Aktív témák
-
pumi1980
tag
válasz
Beretta 92R #13198 üzenetére
Hali én most április 13-án kötöttem szerződést (ügyfélszolgálaton), és 15-én be is kötötték.
Szóval nálam is gyorsak voltak. -
Richter36
őstag
válasz
Beretta 92R #13198 üzenetére
Nekem 2 munkanap alatt bekötötték.
-
Beretta 92R
tag
Sziasztok
Május 18-án jár le az ADSL hűségem és szeretnék UPC-re váltani.
Mikor kezdjem megrendelni online a UPC-t szerintetek? Előtte egy két héttel vagy csak utána amint lejárt a hűségem az ADSL-nél?
Mert szünetmentesen szeretnék váltani. -
forrest85
senior tag
Pécs UPC nem hozza az ígért sebességet ismét.
trotty 6032a sebesség.
-
UnSkilleD
senior tag
mostanában állandóan azt játssza a net hogy állandóan megszakad pár másodpercre, másoknál is csinál ilyet?
azt már meg sem említem hogy kb este 7 és éjfél között nemtdok játszani semmivel neten mert annyira foslagg van -
Sanya
nagyúr
a webtárhelyre felrakott cuccokat hogyan tudom webről elérni/linkelni?
-
Dexar007
veterán
válasz
jerry311 #13187 üzenetére
Na felhívtuk megint..vicc ez az egész upc..
Na nekünk ugye 8400-be kerül a 25/3-as..ha át szeretnénk állni a 8000-es 60/6-osra ,akkor szívesen átállítanak,igen ám,de a mi netünk "listaár" szerint 12800FT vagy mennyi,vagyis ha esetleg jövő hónapban felmondanánk a 8000-es fiber powert akkor kb 36ezer forint "büntetést" kell fizetnünk.Ja és ezt, nyugodt higgadt hanggal mondják el egy 5éves ügyfelüknek,akik már 3éve gold-ért fizetnek.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #13186 üzenetére
Ha felmondod a hűséget, akkor ki kell fizetni az összes igénybe vett kedvezményt.
Új bekötésnél, a hűségért cserébe, elengedik a bekötési díjat és esetleg még van egy-két ingyen hónap is vagy valami ezzel egyenértékű ajándék. Na, ha ilyenkor felmondod, akkor azokat is vissza kell fizetni és az lehet pár húszezres.
De meglévő előfizetőknél már nincsenek ilyen tételek, csak a havidíj kedvezmény.
Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, milyen költségekkel jár ha felmondod. -
Dexar007
veterán
válasz
jerry311 #13183 üzenetére
Értem én ..és örülnék egy gyorsabb netnek főleg h 8400-et fizetünk 25/3-é...akkor elvileg kérhetjük a 60/6-os netet 1 év hűségnyilatkozattal 8000Ft-ért?
Én ezt a hűségnyilatkozatos dolgot nem így tudtam..azt hittem ha felmondjuk akkor egy pár húszezresünk bánja,legalábbis így volt régebben azt hiszem.
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
Dexar007 #13158 üzenetére
Vagy ez természetes h nem raktak át a jobb csomagra?
UPC-nél igen. akkor sem szólnak, ha u.annak a csomagnak az ára csökkent. ha te nem veszed észre, ne, baéhézol, akkor nem jár. mert úgy okoskodnak, hogy csak új belépőknek, vagy aki feljebb vált. UPC-nél a feljebb váltás pedig drágább csomagot jelent, nem gyorsabbat.
-
kozyadam
tag
válasz
vargalex #13180 üzenetére
köszi szépen. közben én is megtaláltam ezt a linket, beléptem, ahogy kell, és kimentettem minden adatot. (print screen powa
)
telefonáltam az ügyfélszolgálatnak (kedd délelőtt), elmondtam mi a probléma, és megbeszéltük, hoyg ha szakad a net, akkor megint telefonálok. kedd délután szakadt a net, és hívtam is őket.
aza csak hívtam volna, de a telefon is süket volt. szal mobilról felcsörögtem őket, és megnézték a modemet. csütörtökön jönnek cserélni.ui.: nagyon korrekten intézték az ügyet, és nem is kellett sokat várni a telefonon.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Dexar007 #13181 üzenetére
Dexar007
Ha már van szolgáltatás, akkor egy év hűségeket érdemes aláírni, kettőt nem.
Miért?
Mert olcsóbb lesz a szolgáltatás.
Mert ha fel akarod mondani, akkor csak az hűséges és hűségmentes ár közti különbözetet kell megfizetni, de csak az igénybe vett hónapokra. Tehát ha 1 hónap múlva mondod fel akkor 400 HUF-ot, ha 11 hónap múlva akkor 4400 HUF-ot. Ha felmondod, ugyanott vagy mint így hűség nélkül. Ha meg nem mondod fel egy éven belül, akkor jobban jársz.joe2005
Gold sose volt 120 Mbps, csak 25. 30-60-120 az mind FiberPower csomag.
Az új modemre azért van szükség, mert a régi nem tud channel bondingot, így már a 60 Mbps se menne rajta, nemhogy 120. -
joe2005
senior tag
válasz
Dexar007 #13181 üzenetére
Hát ezt nem értem, goldnak az legalább 120-asnak kellene lenni.
Én ma mondtam igent a felgrade-re. 30-ról megyak 60-ra, így 1 év, ill. márc31-ig lesz hűség. Plusz már meglévő telefon golddal ugyanannyit fizetek majd és lesz 30 óra ingyenes vezetékes hívásom. Hoznak új modemet, kinek mi a tapasztalata az új modemekkel? -
Dexar007
veterán
Na felhívtam a UPC-t.
Azt mondták h van "jobb" csomag, fiber power 60-nak hívják 8000FT viszont hűségnyilatkozattal.Mi most 8400-et fizetünk chello gold-ért (25/3) de viszont már 2éve lejárt a hűségnyilatkozat,és nem szeretnénk semmi szart aláírni,és enélkül pedig nem működik..hogy miért azt nem értem,pedig nem így volt "beharangozva" hanem úgy hogy mindenkit átraknak a nagyobb csomagra. -
vargalex
félisten
válasz
kozyadam #13169 üzenetére
Hi!
A helyes URL: http://192.168.100.1/_aslvl.asp
-
-
S0m30n3
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mitől ír 520-530 ms pinget a speedtest.net? (pingtest csak 30-at ír.) Meg a downloadra is csak 10 körüli értékeket ad. -
Sanya
nagyúr
áfás*om, tényleg
-
-
BluRay
csendes tag
nézegesd ilyenkor a peer listát, valószínüleg letöltésnél kapsz 30mbithez elegendő jó feltöltéssel rendelkező utp-s peereket (utp nincs korlátozva ha minden igaz)
feltöltésnél jóval kisebb az esélyed hogy utp-s peernek tölts fel
talán ez a magyarázat -
Milka 78
nagyúr
Szevasztok!Létezik,hogy a UPC p2p korlátozásnál csak a feltöltést korlátozza?Nekem a letöltésem eléggé korrekt(30Mb/s),de a feltöltésem kb.10-30Kb/s...nem vágom ezt az egészet
-
-
kozyadam
tag
-
S0m30n3
aktív tag
Hello!
Fiber 15-ös netem van.
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e valami adatforgalom korlát, amit ha átlépek, akkor szerződést bontanak? És ha van, akkor mennyi? (pl. hallottam olyat, hogy ha havi 300GB-t átlépem, akkor szerződésbontás, de nem vagyok biztos, és akitől hallottam, ő is csak valahol olvasta...)
(Már keresgéltem neten, de nem találtam választ.)
Előbb véletlen kábelnet topikba írtam, de asszem most végre jó helyen járok. -
Tomics
addikt
Csak nekem szarakodik ez a trágya??? Egész nap ledobál, volt hogy több óráig nem volt net.
-
joe2005
senior tag
válasz
kozyadam #13164 üzenetére
Leírtam, hogy hogy lehet hozzáférni.
Nálam így megy:
http://192.168.100.1
Majd beírod a user és jelszó párost és kiválasztod a hozzáférési szintet. -
Lotusz
tag
udv, van valakinek otlete arra, hogy az mitol lehet, hogy ha a chellos mailemre fajlmellekletes levelet kapok, akkor azt 3x is megkapom? eleg idegesito, ha egy 5 megas mailt 3x fogad...
tortent mar valakivel hasonlo? -
kozyadam
tag
válasz
joe2005 #13157 üzenetére
nem is rossz ötlet, lehet megpróbálom ezt a helyszíni ellenőrzést. a gond csak az, hogy van, hogy 2-3 napig megy hiba nélkül, de van, hogy napi 3szor kell modemet kilőnni. ha jön a jómunkásember, és nem lát semmit az 5 perc alatt, akkor mit magyarázzak?
ezeket a log bejegyzéseket honnan szedted?
am néztem a routeren én is logokat, de nem nagyon találtam olyan igazán különlegeset.
csak annyit ír, hogy másodpercenként van 8-14 próbálkozás különböző IP címekről, de SPI be van kapcsolva, WAN ping blokkolva van, DoS támadás ellen elméletileg vigyáz magára(megkérdem routeres topikban is, hátha)
-
joe2005
senior tag
válasz
kozyadam #13156 üzenetére
UPC ügyfélszolgálatot hívogatni, szuper-gurut kérni, laptopos helyszíni ellenőrzést sürgetni. Nem hagyni őket, hogy lerázzanak. stb, csak rámenősen, hiszen ők szolgáltatnak, te fizetsz valamiért!
Nálam ezek vannak a logban, a guru azt mondta, hogy ő nem látja, ha-ha-ha. Azt mondtam jöjjenek ki, hát nem jönnek az tuti.Sat Apr 03 06:47:34 2010 82000200 Critical (3) No Ranging Response received - T3 time-out
Fri Apr 02 09:34:02 2010 68010300 Warning (5) DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response
Fri Apr 02 01:28:14 2010 82000500 Critical (3) Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - ...
Thu Apr 01 23:17:36 2010 82000200 Critical (3) No Ranging Response received - T3 time-out
Wed Mar 31 21:34:02 2010 68010300 Warning (5) DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response
Wed Mar 31 15:37:38 2010 82000200 Critical (3) No Ranging Response received - T3 time-out -
kozyadam
tag
Sziasztok UPCsek!
Azért kereslek titeket, mert nagy problémám akadt. 30/3as netünk van, a sebességével nincs is gond, de eléggé rakoncátlankodik a kapcsolat.
Sokszor megszakad a kapcsolat, olankor csak az segít, hogy kihúzzuk a modemet és a routert is. Kipróbáltam úgy is, hogy közvetlen csak 1 gépet kötöttem a modemre és csak azon volt net. Akkor is csinált olyat, hogy semmi előjel nélkül megszakadt a net. Ennek az előidézéséhez elég volt megnyitni 1-2 Youtube videót. A számítógépeken a torrent sebessége nagyon le van véve, az nem okoz nagy sávszélesség használatot.
Nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a problémát, de nem hiszem, hogy a router. Esetleg van vmi tippetek, hogy mi okozhatja a galibát? -
joe2005
senior tag
válasz
Dexar007 #13153 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot!
-
Dexar007
veterán
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne hogy nem úgy volt hogy mindenkit átállítanak november xx-ig az új "fiber power" csomagokra?
Azaz a upc silver-ből fiber 30 lesz stb. (?)
Mert mi Gold-ért fizetünk már lassan több mint egy éve , 8k havonta,viszont nekünk még mindig 25/3 van,és úgy volt h a upc-sek fel fognak keresni és választhatunk h 60/6 vagy 120/10 legyen attól függ h modemet is akarunk e cserélni vagy sem.
Szóval hogy van ez? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Csapi007 #13150 üzenetére
Egyértelműen a UPC bontogat. Nekem is általában akkor szokott ha nagyobb sebességgel megy a fel/le.
A modem logból látni hogy bomlott a kapcsolat, és ha azt mondják nem látnak semmit nagy valószínűséggel hazudnak.
Kiindulva abból is, hogy amikor két éve bekötötték a digitális kábeltévét a media box-szal, akkor már azt is látták, ha megfagyott a box, majd újraindult, és mondta az üfis hölgy hogy küld is rá új firmware-t.
Félig OFF:
Hja meg korábban írtam be ide is, hogy küldtem nekik e-mailt a bontogatással, illetve olyan szakadással kapcsolatban amikor órákig nem volt net, megadtam számomat, minden elérhetőségem.
Oké, e-mailben nem lehet ilyet intézni, de jól adtam meg minden számot, a mobilt is (jött visszaigazoló e-mail a megadott adatokról) stb és mégis azt mondták hogy nem voltam elérhető!
Ez azért is kurva nagy gáz, mert a mobilomon nem keresett senki, ha meg spúrok mobilt hívni mert drága, akkor felhívhattak volna a vezetékesen, mert UPC telefonom is van. Na és azt mondta hogy hívjam fel én a 1221-et. Oké. De legalább ne hazudott volna, hogy nem voltam elérhető...
-
Csapi007
veterán
Hy
uTorrent 2.0-át használok és néha előfoduol olyan hogyha berakok egy torrentet és elkezd max-al tölteni akkor elmegy a net 2-3 percre. Felhívtam őket, szerintük nincs gond semmivel, és csak a leírt esetben fordult még eddig elő.
Szerintetek mitől lehet? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #13146 üzenetére
Ez akkor a legjobb, ha nagyban nyomok a haverokkal valami PS3 online játékot, és egyszer csak rotty... Hát szoktam anyázni rendesen.
-
g@bo
nagyúr
válasz
kasza blanka #13131 üzenetére
én 13 rugót hagyok köcög upc nél, mutterék kb fele ennyit /lakótelepen - digi/ kb. ugyanezért a szolgáltatáscsomagért. / net sebesség, csatornák száma, telefon /.
tehát, upc tényleg kapja be.
minap még fel is hívtak / kissé tukmálós leány, alig bírtam lerázni/ hogy kell e fiberpower 30, meg digital tv. persze, alig drágábban...... de drágábban.
mondottam neki, nemnem, kisebb net kell, és kisebb tv csomi, és a telefontól is megválok.
minden évben csak többet húznak le.
-
kaszas91
csendes tag
Helló!
Így bekapcsolódva a témába , akkor pontosan hogy lehet IP-címet változtatni UPC-nél?
-
forrest85
senior tag
válasz
kasza blanka #13137 üzenetére
Há de előtte új MAC et állítasz be mielőtt kihúznád HE!
-
forrest85
senior tag
Szerintem egy modem kiba kapcs és új IP címed van ha nem akar csatlakozni az ÚJ MAC címmel. Tapasztalat.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Veszek egy új alaplapot, és ha annak beregisztrálom az új hálókártyáját, akkor nullázódik a forgalom mérés vagy megy tovább ami előtte volt?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
gyilkos répa #13130 üzenetére
műszakilag nekem sem volt sok gondom UPC-vel, a torrentlassítást kivéve. üzlet/ügyfélpolitika, átbaszások, összevissza számlázás, saját hibájuk rám verése, nulla rugalmatlanság, erőfölénnyel való visszaélés stb stb.
8 éve voltam előfizető, régebben havi 21pénzt hagytunk náluk. nem vették jó néven, hogy mindenáron 'racionalizálni' akartuk.belegondolok, hogy most 3e Ft-t fizetek -nem csak a technológiai fejlődésből adódóan- műszakilag sokkal komolyabb tartalomért. kapják be
-
gyilkos répa
tag
nekem továbbra sincs a világon semmi gondom vele.
hasít mint az állat (névlegest hozza), torrent is megy.igaz, hogy már kétszer ledobta éjszaka, de túlélem. ez legyen a legnagyobb gond.
és persze lekopogom, ösztönből.
-
ZEN1TH
őstag
válasz
kasza blanka #13127 üzenetére
jo neked
-
kasza blanka
aktív tag
5 napja szabadultam
ettől a csaló cégtől -
Zoli83
tag
SP3-as frissítést azért nem akarom feltenni, mert állítólag laggol tőle a játék. Ugyanez volt a szitu egy héttel ezelőtt, akkor fent volt az SP3, de még jobban laggolt. Újratettem a Windows-t SP2-vel és úgy két napig tökéletes volt, se zöld hegyek, se piros vonalak nem voltak a lagometerbe. Kb két napja kezdte el megint ezt az idegesítő laggolást.
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Chello FiberPower 30-as netem van. COD4-el játszom és lenne egy olyan problémám, hogy néha random elkezd laggolni a játék, felmegy 400-ra, 999-re a pingem, a játék saját lagometer-jében is piros csíkok sorakoznak néha, zöld cápákkal, nagyon idegesítő. Pedig nem töltök semmit közben még a vírusírtót is leállítom játék alatt. A gépem 1000% hogy elég hozzá, nem fps lagg, az fps fix 250 mindenhol. Mindig külföldi szervereken játszom, Win XP SP2-m van. Arra gondoltam, hogy egy jobb netkábel talán orvosolná a lagg-problémát, szerintetek? Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Chello FiberPower 30-as netem van. COD4-el játszom és lenne egy olyan problémám, hogy néha random elkezd laggolni a játék, felmegy 400-ra, 999-re a pingem, a játék saját lagometer-jében is piros csíkok sorakoznak néha, zöld cápákkal. Pedig nem töltök semmit közben még a vírusírtót is leállítom játék alatt. A gépem 1000% hogy elég hozzá, nem fps lagg, az fps fix 250 mindenhol. Mindig külföldi szervereken játszom, Win XP SP2-m van. Arra gondoltam, hogy egy jobb netkábel talán orvosolná a lagg-problémát, szerintetek?
-
elhiszem, de sajnos minden szolgáltatónál vannak problémásabb területek, legyen szó magáról a szolgáltatásról, vagy az ügyfélszolgálatról!
sok ismerősnél intézek netes területen (is) ezt - azt, és budapesten azt tapasztalom már egy ideje, hogy a kedves t ügyintézése nem a legjobb, ha hibabejelentésről van szó, alapban butának nézik a kedves ügyfelet, néha olyan dolgokkal akarnak lerázni, hogy égnek áll a hajam! nem csak elfogultságból mondom, hogy a upc egy fokkal jobb! -
válasz
ZEN1TH #13112 üzenetére
a t sem jobb, ott is vannak problémák, és a tapasztalat szerint, még pocsékabbul állnak a hibabejelentéshez és a problémák megoldásához, mint a upc!
azért olvasd ez az általános szerződési feltételeket (link), mielőtt ecseteled, hogy miért is fizetsz, mert nem csak a garantált sebesség fogalma létezik, hanem az is rögzítve van, hogy azt a minimum értéket az esetek hány százalékában garantálják...stb!
de mindentől függetlenül élhetsz panasszal, sőt! csak azért tisztában kell lenni a feltételekkel, és nem vaktában csapkodva panaszkodni! másként áll a szolgáltató egy panaszhoz, ha azt látja, hogy adott panasz jogi...stb alapokra épül! -
joe2005
senior tag
válasz
ZEN1TH #13108 üzenetére
Nekem már kétszer megígérték, hogy 8 ó belül felhív a szuper-guru, de természetesen nem hívott. Egyszer egy levelet kaptunk, hogy nem tudtak elérni minket, természetesen tudják a UPC-s telefonszámot 2 mobilt adtam meg, ja van upc-s e-mail cím is ami használatban van, és van gmail-es is megadva nekik. Te is kapsz majd egy levelet, hogy nem értek el és az ügyet a részükről lezártnak tekintik. Amíg nincs alternatíva, addig szívathatnak minket végtelenségig.
-
válasz
ZEN1TH #13108 üzenetére
ha nem folyamatosan lassú a sebesség, hanem csak az esti órákban, akkor elég nehéz lesz dűlőre jutni a szolgáltatóval, a szerződést felbontani hűségen belül meg pláne...
nem annyira problémás a szolgáltató hálózata - nálam például szinte mindig max a sebesség, és a garantált alatt még sosem voltam, sőt, szerencsére még a közelében sem -, csak vélhetően olyan helyen laksz, ahol az esti órákban húzós a terhelés, sok a torrent...stb! -
ZEN1TH
őstag
termeszetesen probaltam mas geprol / router nelkul is, de ugyan ez volt a helyzet, amugy a problema leginkabb az esti orakra jellemzo, de akkor igencsak sulyos,
itt egy kep a csrol pl este 7kor KLIKK
lathato az igen magas ping illetve a net_graph (alul a zold csik) zajossaga mely egyertelmuen mutatja hogy valami nincs rendbenitt egy kep hajnali 2kor KLIKK
nah igy kellene kineznie, otthon tfossal nonstop 24 oraban egy darab zorej nincs a net_graphban, ez a pingeken is latsziksebessegmeresekkel ugyan ez a helyzet, ejjelente/hajnalban mindig csontra a maxokat kapom, reggel 30/3, elotte ugye 15/1.5- volt mert nemreg emeltek, estenkent pedig soha nem erem el a maxot, de mint azt az abra is szemlelteti gyakran a garantaltat sem
mindenki azt monja szar a upc halozata, most mar elhiszem, nemtudom ezen infok fenyeben jogosan bonthatnam e fel a szerzodest, ugy erzem igen, termeszetesen csak akkor amennyiben nem kerul orvoslasra a problema
de mint mar korabban emlitettem egszer mar felhivtam a figyelmuket a helyzetre, de elmondasuk szerint minden rendben van, de azert elkertek a szamom hogy majd visszahiv a technikus, azota is hiv...
-
-
ZEN1TH
őstag
asszem en nyertem
30/3
100-200 ping...
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest