- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
válasz Ryder1 #20803 üzenetére
Köszönöm, van a walettemen swappolni való ENS is azèrt írtam opciónak. Egèsz nagyott ment az utóbbi pár hónapban igy a profitot egy altba raknàm.
"Ledgeren tárolnàm", lehet már ott is tudok swappolni.bobalazs: Köszönöm!
spkkill: Elèg vastag, nem valami dump cucc.
Nem titkos, a HDNről van szó. Szerintem 1-2èven belül nagyot fog menni.
Persze ez nem befektetési tanacsadás
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
-
fireman123
őstag
válasz Ryder1 #20756 üzenetére
Senkit nem akar, de nem is tud, még tavaly kihangsúlyozta, hogy ez majd utólag tud kiderülni ha valakit ellenőriznek ezügyben....hangsúlyozta, hogy mindenki maga kockázatára cselekedjen ahogy jónak látja,....sajnos ez nem szerepel a jogszabályban, majd kialakul egy gyakorlat erre évek múlva, amit nyilván meg lehet fellebbezni ha érintett benne az ember negatívan.....ez van, Arra van állásfoglalásuk, hogy a binance nem jó, de persze az utolsó mondatba beírta a nav, hogy ez nem hivatalos, egy ellenőrzés kimenetelét ez nem befolyásolja, azaz nesze neked semmi...
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz Ryder1 #20740 üzenetére
Igen, nem áll túl szilárd logikai lábakon ez az érvelés. De állítólag ezt foglalták állásba... Persze az is röhej, hogy az ilyen, személyekhez nem köthető állásfoglalásokat miért nem lehet publikálni. Ne adj isten egy normális végrehajtási rendeletet kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Ryder1 #20737 üzenetére
Így van.
llacee
Bejelentkezel arra a NAV-os online felületre ahol eleve leadtad a bevallásodat.
Kiválasztod a megfelelő korábbi adóévet (2022), bejelölöd hogy HELYESBÍTED (nem pedig ÖNELLENŐRZÖD), és beírod a 164. sorhoz a VESZTESÉGET amiket mind kriptóra költöttél.
Elmented, beküldöd, valami ilyesmi.
Aztán ezt megcsinálhatod az 1-gyel későbbi (2023-as adóév) bevallásodon is.
Így a 2 adóévben veszteségként leírt kripto kiadásaidat szembe tudod állítani a 2024-es adóévben szerzett nyereségekkel, amennyiben idén fiatba váltasz. -
kwzatz
addikt
válasz Ryder1 #20584 üzenetére
Ami most pumpfunon megy már, az az a pont, aminél azt mondom, hogy ideje lenne belenyúlni (pl. a livestream lehetőséget offolni úgy ahogy van), mert valami nagyon sötét felé halad a dolog. Megérkeztek a degeneráltak.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
esde
tag
válasz Ryder1 #20303 üzenetére
Köszi! Binancem volt, akkor itt folytatom. Még akkor foglalkoztam kriptóval mikor még hitelesíteni se kellett nagyon semmit, most egy személyi/lakcím és hasonlók után innen a binanceról már lehet hazai bankszámlára küldeni? Vagy ahhoz is kell hogy fogadjam a coint?
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Ryder1 #20245 üzenetére
Szerintem nem kevés.
Itt egy idén februári ábra:
Az, hogy ETF-ekben egy millió db BTC van az semmit nem jelent, mert ezek az ETF-ek nem egy cég kezében vannak hanem rengeteg ország rengeteg alapkezelői közt oszlik szét. És ez ha a 16 millió BTC-t vesszük alapul akkor is csak 5-6%.
A Blackrock jelenleg a legtöbb BTC-vel rendelkező vállalat 357,736 BTC-vel rendelkezik jelenleg. Az bizony a 16 millióhoz képest is alig több, mint 2%... -
kwzatz
addikt
válasz Ryder1 #19924 üzenetére
Nem vagyok babonás, de nem kísérteném itt a sorsot egyelőre. Amúgy szerintem össze lehet rakni a kommentjeimből, de kb. 3-ra tuti le lehet szűkíteni. Ha el is találja valaki, nem fogok rábólintani. Ha kiszálltam, elmondom. (aztán együtt nézem a topic-kal, ahogy megy még egy 5x-et )
Egyébként nem segítene. Már most egészen más vétel lenne (nem mondanám, hogy rossz, mert akkor ugye már most kiszállhatnék ), annak ellenére, hogy még most is mennek pengébb emberkéktől félig-meddig vicces/komoly predikciók innen 20-100x-ekre. Aki még nem ismeri, szerintem max. pár hónapon belül ismerni fogja. Szvsz logikus, az elmúlt ciklus után majdhogynem magától értetődő következmény, óriási mindshare-e van cryptón túl is, és ahogy írtam, szvsz az egyik új top narratíva top coinja.Én azt mondanám, hogy hiba leírni a memecoinokat.
Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól. Szvsz felelőtlenség is egyből irdatlan nagy összeggel indulni (az ember anyagi helyzetéhez mérten) több okból is.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19905 üzenetére
Köszi, közben láttam, hogy engedné is a váltást. Reggel csinálom akkor, ahogy tanácsoltad. Utána, ha a tárcámban csak ETH lesz, akkor honnan utaljak hogy a legjobb, hogy a Revo-re kerüljön? Illetve - ez egy opcionális kérdés - ahogy néztem, lesz kb 0.003 ETH-em. Azért váltom át PLUból mindenképp, mert ez a PLU valami fos, amikor elkezdtem Plutusozni, tavaly júniusban, akkor kb 8 EUR volt egy PLU, most, 3.9. Van értelme ETH-et tartogatnom? Ez a pénz nekem kb játékpénz, a vásárlásaim után kaptam PLUkban. Nyilván nem vagy jós, illetve senki nem tudja, de lehet, hogy érdemes lenne tartogatni. Mindenesetre ha kiutalnám Revora akkor azt honnan tegyem és hogy?
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19895 üzenetére
Köszi az utsó pontig eljutottam, de akkor reggel fogom csinálni az utolsó pontot. Illetve ha ezeket elfelejti, ha nem most csinálom, akkor reggel csinálom az egész sort. Hát jó, hogy ezt leírtad, ebből kb semmire nem jöttem volna rá magamtól - nyilván. Azt még meg tudod mondani, hogy ezt hogy csináljam? "csak a swapra elég fee kell metamaskra" Ehhez hol és mit csináljak? Szerk: egyelőre insufficient PLU balance-t ír, gondolom, a gas fee miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ddsteel
aktív tag
válasz Ryder1 #19893 üzenetére
Nagyon szívesen választanám, de annyira nem vagyok képben és nem szívesen zargatok senkit ilyenekkel. Fogalmam sincs, mennyi időbe telne ez, most úgy néz ki: A metamaskomban ott a PLU, binance-t létrehoztam és a verify is OK. Jelenleg így állok, ha valakit fel tudnék hívni, hogy elmondja mit csináljak így a gép előtt, az lenne a tökély, de ilyet nyilván senkitől nem várhatok el. Egyelőre próbálok rákeresgetni a módszerre, amit leírtál. Persze lehet, hogy az uniswaphoz nem kell binance sem, csak azt már korábban létrehoztam.
[ Szerkesztve ]
-
vzozo
senior tag
válasz Ryder1 #19434 üzenetére
Főleg, hogy a SOL-t azért nagyon temették annak idején.
Ez volt a visszatartó erő nálam is. Végül is 40-et zsákoltam be 2022 végefelé, 12.5 EUR átlagáron. Mai fejjel sokkal többet kellett volna venni, és főleg akkor, amikor még lentebb volt az árfolyam. Ez egyébként akkor is motoszkált benne, csak tényleg nem volt jó híre a SOL-nak, és azért 500 euró az pont 500-zal több, mint amit szívesen elveszít az ember (lásd pl. a LUNA nullázódást.)
Ennek a negyede eladva 110-en, most meg ülök és nézek, hogy akkor hova tovább, és mennyire legyek kapzsi. De igazából nagy csodát nem várok, szóval nyilván nem ebből lesz lambó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN