Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Ha valaki a társasházi csomagokkal kapcsolatban tud valami biztos infót (duplázás), légyszi írja le.
Köszi.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Spancer RE #11212 üzenetére
Gondolom, hogy az "adataim megváltoztatása"-nál.
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
"... nekem nincs társasház csomag.... igy 6300 a silver, 5000 a tévé, 1500 a teló.
szal ahol lehet, kaszál még a g..i upc..."Ha jól gondolom, csak ott van/lesz társasházi csomag, ahol a Digi is megjelent.
Az upc feltehetően így szeretné biztosítani magát a tömeges lemondások ellen.
Bár szvsz a Digi sem fogja ezt tétlenül nézni, szinte biztos, hogy valamilyen "kedvezménnyel" előrukkol. -
-
sz.j
nagyúr
Még egy kicsit sikerült csökkentenem az net árát.
Az eddigi 4050Ft 4/1-es Bronz-ról a 2700Ft-os társasházi 15/1-re váltottam, mellékesen a kábel tv csomagot is átrakattam, és így közel 4k-t spóroltam.
"Mellékesen" a sebességem is nőtt.
-
-
sz.j
nagyúr
Egy kis infóra lenne szükségem .....
A társasházi csomagok egyike (15/1) 2010 május 30-ig vállalt hűséggel 2700.-/hó (a másik 30/3---> 3600.-/hó).
Kérdésem az lenne, hogy ha a fenti dátummal lejár az akció, mennyi lenne utánna a 15/1-es csomag ára?
-
sz.j
nagyúr
Igen, bármennyire is "nevetséges" számodra, nekem untig elég a 4/2Gbit/s!!!
De ami a legfontosabb, hogy költségkimélő.
(Tudod, nekem nem anyuci/apuci fizeti ..., ha a nyugdíj mellett nem dolgoznék még erre sem telne.)Amúgy várom a DIGI-t (már ki van építve a lcsh-ban), de nem a sebessége miatt, hanem azért mert az még olcsóbb lesz, mellékesen sokkal nagyobb sebességgel.
-
-
sz.j
nagyúr
"...Dolgozónetes csomagomra nem adnak 10 % kedvezményt. Arra hivatkoznak, hogy azt már amúgy is kedvezménnyel kapom........
Így ez is egy nagy KAMU akció a UPC részéről.
Köszönjük UPC!! Ismét támogattad a meglévő felhasználóidat!! "Az egyik ismerösömnek volt egy régi, már nem listás csomagja (5/1) kedvezményesen 6k-ért.
Váltani akart Bronzra de mivel visszafelé váltana ezért nem kapta volna meg a 2×10% kedvezményt (így net 4,5k , Tv xxxFt lett volna), ezért egy pár napra visszaváltott Start csomagra (2/1 --> 4k) majd kérte a Bronzot (4/1), amit kedvezményesen (2×10%) meg is kapott.
Így a net 4050Ft, a TV xxx - 10%Ft.Most a visszafelé váltás díjmentes!
-
sz.j
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9925 üzenetére
Nem csak az új előfizetők sávszéle emelkedik, hanem a régi, érvényben lévő csomaggal rendelkezőké is!!! Ehhez nem kell "feljebb lépni", automatikusan frissül.
De a régi, már nem aktuális csomagoknál, mint pl. a Medium-csomag (5/1), NEM!!!De nagyon remélem, hogy előbb vagy utóbb valaki veszi a fáradságot és panasszal fog élni ellenük. És akkor talán majd okulva belőle, "megbecsülik" a régi csomaggal rendelkező ügyfeleket is és nem lesz megkülönböztetés.
-
sz.j
nagyúr
Ha valakit érdekelne ...
Újpesten ma du-n megduplázodott a Start-csomag sebessége.
(Délelött nem volt net) -
sz.j
nagyúr
Nem árt azt is figyelembe venni, hogy ezek az árak állítólag "akciósak" és csak 2010 ....... (március? április?)-ig érvényesek, utána pl. a mostani 6k-s ár helyett 10k a listaár.....
És hasonlóan módosul majd minden más csomag ára is. Ma mondták az üsz.-onErre csak azt tudom mondani, hogy mikor lesz már nálunk is DIGI !?!?
-
sz.j
nagyúr
Köszi fiúk!
-
sz.j
nagyúr
Srácok, kellene egy kis segítség.
Az adatforgalmam mennyiségét hol tudom megnézni (mert a régi link nem müködik) ?
-
sz.j
nagyúr
A hiányos ÁSZF miatt kénytelen voltam felhívni az üsz-ot, innét azt az infót kaptam, hogy kilépés után akár egy nap múlva is újra van mód belépésre, új szerződés kötésére, de többnyire az aktuális akciót nem lehet ilyenkor igénybe venni. Azaz teljes árat kell fizetni.
Ha valakit a szüneteltetés is érdekelne, akkor azt min. egy hónapra, max. hat hónapra lehet igénybe venni a kedvezmény nélküli csomagár 25%-ért ....
Hát azért ez nem semmi. -
sz.j
nagyúr
Azt azért megkérdezném, hogy mi van akkor ha valaki lemondja a chello-t, vált pl. digi-re, és ha ez nem válna be vissza akar menni upc-hez?
Nagyon csábos (hűség és bekötési díj nélküli korlátlan net) 10Mbit/sec, 2500Ft-ért.
Aktív témák
- Macbook Pro 15" - 2019, 6 mag i7, 16/256GB, 4GB Radeon, új 100% akku - garancia ( 78)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon - garancia ( 36)
- Retevis H-777 kézi UHF adó-vevő készlet 5W (1 pár)
- COOLERMASTER Q300L
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar - garancia ( 37)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest