.
Kepes lehűteni a huzat az egész nappalit.
Semmi fele visszacsapó szelep nincs benne:
[link]
[link]En is keresek valami megoldást, mert nekünk is vízszintesen van a kivezetes, és iszonyatosan tud bejönni a hideg rajta...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Keresztanyám szeretne csomagot feladni a fiának, aki Angliában él.
Eddig a DPD- vel szállíttatott, minden gond nélkül.
Ma az osszekeszitett csomagját nem vettek át, mivel megszűnt a angol címekre való kiszállítás a DPD-nél.
Tud valaki ajanlani olyan céget, amely nem horror áron visz el egy csomagot?
(Posta kb 25-30.000 forintért szállít....)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HANDO88 #139957 üzenetére
Kolleganőm teljesen hasonló tüneteket produkált, mint egy COVID-os.
4 x vettek tőle mintát, és mind a 4 negatív lett.
Egyszerűen influenzát kapott el.A ti esetetek azért másabb, bár nem tudom milyen diagnózist állítottak fel, aminek a gyógyításához véralvadásgátló szükségeltetik.
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Nem jön valaki ma Debrecenből Budapestre?
1 doboz laminalt parkettát kellene elhozni.
120 cm x 5 cm x 15 cm
-
HUTCHDB
nagyúr
Újszerű, használt laptopot keresek középiskolás lányomnak 80.000 forint környékén.
Nincs nagy igény, de mindenképpen inteles gépet szeretnénk.
Ha van valakinek eladó, az jelezze." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem jön valaki Budapestre a héten?
Egy csomagot kellene elhozni..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Vegyetek komplett asztali PC-t olcsón.
Vagy esetleg valakinek DDR4-es 6Gb-os ram?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK!
Külső, 2,5-es méretű, gyors HDD-t, vagy külső SSD-t, 1/2-1 terrás méretben reális áron!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Cs1csó #138047 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként ez az nco... nyitó oldalán is szerepel.
Ezt megcsináltam, sajnos a csekkolás szerint zárva vagyok.
NAT mögött nem vagyok, mivel néhány napja cseréltem PC-t, előtte minden patentül működött....
A linkelt oldalon már kérdeztem, de nem tudtak segíteni.
A qBittorrentben egyébként a VISSZA potot hogyan lehet beállítani?
A letöltési portot megtaláltam, de nálam a visszatöltéssel van csak gond.
Lefele prímán jön, vissza viszont nem.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki képben van torrent klienssel, router port nyitással?
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek asztali PC-hez alaplapot, SSD-t (250), memóriát,(min 8gb) VGA-t. (félkonfig)
kb. 50e forintig mehetünk el, minőpségi, gyors böngészés, 4-8K videó, gyors ki-becsomagolás (zip) office használat." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Nincs valakinek egy használt, akar rozsdás, kvázi bármilyen állapotú postaládája?
Ideiglenes megoldásnak lenne.
Érte megyek helyben![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm a tippeket a net ügyében.
Lemaradt az az info, hogy Budapesten kellene, és egy komplett családnak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki arra megoldást, hogy ha egy új házban nincs internet, tv szolgáltatás, (nincs bekötve és ez hosszas elhúzódó művelet) akkor hogy lehet korlátlan nethez jutni úgy, hogy ne kelljen hűségidőt vállalni?
-
HUTCHDB
nagyúr
Ingyen elvihető egy electrolux 80 (vagy 100) literes hűtőszekrény.
Hasznalt, régebbi de jól működik!
Vannak rajta esztétikai hibák!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Van aki biztosan tudja a választ a kérdésemre...
Szállítanom kellene egy vadi új samsung inverteres hűtőszekrényt Budapestre.
Mivel 180 cm magas, így függőlegesen a rendelkezésemre álló járműben nem tudom elvinni.
Ezt lehet-e 250 km-re szállítani fektetve, és ha igen, akkor milyen "utómunkával" (pihentetéssel, be nem kapcsolással, stb.)
-
HUTCHDB
nagyúr
Nincs valakinek 1500-2500-as vizes papírja?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Thermaltake #136453 üzenetére
Nekem vannak SD kártyáim, délután írj rám.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Úgy látom, csak szúrja valakinek a szemét “szerény” személyem...
Fel lettem “jelentve” a moderátoroknál, mert 3 db bútort tartalmazó hirdetés linkjét betettem ide.
Ez ennyire borzasztó bűn?Ráadásul nem is tudtam, hogy 1 héttel ezelőtt változott a szabályzat, és nem lehet jófogásos hirdetést linkelni...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #33253120 #136070 üzenetére
Nem szoktam agyba - főbe hirdetgetni.
Nem számoltam meg a tegnapi, első hirdetés óta keletkezett hozzászólásokat, de mivel eltelt 1 nap gondoltam ismét beteszem azt a polcot, hátha valaki éppen erre jár és érdekli.
Ha zavaró volt, akkor elnézést!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #136055 üzenetére
Továbbra is eladó egy fehér színű könyvespolc.
KIKA-ból vásároltuk 2-3 éves, hibátlan.Méretei:
-magassága: 175 cm
-szélessége: 60 cm
-mélysége: 25 cmSzükség esetén házhoz viszem.
Irányára: 8e. Ft." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó egy fehér színű könyvespolc.
KIKA-ból vásároltuk 2-3 éves, hibátlan.Méretei:
-magassága: 175 cm
-szélessége: 60 cm
-mélysége: 25 cmSzükség esetén házhoz viszem.
Irányára: 8e. Ft.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó a fiam iPhone 7 plus telefonja!
Fekete, független, új akkumulátor!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ádám16 #135944 üzenetére
Olcsónak nem olcsó, de én Szokták Zolihoz viszem az autómat.
Nagyon becsületesen, precízen dolgoznak.
István úton a MOL kút melletti nagy telephelyén van a műhely. Szoticar." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget kérnék.
Egyik szekrényajtónk leszakadt.
A felfogató zsanér fix részének a csavarjai szakadtak ki a farost lemezből.
Tudtok ajánlani valamilyen anyagot, (tömítőanyagot) arra, hogy kiszakadt részt betömítve, oda vissza tudnám csavarozni a zsanért." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki ajánlani pszichiátert Debrecenben?
Idős, demens személyhez kezeléséhez kellene." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy pár éves Electrolux mosogatógépünk.
Az ajtaján lévő gumitömítéseket ki kellene cserélni, mert esetenként elengedi a vizet.
Tudtok olyan szerelőt aki ezt meg tudná oldani?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 6S ! [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek
- víz-fűtés szerelőt,
- villanyszerelőtaki Budapesten is vállalna 3-4 napos munkát.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adorjant #134237 üzenetére
Keresnék asztalost.
Egy kisebb munka lenne, de sűrgős, butorlapbol kellene egy mosdó alatti szekrénykét keszíteni
Tudtok ajánlani valakit?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Volna pár dolgom ami lomtalanításbol jött ki.
Elektronikai dolgok, kábelek, csatlakozók, LG tv, kenyérsütő, jégkorcsolya, 2 db fúrógép, 2 db fa komód, stb.
Érdekel valakit?
Csak egyben vihető el, ingyenesen!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #134015 üzenetére
5.000-et adok érte!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Cs1csó #133751 üzenetére
Nekem is lenne kérdésem
win 10-zel kapcsolatban:
Hogyan lehet azt megoldani, hogy 3 fiók közül 1 fiók mindenki számára elérhető legyen, vagyis sem pin kódot, sem jelszót ne kérjen a gép elindításakor?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Hol lehet kapni szobába virágot reális áron?
Viszonylag nagyobb méretűt keresnék (kb 100-120 cm-est).
Voltam ma az Oázisban, 2 virágboltban és a praktikerben, és a hasonló méretűek 13-14.000 környékén kezdődnek.Ugyanitt keresek szobanövényt...
Például ilyet:" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
S.O.S keresek iPhone lightning -os gyári fühallgatót!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek ÚJ, garanciás, 1 terras HDD-t.
Megbízható, minőségi termék érdekel, adatok tárolására." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peti78 #132233 üzenetére
A Debreceni Egyetem Fordítóirodáját tudom ajánlani!
[link]
Hibátlanul dolgoznak, hatósági, bírósági eljárásoknál is elfogadott a munkájuk![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szotyika77 #132225 üzenetére
Comfort-sat?
Systematica?[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz peter889 #132107 üzenetére
P-Mobile GSM a Tóth Árpád Gimnázium mellet a Szent Anna - Vígkedvű M. sarkán.
Nagyon korrektek, és max 1 munkanap ha nincs nekik polcon.Szerk:
Netről a telefonszámuk:
+3652794379[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van egy WiFi-s Samsung UE46D7000-es, felső kategóriás LED Smart tévénk.
Mára a kijelzőn a kép helyett csak a széleken fehér villogás jelent meg.
Hang van, kép kvázi nincs.
Ha valakit érdekel ilyen állapotban, ár megjelölésével keressen privátban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK fehér iPhone 7-et reális áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla