Aktív témák

  • bsz

    csendes tag

    válasz Grandi #2492 üzenetére

    Kedves Grandi!

    Ahogy van lehetőséged nagyobb sebességre, úgy tekintesz ki a hálóra egyre inkább!
    Én sokáig nem töltöttem bittorrenttel, de aztán felfedeztem, hogy pl. le lehet tölteni egy rakás tv-sorozatot - lásd Lost, NCIS, Desperate hw., stb! Ha találsz értelmes tartalmat, azt le fogod tölteni! És képzeld, külföldön egyre több az új sorozat, ami nem megy itthon csak 2-3 év múlva, azt megnézed! Nem gyűjtöd, hanem megnézed! Képzeld el, egyszerre 3-4 letöltés jön egyenként 200-300 kbyte/sec-mal! Szerinted ez bittorrentel elképzelhetetlen?

    Egyébként meg a hülyének nézés zavar a UPC-nél! Ha korlátlan, akkor legyen korlátlan ! Ne hívatkozzunk a hálózat leterheltségére! Ki netezik éjszaka, ki netezik délelőtt (már ha normál munkarendben dolgozik)? A hálózat akkor terhelt, amikor este rajta lógunk! Ha ennyire a hálózat épsége zavarja a UPC-t, akkor tessék nyilvánosságra hozni az egyes időszakok hálózati terhelési adatait, és tessék ez alapján mondani valamit, ne csak úgy bele a levegőbe!

    Chellóm van azóta, mióta Pesten lehetett előfizetni, már akkor is volt, amikor a UPC-nél még nem volt forgalmi korlát, és bírta a hálózat! Elégedett vagyok vele, de a korlát zavar! Örülök a Matáv lépésének, így a UPC is lépéskényszerbe került! Ez a verseny! Képzeld, a chelló hálózat már 2-3 éve is jött 600 kbyte/s-al egy rövid ideig, csak mi a fenének hozták volna elő!

    BSZ

    BSZ

Aktív témák