- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
Laraxior
titán
ünnep van UPCéknél is
-
Darthforce92
tag
A digi szerver nem Romániában van
Román szolgáltató de a net ugyanúgy a bixbe [budapest internet exchange] jut el valami úton módon és nem Romániába való kitérővel. Amúgy nekem még mindig fent áll a problémám : Upc 60/6 net 3 gép , 2 asztali egy dlink 524 router , a fenti asztalit közel 25méter kábel köti össze a routerrel itt kb 28 megabites a net a lentin 48megabit átlagban de van amikor az 55-t kinyomja. Fenti gépen a fórumozok javaslatára változtattam az mtu értéken a regeditben(vista). 1500 folyamatosan csökkentve 1312-ig de semmi nincs változás, probáltam a router "felé" változtatni az mtu-t majd a szolgáltató felé majd a kettőt egyszerre. Szintén semmi. a Modemre közvetlenül rákötve is ugyanaz a helyzet . Vista sp2-m van a fenti gépen gigabyte alaplap két integrált hálókártyával ( mindkettőt kipróbáltam) HELP
-
Kikki90
tag
UPC mérője szerint jelenleg 1,8 / 0,2 ...
-
Kikki90
tag
Sziasztok!
15-ös Fiberpowert használok már egy ideje,, Semmi bajom nem volt eddig vele, ebben a hónapban elég magas az adatforgalmam kb. 120gb és eszméletlen lassú lett a net... A speedtest 5megát mér, de a böngészés halál lassú, hatalmas a ping is. Olvastam itt a 300GB-os korlátról, de azt kétlem, hogy átléptem volna... Gondolkodtam már MAC cím cserén is, mit javasoltok?
-
válasz
Lackooo84 #13291 üzenetére
nincs hűségem, ezért jobb, ha apróbb hibák esetén is intézkednek, különben lépnék tőlük! nekem aztán jöhetnének a garantált szöveggel, nem hatna meg...
és akkor már a digitális tévét is visszadobnám, és kipróbálnék egy másik szolgáltatót, teljes körűen! jelenleg nem zavar, hogy drágább a upc, mint az esetleges másik szolgáltató, mert minden tekintetben a maximumot kapom minőség tekintetében, de ez maradjon is így!
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
Fiber power 30-am van és egy Edimax BR-6104K router osztja a netet 3 gép között.
A routeren keresztüla sebesség.
Router nélkül pediga sebesség.
Mitől lehet ez? Esetleg valami router beállítási hiba?A többi gép a mérés alatt ki volt kapcsolva.
-
Koczka
tag
ti hogy álltok laggal?
-
válasz
Anonimjozsi #13280 üzenetére
ha több gépen is pocsék a sebesség, tehát valóban a szolgáltatás a problémás, akkor ha nincs hűség, én tuti levetetném 60/6 csomagra, akkor elgondolkodnának, hogy tudnak/akarnak valamit tenni, vagy sem... ha meg ott csak ennyit bír a hálózat, akkor meg minek fizesse az ember a magasabb csomagot?!?!
-
válasz
*Ropi* #13275 üzenetére
nagyon sok 100-as routernek 30 - 40 megabit/sec körül vége van kábelen, a wifi meg adott, hiszen g szabvány esetén bő 20 megabit/sec körül van a maximális átvitel, a 120 megabit/sec sebesség átvitele meg n szabvány esetén is extrémnek számít, bár kivitelezhető - de hozzávetőlegesen ott a szabvány gyakorlati vége!
Anonimjozsi; azon a routeren kábelen upc fiber power esetén bő 80 megabit/sec is átmegy!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13276 üzenetére
Konkrétan mit próbáltál tölteni és honnan? Lehet, hogy a küldő szerver volt a szűk keresztmetszet. FP120 esetén van, hogy 2-3 letöltési szál kell, hogy kihasználja a teljes sávszélt szerverektől függően. Nekem a 60-hoz is van, hogy több kell.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13263 üzenetére
Próbáld meg, hogy új IP-t kérsz (mac-et írd át a hálókártyán eggyel a mostani mellé és indítsd újra a modemet)! Nekem volt olyan, hogy a feltöltésem 60/6-on max. 70k-ig ment fel akár ftp-n is. Új ip és voilá repesztett 780k-val, ahogy a csövön kifért.
-
válasz
wrcs_+ #13270 üzenetére
számomra semmi jó nem származik belőle, pont úgy védem a mobilos..stb szolgáltatómat is, ha szerintem butaságot írnak róla, mivel ez egy szakmai fórum, ami esetlegesen sokban befolyásolhatja egy kevésbé hozzáértő, ilyen ügyben dönteni kívánó, viszont mások véleményére adó személy bírálatát! hidd el, bennük csak az első hozzászólásod fog nyomot hagyni - mert a rosszat inkább jegyzi meg az ember, mint a jót -, és ezen kérdéses hozzászólásod hagy kívánnivalót maga után bőven!
-
válasz
Anonimjozsi #13267 üzenetére
a 1394 az más tészta, adott esetben az nem kell a nethez!
az alaplap esetében próbáld meg frissíteni az illesztőket, a router a tesztelés idejére hagyd ki, mert feltételezem, hogy nem gigabit képes a router, és úgy csalóka eredményt kapsz azon keresztül, hiszen nem tudhajta a maximális sebességet!
ha viszont gigabit képes routered van, akkor nem szóltam!wrcs_+; olvasd el talán saját első hozzászólásodat ezen témában, utána gondolkodj és aztán írj! ezt írtad; NE RENDELJETEK ILYET! - ez valóban úgy hangzik, hogy nézzenek utána...
mellesleg írtam, hogy upc ügyfél vagyok - nem upc dolgozó!
ha válaszolsz valakinek, akkor ne a levegőbe írj, hanem klikkelj a "válasz" hivatkozásra, úgy kiderül, hogy kinek is szánod a mondandódat! -
wrcs_+
csendes tag
Vedd már észre, hogy nem általánosítok... leírtam szerintem normálisan, hogy mit vettem figyelembe. Te vagy az aki minden áron védi a upc-t... Mert te vagy az az 5ből 1 ember akinek jó és nincs vele baja... A digit sem akarom felhúzni sehova, román cég stb... miért védeném az életem árán. Azt mondtam, hogy mindenki nézzen utána, hogy mit rendel... én személy szerint digit választok mert itt nincs vele baj... ennyit írtam, olvasni tudni kell. Te vagy az aki a upc-t nyalja-falja csak nem nekik dolgozol?
-
válasz
wrcs_+ #13265 üzenetére
akkor én a digit kellene, hogy lehúzzam, mert ahány helyre hívtak ismerősök, hogy nézzek már rá a routerre, gépre..stb, mert pocsék a digis net, ott szinte mindig a szolgáltatóval volt a gond, és csak több nap - volt, hogy egy hét(!) - után küldtek szerelőt, és nem is mindig elérhetők telefonon, volt, hogy az ügyfélszolgálatos alig tudott magyarul, nem értette, hogy mi a hiba, és még sorolhatnám a problémákat! annak örültem, ha csak a szálak voltak összekeverve az utp csatiján - jellemző hiba a diginél, sok helyen rosszul van bekötve -, azt könnyen tudtam orvosolni!
ettől függetlenül tudom, hogy sok helyen jó a digi, és emiatt nem is számolok átlagot, és nem általánosítok!
nekem régebbtől van upc mint neked, és ha volt is hiba évekkel ezelőtt, bejelentettem, és másnap jöttek, és javították a hibát! szóval feleslegesen bárkit is bármiről győzködni, mindenki azt választ amit akar, és persze amit tud... -
wrcs_+
csendes tag
Az átlagot kell figyelni. Vegyük például csak ezt a fórumot... lehet nem a legjobb, mert nyilván aki upc-s nem mindenki fogja ide leírni, hogy ő elégedett vagy elégedetlen a szolgáltatással. Nézz körül és nézd meg, hogy azok vannak e többen akik elégedettek vagy akiknek nem tetszik a dolog. Nekem van 8 upc-s ismerősöm. Durván az ország különböző pontjairól. Van 5 debreceni, 2 pesti, 2 fehérvári, 1 pedig Sopronból. Az 5 debreceniből mindenki panaszkodott, hogy napi szinten húzgálja ki-be a modemet, hogy egyáltalán meg tudja nézni az e-mailjeit... hozzájuk képest még én is szerencsés vagyok. Az 1ik pesti ismerősömmel nagyjából egyszerre szoktunk pingelni. A másik srác is szokott panaszkodni bőven. Fehérvárról is hallottam érdekességeket. A soproni sráccal nem sokat beszélek ezért azt nem tudom megmondani, hogy ott mi a helyzet sajnos, de majd utána járok. Tehát, ha az átlagot figyelem még mindig - legalábbis akiket én ismerek, hallottam, kérdeztem, láttam - panaszkodtak, elégedetlenek voltak, talán van a 10ből 2-3 kivétel, de ez szerintem rohadtul kevés. A többi szolgáltatónál szerintem nagyobb az elégedettek száma mint az elégedetleneké, legalábbis szeretnék ebben a hitben élni, hogy nem minden nagy cégnek az a célja, hogy kihasználja az embereket, hanem érdekli is őket valamilyen szinten, hogy mit kíván a nép. A diginél is vannak hátrányok persze, csak több az elégedett ügyfél és eddig ahogy láttam, őket érdekli is, ha egy ügyfél elégedetlen, nem csak próbálnak lerázni. Ezért írtam, hogy jól gondolja át mindenki, hogy mit rendel. Nem azt mondom, hogy digit rendeljen mindenki, mert én azzal tudom, hogy jól járok. Hanem, hogy nem kell bedőlni az első szolgáltatónak. Nem biztos, hogy az a jó ahol csili-vili reklámok vannak meg ígérgetések össze vissza... Utána kell járni. Megnézni az előnyöket, hátrányokat... Egyébként 3 éve vagyok UPC-s tehát eleget láttam... Amikor chello volt nem volt ennyi problémám, a pingekkel biztosan nem. A sávszél volt 1-2 nap, hogy nem volt meg, de legtöbbször igen és ez az ami számít, az átlag. Ma már semmit nem ér a upc az én szememben, legalábbis az internet szolgáltatásuk, telefonnal tv-vel nincs gond, nem is volt. Debrecenbe a digire se volt panasz, biztos, hogy lesznek hátrányok abban a szolgáltatásban is, de közel sem ennyire rosszak mint itt. Ebben biztos vagyok.
-
válasz
wrcs_+ #13262 üzenetére
minden szolgáltatónak lehetnek gondja bizonyos területeken, egyik szolgáltató sem kivétel, olyan nincs, hogy kivétel nélkül minden ügyfél elégedett! viszont buta dolog az általánosítás, mert a digi sem mindenütt rossz a fővárosban, de upc és a többi szolgáltató sem! én például elégedett upc ügyfél vagyok, mindig a maximumot kapom, nincsenek problémáim - ha lennének, már más szolgáltató ügyfele lennék -, de ettől még nem ajánlom mindenkinek a upc szolgáltatását, viszont szerintem azért, mert nálad gondok vannak, még nem kell mindenkit eltántorítani tőle, másnál még jó lehet, sőt!
-
Anonimjozsi
csendes tag
válasz
*Ropi* #13259 üzenetére
Sima p5K, nincs egyéb típusjelölés; a dobozon ennyi van p5K <green>.
Win Xp-t használok UPC broadband optimizer fent van.
Ilesztőprogramok rendben vannak, bár 2 kártyát lát a gép Atalantic L-1 Gigabit illetve 1394 hálózati adapter, de laptopon ugyanígy néz ki (ott is 3 hálózati adapter van, 1394, wifi és vezetékes)
Tűzfal/ vírusirtó: Eset Smart Security 4 -
wrcs_+
csendes tag
A digi az egy elég speciális szolgáltató. Igazából attól függ, hogy merre laksz, mivel ugye román a szerver... Nem rendelnék digit de itt csak upc van t-online és digi. T-online féle netet nem fogok rendelni mert nem akarok 8000ft-ot kiadni egy 6 mbit-es netért. A digi itt Debrecenben tökéletes. Senkitől nem hallottam még panaszt. Pesten szar a digi azt jól tudom, többen laknak Pesten, messze van a szerver stb... De pesten több lehetőség van azért netet rendelni. Nem csak 3 szolgáltató közül tudsz választani. Ahol én lakok mindenki upc-s vagy t-online. Ezáltal,hogy itt a legtöbb ember upc-t rendel olyan rohadt lassú az egész mikor mindenki nekiáll netezni, hogy azt elmondani nem lehet. A pingekről nem is beszélve. Este hazajövök meló + suli után egy kicsit lazítani 1 béna játék előtt, de még ezt se tudom megtenni, mert délután 6 és éjfél között csak 100 fölött van a pingem. Ebben a pillanatban is 70-90 között ugrál. 2%-os packet lossal... örülök, hogy megszabadulhatok tőlük.
-
válasz
Anonimjozsi #13258 üzenetére
- milyen oprendszer?
- alaplapi illesztők (chipset, hálókártya...stb) rendben?
- fiber power optimizer telepítve?
- szoftveresen nem fogja valami (tűzfal, víruskereső...stb) a netedet?
- más mérőkkel - letöltéssel - is próbáltad mérni a sebességet? itt például mit mutat; link (van már a magyar honlapon is, csak azt nehezebb megtalálni!)wrcs_+; más meg pont a digiről, vagy a többi szolgáltatóról mondja ezt, mert mondjuk nincs - és nem is volt - problémája a upc szolgáltatásával, de másik szolgáltatónál már szívott eleget...
-
wrcs_+
csendes tag
PRO és KONTRA hmm...
PRO: + van internet + tudok youtubeot nézni...KONTRA: - napi szinten legalább 5-6 órán keresztül 100-200 ping
- a garantált sávszél éppen megvan...
- szánalmas, lassú ügyintézés
- felhasználó gyűlölő
- éjszaka szakadozik a kapcsolat örülsz, hogy a neptunt meg tudod nézni...
- ha játszani akarsz ezzel a nettel... NE TEDD!vélemény: ilyen szutykot ne rendelj ha csak egész nap youtubeot akarsz nézni + letölteni akkor bőven elég egy t-online is... megyek a f*szba a DIGIhez örülök hogy végre lejárt a hűség... a világ legsz*rabb szolgáltatójánál... NE RENDELJETEK ILYET! gondold át jól, hogy milyen netet akarsz ezt akkor és csak akkor ha nincs más...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anonimjozsi #13258 üzenetére
És a p5k tízféle változatából melyik? A gigabites hálókártyáját használod? Oprenccer? Esetleg upc broadband optimizert telepítetted, ha xp-t használsz?
-
Anonimjozsi
csendes tag
Nekem 20-60Mbit/sec letöltés között teljesít a Fibre Power120.
Kihúztam a routert és közvetlenül rádugtam a kábelt, de nem volt változás.
A szervizesek a saját géppel, amikor én 30-at mértem, 60-at mértek.
Tehát elméletileg nekik dupla sebességgel töltött a speedtest.upc.hu
Az én gépemmel lehet valami?
Alaplapom asus P5K, az alaplapi hálókártyát használok. -
bnss
veterán
A korlátnál - már ha van egyáltalán - nagyobb probléma ez a katasztrofális ping, ami már két hete uralkodik. Az online játékok hidegen hagynak, de amikor már a böngészés is akadozik, az kicsit felhúzza az agyam.
-
Laraxior
titán
válasz
WonderCSabo #13254 üzenetére
módositsuk ezt a hsz-t. Működik,de nem foglalkoznak vele.
Egy nap alatt túlléptem a 300GB-ot,és még mindig dübörög max sebességen...ha van...tessék kihasználni. Nálunk lakótársammal több TB az adatforgalom,de még soha sem volt korlátozás
-
D@ni88
addikt
Hello, működik a 300gigás korlátozás most? vagy csak régen vették komolyan a korlátozást?
Esetleg lehet ez ellen tenni valamit? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Beretta 92R #13251 üzenetére
Üdv
Amikor aláírod a szerződést, akkor az 1 év hűség mellett egy konkrét meghatározott összeget is aláírsz. Az alatt az idő alatt az nem változhat, se fel, se le.
-
Beretta 92R
tag
Sziasztok
A UPC 60/6-os Fiber netje 8 ezer Ft most ugye, és ha megkötöm velük az 1 éves hűséget, akkor az idő alatt a 8 ezer Ft változhat, nőhet vagy ugyan annyi marad?
Vagy ez a szolgáltara van bízva és kedve szerint növelhet az 1 év alatt? -
psyho777
tag
ááhhhh már megint nemigaz 30 megabit helyett ez mien??speedtest
és ledobál állandóan
minden héten ezt csinálják.. mikor meg felhivodo akk hát javitás volt éppen:S
-
-
DMZ
csendes tag
A hiba még mindig adott, szomszédomnak is ugyanezt csinálja. Mindkettőnknek Fiber Power 30 és Webstar EPC2203 modem van.
Lehet UPC-nél kérvényezni modemcserét? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
hferenc #13241 üzenetére
Ha nincs routered, akkor parancssorba (start menü/futtatás/cmd) beírod, hogy ipconfig /release, majd kihúzod a modemet pár percre, visszadugod, majd mikor majdnem kigyullad az összes led a modemen, beírod, hogy ipconfig /renew. Routerrel ugyan ez a móka, csak nem a parancssorban, hanem a router websetupjában kell játszani, a WAN menüpontban ugyanezt a release/renew opciókkal. Ha szerencséd van már elsőre, ha nincs , akkor sokadik próbálkozásra új IP címet kapsz.
-
hferenc
csendes tag
Manapság is meg lehet valami módon változtatni az ip címem UPC netnél, mint régebben? Telefon is van a hálózaton, ha számít.
Arról van szó, hogy van egy kínai típusú demokrácia elvét valló (ha én azt mondom, hogy a fű kék, akkor kék és aki másképp mer szavazni, akkor az magára vessen...) weboldal, ahonnan kispadra ültettek egy hónapra, azt még csak kibírom, de a baj az, hogy megnézni, olvasni sem tudom, mert valami alapján azonosít, gondolom ip cím alapján, de az az érdekes ebben, hogy feltelepítettem FireFox alá a FoxyProxy c. programot és látszólag működik, mert más IP címet mutat kifelé, de ez a bizonyos weboldal továbbra sem enged böngészni valamiért. A nagy kérdés, hogy miért, milyen adatommal azonosít? hogy tudom kijátszani azt a védelmet? -
DMZ
csendes tag
Üdv!
Volt már valakinek hasonló problémája? (ha volt előre is bocsi, nem néztem át tüzetesen a topicot)Fiber Power 30-am van. Nagyon alacsony lease time-t kapok (1 óra), és ennek a felénél, tehát fél óránál megszakad a net. Router nélkül is, routerrel is, agyba-főbe modemet újraindítgattam, ki-be húzogattam, MAC címeket átírtam, és semmi. Azonban teljesen véletlenszerűen néha 3 nap lease time-t oszt ki, viszont ennek is a felénél, tehát másfél napnál szakad ugyanúgy. A modem nem indul újra ilyenkor, ping-elésnél is csak kimarad 1-2 csomag és folytatja tovább.
Az UPC ügyfélszolgálatos nem látott semmi hibát. Lehetséges, hogy szar a modem?
-
anarchic
tag
Amúgy fentebb írtak alapján, nekem is ez volt a problémám.
Este mikor mindenki rászakadt a nettre szinte használhatatlanná vált de ezt javították!
""Ha UPC support semmit nem ígér, mondjátok nekik Komlón egy nagyon valószínű pécsi szerelő rájött mi ez, és hogy oldhatja meg.""
Ez csak egy ötlet. -
lil33
csendes tag
válasz
bikkamokka #13232 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, gyanítottam, de még nem volt részem benne, otthon is dolgozom és nemsokára egész napos karbantartás miatt lezárja az ÉMÁSZ az áramot
. Nem régóta van ilyen netem, de elégedett vagyok vele, nem szokott gond lenni. (Hogy dicséretet is írjon valaki
)
-
anarchic
tag
Előző hozzászólásomban a pesti szerver teszt képe.
itt meg agy londoni, ahol a szerverem is.
torrenten, mondjuk 8~12mb/s
-
Tigggris
csendes tag
Én csak annyit tudok (nem hangulatkeltésként), hogy a UPC gonosz egy bestia:
http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs#Hungary
-
anarchic
tag
Sziasztok,
Nekem régebben voltak problémáim, a nettemmel, UPC FP 120
most ilyet teljesített, 4gep mellet.
Nos az érdekesség, van egy Angol szerver hotelben, szerverem, arról állandóan tudok tölteni
15,6mb/s el, igaz mondjuk 2-3szállal, érem el ezt.. de eddig egyetlen magyar szerveremmel nem tudtam elérni ennyit, max 6-8mb/s.(akár mennyi szál) Akkor most erre van valakinek 5lete? Mondjuk bőven meg vagyok vele elégedve így is, amennyit mostanában itthon vagyok..Most egy nagy hatótávolságú, wifi rendszert építek ki lassan pár havernak akarok adni nettet wifin, mivel nem rég költöztek ide, de nem stabil, a lakás még alattuk ezért nem köttetnek be egyelőre..
Egyelőre, ugy sikerült megoldani, hogy hozzám beszereltem egy Ap-t ilyen antennával
Nálluk, meg egy 3dBi antennát, egy kliens Airlive cumóval.
de sajnos egyelőre, szakad egy pillanatra.
Ui.: Eleinte, a problémákról.. kb tartott 1hétig beszóltam, hogy valami nem kóser lassú nem érte el néha a 4Mb ot sem, gyengébbek kedvéért 4096 ádésl méretben.
hogy nálam van a hiba.. Nos soroltam a csajénak mijeim vannak és, hogy akkor nálam van e a hiba elkezdtem erre ő kapcsolok egy erre szakosodottat... ő is magyaráz, hogy biztos nálam van.. 5perc után elkezdtem sorolni. netgear WNR854T, srác meg se mukkant.. HP J9449A nos akkor ezekkel lenne a probléma? jó, hogy nem. felhívott másnap reggel egy csávójuk, hogy szerelő és nem lát semmit,(ill hibát) 20sec után elkezdi talán mégis van valami... erre megcsinálta elvileg mondta ha probléma van hívjuk a supportot.. azóta tökély. -
lil33
csendes tag
Sziasztok! Bocsánat ha butaságot kérdezek, nem nagyon értek hozzá
, azt szeretném tudni, hogy ez a fajta internet, a Fiber Power működik, ha áramszünet van? Tehát amíg az aksi kitart laptoppal pl. lehet netezni vagy egyáltalán nem? Köszönöm szépen a választ.
-
na, hosszú idő után végre én is írhatok valami rosszat, nem szabad mindig csak védeni a szolgáltatót!
éjfél után több órára elment a net!
mondjuk van mobilnetem is, így nem különösebben izgatott a dolog... -
krokk
senior tag
helloo
gyors kérdés:
webshopon megrendelve bekötést kapnom kéne visszaigazoló emailt?
valakinek tapasztalat erről?1órája rendeltem és azóta még semmi reakció. se telefon se emailben. se az oldal nem írta. csak visszaléphettem a kezdőlapra... kezdem azt hinni nem is küldte el a megrendelést.
köszi.
-
joe2005
senior tag
válasz
Darthforce92 #13225 üzenetére
Nekem nem bírta a korábbi USR routerem (csak 36-ig ment).
-
Darthforce92
tag
Router nélkül a fenti gépen szal ugyanazon a kábelen minimális a sebsesség kül. MAx 2 megabit.
-
joe2005
senior tag
válasz
Darthforce92 #13223 üzenetére
MTU 1500 routerben kell állítani, ha chello.
Egyébként a router nélkül mennyi a sebesség?
-
Darthforce92
tag
Kábelen van mindegyik gép. Egyébként én is a rossz MTU értékre gyanakszom.De nem értek hozzá hol tudnám átírni.
-
vargalex
félisten
válasz
Brutális eb #13220 üzenetére
Szerintem nem WiFi-n próbálja: "ugyanúgy a fenti kábellel szarabb volt a sávszél"
-
Brutális eb
addikt
válasz
Darthforce92 #13216 üzenetére
Routerd wifin max 20-30 megát visz ugyanis g szabványú.
-
vargalex
félisten
válasz
Hi!
Lehet, hogy nem jó a kábel, és sok a csomag ismétlés.
-
Darthforce92
tag
Szia nem hinném , hogy gond lenne az említett mérőkkel, de megcsináltam az álltalad javasolttal is. Hagytam egy picit még bemelegszik de semmi változás. 3.6 megabájt/sec le ami 28,8 megabitnek feleltethető meg.
-
joe2005
senior tag
válasz
Innen kezdj el tölteni egy teszt fájlt ez a valós. A többi nagyon gyengus.
-
Darthforce92
tag
Sziasztok kedves fórumozok! A következő lenen a problémám 60/6 fiber power netem van és d-link 524 routerem, egy lenti core duos gépem amin hozza az 50/ 5,5 sebességet xp-vel ; fent egy még erősebb gép amin vista van itt viszont kb 24 megabitet hoz a feltöltés viszont ugyanúgy 6 megabit de a letöltés 30 fölé nem megy. Felraktam a vistára is a upc optimalizáló szoftverét, de semmi. Kipróbáltam egy optimalizáló programmal telepített xp-s laptoppal de ugyanúgy a fenti kábellel szarabb volt a sávszél: kb 24-26 megabit le. Ötlet? A méréseket a upc.hu-n és a speedtest.net is többször különböző időkben is megismételtem.
-
psyho777
tag
hali nemtudja valaki mi lehet a baj?? nem jön be az iwiw.hu upc netem van fiber power 30 nem megy se az iwiw se az ncore.. ami elég bosszantó bármeik más oldal zökkenőmentesen bejön.. valakinek valami infó?
nyíregyházán lakok...
-
samfishR
senior tag
Kazincbarcikán másnak is van olyan gondja, hogy néha megszakad a net? mondjuk napi 3x kb. a modem nem indul újra, csak szakad 1et a net pár secre, pl cod közben 999 lesz a pingem 5-10secig, de nem dob le a szerver, viszont van h ventri ledob. msn is szakad ilyenkor.. 30/3-as cselló
-
student
őstag
mikor lesz mostanában sebesség növelés? lehetne már a 2megabitből 4-5
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Koczka #13207 üzenetére
pecsen ugyan ez a helyzet, este 6tol fel 12 ig kb hasznalhatatlan, jatszani lehetetlen ilyenkor alatta mert szetlaggolja magat (30-200 ugral az ms folyamat) a tokom tele van vele, nemtudom mit lehetne tenni, egyszer mar hivtam oket, erre kozoltek hogy naluk semmi gond, meg eleve mit mondjak, magas a ping? egyaltalan van vmilyen feltetel ami szerint garantalniuk kell annak minoseget? megiscsak tarthatatlan hogy este semmit nem lehet vele kezdeni es nem csak a jatekok miatt, a letoltes is lassul...
-
Elegem van ebből az UPC-ből.
Most is warozunk és így ugrál a pingem a német szerverünkön, mint itt az index.hu-nál.1 hete ez megy..
-
Koczka
tag
de most komolyan mi a ........ van a upcvel?
most ez mitől van?
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest