Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Érdekes, hogy ennyire rá van mindenki cuppanva a modemcsere kérdésre...
UPC-nek idő kérdése és ilyen sebességű csomagok mellett egyébként is át kell állnia nagyrészt Docsis 3.0 modemekre, szerintem teljesen mindegy nekik, hogy ezt most teszik-e meg vagy pl. fél év múlva. 30Mbit felett D3 modemre váltanak ez tuti."2-15-30-60-120 csomagok helyett
10-25-50-120lesz azonos árakon"Engem az jobban érdekelne, hogy ezt hogyan is képzelték el a kakukktojás 60Mbit csomag esetében:
2-ből 10Mbit (ügyfél örül)
15-ből 25Mbit (ügyfél örül)
30Mbit-ből gondolom 50Mbit (ügyfél örül és cserélnek nála modemet is)
60Mbit meglévő ügyfélből most akkor mi leszott van a Docsis 3.0 modemjük, ha 120-as netet kapnak az a UPC-nek nem biznisz szerintem, ha meg 50Mbit-et adnak nekik, akkor az ügyfél morcos lesz.
120Mbit ugyebár marad.... vagy leviszik a mostani 60Mbit csomagok árára és ők is örülnek, hogy olcsóbb lett / hó.Nem vágom
-
eight
senior tag
válasz
Gubek-Einste #14897 üzenetére
Na azért, el nem tudtam képzelni hogy bolinthattak rá a marketingesnek arra hogy az akciós csomagokhoz még cserélgessék is a modemeket
-
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14895 üzenetére
Barátom, azután (szóval kb délelőt 11 után) hogy az a torrentvadász csóka bekapcsolja a gépét, akinek ugyanaz a freqi van kiosztva mind nekem, itt bizony örülök ha megvan a 3 Mbit nemhogy a 30
Szerk.: most pl csak 1.6Mbit lefele, de nekem az 1.6 is bőven elég lenne játékra ha az legalább jó lenne, de ez még az 56Ks modem szintjét se üti meg
-
Mr.Skynet
senior tag
Sávszél az sávszél, Motorola 5101 modemre a gyártó 30Mbit sebességet garantál és tapasztalatból mondom, hogy képtelenség átnyomni rajta 47Mbit-nél többet, de egy Cisco epc2100r2 se tud többet, ennyit tud a Docsis 2.0 szabvány végfelhasználói oldalon.
Ha viszik hozzád az 50Mbit csomagot, kénytelenek lesznek Docsis 3-ra váltani ez nem is kérdés, ne aggódj -
eight
senior tag
Hát úgy legyen, remélem igazad lesz! Mondjuk lehet hogy nem kapok semmit, vagy megint egy selejtes modemet, mert engem mindig becsapnak
,Azért próbálok jó magyar keresztény lenni és mindig megbocsájtani
ui.: persze most annak is örülnék ha egy órára meg lenne legalább csak a garantált minimum, hogy OS reinstall után leszedhessek valamit steamről amit offlineba tolhatnék egy kis kikapcsolódásként, de sajna az én freqimen megint csak szemet meg zaj jön
-
eight
senior tag
válasz
TeeJay #14889 üzenetére
"Pesten a lakásban meg 30megabit van és lesz 50"
Ez azt jelenti, hogy a 30-asokból nem 25 hanem 50 lesz modemcserével? Mert egyszer már Februárban járt nálam upc-s emberke és mondtam neki hogy le kéne ár cserélni ezt a régi vacak modemet, és megállapodtunk hogy akkor a 8-ezres 30-amból csinál 5-ezres 60-ast, és akkor kapok egy új modemet is, mert neki is UPC van otthon és kifogástalanul megy minden.
Persze csak megigérte, de az a lényeg hogy 50-hez már docsis3-as modem kell, vagy nem?
-
Mr.Skynet
senior tag
Tanúsíthatom
Tp-Link wr1043nd router és lite-n 150Mbit Atheros AR9285 kártya a notiban, csak 1 wifi eszköz a routeren, havernál 120-as UPC-vel tesztelve, közvetlenül a router mellett stabilan 10Mb/sec simán megy torrentel, de nem stabilan FTP-vel felmegy 12Mb/sec-ig is. Természetesen van még vagy 15-20zavaró szomszédos wifi ap is, mondjuk elég távoli channel-en működnek
-
TeeJay
félisten
tegnap nem volt internetem így hibabejelentőt hívtam
érdekességképpen írnám le hogy a gépi hang reklámozta hogy július 1-től már minden jelenlegi Fiber 15 és Fiber Start előfizető nagyobb sebességet fog kapni automatikusan!
közben egyik oldalon találtam nem hivatalos infót miszerint átalakul a kínálat!?
a mostani
2-15-30-60-120 csomagok helyett
10-25-50-120lesz azonos árakon (10megás csomagba 5GB forgalom van LOL...)elég süti lesz mert idehaza 15megabit van és lesz belőle 25
Pesten a lakásban meg 30megabit van és lesz 50
remélem az N-es wifi átnyomja majd mert megbolondulok ha nem -
eight
senior tag
Kompromisszumok nélkül nem csalódtam ma sem
tegnap gyerek 10-kor lefeküdt, uttána gondoltam nyomok egyet free-weekend COD-on, de egy nagy ló....szt, már az is csoda volt hogy lejött a szerverlista
Ma detó ugyanaz, simán adják a garantált 56K modemes retek semmit, holnap meg már annyi, szóval ezt is buktam.Még az a szerencsém hogy az offline cuccaim nem tőlük függenek, mert tutira azt is haza vágnák ha tehetnék.
-
bivalyolo
őstag
tudom milyen az.. amíg t-online volt én is csak szívtam.
10-20 percenként szakadt a net mert nem bírta a vonal..a végén már csak 130kbit-el jöttek lefele a cuccok és ment a telefon h csinálják meg, azt mondták megcsinálták de ugyanúgy fos volt, aztán megint telefon akkor is szerintük jó volt és hát meguntuk ezért lett upc.
aztán kitudja lehet én is úgy járok majd mint te kicsivel később..
-
eight
senior tag
válasz
bivalyolo #14884 üzenetére
Hát ja, nem mondom hogy nem szokott elszomorítani a dolog amikor látom hogy másoknak van netje nekem meg nincs, de hát ez van. Pár éve még hónapokig kértem őket hogy csinálják már meg, még ember is volt kint nálam, de nem hatotta meg őket a nyomorom. de tényleg nem a világ vége, annyi borzalmas dolog történik itt az emberrel, ez igazából még az első 100 legrosszabba sem tud bekerülni
Csak annak örülök hogy március óta már nem 8 rongyot hanem csak 4-et gombolnak le rólam ezért, amúgy meg egyébként t-homehoz képest tényleg rendesek meg mindig segítőkészek
, csak éppen netet nem tudnak adni évek óta
Jó hétvégét mindenkinek
-
eight
senior tag
-
eight
senior tag
-
eight
senior tag
válasz
bivalyolo #14878 üzenetére
1,http://192.168.100.1/_aslvl.asp:
-- user: admin
-- password: W2402 (a nem mindegy hogy kis vagy nagy W !)2, set AccessLevel 2
-- user: admin
-- password: W24023, return to Main page
4, Signal fülecske
De amint látod nálam rendben van mégis penetrás a netem, szóval az SNR nem minden ( meg egyébként is, ha nálam lenne valami hiba akkor reggel sem lenne jó a net)
-
Mr.Skynet
senior tag
-
eight
senior tag
válasz
HofiZoli #14869 üzenetére
És ilyen most a sebességem, ami szintén jónak számít, (bár mondjuk az az igazság hogy hajnalban meg több szokott lenni az ígértnél), de esténként ez azért már inkább a jó eredmények közé sorolandó:
Szerk.: mondjuk én vastagon teszek a letöltési sebességre, ha le kell szedni valamit az pikk pakk lejön hajnalban a 30mbit-tel is.
-
Blackmate
őstag
Ezek mennyire elfogadható értékek?
Name WebSTAR EPX2203
Hardware Version v2.1
Software Version v2.0.2r1162-091102
Receive Power Level -10.7 dBmV
Transmit Power Level 44.2 dBmV -
saguaro
tag
Én nem fukarkodok a sávszéllel, 12.-e óta adatforgalmat használtam rendesen:
Feltöltve: 427 337 MB
Letöltve: 83 047 MB
Összesen: 510 383 MBTöltés van, játék....
Játékokkal sincs bajom, szerencsére itt a környéken még nincs túlterhelve a hálózat, ahogy mondta a szerelő, teljesen kicserélik a környéken az összes régi fibernetes eszközt erősebbre. ADSL-nél mindenképpen milliószor jobb. -
eight
senior tag
válasz
saguaro #14861 üzenetére
Akkor nagy mákod van, nekem 2007-ben amikor megkaptam még nagyon jó volt, mondjuk 30-40-es pingem még AMS-IX-re sem volt soha, nemhogy egy ottani szerverre, de pl 43-47 az megvolt stabilan, aztán 2008-ban szabadult el a pokol, azóta nem játszom komolyan.
Mondjuk most egy penetráns Dec után volt egy jó Január meg Február, de aztán kiderült hogy megint csak egy mézesmadzagról volt szóNekem esték vannak amikor jó a net, de a "jó" azt jelenti hogy lehet valamire használni, tehát ha mondjuk egy Bp-i digi-s és egy t-home-os is van velem ugyanazon a német szerveren, akkor nekem a jó napokon csak 10-ez több a pingem (ami nem tétel, még simán kompenzálom) és a jitterem is csak egy 2-3x rosszabb mint nekik.
Mondjuk 2 kedd, péntek és szombat esték azok egész türhetőek az esetek többségében, de aztán pl vasárnap már csoda ha fórumozni tudok timeout nélkül, nemhogy játszani egy partit
Pedig nem is vagyok az a pofátlan "csak én létezem a neten" fajta felhasználó, igazán próbálok mindig tisztességesen viselkedni:
2011 Jan: 19Mb
2011 Febr: 26Mb
2011 Márc: 85Mb
2011 Ápr: 72Mb
2011 Máj: 48MbSzóval szerintem ha csak heti egyszer van gondod, akkor egész szerencsés voltál
-
saguaro
tag
Mióta megvan(12.-e), azóta nem volt gond, 30-40-es pingek voltak Amszterdamba.
Mondjuk volt, hogy felugrott 200 köré is, de az hetente egyszer fordult elő. Tegnap meg ranked meccs közbe lehalt az egész, több, mint 70-80 mp telt el a kattintástól odáig, hogy a karakter megmozdult, és azt csinálta, amit mondtam, szóval nem volt az igazi.Letölteni szoktam, de nem kihívás, hogy a 14 gigás hd is lejön 40-50 perc alatt. Pedig szép ADSL időkben napokig vártam rá.
-
eight
senior tag
válasz
saguaro #14859 üzenetére
"tegnap óta?"
UPC-vel évek óta nem lehet játszani semmit, ez egész Európában minden országban köztudott, őszintén mondom nem tudom hogy most miért csodálkozol. Ne érts félre együtt érzek, én is legmagasabb szintem próbáltam tolni, de pont amiatt hagytam a francba az egészet, mert a válogatott és kupameccsek idején (vasárnap esténként vagy hétköznap 21:00-kor, stb) nincs "jó" net a UPC-nél.
Csak jót akarok neked, ezért szólok hogy ne idegesíts magad rajta, mert soha nem fog változni, akárkivel is beszélsz vagy hívsz ki. Lesznek napok, hetek, esetleg (ha mákod van) 1-2 hónap amikor már majd azt hiszed hogy most megjavult, de pont mikor már elhiszed és használni kezdenéd akkor fog majd megint szarrá menni a legfontosabb pillanatban.
Hajnalban játsz, az a tuti, vagy csak alibiből ugrabugrálj public szervereken (ahogy én is néha), ahol nem hagyod cserben a csapattársaidat a szar neted miatt.
Egy rakás fórum van szerte Európában (holland, lengyelt, osztrák, stb) ahol több ezer játékos évek óta ugyanezzel szop, ők is már megpróbáltak mindent, írtak helyi adminnak, központba, cégvezetőnek, mindenhova. Ha csoda történik, és meg is csinálják akkor se fog sokáig tartani, ez egyszerűen nem arra való amire használni akarodSzerk.: Ez van
, tölts inkább le valamit ha szoktál, arra nagyon jó
-
eight
senior tag
Anyáméknál és a cégnél is T-Home van, szóval két szálon is jön a tapasztalat. A UPC néhol simán csak túlnőtte a teljesítőképességét és ganaj cuccot kapsz a pénzedért (ha olyan helyen laksz), de a T-Homenál viszont egy csomószor előfordul hogy egyszerűen nincs net órákig, semmi!
Akinek nem fontos mondjuk az online játék vagy a jó minőség az sokkal jobban jár a UPC-vel, olcsóbb és sokkal gyorsabb. -
saguaro
tag
Vihar óta ilyen atomstabil a net.
Sebességgel nincs gond, de holland szerverekre játékba 400-as pingjeim vannak.
-
eight
senior tag
válasz
Mr.Skynet #14851 üzenetére
Hát márpedig itt olyan gagyi net van évek óta hogy olyat te szerintem elképzelni sem tudsz, mert egyből azt mondanád hogy erre még te sem gondoltál volna.
Este a három kerülettel arrébb lakó (szintén UPC-s) tesóm már simán time-out, de maga az első UPC-s hop is 200-300ms szokott lenni. Most vagy van egy pszichopata a UPC-nél aki akkor boldog ha velem szórakozhat (ezt azért nem tudom elhinni), vagy pedig az én node-omra van a környék összes torrentwhore-ja rákötve, de az biztos hogy nekem itt új kábel nélkül nem adnának normális netet. Játékban látszik a netgrap-hon hogy hogy mászik fel 10 másodperc alatt a 100-as német ping 400-ra majd vissza 200-ra stb stb, ilyet normálisan müködő rendszer nem produkál ezért meg kelll "dolgozni"
. Ráadásul hajnalban ugyanoda meg 30ms atom stabil minden.
Egyébként jó hétvégét mindenkinek
-
Mr.Skynet
senior tag
ngabor2: ha már ddwrt-vel nyomod stb. nem feltételezek alapvetőnek mondható hibákat, szóval csak egy 5let: mivel azt írtad, hogy adsl-el ment és a upc is megy direktbe, van egy olyan elméletem, hogy a upc dhcp-je valamiért nem oszt IP-t neked. Ennek szerintem az lehet csak az oka, hogy nem tetszik a upc dhcp-nek a Te routered wan portjának a mac címe. Szóval próbáld meg a routered mec-jét cserélni, mondjuk a direktbe jól működő gépedben lévő lan kártyának a mac címére. Ha ez nem jön be, akkor esetleg pakold újra a ddwrt-t, lehet meghibbant a szoftver
nekem néha olyan x-aktákat csinált az openwrt, hogy nem sok kellett, hogy egy az egybe kivágjam szegény routert az ablakon.
eight: pedig ha ennyire rommá van ott a hálózat, akkor tuti, hogy vagy húznak még 1 kábelt vagy 5x annyi node-ot raknak ki a környékre. Elvileg upc-nél nem fogyott el a sávszél, sőt pl. a BIX-be talán nekik van a legnagyobb portjuk szóval netből tuti van elég, főleg ha a grafikonokat nézzük, gondolom az optikai gerincek sincsenek az egekig terhelve az, hogy kevés a node a környékeden vagy csak a tiéd atomra túlterhelt az egyéni problem. Egy üzleti csomagos ügyféllel nyilván nem történhet meg ilyen, épp ezért kerül 20x annyiba
Kábeleseknél nem tevékenykedtem, csak wifi-seknél, horror áron ők is küldtek szinte bármennyit netet, csak fizesd ki! Volt, hogy ment a számolgatás, honnan lehetne a legstabilabb sávszélt meglőni, 1antenna elég(?) biztos ami biztos legyen kettő, nehogy gagyi legyen a jel ha elkezd szakadni a hó és ha már nem szakadhat meg, akkor alap, hogy duplázzanak mindent szóval redundancia rulez...
szerk.: tehetségesen címeztem a dolgokat
-
eight
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
van egy frissen bekötött 15/1,5 megás fiberpower15 csomagom. ha simán rá van dugva a gépre, megy is, gond nélkül. korábban egy T-s adsl volt, amit egy router (Linksys WRT54GL, dd-wrt v23 sp2-vel) osztott szét. dyndns, wlan, külső szolgáltatások vannak belőve rajta, emiatt most is ezzel szeretném megosztani. eddigi kevés számú próbálkozásból nem jöttem rá, mit kell beállítani, hogy menjen. van valakinek tapasztalata ebben?
a wan elérés DHCP-re van állítva, illetve befele is megy egy DHCP, a bentinek 192.168.1.x az ip-címe. a routert elérem, de azon kívül csak a szokásos A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt üzenetet kapom. direktbe a modembe dugva minden rendben van, csak így a korábbi rendszerhez képest erősen korlátozott a lehetőség.
-
Uthenger
aktív tag
ezek SOHO csomagok, ugyanaz mint a lakossági, csak kapsz pár extrát...
domain cím, fix ip, ajándék telefonvonal, nincs forgalmi korlát stb...hibaelhárítás tekintetében ugyanaz mint juliska néni internet start csomagja
tehát majd kimegy a tech, amikor sorra kerülsz a többi lakossági közötta valóban üzleti net ára az többszöröse ezeknek,
cserébe hívás után szalad ki s technikus a helyszinre, v. távolról megoldják gyorsba -
HofiZoli
senior tag
válasz
upc on-line #14842 üzenetére
Tulajdonképpen akkor megegyezik a lakossági előfizetésekkel, csak nincs adatmennyiség korlát? Mennyivel is drágább, és rendelheti magánszemély?
-
HofiZoli
senior tag
válasz
upc on-line #14840 üzenetére
Ha jól értettem, van Business és Business+ csomag. Mi a különbség a 2 között? (ha van persze)
Választ előre is köszi! -
upc on-line
tag
Kedves DJJK!
A Fiber Power Business+ csomagok főbb jellemzői:
• saját domain
• saját domain végű e-mail cím
• korlátlan forgalom időben és adatmennyiségben
• a UPC optikai - koaxiális hibrid (HFC) hálózatán megvalósuló aszimmetrikus internet hozzáférési szolgáltatás
• postafiókok mérete: 1GB
• maximális fogadott/küldött e-mail mérete 100MB -
DJJK
csendes tag
Sajna nem találtam külön a Business csomagokra vonatkozó ÁSZF-et. Egy másik topicban valaki azt írta, hogy ennél nincs forgalmi korlát. De nehéz eldönteni kinek van igaza
Szerintem felhívom őket, és megkérdem, az a biztos.
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy miattam a szomszédok nem tudnak netezni, és a UPC nem foglalkozik velük csak azért mert céges ügyfél vagyok. Valószínűnek tartom, hogy van itt is Fair use policy. Viszont akkor meg nem sok értelmét látom egy ilyen csomagnak, domaint, tárhelyet úgysem velük intéztetem...
-
DJJK
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #14832 üzenetére
Nem ez volt a kérdésem
-
-
-
DJJK
csendes tag
Esetleg létezik külön lakossági és külön business node? Mert ha igen, már akkor is megérné, ha a kevésbé terhelt business node-ra csatlakozhatnék.
-
DJJK
csendes tag
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy mi a különbség a Fiber Power és a Fiber Power Business+ csomagok között a kiegészítő szolgáltatásokon (Fix IP, webtárhely, és domain regisztráció) kívül? Esetleg itt nem él a 300GB-os policy? Vagy kevesebb p2p korlátozás, stb? Mert ha minőségben jobb, mint a "sima", akkor vevő lennék rá. Válaszokat előre is köszi!
-
JEEMBO
aktív tag
OK, de ha eltekintünk az ELMÜ-től, (mert nekem a havi 3-4-ből kb. mind többek által egyéb területeken is detektált leállás volt) akkor az eddigi FiberNyetes, április-májusban UPC-hez átkerülő területen megmarad a régi központok infrastruktúrája? Vagy az azonos háttér miatt hasonló szolgáltatási arány várható, mint volt? Fibertől átveszi az IP tartományt, BIX node-ot is a UPC? Vagy hol "vágják el és kötik át a régi madzagokat"?
-
smog86
senior tag
UPC 29-es körzetben, ahol van KábelTV, vajon mikor lesz KábelNet is?!
Digitális adás van, de net nincs. -
club1
veterán
válasz
nagylebowski #14822 üzenetére
Elektronikus lemondasi lehetoseget en sem talaltam, ezert felhivtam a 1221-et es lemondtam.
-
nagylebowski
csendes tag
hello, most nézem, hogy a fiber power mellé pakolják a smart guardot, ami szép és jó, de azt írják, hogy 3 hónap után havi 500 Ft.
A kérdésem az lenne, hogy valahogy a 3 hónap alatt elektronikusan le lehet-e mondani, illetve, hogy automatikusan "előfizetődik-e" nekem a 4. hónapra? Külön be kell mennem csak ezt lemondani?
thx -
club1
veterán
válasz
Mr.Skynet #14820 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek. A felügyeletem alá 5 kábelnetes és egy-egy bérelt vonali és adsl kapcsolat tartozik. Kb. 10% a valós esélye annak, hogy a végponton/telephelyen/lakáson is elmegy az áram akkor, amikor az ELMŰ/ÉDÁSZ valahol karbantart, és éppen ezért nincs kábeltv/net. Tapasztalataim a következő településeken vannak: Érd, Vecsés, és a gödöllői térség. Nagyvárosi környezetben persze a gyakoribb fiber node-ok miatt ez az esély jelentősen nőhet, és ott akár igazad is lehet (és ennek megfelelően nő a rendelkezésre állás is).
-
Mr.Skynet
senior tag
Csak magánvélemény (nem kötekedés
):
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha már a szolgáltatónak sincs árama, akkor nekem már rég nincs, szóval az áramellátás miatt egyáltalán nem fáj a fejem.
A főúton lévő optikát nem nagyon zavarja semmi, esetleg ha megint letépi egy vihar miatt félbetört fa az zavarhatjaAz pedig, hogy főútról leágazó mellékutcák node koax-erősítős dobozkák meghibásodnak majdnem annyi az esély mint, hogy alatta T-Com szekrényben száll el valami.
-
club1
veterán
válasz
JEEMBO #14818 üzenetére
A kábelnetes internet rendelkezésre állása sohasem fogja megközelíteni az adsl-ét. Az ok prózai: Kábelnet esetében a településen lévő bármelyik erősítőnél történő hiba (vagy leggyakrabban az elektromos művek áramtalanítása) azt jelenti, hogy a mögöttes szakaszon szolgáltatáskiesés lesz. Az adsl kimaradásához a telefonközpontban kell áramkimaradásnak lennie, vagy kábelszakadásnak kell lennie.
Cserébe az adsl jóval drágább és a sebessége is csak töredéke lehet a kábelnetnek. -
JEEMBO
aktív tag
Az eddigi FiberNyetes, április-májusban UPC-hez átkerülő területen megmarad a régi központok infrastruktúrája? Mert, ha nem lesz havi 3-4 fél napos szolgáltatás kiesés, hanem minimum ADSL kapcsolat folyamatosságot tudnak, s adnak 1 hónap próbaidőt erről meggyőződni, akkor, ha lejár az aktuális (ADSL) hűségem, lehet bepróbálkozom.... Ha ezt nem tudják garantálni, marad az ADSL.
-
jerry311
nagyúr
Nem az árra voltam kíváncsi, azt már leírtad, hogy 13k HUF, a pontos szolgáltatás érdekelt volna.
A gmail, freemail, pre-paid telefon... Kevered a Jézuskát a géppuskával.
Mellesleg kurvára egyszerű, valaki akinek hatalmában állt meghozni ezt a döntést a UPC-nél (és itt nem a UPC Magyarország Kft. egyik vezetőjére kell gondolni, hanem jóval feljebb), az azt mondta, hogy amiért nem fizetnek, azt ne használják. Így amikor a számlázási rendszerben leveszik az internet csomagot, kb. 3 percen belül automatikusan töröl mindent a rendszer. Email fiókot, webtárhelyet, stb.
A UPC üzleti modellje ilyen, a gmail/freemail üzleti modellje meg arra épül, hogy reklámot mutogat az ingyen postafiókért. -
g@bo
nagyúr
válasz
jerry311 #14815 üzenetére
gmail miért megy ingyen? miért kell a levelezést kinyirni azonnal?
töltessz 3 ropit a telenor számládra, sohatöbbet, 1 évig elérhető vagy, gyökér upc nek nem fér bele egy emilcim?hagy már a hüjeséged.
teleon tv net volt a 12900 pengő. ( nem a legkisxebnb net. de ugyanez a csomag a diginél 5k. ennyi, )
-
jerry311
nagyúr
Miért is kellene működnie egy szolgáltatásnak (email), amiért nem fizetsz?
Mellesleg érdekelne, hogyan sikerült 10 Mbps csomagra 13000 HUF-os havi előfizetési díjat összehozni...
eight
Telefon a 1221-re, innen a fórumról senki sem tudja megjavítani.
Ha nem megy, akkor tértivevényes levélben hibabejelentés, felsorolva benne az összes eddigi bejelentett hiba, mutatva, hogy nagyobb gond van. Ezt a levelet természetesen az NHH-nak és a NFH-nak is küldd meg. -
eight
senior tag
Sehol nincs leírva hogy milyen szolgáltatást kapsz a pénzedért, az meg pláne nem hogy érdekel e valakit a nyomorod
Fizetsz időben azt kapsz amit kapsz, ha nem tetszik akkor csá
Szvsz ne idekeskedj rajta, nem érdemes. Nekem is évek óta olyan netem van hogy arra nincsenek szavak, szakad és lagzik amennyire csak van fantáziád elképzelni... Mondjuk fórumozni, esetleg valamit letölteni stb... - szóval ahol nem számít milyen a net minősége oda - jó azt kész.
Szimplán nem ér meg annyit hogy ezen idegeld magad
-
g@bo
nagyúr
üdv
megszüntettem az upc csomagom ( hálisten, vérszivó egy bagázs ) 8 napig még lehúzták a pénzt, de a postafiókot azonnal kinyirta, ahogy a szolgáltatásnak vége volt.
ez a bunkó hozzáállás az upc része, vagy ez egy általános gyakorlat?
egy régi adsl szolgáltatómnál a mai napig megy mailom...
-
jerry311
nagyúr
Kell egy kettes osztó, F csatlakozókkal, egy szűrő és esetleg valami csillapítás, ez utóbbi a vásárolt elosztótól függ. Elmész egy boltba és megveszed. Szvsz nem érdemes rendelni, mert összemérhető a szállítási költség és a vásárolt termék ára.
Fontos kiemelni, hogy a TV felől érkező zajt szűrni kell. Tehát ami a TV-ből jön 100 MHz alatt, az ne jusson vissza a koaxra.
-
zsero
aktív tag
Egy otthoni UPC internet és kábel-tv kábelt szeretnék elosztani két részre. Nem tudom hogy pontosan hogy hívják a csatlakozók típusait, de remélem leírásom alapján tudtok segíteni.
A szobába érkező koax kábelen most csavarozós dugó van, erre rá rácsavarva egy 10 db csillapítás, és az megy közvetlen most a UPC modembe.
Ezt szeretném elosztani úgy, hogy a modembe továbbra is 6-10 db közötti csillapítású jel jusson, és egy másik kábel közben menjen a TV-be.
Azt terveztem, hogy ezt egy 6 db-s vagy egy 10 db-s 2-es elosztóval és egy csavaros-csavaros és egy csavaros-TV antennás koax kábellel meg lehet oldani. Tudnátok segíteni ebben a kérdésben? Ezeket az alkatrészeket, a kábeleket beleértve meg lehet rendelni valahol? (kb. 2-3 méter kábel kellene)
-
eight
senior tag
válasz
zoo8800 #14803 üzenetére
Ez főleg akkor igaz, amikor irc-n feldobnak egy youtube linket, és a channelen tartozkodó 300 emberből ráklikkel vagy 200 (aki kb 70-80 különböző szolgáltatótól jön), és csodák csodája (ha csak nincs éppen hajnal) én mindig benne vagyok abban a 4-5 emberben aki nem tudja megnézni azonnal, csak majd 5 perc múlva, amikorra nekem is be-cache-elte végre.
De kit érdekel ez az aprócska probléma amikor vasárnap estére 5000 a ping
szerk: tudom, tudom.... telefonáljak be és indítsam újra a modemet
-
saguaro
tag
válasz
Gubek-Einste #14800 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, örülök neki.
Én szinte minden zárt oldalon vagyok, főleg BH-n és ncore-on töltök, sebességgel nincs gond, viszont a 120 megás csomagot értelmetlenül soknak látom, bár végülis bármikor tudok felfele módosítani elvileg.
Köszönöm a segítséget, jól fogott!
-
eight
senior tag
"what is this aboriginal joke? go back to your shithole easterneuropien retarded gipsy country, you warping hungarian lagfuck cunt"
éppen most ezzel a kedves szöveggel vágtak ki német pickupról, warmup közben
bár legalább anyámról nem volt szó, de ha a hazámat szidják azért az is rendesen fáj
Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest