- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
Aktív témák
-
bvictory
újonc
Kedves ungawa (és Josh)!
Én dolgoztam a Btrokernetnél és amit leírtál, nem éppen fedi a valóságot. Először is jutalék rendszer elég bonyolult, nem igazán lehet kijeélenteni, hogy ennyi és ennyi %-ot kapsz. Első körben kb. 10%, de ez egyre nő és vannak különböző motivációs utak, tárgyak, stb. Ha odateszed magad, nagyon egyszerű az előrelépés.
Mivel ez egy független tanácsadó cég, az a lényege, hogy magának a brókernetnek fizetnek a biztosítók, bankok a behozot üzletekért és a Brokernet fizeti ki a saját embereit egységesen(vagyis engem, téged). Tehát szó nincs arról, hogy ha én az ügyfélnek pl. unigua-s megoldást javasolok és nem aviva-sat akkor én x%-al többet kapok. Pontosan azért van ez így kitalálva, hogy az ügyfélnek valóban azt ajánljuk ami neki a legmegfelelőbb.
Nagyjából ennyit szerettem volna leírni, hogy egy picit világosabban lássátok.
Egyébként Josh, ha rám hallgatsz akkor a Brokerneten belül a Palladiumhoz mész mert itt sokkal jobbak a fizetési feltételek mint magánál a Brokernetnél és egyszerűbb is az üzletkötés.
Ha esetleg kérdésed van szívesen segítek!
További szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest