Új hozzászólás Aktív témák
-
h0o2a7j6
tag
Az megoldható, hogy ua. a torrentet két trackerről is letöltöm, és a kliens ne két külön letöltésként kezelje, hanem egyként, összeadódva így a peerek?
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz WonderCSabo #8794 üzenetére
Nem ismertem az oldalt.
sfdrakex: Szintén
-
rt06
veterán
válasz Neil Watts #8792 üzenetére
miert felve? amugy en fent vagyok, ha kerdesed van keress batran
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
dbius
veterán
Aszfalttal mi van? Vagy csak nálam nem érhető el már egy-két napja?
-
veterán
Sziasztok!
Csak félve kérdem hogy "a kőolaj lepárlásából visszanyert, sötét színű szénhidrogénelegy" nevű oldalon (gy.k. bi2men) van-e valaki? Ha igen, kerem keressen meg privátban! Köszönöm!
Üdv. core2
-
zoli03
őstag
µTorrent 2.2.1 Beta (build 23908) van a gépemen. Be van pipálva, hogy automatikusan keressen frissítéseket, de az nincs, hogy beta verzióra frissítsen. Mégis mikor kijön egy új build, frissíteni akar rá. Régebben csak végleges verzióra akart, beta-ra nem. Miért csinálja ezt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #8785 üzenetére
Mint írtam, szerintem ott az 1.1 es usb lesz a karcsú.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8783 üzenetére
Jaa, azt nem tudtam. Így már értem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8781 üzenetére
persze hogy nem segít, csak előtte meg azt írta hogy a lemez megtelt. azon meg csak törlés segít.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8779 üzenetére
Én is arra gondoltam, de nem értem amiket irkál. Megtelt a lemez de adott neki 12300 megát stb érdekesen fogalmaz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #8777 üzenetére
Most akkor a lemezed telt meg vagy a cache kevés ?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #8775 üzenetére
vemembernek nem megtelt, hanem kerreg és olyankor nem engedi használni se.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz enginev3.0 #8773 üzenetére
Mit ír 100%-nak? Egyébként usb 1.1 800k körül tud adatot vinni lehet az a gond.
-
válasz venember83 #8766 üzenetére
De jó, beszéltek itt róla és most nekem is előjött
Egy igazán kis gépet használok torrentre, 1.1 usb-vel kötöttem rá egy vinyót arra töltök, max 300-al tudok letölteni, de már is 100%-nak írja a lemezt, nem tudom mit csináljak vele
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
N_A_S
veterán
https://tinyurl.com/phnas
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8768 üzenetére
HD sentinellel nézesd meg azt a vinyót, nekem alapból töltésnél nem kerreg, csakha közbe irok róla ki dvd-re vagy ha másolok róla, rá illetve ha tömörítek.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8766 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy kerregjen csak néha egy kicsit
-
ToBeY
nagyúr
Ez bulid is csinálja nálam ezt a tálca icon dolgot...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8762 üzenetére
Nem az nem megoldás, csak szerintem külön vinyót használj csak letöltésre, és időnként nem árt formázni szerintem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8760 üzenetére
A baj az lesz szerintem, (nekem 80/25 ös a netem) hogy nagy fájlokat sok felé darabol ezért ír össze vissza olvas is, ha az OS is arról megy azt is olvassa. Nekem van egy régi 120 as vinyó csak a letöltésnek, de ha arról irok ki valamit nekem is kerregteti nagyon, bár elég régi (6 éves samsung)is a vinyó már.
-
venember83
nagyúr
válasz sfdrakex #8759 üzenetére
Próbáltam ugyanarra a vinyóra és külső USB-sre is. A jelenség ugyanaz, mindig az illető vinyót kergeti a program őrült módjára. Igen, elég gyors netem van, lefelé 2-3 megabájt, felfelé olyan 300 kilobájt a max sebesség általában. És ezt eddig nem tapasztaltam, igaz, eddig nem is próbáltam ekkora fájlokat letölteni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8758 üzenetére
Ugyan arra a vinyóra töltesz le amin az OS és a többi telepített program is van? Gyors neted van?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz venember83 #8756 üzenetére
Nem lehet hogy nagyon töredezett a vinyód amire letöltesz?
-
Weaver
senior tag
múviszájton 1-ig free, lehet nyomulni. nem túl nagy oldal, de azért a jobbak között van.
-
titán
Én sem szoktam de ezzel kivételt teszek. Én nem vettem észre semmilyen gubancot.
Amikor stabil volt fent akkor olyan volt a sebesség görbém mint egy normális ember EKG monitorja de a bétával meg mint egy halotté vagy is egyenletes állandó sebesség órákon keresztül.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ToBeY
nagyúr
válasz Gubek-Einste #8751 üzenetére
Bétát elvből nem rakok fel semilyen programból.
Amúgy milyen lehet a béta ha 2 végleges verzsön is fosh Biztos ott is van valami gubanc -
titán
-
napocska2
senior tag
Nekem is hasonlóak voltak a gondjaim, az előbb gyorsan frissítettem is. Viszont még maradt egy apró szépséghiba, a statisztikában elég érdekeseket mutat a letöltve/feltöltve ma mezőkben. Másnál is előfordul, vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
-
McClane
aktív tag
Innen töltsd le a legújabb buildet http://www.utorrent.com/downloads. Telepítés előtt lépj ki a kliensből különben nem frissíti.
-
ToBeY
nagyúr
Amit még észrevettem hogy nem frissíti a trackert.Pl ha olyan torrentet rakok be letöltésbe ami 0/0, akkor még 15perc után is ennyi. Pedig közben vagy 30-an lehúzták azt a torrentet.
-
-
ToBeY
nagyúr
Másnak nincs olyan bug a 2.2 utorrent-be, hogy néha eltünik a tálca ikon?
Ilyenkor újra ki majd be kell kapcsolnom és megint jó egy darabig. -
maláj
addikt
ööö
valami gebasz van a rendszerben
webui, címsorba user, pass, address, port, stb.
amire a válasz : "invalid request"
tűzfalban port nyitva ofkórsz, user & pass tuti stimmelmi lehet megoldás nyitja
szerk: pipa volt az alternatív port (8080) mellett + a guest is pipa volt, ezeket kiszedve már müxik
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
válasz adatfalo #8729 üzenetére
Az UPnP port mapping lényege, hogy a router automatikusan csinálja a port forwardingot.
Engedélyezni nem az utorrentben tudod, hanem a routered beállításainál. Ez router függő. Nálam pl Advanced settings->Forwarding->UPnP helyen lehet.
Ha a routered nem támogatja, akkor kell kézzel forwardolni portot és utorrentben kivenni a pipát UPnP elől.Ha működik érdemes a Randomize port each start opciót is belőni utorrentben, hogy mindig más porton dolgozzon.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
sfdrakex
nagyúr
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Már régóta szenvedek az utorrentemmel, sehogy se akar aktív módban tölteni, letöltésnél még nincs is probléma, viszont feltölteni nemigazán tölt...
Olvastam sok megoldást, linksys routeremen nyitottam is portot az utorrentnek, tűzfal nincs bekapcsolva, viszont a bithu még mindig passzívnak ír, valamint a beállító kalaúzban mikor tesztet futtatok azt írja,hogy "NAT-PMP, UPnP nincs engedélyezve.Ellenőrizze a beállításokat." pedig az utorrentbe minden be van pipálva.
Van valakinek valami ötlete(upc-s vagyok)
Üdvwww.adatfalodesign.hu
-
sfdrakex
nagyúr
Ezen a 4 oldalon az indulásuk óta fent vagyok, még szabadon regeltem, illetve a magnak még a neve is más volt mikor indult, mindkét oldalon fent voltam akikből egyesült. Az lehet hogy a razziák óta jobb fent lenni több oldalon, de igazából hónapok óta alig töltök le valamit azért mert érdekelne, csak azért vannak cuccok a kliensemben hogy seedeljek, arányom menjen szépen felfelé Kevés olyan film van ami érdekel, ami érdekel általában megnézem feliratosan, akkor meg kalózöbölből vagy bárhonnan letudom szedni, sorozatokkal szintén így vagyok, egyre kevesebbet töltök magyar reges oldalakról, de azért jó hogy vannak ha valami mégis kell ott meg vannak.
-
-
Weaver
senior tag
bilódon esetleg nincs karácsonyi open ? nem lenne egy uccsó dolog bejutni
-
lvnt
őstag
Ha valaki esetleg nem tudná: a sorozatos oldalon ma lehet regelni.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
Szerintem nem egyedi eset volt az. Nálam is össze-vissza seedel a 2.2, a feltöltési diagram rosszabbul fest, mint a hullámvasút és az ikonja is rendszeresen eltűnik.
A korábbi verzióval semmi problémám nem volt. /64 bites Win7 Prof.-on gyűröm./
Remélem, gyorsan születik egy tényleg stabil változat is... -
Воланд
titán
válasz bAtt001 #8706 üzenetére
Én sem értem a hype-ot körülötte, de lehet, hogy velem van a gond. A letöltésnek meg semmi értelme, ugye 3d-ben az igazi (gondolom, mert még soha nem láttam, csak pár perces részeket belőle), a sztori miatt, ahogy a fentebbi képen lehet olvasni, nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bAtt001
addikt
-
Weaver
senior tag
Az év illegálisan legtöbbször letöltött filmjei a milliós nagyságrendre kerekített letöltések számával, zárójelben az amerikai mozijegy-eladási listán elért helyezés:
1. Avatar 16,58 (1.)
2. Ha/ver 11,4 (59.)
3. Eredet 9,72 (5.)
4. Viharsziget 9,49 (16.)
5. Vasember 2 8,81 (3.)
6. A titánok harca 8,4 (11.)
7. Zöld zóna 7,73 (76.)
8. Sherlock Holmes 7,16 (10. 2009-ben)
9. A bombák földjén 6,85 (117. 2009-ben)
10. Salt ügynök 6,7 (18.) -
sbazsi
veterán
fent van valaki a bel0adon? lenne egy kérdésem. priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest