- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #18700 üzenetére
Talán mert nem beszéltem az illetővel? És soha nem került szóba a dolog. Akkor derült ki mikor már a korházban volt a megrogyot egészségi állapotával és hazalátogattam.Abban az időben még nem volt divat a telefon és a videozás mint manapság.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
spkkill
tag
válasz xy.zsolt #18491 üzenetére
Nyugodtan kezd el kicsiben, de előbb ajánlom, hogy tanulj róla. Így megérted, miről is van szó. Ha a tanultak után tetszik a dolog, vágj bele. Addig van időd még félretenni hozzá egy kicsit. Például: [link], kezd a lerégebbi videókkal . Most sajnos medve piac van, a pénzed lehúzhatnád tudás nélkül a WC-n is.
-
őstag
válasz xy.zsolt #18402 üzenetére
nézőpont kérdése
én pl elég jó profitot tudnék most realizálni 18-20 ezres btc-n ha akarnék, nyílván nem látom olyan sötéten a helyzetet mint aki 50 ezresben ül benne
amik eddig voltak negatív dolgok, azok alapvetően be vannak most árazva
nincs világvége hangulatom, mindenkinek van munkája aki akar dolgozni, én azt látom az árak is szépen mennek lejjebb az én szakterületemen (számtek alkatrészek)
kaja drága az energia miatt, de rámfér a diéta amugy isvilágháborútól nyílván félek, de azt beárazni úgy sem lehet, bunkert építeni, kaját felhalmozni nem fogok
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #18121 üzenetére
[link]
Na majd mikor kivérzik a legnagyobb utána lesz érdekes figyelni a piacott milyen irányba tart.
A binance nekem soha nem volt szívem csűcske.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz xy.zsolt #18064 üzenetére
Sokan emlék oldallá alakítják... Van egy kutatás mi szerint hamarosan több lesz a nem élő, mint az élő az fb-n...
Az oltottakat hagyjuk, ugyan úgy meghalhat bárki más is, ez nem egy legyőzhetetlenné tévő dolog... attól még elcsaphat a busz, és történhet bármi más is... - igen lehetnek mellék hatások is kis százalékban... de hol nem egy egyszerű fájdalom csillapítónál is vannak, és érdekel bárkit is? sokan úgy falják mint a cukrot...
De igen célszerű beavatni valakit a családban... ez a normális.
Másik téma:
Bajba került még egy kriptotőzsde, a 3. legnagyobb:
"
Dolgozói közel harmadát elbocsátja a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, a Kraken, amit a kedvezőtlenre forduló makrogazdasági és geopolitikai környezettel, valamint a kriptopiac gyengélkedésével indokolt - írja a CNBC.A Kraken, forgalom alapján a világ harmadik legnagyobb kriptotőzsdéje, 1100 fős leépítést jelentett be arra hivatkozva, hogy alkalmazkodnia kell a jelenlegi piaci környezethez. Ez a cég teljes munkaerejénen mintegy 30 százalékát jelenti."
#18065 3800+
És ha váratlan esemény történik? Ráér az még
#18068 trek81
Gyerekkorodban is kaptál egy csomót... mégis itt vagy...#18071 Yutani
A kocsin is van antenna, a keréken... érdemes levágni, ha nem akarod, hogy kövessenek...Most egyébként mire fel ment fel 17k-ra a btc?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz xy.zsolt #18069 üzenetére
Tobb is,mint 99%,mivel kb. elveszik toled a gyerekedet, ha nem kap legalabb 10 oltast mire felso tagozatba lep.
Egyebkent nyugodtan lehet linkelni a teged igazolo statisztikakat,csak annyit kerek,hogy ne .info domain legyen.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Semin
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz xy.zsolt #18064 üzenetére
Az elegge problemas,mert a magyarok 99 szazaleka oltott
Persze,tudom a 60 eves ruszki oltas az nem er,az jo, csak az nem, amin a 21. szazadban lenyegeben az egesz vilag dolgozott[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
törölt tag
válasz xy.zsolt #18006 üzenetére
Ez egy lehetséges befejezése a kriptónak... vagy lekorlátozása minimálisra idővel...
Én ezért sem tervezek vele hosszútávon.#17996 butch3r
Pedig nem erről van szó... pusztán csak arról hogy vannak mai napig tartó eszenciák, amik a modernnek tartott világ mellett sem vesztettek értékükből semmit. Sőt talán némelyik fontosabb mint valaha...Van egy csomó dolog ami jobb - vagy úgy gondoljuk... pl már nem kell térképet bogarászni, meg hasonló, ha útitervet készítenél, felütöd a google-t, akár meg is nézheted...
Cserébe viszont elvesztünk készségeket, tudást, amik korábban meg voltak... egyik véglet sem jó...
Egyébként mai napig vannak olyan alkotások, amit nem tudnak, hogy épült fel, vagy honnan tudtak azok a több ezer éve élt népcsoportok... vagy hogy jöttek rá erre arra amarra...
De hogy fokozzam, vannak indiai szövegek amikben a mai modern kütyüket írják le, pl a nagy hadron ütköztetőt.
#18008 viharhozo
Ez milyen klub? Elég vegyes ahogy nézem..
[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
válasz xy.zsolt #17298 üzenetére
Igaz! Magyar idő szerint 14:30-kor érdemes sasolni.
Nekem személy szerint az egyre több wallet feltörés (legutóbb a SOL) az aggasztó. Ezek pl biztos nem tesznek jót az általános vélekedésnek. Jó lenne már eljutni oda, hogy ahol több 100 milliárd dollár parkol, ne lehessen feltörni, ellopni stb....
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
FireKeeper
nagyúr
-
3800+
őstag
válasz xy.zsolt #17126 üzenetére
Igazából sokminden szépet ment, de még mindig nem vagyunk ki a vízből, sőt ha a mostani mozgás is csak egy bear flag akkor még tényleg meglehet a 12k körüli BTC.
szerk: plusz megindult az USD és az EUR erősödése, ami szintén nem tesz jót a kriptopiacnak.
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz xy.zsolt #17060 üzenetére
Nem úgy néznek ki a dolgok, de szerintem még lesz egy nagy zuhanás, # világvégehangulat aztán vége ennek az egésznek és mehetünk fel.
Vagy a szarabbik forgatókönyv következik be, de akkor nem a kripto lesz a legnagyobb baj.
Abban viszont biztos vagyok, hogy aki hosszútávra BTC-be fektet, nagyon rosszul már nem járhat. -
pohár
félisten
válasz xy.zsolt #17043 üzenetére
nem tudom, hogy bele merjek-e tenni valutába bő 1 misit... ha már a crypto ilyen ingatag, valamibe le kéne kössem a zsét, csak hogy mibe...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #17035 üzenetére
Miért lenen buy szó a szótárban? Ezek az árak még fognak lemenni bőven... azok fomoztak bele akik tapasztalatlanok mások pedig ebből nyerészkedtek.Akinek van tökéje az shotcoinokból mint a luna stb még mindig tud szakítani szépeket .
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #17032 üzenetére
A multkor irtam le hogyinden szakad csak most volt egy korrekciozas es sokan belevettek azt hittek megyunk felfele ,az ilyenekbol lehet gazdagodni.
-
Laraxior
titán
válasz xy.zsolt #17023 üzenetére
Azt nagyon jol teszed, mert rosszkor adtam el, nem fussa ki a lambo törlesztő
A regi meg az uj lunaba locsolják a lóvét megint, vagy miert tápászkodik ennyire?
Mondjuk azzal paran jol jarnank ha a regi visszamenne legalabb 1$ körülre.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
t72killer
titán
válasz xy.zsolt #16942 üzenetére
Például az nft-n el vagyok képedve (najó, nem), hogy mekkora kupleráj lett. Pl jó lenne egy az ALKOTÓK számára full ingyenes rendszer, ahol eladhatják a (fény/mozgó)képeiket, amiket aztán nem lehet másolni. Ehelyett mi lett belőle? Egy fizetős pénzmosoda, ahol az egyedinek kikiáltott alkotást annyiszor adod el/értékesíted újra, amennyiszer nem szégyelled.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz xy.zsolt #16899 üzenetére
mondjuk ha nagyhal lennék, éjjel tuti nem csepegtetnék market orderekkel. De a kripto mindíg képes meglepetésekre. És Soros-Otpshort jellegű húzásokat még nem is igazán láttunk.
#16901: a funda eléggé shortos: mindennek elszállt az ára a 30as szögtől az olaj-szupertankerig. Akinek kripto tartaléka van és bármilyen vásárlási-gazdasági tevékenységet akar folytatni, az esélyes, hogy hozzányúl = elad. Fennáll a rizikó, hogy a totálisan elszálló energiaárak miatt problémás lesz a bányászat - nem mintha feleennyi kiépített kapacitás nem lenne elég...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz xy.zsolt #16876 üzenetére
A gyors esés szvsz nem viszi elég mélyre. A lassú lecsorgás (slope of hope) a killer, amikor a kisbüfi nézegeti a bapi 1-2%-ot csökkenő árfolyamot és gondolja tartja még. Nagyok meg látják, hogy ez egy lejtős trend, nem egyszeri nagy leszúrás, amin milliárdokat lehetne keresni.
Aztán megszólal az asszony, hogy totál roncs már a kocsi, hol a pénz, amit félretettünk az újra...[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
válasz xy.zsolt #16815 üzenetére
A DCA szerintem is alapvetően "szerencsejátékabb", mint a tudatos kereskedés. Ha egy bika piac tetejétől, mondjuk tavaly novemberben valaki az első zuhi után elkezdett bele bele vásárolgatni, még most is hatalmas mínuszban van.
Szerk: de persze ez is egyéni preferencia kérdése, működő stratégia lehet az is, csak nagyon hosszú távon. Én megelégszem a biztonságosabb verzióval és a szinte mindig hozzáférhető tőkémmel és profitommal. Mostanában ha összejön, valamennyi veszek valamit, amit amúgy fizuból nem tehetnék meg, és így azt a profitot már nem tudom elbukni.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz xy.zsolt #16805 üzenetére
Ez varhato volt a hetvegi eses utan. Nem kovette azt a trendet, amit addig megszoktunk. Jo, az is lassu stagnalas volt, de a BTC vegig 28-30k korul maradt, csak az altok estek.
A BTC most rant magaval mindent. Amig csak ilyen -3-4% -ot esett, de nem lepte at a küszöböt, addig azert szepen tartotta magat, igy az altok is megmenekultek.
Az ETH az brutal.Hajnalra ETH -nal azert eleg nagy kollekciot varok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #16766 üzenetére
még mindig megvan napi szinten 10-20%....
Nincs miről beszélni a nagy coinok szinte stagnálnak oldalaznak már több hete hamarosan valószínű le fog törni a trend mivel minél tovább oldalazik annál nagyobb rá az esély... és még jobban beszakad minden.[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz xy.zsolt #16728 üzenetére
Ja. Meg még egy okosság a luna airdropról:
Pre-Attack 1 aUST = 0.01827712143 LUNA
Post-Attack 1 USTC = 0.02354800084 LUNAA fenti szerint a bedőlés előtt tartott UST kevesebbet ért szerintük, mint a bedőlés utáni (discount) áras... mondhatom k*rva jól járt, aki a tartotta
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #16645 üzenetére
Semmilyen piramisjátékról nincs szó,hiszen a a meghívó fél sem kap semilyen jutalmat azért mert beszervez valakit... Ezt nem tudom honnan találtad ki.
A kereset pedig közel napi 10 ezer forint még mindig (hozzáteszem ez akár lehet dupla is ,ha több cipője van valakinek, amiből pl olcso kategoria is jó). Hiába zuhan a sol max előbb van valaki nullán. Biztos jobban megéri venni egy kacat gpu kártyát és túrni napi 1 dollárért ami pár hónap múlva eladhatatlan kategória lesz,de ha nem akkor sem fogja hosszú ideig nullára hozni magát vele senki.Egyébként én úgy számolom, hogy mennyi sol utaltam be és mennyi jött ki, független ez a solana árától hiszen solanaban volt a mennyiség és solt is kapok vissza mivel én a gst átváltom solra. (ergo tulajdonképpen ugyan ott vagy mintha holdoztál volna , csak annyi különbséggel,hogy amikor 0 vagy akkor ez még mindig hozza a pénzt és pár nap alatt már nagyobbat tép vele az ember mintha tradelgete volna jobbra meg balra..)
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #16581 üzenetére
senki nem mondta,hogy ott kell tárolni a pénzt, de ezek váltok arra tökéletesen jók,hogy beutalsz ,vagy váltasz rajta és tovább küldöd...
de azért olyan hibák nincsenek,hogy nem enged küldeni meg letiltja a kivételeket ahogy kedve tartja stb mint amiket a binance folyamatosan csinál sok sok esetben...[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz xy.zsolt #16547 üzenetére
Kérdésed szerintem értelmetlen. Nyilván mindíg a legalján. Most is 40%ot ment, igaz tegnap leszakadt 0.0001-ig. És nem tovább. Aki okos, az ott vásárolt be, most pedig eladja, ha ez a teteje. Ha nem, akkor még érdemes várni, és majd a tetején eladni...
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
-
Andreaspasco
tag
-
Winchester95
őstag
válasz xy.zsolt #15780 üzenetére
Én is gondolkoztam ezen....
De végül is ha meghatározol egy min és max árat, beleveszel a min. ár közelébe, majd vársz, akkor szerintem nem tudsz mellé fogni olyan nagyon.
Így én mindig + ban szálltam ki.Azt se felejtsd el, hogy azon a tőzsdén csak reggel 6 óra múlt, vagy is most kezdődik az egész...
Valamint ez a partnership téma nem hagy nyugodni.
Ez is a mai nap lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN