Aktív témák
-
Peter.Kalasz
tag
válasz
WonderCSabo #15328 üzenetére
Nekem is jövő hónapban jár le a 60-as netem,erre akartam módosítani...
-
Peter.Kalasz
tag
válasz
WonderCSabo #15326 üzenetére
Sajna,.... szerintem is jó a szemed...
-
Taru
tag
válasz
WonderCSabo #15112 üzenetére
Na akkor jól éreztem, hogy valahogy nem lesz jó az 500gb, mondjuk a havi 300gb-t se könnyű elérni (legalább is nekem nem sikerült még, főleg így 3 hónapos átlagban). Rég olvastam már a ASZF-t, lehet át kéne olvasnom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #15086 üzenetére
Már a nickje is elárul róla valamit
Amúgy azt megtudod mondani kabelmania27, hogy integrált Realtek gigabites lannal mért szakad többször a net mint a most használatban lévő szintén Realtek, ~10 éves 8139 DL hálókarival?
-
kabelmania27
félisten
válasz
WonderCSabo #15086 üzenetére
Érdekel a téma kíváncsi vagyok másnál milyen jelszinteken dolgoznak a modemek
-
válasz
WonderCSabo #15054 üzenetére
Ahh értem. Köszi a választ.
-
eight
senior tag
válasz
WonderCSabo #14986 üzenetére
Már mindegy, mert tegnap este volt valami kimaradás, nem is nagyon foglalkoztam vele mert délután még nagyon ramaty volt a dolog, és más dolgom is volt. Aztán 10-kor mikor lefeküdt a gyerkőc, rápróbáltam.
Hát nem tudom hogy az új modemtől vagy attól hogy mások már nem próbáltak rá este, esetleg vagy valami megváltozott a node-al kapcsolatban, de olyan netem volt este, ami itt még soha.
Olyan volt mitha lanon lennék, azt se tudtam hova célozzak olyan szokatlan volt
Német szerveren a netgraph egy 1-pixeles egyenes vonal volt , mintha valaki olyannak az EKG-ját mutatta volna akit egy csatahajó lőtt arconUPC = EPIC WIN!
Köszönöm
-
eight
senior tag
válasz
WonderCSabo #14982 üzenetére
LOL, "annyira nem jó"
80-as jitterel minesweeper-ezni sem lehet nemhogy online játszani, azt hittem egyértelmű hogy a két smiley az szarkasztikus volt -
jerry311
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14982 üzenetére
Nálam a bejövő kábelre tették az osztót, és aTV-k felé menő ágára rögtön a visszirány szűrőt. Utána mégegy osztó a, mert több TV van. A modemes ág teljesen külön ment.
-
jerry311
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14978 üzenetére
Olyan szempontból nem, ha a másik ágon (ahol csak a tv megy) van visszirány szűrő. Akkor hiába tekeri a kábel végére az elosztót és dugja rá a modemet, mert az nem megy online-ba.
-
jerry311
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14976 üzenetére
Ha az egyik ágon a STB van a másikon meg a modem, akkor az csak egy sima elosztó.
Viszont az olyan ágakra amin csak TV van szoktak tenni ún. visszirány szűrőt, hogy a nem internetes koax ágakból ne menjen zaj a hálózatra. -
válasz
WonderCSabo #14957 üzenetére
Ezt a cikk nem említi de több fórumon is olvastam, hogy így van az utóbbi időkben.
-
válasz
WonderCSabo #14955 üzenetére
Melyiket?
-
válasz
WonderCSabo #14952 üzenetére
Több helyen olvastam, hogy más szolgáltatóknál is ugyan olyan rossz a Youtube mint a UPC-nél és ezt támasztja alá a belinkelt cikk is.
Maga videója is válogatja mivel volt olyan ami akadt és ezzel egy időben olyan is ami teljesen simán ment, SD-re és HD-ra is volt példa.
Tapasztalataim szerint a HD sokkal kevésbé akadt mint az SD. -
eight
senior tag
válasz
WonderCSabo #14944 üzenetére
"Vagy úgy értetted, hogy még gyorsan 5 napon belül megkötöd"
igen"Az a gond, hogy az új csomagok árai még nem ismertek"
hát igen, ezért kértem segítségetMr.Skynet:
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
WonderCSabo #14942 üzenetére
De ha még most fizet rá elő, akkor megtarthatja a csomagját és az ahhoz tartozó árat is, pont ezért kérdezi.
Szerk.: látom már rájöttél
-
upc on-line
tag
válasz
WonderCSabo #14935 üzenetére
Kedves fórumozók!
Szeretnénk eloszlatni egy félreértést. Az automatikus sávszélesség növelés körébe nem tartozik bele a Fiber Power 30-as csomag, a hivatalos kommentjeinkben arra szerettünk volna utalni, hogy lehetősége van kedvezményesen Fiber Power 50-es csomagra módosítani a meglévő előfizetőinknek is.
-
HXY
addikt
válasz
WonderCSabo #14929 üzenetére
A legkisebb csomag csak 5GB adatforgalomig használható,
ugyanis utána a sebességet 256 Kbit/s le-, ill. 128 Kbit/s feltöltésre lassítják.Vagyis a régi UPC start sokkolta jobb volt ennél!
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
WonderCSabo #14927 üzenetére
Szia! Köszi a linket. Az előbb megnéztem pár külföldi (cseh, osztrák, szlovák) upc-s honlapot, ahol fiber power 10, 25, 50 és 100 csomagok rendelhetők. Elépzelhető, hogy ha nálunk is ilyenek lesznek, akkor elképzelhető, hogy lecsökkentik fiber power 120 sebességét a fiber power 100 csomagéra? Ha nagy hülyeséget kérdeztem, akkor elnézést.
-
macy49
tag
válasz
WonderCSabo #14414 üzenetére
Hali!
Szerda este (Zuglóban) az nVidia. com-ról közel fél órába telt egy nyomorult driver letöltése.
Mindez az után volt, hogy itt is megjelent az UPC mosakodása.
Üdv -
morpheus133
tag
válasz
WonderCSabo #14412 üzenetére
Én most hívtam a UPC-t mert tegnap óta a külföldi szerverek (pl AMD, JAVA) sebessége byte-ban mérhető. Erre közlik hogy ma 9 óta tudnak csak a problémáról. Ezt is csak a harmadik ember akihez kapcsolnak.
-
Dobozossör
tag
válasz
WonderCSabo #14410 üzenetére
Nálam AppStore-ból 5,6 MB kb.15 perc, de volt olyan, hogy 700 KB-ot nem töltött le, mert mindig megszakadt (nem tudom hol van a szerver). Magyar szerverek mennek rendesen. 120-as Fiber Power a net.
-
Laraxior
titán
válasz
WonderCSabo #13254 üzenetére
módositsuk ezt a hsz-t. Működik,de nem foglalkoznak vele.
Egy nap alatt túlléptem a 300GB-ot,és még mindig dübörög max sebességen...ha van...tessék kihasználni. Nálunk lakótársammal több TB az adatforgalom,de még soha sem volt korlátozás
-
jerry311
nagyúr
válasz
WonderCSabo #12925 üzenetére
Ahogy érzem a torrentet is egyre kevésbé korlátozzák. Míg a torrent hasít és nem számít neki a késleltetés, addig az online játékok egyre kevésbé játszhatók. Függetlenül attól, hogy én leállítom, ugye mások rögtön elviszik a felszabadult sávszélességet.
-
Koczka
tag
válasz
WonderCSabo #12907 üzenetére
érdekes mert lefele soha nem mértem 18 nál többe lehet fel kéne hívnom a youpiszit?
-
Vézna
csendes tag
válasz
WonderCSabo #12769 üzenetére
Kábéllel olyan stabil, hogy stabilabb nem is lehetne. Csak wifi-n szakadozik, de alap használat MSN, Skype, böngészés nem szakad le. Sebességteszt vagy kisvideó, azonnal megszakad. Amúgy a UPC által adott Netgear-t használom.
-
edk-
őstag
válasz
WonderCSabo #12679 üzenetére
255: bekapcsol minden jövőbeli, későbbi verziókban bevezetett opciót.
-
edk-
őstag
válasz
WonderCSabo #12672 üzenetére
10 -> 15 nem segít, 15 -> 10 gyorsít, egy ideig legalábbis.
-
DJackson
tag
válasz
WonderCSabo #12675 üzenetére
ha mindet összeadod 15 jön ki. Ha 10re állítod akkor az a 8+2 vel jön ki. Ha csak tcp-t akarsz akkor meg értelemszerüen 5-re kell venni.
-
tomcsi23
veterán
válasz
WonderCSabo #11214 üzenetére
Most csinálhatják az átkötéseket (XI. kerület), mert hol van net hol nincs. Majd beszámolok a fejleményekröl.
A profilban már nekem is fiber 30 van. -
AtHoS
nagyúr
válasz
WonderCSabo #11219 üzenetére
Aztán ez az egyszerűbben rendelés miben is merül ki, mert ahogy látom ugyanúgy be kell lépni a webshopba. Igaz ott eddig még csak a nézelődésig mentem el konkrét megrendelést még nem csináltam.
Mondjuk nem mostanában fogok ott rendelgetni, mivel automatán átraktak a Fiber15 csomagba és így rendelgetés nélkül hűségem sincs és csak 200Ft-tal több jelenleg az előfizum, mint ha bevállalnám a hűséget. -
bnss
veterán
válasz
WonderCSabo #11217 üzenetére
Szerkesztés után vettem észre, hogy kettővel előttem pont ott a link, a többi infót is köszönöm!
szerk.: nálam is megy router mögül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
WonderCSabo #11217 üzenetére
Ennek a UPC profilnak milyen előnye van?
Valahogy nem láttam semmi olyat a kialakításban amivel előbbre lennék, mint ha nem lenne profilom
-
bnss
veterán
válasz
WonderCSabo #11214 üzenetére
Szia!
A honlapjukon az áll, hogy szeptember 7-től érhető el a Fiber 15 és 30 csomag. Ha már szóba került, a profilt honnan tudom elérni? Ezen az új honlapon nem látom.
(A modemhez routeren keresztül hozzá lehet férni? Régi ADSL-es időkből úgy emlékszem, hogy azt a modemet sem tudtam elérni routeren keresztül.)
-
BalaNce87
addikt
válasz
WonderCSabo #10503 üzenetére
Szóval ezért nem tudtam tegnap este dodozni külföldi szerveren
Közben csak 31-es pingem volt. Jah és az msn-t kb fél év után használtam először, erre percenként ledobott miközben egy beadandót csináltunk co-op ban az egyetemre
Más: Akkor most megemelkedik az előfizetői díjam, mert átraktak 25/3as goldra? Anyám meglátja zúzni fog -
vlaho
aktív tag
válasz
WonderCSabo #10410 üzenetére
Nálam a pinggel nincs gond,csak levágnak a szerverek kapcsolodási problémával..szintén BF2
Szerdán kezdödtek a gondok,csütörtökön jó volt,azóta megint szar -
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10367 üzenetére
Nem most akartam rendelni, de a közeljövőben. Megérdeklődöm személyesen, köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10365 üzenetére
A honlapon lévő keresővel csak direct érhető el, de tudom hogy a szomszédoknak be van kötve a kábel. Ez rossz hír?
-
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10362 üzenetére
Most rendelném meg, honlapon azt írják, nincs hűség, most a start lenne, később lenne silver. Ez lehetséges? És nem kell fizetni a kiépítésért?
-
Sanya
nagyúr
válasz
WonderCSabo #10059 üzenetére
Ha webstar 2203-ad van:
user: admin
pass: W24023 szint van, mindenhova kéri a jelszót, nyugodtan írd be.
-
macikos
addikt
válasz
WonderCSabo #10059 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #9188 üzenetére
A CfosSpeed az én tapasztalataim szerint remek megoldás a ping javítására, ugyanis van egy ilyen funkció benne
Nekem működött, bár már rég játszottam. -
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #9185 üzenetére
3 hónapra 900 GB, vagy havi 300 GB.
Ezután állítólag lassítás jön, bár ilyet még senki nem tapasztalt, gyarkorlatilag tényleg korlátlan, ami viszont korlátozott az a p2p, de az nagyon.
Én azt javaslom olvasd el az elmúlt pár hónap hsz-eit a topikban és csak azután dönts.Ha van más megoldás mint mondjuk Digi, akkor inkább az mint a UPC.
-
Sanya
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7230 üzenetére
nos, a chello a sávszélességedet nem saját magánál korlátozza, hanem a modemedben. ezért előferdülhet, hogy rövid ideig gyorsabban csavar az internet, mint amennyivel kellene. nekem chello minimumom van 160kilobájt/sec maximális letöltési sebességgel, ezt maximálisan ki tudom használni, 1 kilobájttal sem töltök kevesebbel ( torrenten persze, ott lehet, de direkt letöltésnél ftp-nél, linux frissítésnél, enemy territory modszedéskor kereken 160K/sec.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #7230 üzenetére
Ne is reklámozd.
Speedtest.net-en nekem sincs semmi baj a sebességgel, csak úgy szakít.
DE:
On-line sportközvetítések 3 másodpercenként szakadnak meg (ilyenkor nyomhatok F5-öt, hogy továbbnézzem, de előfordul az is, hogy nemes egyszerűséggel lefagy az egész gép), míg másnak tökéletesen fut. On-line játékokról szintén előszeretettel dob ki. A böngészőm naponta 10x kifagy, és ebből 9 esetben az egész gép behal teljesen. És hogy honnan tudom, hogy ez UPC-specifikus probléma? Múltkor végre nehézkesen kijött egy ember tőlük, lecserélte a modemet, aztán valamit babrált a TV-nél valami jelerősséggel is, elvileg rendbehozta, ami ITT okozhatja a problémát, de gyakorlatilag nem szűnt meg semmi. Ma összefutottam egy haverommal, itt lakik tőlem 200 méterre, neki épp ugyanezek a tünetek. Reklámra futja, fejlesztésre nem. Na ezért nem fogom én reklámozni őkelmüket.Legalábbis jó színben feltüntetni.
Aktív témák
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest