Keresés

Aktív témák

• anarchic

tag

Amúgy fentebb írtak alapján, nekem is ez volt a problémám.
    Este mikor mindenki rászakadt a nettre szinte használhatatlanná vált de ezt javították!
    ""Ha UPC support semmit nem ígér, mondjátok nekik Komlón egy nagyon valószínű pécsi szerelő rájött mi ez, és hogy oldhatja meg.""
    Ez csak egy ötlet.

• anarchic

tag

Előző hozzászólásomban a pesti szerver teszt képe.

itt meg agy londoni, ahol a szerverem is.

torrenten, mondjuk 8~12mb/s

• anarchic

tag

Sziasztok,

Nekem régebben voltak problémáim, a nettemmel, UPC FP 120

most ilyet teljesített, 4gep mellet.

Nos az érdekesség, van egy Angol szerver hotelben, szerverem, arról állandóan tudok tölteni
    15,6mb/s el, igaz mondjuk 2-3szállal, érem el ezt.. de eddig egyetlen magyar szerveremmel nem tudtam elérni ennyit, max 6-8mb/s.(akár mennyi szál) Akkor most erre van valakinek 5lete? Mondjuk bőven meg vagyok vele elégedve így is, amennyit mostanában itthon vagyok.. ;)

Most egy nagy hatótávolságú, wifi rendszert építek ki lassan pár havernak akarok adni nettet wifin, mivel nem rég költöztek ide, de nem stabil, a lakás még alattuk ezért nem köttetnek be egyelőre..

Egyelőre, ugy sikerült megoldani, hogy hozzám beszereltem egy Ap-t ilyen antennával

Nálluk, meg egy 3dBi antennát, egy kliens Airlive cumóval.

de sajnos egyelőre, szakad egy pillanatra.

Ui.: Eleinte, a problémákról.. kb tartott 1hétig beszóltam, hogy valami nem kóser lassú nem érte el néha a 4Mb ot sem, gyengébbek kedvéért 4096 ádésl méretben.
    hogy nálam van a hiba.. Nos soroltam a csajénak mijeim vannak és, hogy akkor nálam van e a hiba elkezdtem erre ő kapcsolok egy erre szakosodottat... ő is magyaráz, hogy biztos nálam van.. 5perc után elkezdtem sorolni. netgear WNR854T, srác meg se mukkant.. HP J9449A nos akkor ezekkel lenne a probléma? jó, hogy nem. felhívott másnap reggel egy csávójuk, hogy szerelő és nem lát semmit,(ill hibát) 20sec után elkezdi talán mégis van valami... erre megcsinálta elvileg mondta ha probléma van hívjuk a supportot.. azóta tökély.

Aktív témák