- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztok
kezdő
válasz fogselyem #20780 üzenetére
Annyira nem akarom bonyolítani. Ezt az összeget akár tippmixre is feltehetném (~300usd), úgy vagyok vele.
de gondolom, hogy valami adózással kapcsolatos vonzata lesz amivel foglalkoznom kell, akár revoluton keresztül veszem, akár valamelyik coin tőzsdén keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Lisztok
kezdő
válasz fogselyem #20778 üzenetére
Értem. Én egy jelentéktelenebb összegből gondolkoztam azon, hogy veszek, aktívan kereskedni nem akarok vele, max ha nagy szerencsém van és felmegy a coin értéke többszörösére akkor átváltom és kiutalom. De a felületet, hogy hol vegyem, nem tudom még.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz fogselyem #19394 üzenetére
Teljesen noname újonan listázot coinokat nem nézegettem agyon a portfolioját a srácnak csak egy pillantás volt és láttam mennyi értékeket rakot bele ahogy írtam.
Ha ilyenbe akarsz beszállni akkor az összes projekt jó csak listázás előtt kell beszerezni amíg nem kerül fel a legtöbb oldalra.Tök 8 mi a neve vagy hogy hívják de sokat nem érdemes bele tenni ezeknél még nagyobb a riziko mint a top10 érménél. Kb ugy tudnám leírni hogy lottozol az egyikkel van 1 az 1 milliohoz esélyed a másikkal van 1 a 10 milliohoz esélyed,hogy nyersz vagy buksz.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Hangfalképű
tag
válasz fogselyem #19396 üzenetére
Tegyük fejben rendbe a dolgokat? Hagyjuk már... ha valaki vette a fáradtságot és felkutatta azokat a coinokat/tokeneket/memeszarokat, amik szerinte majd mennek és belerakta a maga összegét, az elvégezte a saját dolgát. Ha szerencséje lesz (vagy jól választott), nyerőben lesz és szánsájn hepinessz. Én abszolút megértem ezeket az embereket, ha nem írnak coinokat, mert minek kellene? Ha ő megkereste, te is meg tudod, vedd a fáradtságot és csináld meg te is a saját szerencsédet.
Nehogy már még neked álljon feljebb ha senki nem ír semmit. Pár hónapja vagy itt, de már youtube csatornák alapján kriptóexpert vagy meg kb követelőzöl, hogy írjanak neked nyerő coinokat. Fentebb is milyen szépen leírtad mikbe raktál, csak ettől másnak még nem kell ugyanígy felsorolnia. Keress még másik száz tokent és pakolgass azokba is, van miből válogatni. -
Frozen
addikt
válasz fogselyem #19391 üzenetére
az összes jó ,ha idő előtt hozzá tudsz jutni, akár pár dollárból is szépeket lehet szakítani csak kérdés ,hogy mikor tudsz hozzájutni mennyivel listázások előtt.
Nekem a kollégám a crypto appon vásárolt 70 euro értékben teljesen noname dolgokat mindenbe csak ilyen 3-5-10 eurokat szort szét ,teljesen tudatlanul egyik nap már dicsekedet a héten 1,5x be van.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz fogselyem #19318 üzenetére
JP Morgan és hasonszőrű társainak (pl Goldman Sachs) akkor higgy, ha ló legel a sírján. A megnyilatkozásaik szinte kivétel nélkül piacmanipulációs célzatúak. Ráadásul a jóslataik kb olyan arányban jönnek be, hogy ennyi erővel a sarki zöldségest is megkérdezhetnéd...
-
kenwood
veterán
válasz fogselyem #19312 üzenetére
Nekem igen, ott megremegett a kezem. Aki 1500-on szallt be,nem 1800-on , es meg benne van, annak akar tripla is lehet. 4100 a napi csucs.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz fogselyem #19235 üzenetére
azt a fantasztikus xrp-t nézd meg azért hogyan teljesített az elmult 7 évben
azt meg se nézd pl egy eth hoz képest mit csinált, mert akkor rosszul leszel, elég ha nominális értékben megnézed
elköveted minden kezdő tipikus hibáját, szétszórod a kevés tőkédet shitcoinokracryptot minden termékemért elfogadom
-
törölt tag
válasz fogselyem #19229 üzenetére
Persze csak ott a kulcs, hogy mehet... Néha a több 10 ezer közül megy is 1-2 szépeket amiket nagyon senki se lát előre, de ennyi.
Én pl. meg szerintem jó sokan mások amikor évekkel ezelőtt beleraktam egy rakás top20-30 as altba meg btc, eth azóta is a btc m bőven pluszba, eth pluszba a többi alt meg erősen mínuszba...
Én nem nagyon látom az altokba az erőt, persze az elmúlt években láttam kis millió posztot meg videót, hogy ez meg az az alt mehet 10 meg 100x et, de akkora lutri, hogy az már nevetséges. Szerintem a 99% -uk nem ment semmit... -
-
törölt tag
válasz fogselyem #19226 üzenetére
Aztán sokan még sem vásárolnak be, mert állandóan lehet ilyen kommenteket olvasni akik örülnek az esésnek még akkor is mikor évek óta csak esés volt.
20k nál is ez volt, hogy jó lenne ha esne, 25 nél is, 30-35 nél is, mindig...
Ez már nagyjából akkora bullshit, mint amikor minden medvébe vége a kriptónak megy 0 ra, bikába meg ez az arany. -
MrSealRD
veterán
válasz fogselyem #19219 üzenetére
És milyen más alternatíva van ami megbízható és nem magasak a költségek.?
fradi81 : Köszi. Revolutot is helyre kell rázzam akkor.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz fogselyem #19217 üzenetére
Binance-en vagyok egy ideje de kb 1,5 éve nem nyúltam hozzá. Most szembesültem vele hogy Mastercardról nem lehet befizetni... milyen megoldásokkal lehet körbe bástyázni ezt, hogy közvetett módon megis tudjak róla befizetni? Tehát pl revolut vagy valami?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Phvhun
őstag
válasz fogselyem #19178 üzenetére
Köszi a részletes visszajelzést, most egyelőre akkor úgy néz ki, hogy nagyjából azért jó az összeállítás (kivéve ha jön a korrekció), most itthagyom egy pár hónapra a témát, hogy kiderüljön mennyire volt jó döntés.
[ Szerkesztve ]
Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
proof88
addikt
válasz fogselyem #19165 üzenetére
RNDR-t én is vettem anno, kár hogy csak 21 dollárt raktam bele. Most 66 dollár környékén van nálam, nincs szívem eladni. Ki tudja mi hova fog lőni amikor eljön majd a BTC felezés. Inkább bukjam el a 21 dollárt, az kevésbé fáj, mint ha azt látnám hogy eladom most és 2 hónap múlva meg még durvábban meglódul.
-
törölt tag
válasz fogselyem #19134 üzenetére
Ha katával miért a legtöbb videó előképén egy pasas van?
Én Inkább Kripteuszt vagy Pinke Atillát ajánlanám.
meg még van 1-2."akik azt igérik meg lehet tanulni és fizes be hozzájuk egytől egyig lehúzás"
Bizonyos szempontból igaz is lehet. Pinkénél, legalább van tartalom, érték. Ettől én még nem fizetnék elő, mert ennyire nem érdekel. De biztos van olyan akit érdekel, akinek ez megéri... ellenben vmi teljen kamu dologgal.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz fogselyem #19135 üzenetére
Nem csak ezek a dolgok a csalások azok is akik azt igérik meg lehet tanulni és fizes be hozzájuk egytől egyig lehúzás az összes. kiszámíthatatlan az egész ,hogy mikor melyik bálna gondolja ugy hogy elég volt lásd az ftx ugy beállt a földbe pedig senki nem gondolta volna. Ugyan így be lehet fogni bármelyiket, persze mondhatni hogy nincs 51% os sehol ,de azt sem lehet pontosan tudni melyik tárcák vannak ugyan annál a személyeknél. Szóval én az egészhez tényleg azt tenném hozzá ami az összefoglaloban is ki van emelve csak annyit amennyit nem sajnál az ember ha 0 lesz belőle.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz fogselyem #19128 üzenetére
Elöbb utobb kiveszed így tök mindegy hogy 100 ezerből fizeted a 15% ot vagy 300 ezerből a 15% az így is ugy is annyi lesz. Ha nem veszed ki akkor maximum nézegeted hogy mennyi van mint egy virtuális játékban.Amugy van erre külön topik kár belemenni itt.
-
GuMipOkE
senior tag
-
fogselyem
senior tag
válasz fogselyem #18953 üzenetére
Az kimaradt, hogy porgesd a ytot, kripto kata, kripto tube hu, kripto megmondo csatornakat, olvass a neten bitcoinbazis, kriptofalka, kriptoworld.
Csak ugy FOMOzva belevagni nem a legjobb megoldas.Binance, Bybit, stb coin tozsdek.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
kenwood
veterán
válasz fogselyem #18883 üzenetére
Tarsashazban, a 8-as lakasban lakom. Regisztracional, 8-at adtam meg, a becsatolt kivonaton 8a, mint 8-as ajto szerepel. Mindenem mas neven fut, amit meg el tudnanak fogadni.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN