Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
bepirosodott a mag vagy csak nálam van vmi gebasz
-
Santiagain
őstag
Utánaolvastam egy picit a dolognak. Az írják, hogy a UPC tiltja a TCP/UDP bejövő kapcsolatokat. Ez lehetséges?
Megnéztem a tűzfalamnál az aktív kapcsolatokat. A torrent kliensnél van több tucat, de mindegyik out.
-
McClane
aktív tag
válasz
Santiagain #8393 üzenetére
Nyisd meg a uTorrent-et és lenti kis színes ikonra egy bal egérkattintással előjön egy ablak. Milyen színű lesz a pipa ha lefuttatod a hálózat tesztet?
-
fradi81
veterán
válasz
Santiagain #8390 üzenetére
Eddig jó volt ezekkel a beállításokkal a torrent, volt nyitva port ugyanezekkel a tűzfalprogramokkal? Vagy mi változott?
-
Santiagain
őstag
válasz
fradi81 #8384 üzenetére
Még egy láma kérdés:
A uTorrent "beállító kalauza" csak ruotert vizsgál, vagy miért írja ki, hogy nincs nyitva a port? Ha van feltöltésem, de lassú - olyan trackereknél, ahol van egy rakat leecher, ott is csak szivárog, míg régebben ugyanott, lassabb nettel tudtam rendesen feltölteni - az feltétlen azt jelenti-e, hogy passzív vagyok? Hogyan tudnám ezt még leellenőrizni?
-
Oracle
senior tag
Elolvastam, de soha nem volt ilyen gondom, kb 1 hete kezdte ha megy az utorrent akkor lassú a böngészés msn ledobál le és feltöltés is lassú, de miért pont most ha évekig rendben volt? ezért nem hiszem hogy az lenne a gondom amit leírtál anno. Vagy az új béta kliens a rossz vagy az upc mahinál valamit, korlátozás eddig is volt de protokoll titkosítással vagy új béta kliensekkel ki lehetett játszani.
szerk: melóhelyi gépen is belassul a böngészés, pedig itt se volt gond soha, itt is utorrent 2.2 csak erre tudok gondolni hogy a kliens szórakozik.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
olvasd el a valaszt is es akkor rajosz, hogy a cimben az egyszeruseg kedveert nem emeltem ki, hogy egy ido utan, nem csak a bittorrent letoltes, de minden mas (pl msn, bongeszes is, amiket te emlitettel), lelassul, szinte megall
ha az ott leirtak nem segitenek, tovabbhaladva, a 4-es pontnak is nekifeszulhetsz, ugyanazon problema mas iranybol megkozelitve (bar a 3-as pontban leirt a jellemzobb)
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Van rengeteg seeder, jó gyorsan tudok tőlük tölteni, de egy idő után lelassul, szinte magáll - miért?
ennek mi köze a problémámhozÉn az upc-re gyanakszom hogy valahogyan sikerül korlátoznia, az új utorrentekkel nem volt ez gond, de pár napja csiga lassan tölt le és fel is
30/3-as kapcsolatnál 30-90kb/s közt töltök fel vicc...
-
McClane
aktív tag
válasz
Santiagain #8383 üzenetére
Állítsál be egy fix portot és az alábbi leírás szerint állítsd be a tűzfalad: [link]
+ kapcsold ki a Windows tűzfalat mert a Comodo valószínűleg automatikusan nem tette meg.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
válasz
Santiagain #8383 üzenetére
Hello
Mivel nincs routered ezért nem kell upnp és véletlenszerű portot is bekapcsolhatod, úgy mennie kellene simán. Így próbáld ki, ha nem megy tűzfal nélkül is hátha. -
Santiagain
őstag
Segítsetek már egy lámának!
Mi a pék akadályozza, hogy aktív legyek?
Win7 x64 (tűzfal be) torrent TCP/UDP in engedélyezve
Comodo 5.0.163.652.1142 TCP/UDP engedélyezve
uTorrent 2.0.4 UPnP, NAT-PMP port hozzárendelve
NET FiberPower
Router nincs.Mégis tiltja valami a portot uTorrent szerint.
Segítsetek, mert kezdek beleőrülni!
-
Oracle
senior tag
Üdv
Srácok mitől van az hogy ha megy az utorrent, akkor behal a net ledobál az msn böngészni nem tudok mert hót' lassú lesz
nem értem a dolgot eddig ilyen gond nem volt, pár napja csinálja
-
WonderCSabo
félisten
Most mindenki Ákost baszogatja, pedig valszeg nem sok köze van a dologhoz.
-
Weaver
senior tag
BIG -el mi van ? 2 napja nem megy.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Gorneck #8323 üzenetére
Jobb később mint soha, jelentem, már közel egy hete csapatom a 2.2-vel, ugyanolyan jól működik mint eddig a 2.04 működött....
A 3.0-át még nagyon az elején próbáltam még úgy 3-4 hónapja de akkor még annyira erősen alfa volt, hogy nálam sem ment az adatforgalom, továbbá ha több fileból állt a torrent akkor nem adott választóképernyőt hogy mit akarok letölteni, nah mindegy, majd jövő héten kipróbálom újra! De egyelőre szimpi ez a 2.2
-
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo #8372 üzenetére
Igen, arról, akkor gondolom az IP-vel lehet valami gondjuk, de nem tudom, miért?
-
lvnt
őstag
válasz
Fortissimus #8370 üzenetére
Az.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Psychonaut #8371 üzenetére
Hátha a T-Home-os netedről mész a proxyra, és úgy megy, akkor az tracker felől korlátoznak.
-
Psychonaut
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy a T-Online blokkolja-e a PRE-t? Nem tudok csatlakozni, de proxy mögül be tudok lépni, accountommal minden rendben, aránnyal szintén, tehát kitiltva nem vagyok. Eddig nem volt vele semmi gond, kb. 1 hete kezdődött.
-
Fortissimus
őstag
D****lord-on ez az uzenet fogadott:
"Oldalunkat lefoglaltak, hamarosan bovebb info itt!"
Gondolom az Akos fele kavaras miattszerk# : kozben megtalaltam az asva-n is: [link]
vicc...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Nem tudom mitől van, de az ncore ról szedett cuccok nem jönnek 300k -nál gyorsabban. Sima letöltésnél (nem torrent) jön max. sebességen minden (olyan 660k). ADSL Thome -om van, lehet, hogy a szolgáltató korlátoz? Thome -ról még ilyet nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
Minden ok a magon, vege a karbantartasnak.
fradi81 Pedig fent van.
-
zoo8800
veterán
Megint volt egy kisebb razzia.
-
CHIPman
nagyúr
Most lassú, de úgy néz ki, hogy megy. Akinek kell valami, most szedje.
szerk.: Tévedtem, a tracker még mindig nem megy.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Nem vette fel valaki a megasztárt tegnap?
Nincs fent sehol.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Az a szép, hogy pont öt másodperccel az utolsó twitter-bejegyzés után néztem megy a twittert, akkor rámentem az oldalra, és nálam nem úgy tűnt, hogy megy. Mi a fene lesz így spooky-n?
-
maláj
addikt
nyugalom gyerekek majd menni fog
-
Milka 78
nagyúr
Kezd ez nekem gyanússá válni...és semmi kézzelfogható infó sincs.
-
anulu
félisten
válasz
WonderCSabo #8340 üzenetére
mondjuk ugyis eszreveszem, ha elindul, mert elkezd a seed miatt tekerni a hdd
-
ToBeY
nagyúr
Nrm tudja valaki,hogy a "mag" mikor indúl újra?
-
@rglaaf
veterán
Kicsit karbantartunk. Ez van, ezt kell szeretni.
update: jelen állás szerint az oldal leghamarabb késő este fog működni, de a holnapi indulás sem kizárt (sőt, inkább valószínű)
Nem normális, rajtunk kívül álló okok miatt állunk. A szerverteremben van valami hálózati gond, kb. ennyi az info jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
mag-ról tudtok valamit?
tracker http 504-et dob, az oldal meg nem elérhető. nappal nem nagyon szoktak karbantartani... -
Pá
addikt
Tényleg érzékelhetően lasabb és bizonytalanabb a 3-as utorrent. Használtam egy ideig és kénytelen voltam visszatenni a 2.0.4-et, azóta újra hasít minden, ahogy kell.
Többet biztos nem teszek fel bétát. -
Maarki
aktív tag
Helotok
Van egy kis gondom tudnátok segíteni torrentfluxot használunk csak nem tudom hogy kell be állítani hogy hogy lehet a usereket szétszedni és hogy egyik user ne lássa a másik torrenteit
válaszotok előre is köszönöm -
Weaver
senior tag
hentelésen freereg. minden ami horror, és horrorral kapcsolatos. aki bírja a horror/thriller/trash vonalat, annak az oldalon a helye.
-
copperhead
aktív tag
-
McClane
aktív tag
válasz
Gorneck #8318 üzenetére
Számomra is a funkcionalitás az elsődleges, de ha már meg lett említve a fórumban, akkor érdekelt, hogy milyen lett.
Feltételezem, hogy azonos beállításokkal tesztelted a programokat. Ebből kiindulva ezek egyelőre csak béta verziók, úgyhogy a végleges verzióig még javulhat a helyzet, de nem biztos. -
Apollyon
Korrektor
válasz
copperhead #8319 üzenetére
A UPC... VAlami gixer van a hálózatukkal vagy csak így korlátoznak. Bemész a Chello/fiber power topikba ott olvashatsz pár érdekességet!
Gorneck: Holnap kipróbálom én is, van egy pár torrentem most a 2.04-ben ami 0-24 folyamatosan hasít fullsávval felfelé, meglátjuk az új kliensekkel mi lesz!
Amúgy nem lehet hogy nem állítottál be valamit ami a régi kliensedben meg be volt? -
copperhead
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
uTorrent 3.0 alpha sokadik frissitése uj parancsikont adott
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Psychonaut #8310 üzenetére
Inkább:
-
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo #8309 üzenetére
Nekem sem válaszoltak.
-
WonderCSabo
félisten
Vkinek sikerült meghívót igényelnie a "mag" főoldalán? Nekem nem válaszoltak, szóval buktam... Azért kiváncsi vagyok, milyen lehet a "staff egyedi elbírálása".
-
kangool
tag
Ezt a hibaüzenetet írja az utorrent: "a szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt hozzáférés" tudja valaki ez mitől lehet?
-
Sziasztok!
szeretném az utorrent-emen beállítani a web ui-t, de amikor meg akarnám nézni, tehát beírom a b9ngészőbe az ip-t és a portot, csak ezt a hibát írja ki: invalid request
Miért? Mi lehet a baj?
Köszi! -
zetecR
addikt
válasz
WonderCSabo #8303 üzenetére
Na, ezt csúnyán benéztem.
Tehát van egy olyan szolop, aminek az a neve, hogy Seed/Peers[all] és ez alatt volt egy olyan adat, hogy 0/0[0/132]. Tehát épp nem volt senki, akitől jöhetett volna, csak az [all] nem tudom, hogy mit jelent.
Azóta a Seeds/Peers alatt 1/1 van, jön is komoly 1-2 kb/s-mal.
-
zetecR
addikt
Töltenék le egy 4Gb-os állományt.
59.7%-is lejött, de napok óta áll, és nem csinál semmit.
A BitComet az írja, hogy 0 Seeds/331Peers.
Ez pontosan mit jelent számomra?
Vagy mit kellene tennem ahhoz, hogy beinduljon? -
Tosee
őstag
válasz
csabyka666 #8298 üzenetére
Üdv!
Gondolom nem véletlenül tiltotta a rendszergazda! Ha ő nem egyezik bele, akkor a megkerüléssel ne próbálkozz! Ha kipattan a dolog, akkor ki is csaphatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)