Aktív témák
-
-
Fütyesz
aktív tag
A chello-t meg lehet osztani routerrel? Mennyire stabi net? Leányfalun elérhető(valakinek van)?
-
Nkboy
senior tag
Egy kicsit mintha le lenne terhelve a rendszer!?
Chello Extreme Nagykanizsa:
[Szerkesztve] -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #3192 üzenetére
(Nem teljesen ezzel kapcsolatos csak valamennyire
)
Amikor 'csak' 3Mbps volt a kapcsolat, akkor sem volt 3 mbit, csak kb-ra.
De viszont most le a kalappal mert (legalábbis nálam) sokkal közelebb van a 10Mbps-hez a letöltésem, mint anno a 3Mbps-hez a letöltés..
Lehet már írtad, de te végülis milyen csomagra fizetsz elő? Extremre, ugye? Csak mert az éri meg a legjobban - szvsz... -
válasz
jerry311 #3191 üzenetére
Most néztem meg, gondoltam utána, nincs mindig tíz Mbps a gép és a WLAN-router között az adatáramlás valódi sebessége, tehát nem biztos, h. kihasználhatjuk majd a 10 Mbps-t, sőt, nem tudjuk kihasználni az esetleges későbbi sávszélesség emelések jótékony hatását sem...
Na mindegy, legyen elég a kb. 10 Mbps. -
jerry311
nagyúr
válasz
dscholtz #3185 üzenetére
dscholtz, Jadro elhiszem, hogy próbálkoztok ezerrel, de ami nem megy az nem megy. Sajnos a WiFi az egy ilyen dolog, első a mobilitás, második a sebesség...
Amit érdemes lenne kipróbálni: egyik gép vezetékesen másik vezeték nélkülin, és megnézni mekkora sebességre képes az eszköz. Vagy esetleg 2 vezeték nélküli eszköz mit tud a routeren keresztül. -
Szabesz
őstag
válasz
Degradator #3187 üzenetére
Ha nincs meg az ÁSzF-ben az előírt minimum, akkor jogosan reklamálsz (asszem 256kbit/sec le)...
Ha minden kötél szakad s akarsz egy szerelőt, de a fogyvédelemhez még nemakarsz fordulni, akkor nemes egyszerűséggel húzd ki a modemed, majd az ügyfélszolgálaton kérd meg h ellenőrizzék a modemed, mire ők valszeg nincs bedugava, mire te márpedig be van, sztem itt vami gáz lesz, kérek egy szerelőt...
Egyszer csak így tudtam kiikönyörögni egy szervizest
[Szerkesztve] -
Degradator
tag
köszi a válaszokat..........
-
dscholtz
tag
válasz
jerry311 #3182 üzenetére
Tekergetek én mindent mindenhova, de csak nem megy 5, max 6 mega/sec fölé. De ez tényleg nevetséges: [link]
Wless tudja a 108 megát! Most éppen 15 cm-re van egymástól a 2 antenna, de így is ugyanaz, minden funkcióját kipróbáltam, mindnél speedtest.net-eztem egyet, de semmi változás. Csak a fix 5 mega. Ha a lan portjára kötöm a gépet, akkor is megvan a 10 mega! -
jerry311
nagyúr
válasz
dscholtz #3177 üzenetére
Hááááááááááááááát, van egy oooooolyan tippem, hoooooooooooooogy...
Az a router csak kompatibilis a 108 és 54 Mbps szabványokkal. Meg természetesen az a 108 az ''akár 108'', az 54 is ''akár 54''. Ha egymástól 5 méterre vannak és nem egy olyan gépről beszélünk, ami hordozható, akkor kösd össze kábellel. A sírást, hogy csúnya, vagy nem tetszik, tartsd meg magadnak, engem nem érdekel
Ha meg nem jó a kábel, akkor 5 Mbps WiFi-d van, vegyél jobbat vagy viseld el.
Esetleg egy csomaggal módosíthatsz lejjebb is, az pont 5 Mbps ha jól emléxem.
Továbbiakban javaslom egy WiFis topic felkeresését, ott szerintem többet tudnak segíteni, mint itt ebben a szolgáltatóspecifiuks topicban.
UI: tekergesd az antennákat, hátha csak rossz irányba/szögben állnak -
Jadro
veterán
válasz
dscholtz #3177 üzenetére
Engem már napok óta cseszeget az ideg emiatt. Nem router függő a dolog ahogy nézem. Próbáltam több routerrel és antennával is.Mihelyst kábellel megyek a routerre nekem is megvan a 10 mega. Mivel egy barátom adsljét simán full átviszi wlanon, ezért kezdem azt hinni hogy ennek a chellohoz van köze...
-
Lobonc
tag
Kábelen
800kB/s el szedtem most torrentrolfel meg 120al toltottem
Bix.hura 10-30 kozott ingadozik pingem letoltes kozben, ugynezki kezd stabilizalodni a helyzet. de tegnap kornyeken lattam 2-3 upc-s kocsit is es sztem a liftben is egy szerelovel futotam ossze akinel valt valami csak az elejet lattam de ojan switch szeru volt lehet cserelt valamit a hazban vagy nemtom.
-
Degradator
tag
hali!
nekem meg a chelloval van tele a tököm de nagyon!
undorító mocsok társaság! lassan két hete a meghirdetett sávszélessék egy ezredét sem éri el a sebesség!!
ma egész délelőtt nem működött a net az egész lpcsőházban!
0.032 kilóbit/sec a sebességem jelenleg az 5 megabit helyett!
hiába telefonálunk be hülyének néznek minket, nem jönnek ki megnézni, szerintem fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni!
havi 10 000 forint és egy modem sebességét sem éri el! ja amúgy nekem is van routerem de router nélkül is ugyan ilyen lassú! mindent kipróbáltunk már...
nagyon be vagyok rágva ezekre, meghirdetik a netet a kapacitásuk 100 szorosával!
és ez hogy naponta 25x megszakad a net órákra ez nem szolgáltatás! egy fostartály! -
jerry311
nagyúr
Mert napközben mindenki rászabadul a torrentre is. Hiába van 100 Mbps feltöltési sebességű seeder ha 100-an töltenek tőle rögtön csak 1 Mbps (128 kBps) marad 1-1 leecher-re. A torrent az ilyen.
Biztosan nem az összes chellos sebessége ilyen, mert pl az nálam sem lassú. Szerintem ez sokkal inkább attól függ, hogy éppen hol van az előfizetés helyileg. -
dscholtz
tag
Na, nekem már a tele a t***m az egésszel!
Van egy D-link DI-624-es routerem, ami elméletileg tudja a 108Mbit/s-et, de az 54-et biztosan. Van hozzá egy 54 Mbit/s-es szintén D-link dwl-g510-es PCI-os wlan kártya.
A két cucc egy szobában van, kb. 5 méterre egymástól, mégis mindig max 5-6 Mbit/s-et megy speedtesten.
Bedühödtem, beüzemeltem kábellel s láss csodát: megy a 10 mbit. Na most ezt most hogy...? Mi az hogy egy 108ra akkreditált router nem tudja a tizet sem, még a legújabb firmware-rel sem? Ez normális?
Van vkinek hasonló routere közületek? Láttam 604-est picit feljebb és azzal remekül megy. Segítsen vki plz mert megb**z az ideg!
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
camper
tag
Hello
Nálam a letöltési sebbeség csak másodlagos szempont, jobban érdekel mennyire ingadozik a ping és ez milyen határok között terjed. Ha online játékosok alkotnának véleményt, azt megköszöném. Lagzik e <--- erröl sokan paaszkodnak chellonál, tapasztalatom nincs róla - ha igen akkor jellemzöen mikor - és mi a jellemzö, mennyire változékony a ping?
Most dsl-m van, ennek nagy elönye a stabil ping (számomra). Sajnos, szélsőséges esetekben itt is vannak gondok, amit a mostani megnövelt sebbeség csak mégjobban kiélezett. Emiatt gondolkozom a váltáson, de nem szivesen lépnék cseberböl vederbe.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Steroid
tag
Tegye fel a kezét akinek többel jön a torrent külföldi trackerröl nm chellosoktol mint 100k
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3165 üzenetére
Dehogy, nemnem.
Ezzel egy ideje már tisztában vagyok. Ez a probléma elég sok chellosnál jelen van, és hiába van a seederek között kolis, akkor se jön tőle gyorsan a cucc. Nem akarok neveket mondani, hogy honnan jön silány sebességgel minden. Pedig este még 1MB/s-el jött. Szóval nem a seederekkel van a gond...
-
Lobonc
tag
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
9/1 mbit volt speedtesten a sebességem most
ugytunik csak csak birja a dlind 604es router a sebesseget:d
lob
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Szabesz #3162 üzenetére
Hja jó akkor félreértettem a smileykat
TeeJay: Hát sztem olyan durván 5-10 év és eljön az az időszak.... ~5 éve még csak épp úgy 512/128 volt a classic, és most már ennek 20szorosa...
Tehát (kis optimista felfogással) 10 éven belül szvsz tuti emelnek ha nem is a 20szorosára de mondjuk a 10szeresére és akkor már épp hogy majd elbírja az ezeréves hálókátyám -
pinker77
tag
Azért azt már nagyon unom, hogy minden délután ilyen a sebességem a Standard előfizetésemmel: [URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
Pécs/Kertváros
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
válasz
Apollyon #3149 üzenetére
most már minden alaplapon van gigabites hálókártya
meg nemhinném hogy 100/100megabittől több lesz nekünk a következő 5évben
de inkább csak 100/10 mert ha nagyon sok feltöltést adnának akkor olyan forgalom lenne a p2p-ből hogy ihaj.
egy 100/10megabites csomag tökéletesen király lenne
de egy 25/5 vagy 50/10 is simán -
fufi
tag
Nohát... én erről nem tudtam. A chello oldalán ilyet nem találtam. Nyilván vak vagyok.
Köszönöm az infot. -
fufi
tag
Sziasztok!
Nálam (8. ker. belseje) még mindig csak 1.5 megabit a letöltés.
Pedig már harmadika van. Két hete azért tértem át classicról az olcsóbbra, hogy az emelés után az is gyorsabb lesz és az nekem elég. Nos ráb*sztam, mert bíztam a UPC-ben.
Bocs a hangnemért, de morcos vagyok. És azért lássátok, hogy nem mindenhol csinálták meg az emelést 28-án délután.
Üdv: Fufi -
Apollyon
Korrektor
válasz
student #3154 üzenetére
Azért azt vegyük figyelembe, hogy még a múltkori 30GB korlátot sem lépte túl senki, csupán az előfizetők elenyésző százaléka. Most ezt megemelték több mint 8szorosára.
Valószínűleg azért nem írják ki, mert így jobb reklám, másrészt az ''advanced'' meg ''expert'' féle hardcore letöltők sem biztos hogy túllépik. Én pl biztos nem fogom, de fogjuk rá én is az ''advanced'' kategóriába tartozom
SZVSZ ennyi f.korlát konkurenseknél is van (?) Ugye?
Simán netezel... -
student
őstag
látom frissitették a chello.hu-n a csomagokat.
[link]
Havi adatforgalom
nincs
Akkor hogy netezek? -
ArGab
őstag
válasz
svédcsepp #3152 üzenetére
Ha egymást követ 3 hónap összforgalma meghaladja a 750GB-ot (havi átlag 250GB), akkor a rákövető hónapban visszaveszik a sebességet. Illetve ha jól értelmezem, ha ebben a lekorlátozott hónapban is túllépi valaki a 250GB-ot, akkor számíthat szerződésbontásra.
+ tudom ajánalni a keresőt jobb felül, rengetegszer szerepelt már a topikban a téma.
[Szerkesztve] -
svédcsepp
tag
Vannak még letöltési korlátok a chellonál? A honlapjukon nem találtam (kisbetűs) nyomát.
Föleg a light/minimum-ra vonatkozólag érdekelne. -
Kiskutya
veterán
nemtom miert kell rinyalni inkabb orulne neki mindenki hogy emles van! a chello meg igy is sokkal jobb es stabilabb mint az adsl! ahogy mar irtam is a baratnomnel externetes adsl van es a letoltesnek hiaba 8megat igertek 5 es 8 kozott ingadozik most itt nalam nyiregyhazan chelloval a letoltes folyamatosan 10m felett van!
-
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #3146 üzenetére
a kérdésedre a válasz (az évek és a rutin, amit a UPC-nél szereztem), hogy az erősebb kutya baszik. A UPC-nél általában a marketing az erősebb kutya, tehát ha marketing azt mondja emelés lesz, akkor lesz. A dátumot is a marketing határozza meg és az emelés mértékét is. A műszakiaknak van beleszólásuk ugyan, de eddig az összes emelésnél alulmaradtak a marketing osztállyal szemben, csak minimálisan tudtak módosítani a marketing elképzelésein.
Szomorú, de ezzel inkább rombolják a cég megítélését, hiszen egy-eyg emelés után az van ami most is.
Jól írtad, valamelyik hsz-edben: maga az emelés tesztekkel együtt 20 perc. Cfg fájl felmegy a TFTP szerverre a régi helyére és nevével, felbootoltatnak egy-egy modemet az új csomagokból. Ha megy akkor jó. Pont. Itt a vége az emelésnek.
A chellonál azért tart az emelés 2 hónapig, mert.. Az előbb írtam le. Sok helyen fizikailag is bővíteni kell, nem elég a modem cfg fájl csere és ez bizony nem 20 perc és nem is ingyen van mint a cfg fájl csere.
Szóval pár nap / hét és jó lesz.
UI: biztos utánaszámoltak, hogy hol mekkora terhelés emelkedés lehet, de valószínűleg ott sem tudtak időben új CMTS-t berakni ahol nagyon kellett volna. Pl. Pécsről sokan panaszkodnak.
Szóval pár nap / hét és jó lesz megint. Akinek nem tetszik, írjon köszönőlevelet a marketing osztálynak. (nem én mondtam, kényszerítettek fegyverrel hogy ezt az utolsó mondatot beírjam) -
Apollyon
Korrektor
válasz
DonDragonka #3148 üzenetére
Ez a feltöltés elég rideg!
Pár év, és mindenkinek ilyesmi net lesz.. Csak gyorsabb letöltéssel..
Egyszer meg majd a hálókártya kuka, mert nem bírja a sebbességet: 100Mbps -
DonDragonka
őstag
Ezért is megéri néha éjszaka melózni.
(Tudom, hogy ez nem Chello-s, de azért jó látni ilyet is, nem?)
Ilyen kéne mindenkinek. Őrült nagy fájl cserélgetés lenne belőle…
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
bambano #3146 üzenetére
Talán terveztek valamilyen mértékűt, de a konkurencia nagy dobása miatt, lehetőleg egy még nagyobbal kellett rá válaszolni.
Ez némi tanakodás után meg is történt. Nyilván nem várhattak vele a hálózatbővítés befejezéséig (júl. 1), mert addigra jó néhányan esetleg átpártoltak volna.
Tehát be kellett dobni a csalit, és utána gőzerővel fejleszteni. Mondjuk én nem bánom, hogy ilyen nagyot mondtak, kibírom ezt a kis átmeneti kellemetlenséget. -
bambano
titán
válasz
Racecam #3143 üzenetére
Rendben, tehát a kérdésemre az a válasz, hogy nem terveztek emelést, csak a konkurrencia miatt emeltek.
Viszont ez hazardírozás, mert könnyen előfordulhat, hogy nem lesz meg időben a gerinchálózati sávszélesség emelés. Velem tolt már ki gerinchálózati szolgáltató ilyen területen. -
válasz
Racecam #3143 üzenetére
Jó, lehet, az elromlás nem megfelelő szó, csak az ingadozó, instabil kapcsolatokból ez jön nekem le -teszem hozzá, nem vagyok egy hálózati guru, csak próbálok okot találni a rendellenes működésre.
Talán találóbb lett volna úgy fogalmaznom, ahogy most te teszed: hálózatfeljesztés.
Egyébként gerinchálózati probláémákról nem is olyan rég olvastam itt. -
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #3142 üzenetére
Nyilván nem értek hozzá, de úgy gondolom, hogy a terhelést monitorozzák, megnézik, hogy melyik csomagból mennyi van, az mekkora terhelést okoz gerinchálózati, headend és cmts szinten és kiszámolják, mennyivel kell a vasat bővíteni. MAJD ha megcsinálták a bővítést, akkor ráeresztik a marketing gépezetet a cuccra. Ebben az esetben a tényleges sebességbővítés kb. 20 perc konfigurációt vesz igénybe, majd újra kell indítani a modemeket. Ha mindent rendesen megterveztek, kiszámoltak, akkor minden működni fog. Ha nem, akkor jön a marketing rizsa.
Nem akarom kiforgatni a szavaidat, ha így látod, akkor sorry. Csak feszeget a kíváncsiság. -
Racecam
nagyúr
válasz
bambano #3141 üzenetére
Azért ennél többet vártam volna Tőled.
Az emelés után nyilvánvalóan megnövekedett terhelés, csúcsidőben a rendszer bizonyos szűk keresztmetszetű pontjai nem tudják kiszolgálni. Ezért ezeken a helyeken fejlesztés szükséges. A fejlesztés ideje alatt, részben annak konkrét munkálatai miatt, és az előbb említett szűk keresztmetszet miatt, az elérhető maximális sebesség erősen ingadozhat.
Ha a fejlesztések befejezése után (július 1, szintén olvasható a honlapon) is probléma lesz, lehet reklamálni.
És mégegyszer elmondom, az emelés a dolgozónetesek kivételével, egyszerre történt meg!
Ha ezt még mindig nem tudod megérteni, én feladom.
mod: Csak ott tévedsz, hogy az emeléssel nem lehetett megvárni a bővítést, üzleti okok miatt. (Gondolom nem kell részletezni.)
Viktor: Elromlásról itt szó sincs. -
válasz
bambano #3140 üzenetére
Murphy óta tudjuk, h. ami elromolhat, az el is romlik. Miért ne tehetné meg ezt épp' az emeléskor, mikor megnő az igénybevétele?
Nem kell messzire menni, keress rá a topikban az ingadozik, instabil kifejezésekre.
#3141-re:
Szándékosan forgatod ki a szavaimat?
Leírtam, h. a hetekig talán túlzó volt/lehet, ezért a zárójel... -
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #3138 üzenetére
Mi terhelné le a rendszert egyszerre, nagy mértékben? Illetve ha már mindenhol emeltek, és mindenki tölt, mint atom, azt a terhelést hogy fogja bírni, ha az emelés alatti terhelést nem bírta?
Nincsenek olyan torlódások, ingadozások, amelyek az emelés alatt vannak, utána eltűnnek.
Azt gondolom, hogy ez legfeljebb pr fogás, hogy mindenki arról beszéljen, hogy neked már emeltek, nekem még nem. Szakmai indoka nem hiszem, hogy van, de szívesen fogadok megalapozott ellenvéleményt. -
Racecam
nagyúr
válasz
bambano #3137 üzenetére
A dolgozóneteseknek nem emeltek egyszerre, hanem 3 napon keresztül egy-egy éjszaka.
A professional, extreme egyszerre lett emelve 28-án délután.
Az emelés után azért, hogy mindenki ki tudja használni az új megnövelt sávszélességet napszakoktól függetlenül, további hálózatfejlesztésekre van szükség, ezek most is zajlanak. (Az ütemterv megtekinthető a Chello weboldalán: [link])
Még mindig nem tudom mi a kérdés? -
válasz
bambano #3135 üzenetére
Azért, h. a rendszert ne terheljék le egyszerre nagy mértékben, az emeléseket eltérő időpontokban hajtják végre. Hiába tesznek így, ettől még a hálózat reagálhat insstabilitással (amire ugye volt is példa).
Arra gondoltam a pár nap alatt (a hetet szándékosan tettem zárójelbe, mert ez nem valószínű), h. míg mindenüttt elhárulnak az esetleges torlódások, ingadozások, addig legyen mindenki türelemmel.
Így már oké? -
bambano
titán
válasz
Viktor0610 #3128 üzenetére
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy miért tart pár napig, hétig az emelés?
-
kuterboy
csendes tag
Hi. Tatabánya 10/1 tökéletes és stabil az elejétöl fogva.
-
Trak
addikt
válasz
jerry311 #3129 üzenetére
Már...
Hogy azért legyen normális hozzászólás is a topikban:
Én eddig nagyon elégedett vagyok a nettel, nagyon szép, amikor 1000 kbyte feletti letöltési sebességet látok a FlashgetbenJó volt kevesebb, mint 20 perc alatt leszedni a Command& Conquer 3 1.17GB-os demoját.
Minden nagyon jól megy, a levélcsatolások szárnyalnak az 1 Mbites feltöltéssel.
Néha van kis megakadás, de aki kicsit is értelmesebb - és vissza tud olvasni - az nem idegeskedik, folyamatos a fejlesztés.
Thx Chello
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3130 üzenetére
Hmmm, lehet, mégis az én hsz-emre ''válasz''olt. Na mindegy. Mellesleg a marketing nem fórumozi itt, legalábbis nem tudok róla.
-
-
-
Ferdzsoo
addikt
Hát pécsen a chello light most siralmas, hatalmas pingek, ingadozó sebesség (még az 512 sincs meg) a feltöltés egyedül a stabil... 128.
Emelés, ne szórakozzatok örülök ha a régi sebességem visszajönne.... -
szlnk
csendes tag
válasz
jerry311 #3056 üzenetére
> Well, mint ahogy te sem, én sem látok semmi ajándékot/extra kedvezményt a
> www.upc.hu oldalon. Tippelem még nem kezdődött el az új kampány. Előfordult
> már ilyen régebben is.
Nem tudom, hogy van-e itt aki tudja a választ erre, de azért megkérdezem: Várható valami ajándék/extra kedvezmény a közeljövőben? Nem akarom pont abban a 2 hétben megrendelni, amikor nincs semmi ilyesmi...
[Szerkesztve] -
Steroid
tag
Ujpesten még lesz fejlesztés ahogy elnézem 6.5 - 8 közt ingadozik és nagyon instabil upload jo, mikor emeltek végig jött 10 el szal lesz még mit gyurni áprilisig de fasza nagyon hajrá chello
-
Silencer83
addikt
válasz
jerry311 #3117 üzenetére
en is ugy tudtam h 12mbps ( ki is irja a talcan ), de latod...
6-6.5 nel nem ment feljebb az istenert sem, es ahogy magamat ismerem 2 nap mulva is csak vartam volna h ''helyrealljon''
szal nagy segitseg volt ez a halokartya thema
most torrentezek pl, es 0.9Mbps-el jon -
-
jerry311
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3114 üzenetére
Biztos? Jól átgondoltad?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Racecam #3101 üzenetére
Well, még nem próbáltam mit tud az USB az őj csomagokkal. Egy biztos pont van, hogy a 6 Mbps chello plust vitte gond nélkül.
USB 1.1 ugye 12 Mbps-t tud (van low speed is ami meg 1.5 Mbps, de az most nem játszik), tehát elméletileg illene tudnia a 10 Mbps extreme csomagot. Mint láthattuk, a valóságban ez nem teljesen így van. Persze ez sem a teljes igazság, mert van kint Terayon TJ720 (és TJ720x), valami Thomson, Motorola SB5100, Arris-ból is vagy kétféle, meg az SA WebStar. Szóval modemenként változhat az USB tudása. Viszont ha jól emléxem, akkor egyik sem tud USB 2.0-t.
Ebből hirtelenjében 4-et tudnék tesztelni ha hajlandó lennék rá, meg még a UPC-nél dolgoznék. -
válasz
Viktor0610 #3079 üzenetére
Olyannyira nem változott a döntésem, h. 7-étől chellosok leszünk mi is...
-
dscholtz
tag
Akkor már csak az a kérdés, hogy az én exClassicom (nem dolgozói vagy ilyesmi) miért csak 5-5.5 megával tölt le. A feltöltés 1 Mb/s, szal az jó. Wless router D-link DI-624, G-510-es D-link wlan kártya...
Jah, és IV. ker. Káposztás, itt már mindenkinek 10 mega van, ahogy olvastam...
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
válasz
Silencer83 #3098 üzenetére
Well, 10 Mbps bírnia kell, USB 12 Mbps-t tud _elméletileg_.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Silencer83 #3107 üzenetére
Ebből az a tanulság, hogy sose hasznád a modemet usb n keresztűl, max csak usb 2.0 val, mert nem lesz meg az előfizetett sávszél se
-
Jadro
veterán
válasz
Silencer83 #3107 üzenetére
Asszem én is megvizsgálom az usb-met...
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
Sracok Istenek vagytok!!!
usb volt a problema, azota mar halokartyan nyomulok, de volt egy kis beszelgetesem egy holgyelnem tudtam a jelszavam a regisztracional
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz
USB másnál is max. 6.5-öt bírt, a modem még csak 1.1-es. Próbáld ki anélkül, úgy szerintem viszi a közel tizet (főleg amikor nem terhelt a hálózat)
-
Racecam
nagyúr
válasz
Érdekes, én úgy tudom, hogy a Motorola csak USB 1.1-es, az meg kevés lesz.
Nincs hálókártya a gépedben?
u.i.: De ezt valószínűleg jerry jobban tudja...
Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest