Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #73498 üzenetére
Még pluszban? Akkor az nagyon jó + téli kerék
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #73486 üzenetére
Most 20% van náluk minden készleten lévő autóra. Mondjuk te többet kaptál, csak azt előtte berakták demónak vagy valami trükközés volt vele, hogy nem adhatták el egyből.
-
oliwire
őstag
válasz nincsnév007 #73495 üzenetére
Igen, és mondták, hogy nagyon fura ez a magyar nyelv
-
oliwire
őstag
válasz nincsnév007 #73491 üzenetére
Ezt mondtuk is a németeknek, hogy magyarul érdekes jelentése van a település neve részletének
-
oliwire
őstag
válasz FIREBLADE78 #73490 üzenetére
Az erő velem volt
-
KAMELOT
titán
Nézzünk valami jót is G60
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Mauzes
addikt
válasz kardkovacsi #73483 üzenetére
S22-vel használtam is, most vettem egy S23-at, nem működik...
Kibírom, komfort bejutás miatt amúgy is kulcsot szoktam vinni, de sokszor volt, hogy csak kiugrottam az autóhoz telóval és jó volt, hogy tudtam nyitni.
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #73483 üzenetére
Mar van Androidon is, sot mar az UWB-s Digital Key Plus is megy Androiddal (iDrive 8+). De eleinte csak iOS volt, igen.
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Volt már bárkinek olyan, hogy a BMW Digital Key regisztrációnál azt írja a My BMW app, hogy "készüléke nem kompatibilis a BWM digitális kulccsal"? Miközben a BMW által közzétett támogatott készülékek között ott van?
Samsung Galaxy S23, nem éppen ritka modell.
Na ilyenkor mit tudok csinálni? Azon kívül, hogy leszarom a telefonos nyitást.
-
H.Ezredes
őstag
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok,
Termosztát+vízpumpa csere előtt állok az E60 35d-n. Conti vízpumpa mennyire jó? Heput néztem először, de a Conti most elég jó áron van ott ahol néztem.
Családban más autókra mindig Conti vezérléskészletet rendeltem eddig (vízpumpával együtt), de nem tudom, hogy BMW-re jó minőséget gyártanak-e. Illetve termosztátból Meyle-t néztem ki, az is jó áron van.
Kinek mi a tapasztalata, mit érdemes venni?MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Rossi
addikt
válasz FIREBLADE78 #73475 üzenetére
Dehogy szarod le, csak nem tudtad.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
negro
őstag
mikor benezel ide is 2 oldalt kell at tekerni... ne mar
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Rossi
addikt
válasz FIREBLADE78 #73469 üzenetére
A SUV, meg a SAV két teljesen külön kategória, az egyik Utility, a másik Activity, csak mondom.
-
Mauzes
addikt
válasz Chris0321 #73463 üzenetére
Gyerekesen folytatom én is a vitát, de szerintem senki nem arról beszélt, hogy mi a márkaneve egy adott terméknek. Ennyi erővel akkor
- Az iPhone az nem telefon, mivel iPhone-nak hívják?
- A Touring nem kombi, mert Touring-nak hívják?
- A Quattro nem négykerék, mert Quattro-nak hívják? -
FIREBLADE78
addikt
Szerintem a suvot,sem savnak mondod
Am tudom,hogy turing.""Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
oliwire
őstag
Nem tudom, hogy a soft-close kódolás eredményeként, vagy amúgy is megtörtént volna, de beragadt a csomagtérajtó retesze, nem nyílik. Gombnyomásra hallom, hogy mintha nyitni akarna, de nem engedi el, kézi erővel sem. Nincs belül sajnos emergency trunk opener kar bent nekem. Hogy lehetne ezt kinyitni belülről, roncsolásmentesen? F34 (3 GT) LCI
-
brumi1024
veterán
válasz tasiadam #73464 üzenetére
Igen, az "igazinak" tartott 7 quattro generacio kozul az I. generacio (Passat B2), es az V. generacio (B5, Phaeton) volt amit VW-kben es Audikban is hasznaltak. Tobbi kizarolag Audi, vagy speci rendszer (BorgWarner offroad orientaltabb 4wd a Touareg masolatok alatt VW-tol a Bentleyig).
Haldex alapuak keverednek rendesen, de ott van hogy mashogy is hivja a VAG.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Az nem 4x4, nem quattro. Az kotró.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Mauzes
addikt
válasz Chris0321 #73457 üzenetére
Tehát ha azt mondod, hogy négykerékhajtású Audi, akkor az hibás, és jogosan javítanak ki, hogy AZ NEM NÉGYKERÉKHAJTÁS, AZ QUATTRO!
Meg hogy "hivatalos elnvezés, amit mindenki használ", a nagy büdös túrót. Írd már be keresőbe, hogy BMW Touring és számold össze, hányszor lesz benne a cikkekben, hogy kombi, estate, wagon, egyéb szinonimák.
Hagyjuk már, de részemről el is engedtem ezt a témát.
-
-
tasiadam
veterán
válasz nincsnév007 #73451 üzenetére
AvAnT!
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
nincsnév007
őstag
kombi audi
-
Mauzes
addikt
válasz chess001 #73448 üzenetére
De ez nincs rosszul írva. Tulajdonságaiban, megjelenésében a Touring = kombi. A szaksajtó 99%-a is így hívja, belföldön és külföldön.
Ha a BMW vagy bárki azt mondja, hogy a "Touring nem kombi" az csak marketing maszlag. Legalább is ez az én személyes véleményem, de lehet elmaradottnak titulálni.
-
nagyúr
válasz chess001 #73448 üzenetére
Nem kell átesni a ló túloldalára, de jelen esetben a kombi és a touring itthon egyet jelent, és a legtöbb magyar nem feltétlen vágja le rögtön, mit is jelent a touring, főleg specializáltan egyes autómárkák esetében.
Ez kb olyan, mint a mousse-t használni pohárkrém helyett, tökre menő (fancy, hogy stílszerű legyek) de mégis olyan mehh (Szerintem).[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
chess001
aktív tag
válasz Tsebacsi #73447 üzenetére
Nekem bántja a szemem, ha rosszul van írva valami, persze én is sokszor hibázom.
A touring - kombi itt inkább poén szvsz, mert ugye az a városi legenda, hogy bmw nem puttonyost gyárt, hanem túrázóst.
Amúgy a túlzott magyarítás se szép: Sekszpír Vilmos...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #73446 üzenetére
Ő Ugye nem magyar? Míg ez egy Magyar nyelvű fórum, szerintem nyugodtan lehet a magyar nevén hívni, itt senki sem fogja félreérteni, max direkte, ami meg leírtam, szerintem micsoda. De mindenki azt csinál, amit akar...
-
tasiadam
veterán
válasz FIREBLADE78 #73439 üzenetére
Csak az m3 szebb
-
Shadowbull
addikt
válasz Shadowbull #73440 üzenetére
Nürburgring Nordschleife 7:34,39.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
nincsnév007
őstag
Családi autó, plusz apa boldog hogy egy M3 és lóerő is van a gázpedálnál.
-
Chris0321
addikt
Nincs kombi M. Touring M van.
-
Shadowbull
addikt
Pont ugyanúgy megy pályán mint a nem kombi. Csak ebbe bele tudod rakni a bringát is.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #73438 üzenetére
Watöfákk-m? Ha belegondolok,akkor minek M kombiban? Úgymond sportolni,élményezni,pályázni annyira nem "jó". Arra,hogy janizzunk egyenesben? Arra M340i is tökéletes.
-
tasiadam
veterán
válasz FIREBLADE78 #73435 üzenetére
aki hódfogazik
-
tasiadam
veterán
Vactol Zebegenyig mentem egy M3 kombi mogott. Barki barmit mond, hogy csunya, stb, az emberek megbamuljak es forgatjak a fejuket. Nem hittem el, hogy ennyire sokan megnezik.
-
sarkany01
tag
Sziasztok. Bmw F10 23i,re sem a delphi, sem az autocom program nem tud felcsatlakozni hibakódot olvasni, csak menet közben élőadatokat tudunk nézni. Ez mitől lehet? Próbáltuk több autón és a többire felcsatlakozik.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #73429 üzenetére
Kell hozzá eSIM, de az i4-en jelenleg azzal se megy. Pont úgy ahogy a játékok se mennek és míg tavaly még az volt ezek a szoftverek majd jönnek az i4-re is, a legutóbbi ehhez kapcsolódó press release-ekből már valahogy kimaradt az i4
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Ez jó volt Winklertöl. Persze inkább szórakoztató, mint informatív.
-
Shadowbull
addikt
válasz FIREBLADE78 #73428 üzenetére
Personal eSIM kell hozzá. ès az is lehet hogy Magyarországon nincs.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Shadowbull #73425 üzenetére
Igen? Nekem nem mutatja..pedig legfrissebb szoftver van.
-
nagyúr
válasz Shadowbull #73425 üzenetére
Az music-nak tekinthető, de valóban van. A Videó ott se megy. Vagy ezt az új verziós fedélzeti rendszer tudja? Mert a Carplay tudtommal nem. Vagy igen, csak még sosem néztem álló helyzetben?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz kardkovacsi #73424 üzenetére
Már jóideje van youtube App. Nem csak terv.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz aliali #73423 üzenetére
Amit tud a carplay/android auto azt tudja megjeleníteni. Viszont mind az Apple mind az Android tiltja bármilyen videók megjelenítését, sőt még szöveget se nagyon (teams se megy csak felolvasná ha tudna magyarul). Nem hiszem, hogy rootolható, mivel a carplay vagy az android autó nem egy képernyő tükrözés hanem egy másik kijelző ami a telefonhoz van csatolva és ahhoz a szoftvernek kell tudnia azt kezelni viszont mint mondtam ilyet nem engednek be gyártók a boltjaikba.
Az új iDrive 8,5 esetén van arra terv, hogy álló helyzetben legyen youtube, de ez csak terv és personal eSim opció mindenképp kell majd hozzá plusz egy esim előfizetés.
-
aliali
csendes tag
Sziasztok.
A bmw autók nal van olyan lehetőség hogy a Telefon alkalmazások megjelenik a bmw monitorban?
Nem a sima waze még szokásos alkalmazások ra gondolom. Azok megjelenék, de a egyéb app korlátozott.
Pl youtube, tv app , iptv app stb.
Mindegy hogy android vagy apple telefon.
Nem szeretnék szét szedni a BMW saját ki jelzőjet.
Egy uj autó rol van szó BMW X5 2024 40i
Esetleg telefonon rootolás? Vagy bmw kódolás?
Latam a neten pár db eszköz ami elvileg ére alkalmas
[link]
[link]
Előre és köszönöm a tanácsokat
Nem magyar bocsánat az esetleges írási hibáimért
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #73417 üzenetére
Sajnos a best buy autókat nem lehet kipróbálni. Lényeg,hogy az új autó kvára erős
-
Rossi
addikt
válasz CharlieDrop #73417 üzenetére
Kb. erre gondoltam én is, hogy egy X5 25d mondjuk vállalható-e.
-
-
CharlieDrop
veterán
válasz FIREBLADE78 #73415 üzenetére
Nem írom le egyértelműen, ezért mondtam ki kellene próbálni.
Viszont az fix, hogy lehet valakinek lehet kérdés, hogy benzines vagy dízel, vagy mondjuk ott is a motorerő...
Ugye az ex autód se volt olyan hűde 25d-vel De lehet elég lenne ezt csak próba után tudod...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
brumi1024
veterán
válasz FIREBLADE78 #73415 üzenetére
Ezek igenyek. Aki palyanapra akar konnyu, mozgekony autot az nem egy X5-nel fog keresgelni, mert az sosem lesz alkalmas arra.
-
Chrys_
addikt
válasz Shadowbull #73394 üzenetére
Ezt gondolom a motoros topikba szántad. Én amíg motoroztam Ortema P1-t használtam, de most már újabb sorozat van nekik: Ortho-Max Dynamic
Nem túl vastagok ezek a cuccok, de nagy ütés esetén eloszlik az erő.
Még nyáron is használtam városon belül 30+ fokban. Most sem tennék másképp. Nálam a gerincvédő, motoros dzseki (ha van benne, akkor a hozzájáró gerincvédőt kiszedni) és a motoros csizma alap. -
H.Ezredes
őstag
válasz FIREBLADE78 #73399 üzenetére
Az ,hogy kinek mi a jó egyéni preferencia... Nem hiába van ennyi modell és modell típuson belül is motor / futómű / fék variáns.... Ami neked jó lehet másnak szar és fordítva.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #73409 üzenetére
A Fiat 500-hoz?
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
CharlieDrop
veterán
válasz kardkovacsi #73407 üzenetére
Nekem tetszett a Fabia futóműve, sőt ami még nagyon bejött az MK3 Mondeo futóműve volt
Ami meg most van, nos ahhoz eddig egy autóm sem ért fel. Pedig nem is légrugós, nem mertem bevállalni, pedig az adná az extrát.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
kardkovacsi
senior tag
A Skodák híresek arról, hogy elég gyatra a futóművük. Bár ugye az első keréktől ne várj sok jót, az eleve predesztinálja milyen lesz.
Nekem sokáig volt egy Integra Type-R-em, amit a 2000-es években nagyon sokáig a legjobb első kerekes autónak tekintett az világ autós társadalma (tényleg nagyszerű autó volt). Ehhez képest a 330e futóműve klasszisokkal jobb, egyszerűen már csak az 50-50% ténye miatt is.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Mauzes #73401 üzenetére
Ok, de egy márkáról volt szó. Azaz BMW mind, ott azért hasonló a vezethetőség, bár vannak első kerék hajtású autóik is amik valószínűleg azért mások.
Persze így is vannak különbségek de nem olyan nagyok mint egy Skoda meg egy BMW között. Mint írtam nekem az i4 más érzés volt mint a 330e. Az i4 inkább érződött nehezebbnek, de valójában talán nem is azt éreztem, sokkal inkább a tank feelinget és nem a rossz értelemben hanem, hogy ilyen megboríthatatlan. Ami így utólag belegondolva valszeg a fél tonna aksi okoz az autó aljában, jelentősen elhúzva a súlypontot le amitől sokkal kevésbé billeg az autó.
-
Rossi
addikt
válasz FIREBLADE78 #73397 üzenetére
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Pl. most egy Superb van nálam csereautóként, és olyan okádék a váltója és a futóműve, hogy még ha kívülről tetszene is, a vezetés alapján biztosan nem venném meg.
-
Mauzes
addikt
válasz FIREBLADE78 #73397 üzenetére
Hogy ne lenne már különbség. Vezetés közben jön ki igazán, melyiket élvezed a legjobban. Nekem volt már olyan, hogy beülés alapján tetszett egy autó, de vezetés közben elkezdtem érzékelni pár zavaró dolgot, és ezért lemondtam róla.
Meg most őszintén, ha a prémiumra vágyó user ki tudja próbálni a Mercedest, Audit, Porschét, de a BMW-t nem, akkor az szerintem elég szarul jön ki a BMW-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest