Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Felesleges ESD zacskója van valakinek? alaplap, HDD, videókártya számára.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Talán tud nekem segíteni valaki. Sajnos én már kiestem ezekből a PC-s dolgokból, mivel csak egyszerű mezei user lettem.
konfig
GeForce N430GT
AMD Athlon II X4 740 3.2GHz FM2
MSI FM2-A55M-E33
2*2GB RAM
LG monitorHibajelenség:
Bekapcsolás után a monitoron csak a power saving felirat jelenik meg.Testvérem elmondása szerint eddig TV-re volt kötve HDMI kábellel majd amikor ismét monitorról szerettem volna használni ezt a hibát írja ki.
A neten sokat olvastam ezzel kapcsolatban és amit tudtam megcsináltam én is.
Valakinek valami hasznos tippje lenne a számomra?Mellesleg a konfig HTPC-re,NAS-ra vagy laptopra cserélhető. Illetve mennyi a reaális ára a konfignak?
(#84706) mezis:Őszinte leszek. Nem jutottam el odáig.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz Gercsa #66023 üzenetére
Szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy középkategóriás órát is vehettem volna (200-300k), viszont ritka az olyan az óra mai kényelmes lenne és ez az volt. De azokat meg sajnálnám mindennapos használatra.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
A kérdésem a következő lenne. Vasárnap vettem mindennapi használatra egy GANT órát. Sajnos a nagy örömömben nem vettem észre 1-2 dolgot vásárláskor. A bal oldala karcos és ezt csak itthon vettem észre. Ma délután fel is hívtam a boltot és jeleztem a problémát, holnap pedig megyek be a boltba.
Ilyenkor mi a teendő? 3 munkanapon belül kötelesek cseréln ia terméket? Nagyon zavar a karcolás viszont fene gondolta, hogy egy új óránál előfordulhat ilyen?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Univerzális laptop töltőt keresek megvételre. Egy Lenovo T540p-hez kellene a töltő.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Taáln tudtok segíteni. Tegnap este hajszárítózás közben lekapcsolt az áram. Viszont az érdekes az , hogy a nappaliban és konyhában van áram viszont a többi helyiségben nincs. Megnéztem a biztosítékokat mindegyiket felkapcsoltam viszont ennek ellénére sincs áram.Mit lehet ilyenkor tenni. Lévén, hogy vasárnap van még villanyszerelőt sem tudok hívni .
Ötlete valakinek?
-
Daniel Alves
őstag
válasz belinho #53886 üzenetére
Én csak leírtam, hogy 3 napja nekem ezt mondta a srác.
Mellesleg direkt megnéztem neten előtte, hogy van-e itt raktáron (Berettyóújfalu). Természetesen nem volt, de ha már a városban voltam gondoltam megkérdezem személyesen.Mind a 3 színben volt telefon raktáron és nem is egy darab.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz #65675776 #53883 üzenetére
Ha veszel egy autót és lötyög az ajtó az akadályozza a rendeltetésszerű használatot? HA kivan szakadva a kárpit..stb stb stb
Veszek valamit 200k+ forintért. IGEN elvárom ,hogy hibátlan legyen... gondolom te olyan fajta vagy aki venne egy 5milliós autót és a fent leírt dolgok miatt nem viszed vissza... otthon ülnél és örülnél, hogy drága pénzért vettél egy nagy rakás...
Hát hogyne...[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
iphone téma
Én 3 napja vettem szintén a Berettyóújfaluban a T-mobiltól az i5S telót és az ügyintéző direkt felhívta a figyelmem, hogy bármilyen gond esetén 3 munkanapon belül vigyem vissza és kicserélik... (vékony, kopasz szemüveges srác volt az eladó)
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Debrecen belvárosában hol vesznek be használt telefonokat?
Lenne egy i4 és S3mini nagyon jó allapotúak. Mennyire esélyes h a telefonokert 60k-t kapjak?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz werszomjas #51310 üzenetére
nem kell feltölteni...
-
Daniel Alves
őstag
A net tele van videókkal, nekem speciel ez volt a kedvencem.
[Keleti szektor: HAJRÁ
Nyugati szektor: DEBRECEN]Mellesleg szerencsém volt kint lenni, viszont rájöttem hogy ez a stadion nem a barbár idióta részeg emberekre van "tervezve" .Eszméletlen sok tahó paraszt volt kint tegnap...
Camp Nou (Barcelona), Wembley,Emirates (London), Allianz Arena (München) után itt is voltam de az emberi viselkedés (részegen locsolják a sört, a napraforgó magokat az előtte ülő kapucnijába dobálják...) Tipikus magyar paraszt...
Rohadt sokan azt hitték ,hogy valami divat kiállításon vannak és csak röhögtem magamban.[ Szerkesztve ]
-
-
Daniel Alves
őstag
...hirdetés feladás után 1 órával regisztrált 0 napos újoncnak mennyit "ér" a szava?!
-
Daniel Alves
őstag
2 hónapos LG nexus 5 (2 év gyártói garival eladó-cserélhető)
Beszámítok! FÜGGETLEN LG Nexus 5 black 16GB, 2 hónapos, karcmentes, full dobozos![ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Köszi mindenkinek!
Sajnos én a magyar focit nem nézem sok(k)ra
Hamarabb jutottam ki a Wembleybe, Allianz vagy a Nou Camp stadionban mint a nagyerdeibe.
Viszont maga a stadion nagyon érdekel...Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Március 12-án kezdek egy új munkahelyen és eddig is szól jelenleg a felmondási szerződésemen a dátum. Illetve a régi helyen az utolsó munkanapom március 19.Mennyire megoldható az ,hogy akár már holnaptól ne menjek be dolgozni , illetve elmenjek táppénzre mert már az utolsó porcikám sem kívánja a régi helyet. Az új helyre koncentrálnék ,viszont annyi dolgot találtam neten ezzel kapcsolatban ,hogy inkább itt is felteszem a kérdést.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Univerzális laptoptöltőt honnan érdemes venni?! Páromnak a notijának a töltőjét már több alkalommal megkellett javítani , tegnap ismét bemondta az unalmast.
Inkább vennék újat ha lehetséges.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz PindurAnna #45876 üzenetére
2-3 eves auto 1millioert? Van ilyen? Korabban volt a totalcaron es a csontinal is egy nagyon jo cikk az autovasarlasrol
1millioert par eves (2-3) teljesen makulatlan allapotban...
Ha tudsz ilyet szolj[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz PindurAnna #45876 üzenetére
3G... Sorry
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz rayoliviero #45442 üzenetére
Remélem sikerült eladnod és N5-re váltani!
-
Daniel Alves
őstag
Ti megtudjátok nyitni az https://www.union24.hu/ weboldalát?
Nekem valami tanusítvány hiba miatt nem engedi! :/Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Debrecenben bicikli vázat hol érdemes homokfúvóztatni illetve krómoztatni?!
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
ODA
PÉNTEKEN 2013.01.31-én megyek Ajkáról-Debrecenbe!
Ajka
DebrecenVISSZA
VASÁRNAP 2013.02.02-án megyek Debrecenből- Ajkára!
Debrecen
AjkaOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Vasárnap 01.19-én délután (17:00) vonattal megyek Debrecenből- Ajkára
Apróbb csomagot ha kell eltudok vinni!Debrecen
Budapest Nyugati pu
Budapest Déli pu
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Tudom az ebayt Viszont hétvégére kellene vagyis jövőhét péntekre
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Páromnak szüksége lenne S3 mini S view tokra pink színben!
Akinek esetleg van illetve tud olyan boltot ,ahogy lehet venni az kérem tájékoztasson.[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Mai napon 2013.01.05-én vonattal érintem a következő helyszíneket. Apróbb csomagot eltudok vinni!
Debrecen
Budapest Nyugati pu
Budapest Déli pu
-
Daniel Alves
őstag
Vasárnap 01.05 délután vonattal megyek Pestre. Apróbb csomagot ha kell eltudok vinni!
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Samsung S3 mini FEHÉRET vennék a mai napon!Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Ügyvéd ismerőse van valakinek? Konzultálni szeretnék vele.
-
Daniel Alves
őstag
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy milyen eszközzel lehetne megoldani a következő problémát. Esetleg itt a PH-n milyen topikban tudnak segíteni.
Adott egy adatbázis ahol több ezer termék található. A gondom az ,hogy ebből az adatbázisból elég sűrűn ki kell választanunk 1-1 alkalommal több terméket.Ezek a termékek egy raktárban vannak polcokon termékszám alapján növekvő sorrendben. Elég időigényes minden nap ez alapján a raktárban összeszedni a cuccokat.
Első körben arra gondoltam ,hogy az összes polcot illetve rekeszt ellátom egyedi azonosítóval. Pl. 2.sor 5.polc
Amikor megkapjuk a rendelést a termékekkel akkor valahogy egy már korábbi adatbázisból összefésülném a 2 adatot így egyből tudom ,hogy az adott termék melyik soron és melyik polcon található.
Ötletek?
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #39228 üzenetére
Mar nem aktuális.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Párom telefonjába szükségem lenne egy max 1Gb-os micro SD kártyára.
Valakinek van elfekvőbe?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
HA a mai napon online utalnak nekem azt ma meg is fogom kapni vagy csak hétfőn lesz a számlán?
(#39125) Gazsi00: Köszönöm az infót
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Ár érték aranyban milyen wiifis adat tárolót érdemeS manapság venni?
Ipad mellé szeretnek beszerezni egyetOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
válasz aldebaran #37104 üzenetére
Ez kamu volt amit ő csinált de nem menjünk bele... egyszerűen büdös volt neki a 250km távolság.
Remélem a fényképezős ügyre azért emlékszel? ...és ahogy itt úgy priviben is megkértelek,hogy ne anyázz illetve ne fikázz
De ez nem ide való téma Ha valaki kíváncsi akkor szívesen megosztom vele privibenRészemről END
[ Szerkesztve ]
-
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Valaki Pesten jár mostanában?
Egy notit kellene átvenni csak a tag délután 18:00 után ér rá.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Tapasztalata van valakinek az ebayről rendelt noti aksikról? [link]
-
Daniel Alves
őstag
Nem értem meg az embereket.
Apróban elküldtem vagy 10 embernek privit ,hogy érdekelne a laptop és 1 ember SEM írna vissza, pedig a PH-n fent vannak.pohár: istenkirálycsászárazújtok
-
Daniel Alves
őstag
válasz z0d1AK #36743 üzenetére
Nem mondod?!
Én szerettem bejárkálni és megnézni az aktualitásokat de ,hogy most ha valaki alma boltba akar menni az most menjen fel Pestre?Ez olyan mint az adidas bolt ügye, hogy nincs Debrecenben egy márka kereskedés...
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Fórumban az iStyle ideiglenesen bezárt. Talán felújítás alatt van az üzlet. Kérdés: Debrecenben hol van hivatalos alma bolt?
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #36710 üzenetére
Olcsó notija van valakinek eladó?
-
Daniel Alves
őstag
Egy kis segítség kellene.
Pár napja voltam fent a Westendben vásárolni viszont már siettem és az adidas boltban láttam egy cipőt.
Sajnos a pontos típusát nem tudom de talán a következő cipőre hasonlít. adidas racer Annyi biztos ,hogy a 3 csík különböző színű volt. Esetleg valakinek rémlik ilyen vagy ehhez hasonló cipő?[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Diginél csak 24 hónapos hűségre lehet csomagot kérni?
Nem nagyon találok más megoldást, viszont a mobilnet esetén nincs havidíj...
http://digi.hu/lakossagi/internet/csomagok/csomagvalaszto
Esetleg tud valaki ezzel kapcsolatban érdemleges infót adni?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
iPad minit keresek MA este 22:00ig 16Gb+wifi max:80k
-
Daniel Alves
őstag
eladó iPad minit keresek azonnali átvétellel
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne ,hogy szeptember 1-gyel munkanélküli lettem viszont október 1.-jén már ismét munkába fogok állni egy svájci cégnél.
A kérdésem az lenne ,hogy a volt cégem kiküldte a papírokat amivel a munkaügyibe kell mennem viszont ma intéztem volna a dolgokat és mit ad isten feltörték a kocsim és elvittek mindent. Szóval rendőrségen voltam ma.Van bármilyen előírás arra ,hogy mennyi idő után kell leadni a munkaügyben a papírokat?
-
Daniel Alves
őstag
válasz werszomjas #33747 üzenetére
Hmmm ez a C64 érdekelne. HA tudnám hogy jó akkor meg is vennénk!
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Debrecenben honnan tudnék venni polírozó szettet?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Csak mert a raiffeisenes bankkártyámhoz sem kell pinkód..csak ha pénzt veszek le...
Na mindegy egy kisebb összeggel rápróbálok valahol...ha nem jó akkor meg kp... Mertz gondolom a bankban nem 5 percet kell várnom ,hogy megtudjam mi a kódom.[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Remélem tud valaki válaszolni a kérdésemre.
Van egy american express blue hitelkártyám. Ha sima vásárlást hajtok végre akkor PIN kódott szokott kérni?
TV-t vennék viszont a vásárlás után tölteném vissza az összeget mert 3-4%-ot jóváírnak ha időben tölti vissza az ember a pénzt. Az elmúlt 1 évben nem használtam a kártyát így a Pin kódott is elfelejtettem. De ha jól emlékszem az csak kp felvétele esetén kell.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást