Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Piratebay-ről miért nem tudok letölteni? Mikor megnyitja a klienst, és ugye kiválasztanám, hogy melyik fájlokat akarom letölteni, akkor nincs egy db. fájl sem, és nem is indul el a letöltés. De még a mérete sincs ott, nem tudom mi a problémája. Szóval hogy tudnék letölteni? Másik kliens kell (utorrentet használok)?
szerk.: látom van ez a magnet linkes dolog, az hogy működik? néztem youtubon videót de nem jön össze.
rt06: okés, köszi, akkor várok.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Van egy kis problémám, amire nem tudok rájönni h. mi a baj, és már nagyon zavar. Ha elindítom a torrent kliensem, és elkezdek letölteni kb. 10 másodperc múlva megszakad a netem, ezt mindig csinálja, ha routeren újracsatlakozok és bezárom a klienst, akkor nem szakad meg?!
Tudnátok adni pár tanácsot, hogy mit kéne átnéznem?Köszi!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Itthon az én gépem és a báttyámé közvetlen van összekötve (router nélkül, a modem bátyám gépébe megy onnan meg megy egy utp hozzám és ő nála a gépben van megosztva a net) és most pedig vettem egy routert, hogy normálisan meglegyen csinálva itthon a hálózat, namost az a baj, hogy a báttyám nem tud torrenttel letölteni ha routerrel van megosztva a net, ez szerintetek miért van?
A router biztos jó mert internet van mind a kettő gépen, csak torrenten nem lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest