- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Ezen a 4 oldalon az indulásuk óta fent vagyok, még szabadon regeltem, illetve a magnak még a neve is más volt mikor indult, mindkét oldalon fent voltam akikből egyesült. Az lehet hogy a razziák óta jobb fent lenni több oldalon, de igazából hónapok óta alig töltök le valamit azért mert érdekelne, csak azért vannak cuccok a kliensemben hogy seedeljek, arányom menjen szépen felfelé
Kevés olyan film van ami érdekel, ami érdekel általában megnézem feliratosan, akkor meg kalózöbölből vagy bárhonnan letudom szedni, sorozatokkal szintén így vagyok, egyre kevesebbet töltök magyar reges oldalakról, de azért jó hogy vannak ha valami mégis kell ott meg vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- FC25 PS5 játékszoftver
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest