Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz bAtt001 #9714 üzenetére
Én is pont ugyanígy jártam vele! Csak nálam a noti igen rövid idő alatt eléri a 49 fokot és ezt a hőmérsékletet már rossz néven veszem. Ráadásul süti is a bal tenyerem, ha éppen írok valamit.
Ilyenkor aztán kénytelen vagyok teljesen kikapcsolni az utorrentet, mert az sem segít, hogy már csak 4-et engedek egyszerre visszatölteni 150 KB-tal. Negyedóra pihenő, aztán lehet folytatni a következő riasztásig. Majdcsak eljön már a tél. -
napocska2
senior tag
Szia!
Itt találsz egy jó kis leírást, hogy hogyan kell az utorrentet beállítani a privát torrenthez.
-
napocska2
senior tag
-
napocska2
senior tag
Nálam is pont ugyanez a kiborító probléma állt elő néhány napja. Tegnap már alig-alig döcögött a feltöltés. Az előbb maceráltam a beállításokat és most úgy fest, hogy stabil egyenest mutat a le/feltöltés sebessége. Ugyan még csak 10 perces adatom van, de már látszik a különbség. Tehát: Beállítások/Haladó/Átmeneti tár-nál alul, a Lemezre írás és olvasás átmeneti tárazásának tiltásánál kivettem a két pipát és újraindítottam az utorrentet. Próbáld ki!
-
napocska2
senior tag
Nekem is hasonlóak voltak a gondjaim, az előbb gyorsan frissítettem is. Viszont még maradt egy apró szépséghiba, a statisztikában elég érdekeseket mutat a letöltve/feltöltve ma mezőkben. Másnál is előfordul, vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
-
napocska2
senior tag
Szerintem nem egyedi eset volt az. Nálam is össze-vissza seedel a 2.2, a feltöltési diagram rosszabbul fest, mint a hullámvasút és az ikonja is rendszeresen eltűnik.
A korábbi verzióval semmi problémám nem volt. /64 bites Win7 Prof.-on gyűröm./
Remélem, gyorsan születik egy tényleg stabil változat is... -
napocska2
senior tag
Szia! Ennek az üzenetnek a kiküszöbölésére én is nagyon kíváncsi vagyok!
Valahol azt a tippet olvastam, hogy be kell állítani a rendszergazdai jogokat (Win7) az utorrentnek. Nálam sajnos akkor el sem indul a rendszerrel, sőt folyamatos homokórába futottam a legutóbbi próbálkozásom alkalmával...Szóval, ha valaki tudja a megoldást, ne fogja vissza magát és ossza meg velünk!
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Most tettem fel a Win7-et meg az 1.8.5-ös utorrentet és meglepve tapasztaltam, hogy az állapotsoron nem mutatja a feltötött mennyiséget. Megpróbáltam az 1.8.4-es, de az sem mutatja, pedig Vista alatt nem volt gond vele.
Nincs ötletetek, hogy hogyan csalogathatnám elő?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest