- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Amúgy a bittorent se ajánlott? Ugyan úgy néz ki szinte mint az utorrent de ha jól tudom nem ugyan az készíti.
Én mundjuk nem váltok qbittorrent-ről mert nagyon elégedett vagyok vele eddig. -
törölt tag
Oké, maradjunk annyiban, hogy aki ész nélkül next-next-finish-sel telepít, majd utána nem foglalkozik a reklámmentesítéssel, annak tényleg nem ajánlott.
Nekem ez működik jól. Qbit volt fent, ahogy írtam is, de nem vált be. Nyilván szarul állítottam be, de nincs kedvem feltúrni a netet a számomra optimális beállításokért, mikor az utorrentet pár perc alatt tökéletesre állítom.
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Legközelebbi aut. indulásnál adok neki fél órát majd nézegetem a stáruszt!
Jelnleg, ha felállt a rendszer ránéztem stopped.
qBittorent kilép-belép és akkor így már seed!
Ez van jelenleg.
De gond lehetett(lehet), mert nem szoktam nézegetni, de volt egy torrentem aminek már rég el keltt volna tűnni(kb.egy hete).és még mindig nem lett maradéktalanúl vissza osztva!
Más oldalaknál folyamtos a seed státusz, csak az Ncore dadog!csicso82: ezért kellemtlen ez, mert én sem szeretném vissza tenni az Utorrentet,viszont a probléma mentes működést szeretném, de az most éppen nem akaródzik összeállni!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ncoreon lévő leírás alapján állítottam be. Mindegy amúgy, nekem jó az utorrent. Mondjuk azt nem értem miért nem ajánlott, de elfogadom.
Szerk.: ja, azért látom van itt olyan is, aki 1000+ torrentet futtat egyszerre. Nekem max. 10 fut, szóval lehet a hardcore usereknek jobb valamelyik..[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz darkflamy #28887 üzenetére
Nálam is ez van, ha aut. indul a qBittoren a rendszerrel a Ncoron stopped a státusz ,kézel kell ki-be lépni!
Tele a cipőm vele, ezért váltottam a uTorrentről mert az pont ezt csinálta!
Évekig működött rendesen(automatán)!Hogy most mitől bolondult meg, passz ?
Vagy ez az Ncore sara, nem a kliensé !?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet nem ajánlott, de az működik rendesen nálam. Azt is tudom, hogy wifiről sem ajánlott torrentezni, de laptopon wifi van, nem kábelezek. A qbit teljesen kinyírta a net kapcsolatomat letöltésnél, az utorrent nem csinálja ezt. Szóval nálam nem opció a qbit. Kipróbáltam, nem jött be. Sajnos.
-
törölt tag
Akinek gondja van a qbittorrenttel, az tegye fel az utorrentet. Én most cseréltem le a legújabbra, mert bőven voltak bajaim a qbittel. Az ncore fórumán szépen le van írva a reklámmentesítés.
Azt nem tudtam beállítani, hogy rendszerindításkor ne jelenjen meg a kezelőfelület. Az indítás kis méretben aktív. Erre valami ötlet? -
M107
addikt
Új lett a tracker tölts le a "nem menő" torrenteket újra az oldalról és működni kell !
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Imi1981
veterán
válasz darkflamy #28875 üzenetére
Nálam is stoppon van de ha megnézed 11 órája volt frissítve az adat. Szerintem az ncore-on van /volt valami gubanc. Ha ismét frissül akkor már seedben lesz vagy már ott sem lesz mert vissza töltötted. Néha szokott ilyen lenni ncore-on. Mikor transmission torrent klienst használtam régebben akkor is volt, szóval nem qBittorrent hiba.
Ncore fórum [kép][ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz enginev3.0 #28874 üzenetére
Szórol-szóra ugyenez a helyzet nálam is mint amit darkflamy,fórum társ leírt a #28875 hsz-be.
-
darkflamy
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, qBittorent klienst használok, azt mutatja a klines hogy seedelek, de ha megnyitom az oldalt ahova töltenék vissza, az pedig azt írja hogy "Stopped" állapotban van a torrent, tehát nem seedelem.
Amikor letöltöttem a qBittorentet még működött, aztán néha újra kellett indítani mert csak úgy lett jó, most már pedig egyáltalán nem seedel, akármit csinálok vele. -
-
trouble
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni,hogy vajon miért nem állnak a torrentjeim seedbe automatikusan(bár most már manuálisan sem)! NCore, a legfrisebb kliens(bár most épp az eggyel előtti,mert már ezt is bevetettem, de hiába)!?
Már a kényszerített újraellnőrzés sem segít(sőt újra letöltöttem a torrente,de hiába)!
Évek óta működöt hibátlanul(mindig frissítetem a klienset az épp aktuálisra), most mitől bolondulhatott meg, és vajon mi a megoldás !?Köszönöm. -
M107
addikt
Nekem hiányozna Bithu meg a Mag amin aktív vagyok nap mint nap.
Jó meg a kárpátok + a giga és ennyi, mondjuk ezeken heti 1XBőven lefed mindent....
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
bolic
őstag
Bithumen főoldalon ezt írta:
"Kedves Felhasználók!
Az oldal 2019. április 31-én végleg megszűnik.
Köszönjük, hogy velünk voltatok."
Biztos hogy nem április elseje tréfa miatt? Biztos nem kamu az oldal bezárása?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #28861 üzenetére
10gigabit a jövő azon lehet tolni ezerrel
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Imi1981
veterán
válasz Intruder2k5 #28861 üzenetére
Én használtam régen feralhosting és ultraseedbox-ot (seedszerverek) és 10-20 Gbit/sec sebességet kínálnak.Többször volt ,hogy utraseedbox-nál 600MB/s-el seedeltem fel (24 gb-os filmet és 3.8 tb-ot seedeltem belőle pár óra alatt ) . De mióta jobb netem van mit volt régen nem használok seedszervert mert nem éri meg .Kevesebb áramot eszik a gépem egész hónapban 0-24-ben mint amennyit kell ezekért fizetni .Lehet nem seedelek így annyit de jó ez így .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #28860 üzenetére
Azt vágom, de attól még jó a hálózati kapcsolata is. Hiába a seedszerver, ha "sima 1Gbit/sec" kapcsolaton lóg.
-
válasz Intruder2k5 #28856 üzenetére
Ez nem jó net, ez seed server
Lehet látni 900MB/s feletti sebességeket is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Imi1981
veterán
válasz liszi70 #28857 üzenetére
Szia! Én így csináltam ,hogy ezt [kép] kimásoltam majd újratelepítés után ugyan ide vissza másoltam felülírva a benne lévőket és minden torrent ott volt a qubittorrentben és seedben volt és még csak ellenőriznie se kellett . A képen nézd az útvonalat honnan másoltam ki . Amúgy portable qubittorrentbe is be tudod másolni és így kipróbálni biztos működik e .Nálam tökéletesen működött így.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Újra kívánom telepíteni a win10-es rendszeremet, ezért elmentettem a torrent-fájlok magnet-linkjét, hogy majd az új rendszerben visszahelyezem őket a qBittorrent programba, hadd menjen tovább a seed. Viszont azt tapasztaltam a magnet linkek futtatása után, hogy soknál nem csak egy leellenőrzés történik, hanem elkezdi újra letölteni az állományt, holott ott van az egész fájl az elérési úton lévő telepítési mappában! A magnet linkek egy része pedig el sem indul, hanem "Metadata letöltése" címszó alatt pihen, nem indul el. Kb. a torrentek fele működik jól, tehát történik egy gyors leellenőrzés, és kész. A másik fele vagy újból letölt, vagy el sem indul. Mitől lehet ez, és ha nem magnet linkkel, akkor hogyan vigyem át a legegyszerűbben az új rendszerre a kliensem torrentjeit? (Az eredeti torrentfájlok már nincsenek meg.)[ Szerkesztve ]
Szerintem.
-
MODERÁTOR
-
woodworm
veterán
válasz st3v3np3t3r #28854 üzenetére
Ha éppen nincs olyan peer csatlakozva, akitől van bejövő kapcsolat, akkor narancsszínű. Ilyen akkor is előfordul, ha nyitva a port.
-
válasz woodworm #28853 üzenetére
jobb alsó ikonról van szó az állapotsorban...
ha letöltök akkor zöld karikában fehér pipát mutat, ez lenne a normális ha minden jó.... üresjáratban van narancssárga háromszögben fehér ! vagy semmit sem mutat...[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
woodworm
veterán
válasz norba69 #28852 üzenetére
Ha nem a státuszsorban lévő státuszikonról van szó, hanem a bittorrent és az utorrent sebességkalauzos port tesztjéről, akkor az egy hatalmas humbug. Évekkel ezelőtt megszüntették hozzá a szerveroldali szolgáltatást és csupán a saját ill. a könnyen tesztelhető helyi szolgáltatások beállításaiból próbálja kitalálni, hogy nyitva-e a port vagy sem.
Sokszor például a kliensben az upnp ki- és bekapcsolása is hasonló hatással van a végeredményre akkor is, ha a routerben egyáltalán nem volt engedélyezve. -
norba69
senior tag
válasz st3v3np3t3r #28850 üzenetére
Ha a tűzfal kikapcsolásakor jó, bekapcsolásakor nem, akkor tűzfalbeállítási probléma.
[link][ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz st3v3np3t3r #28848 üzenetére
Ha egy külső forrás látja a szolgáltatást, akkor nyitva a port. A narancs háromszög csupán azt jelenti, hogy adott pillanatban nincs bejövő kommunikáció, de nem zárja ki, hogy nincs is rá lehetőség.
-
-
norba69
senior tag
válasz st3v3np3t3r #28848 üzenetére
-
üdv...a problémám a következő:
A torrent kliens narancssárga háromszöget mutat, porttesztek szerint a szükséges port nyitva van, teszteltem bittrorrenttel,utorrent 2.2.1-el(azért ezzel mert egy adott tracker csak ezt vagy korábbi utorrent klienset fogad el,az ennél újabbal állítólag csalnak az aránnyal) és a canyouseeme oldalon, mindegyik azt jelzi,hogy a port nyitva van. Ha kikapcsolom az EIS-ben a tűzfalat, akkor zöldre vált az ikon...
EIS tűzfalban benne van kivételben a kliens...Routerben UPNP és NAT-PMP aktív, az IP-m publikus...
Ha megcsinálom a Virtual Serveres porttovábbítást, az eredmény ugyan az,narancssárga 3szög,de a szükséges port nyitva van...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
-
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
-
MODERÁTOR
-
Geth
veterán
válasz Cs1csó #28840 üzenetére
Ne haragudj, de miből gondolod hogy tudjuk erre a választ a Te esetedben?
Bármibe beépítheti az adott szoftver fejlesztője ahol van értelme (tehát kiszolgál).
Ugyanakkor az UPnP nem csak portnyitásra jó, pl. belső hálózaton segíthet egy média szolgáltatás és fogyasztás között megoldani a láthatóságot
A portnyitogatós rész miatt érdemes a routerben tiltani, aztán majd kiderül, és aszerint cselekedni -
Geth
veterán
válasz Cs1csó #28833 üzenetére
Most hogy már minden fine and dandy: ne felejtsd el hogy ha tényleg szabadulnál az UPnP-től, nem elég a torrent kliensben kikapcsolni, a routeren is ki kell (persze ez újabb manuális tűzfalszabályok beállítását vonhatja maga után).
Ellenkező esetben mint támadási vektor pontosan ugyanúgy megmarad. -
MODERÁTOR
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #28834 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #28833 üzenetére
Igen. Ezt ugyanúgy megcsinálja az UPnP is, a végeredmény ugyanaz, csak annak biztonsági kockázatai miatt inkább ajánlott a manuális port forward.
Aktív mód tesztelése:
- Indítsd el a torrent klienst.
- Nyisd meg a https://www.canyouseeme.org/ weboldalt.
- A Port to Check: mezőbe add meg a kliensben beállított portot.
- Nyomj a Check Port gombra.Ha az eredmény zöld Success felirat, akkor a forward rendben van, a kliens aktív módban működik. Ha viszont piros Error, akkor a kliens passzív.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #28832 üzenetére
Tehát:
- Qbittorrentben kikapcsolom az UPNP-t
- megadok egy port-ot
- de akkor a router-ben is kell portot nyitniUgye?
Ezt a passzív-aktív dolgot tudom, de UPNP nem jó? Tehát ha nem vagyok NAT-olva akkor az UPNP-vel is aktívnak kellene lenni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #28831 üzenetére
Aki NAT mögött van zárt porttal az passzív, akinél van nyitott port az aktív. Két passzív kliens egymással nem tud kapcsolatot létesíteni. Az aktívak tudnak más aktívakhoz, és a passzívakhoz is kapcsolódni. Az pedig mindegy, hogy melyik oldal a kezdeményező. Tehát ha passzív vagy, akkor a kliensek egy része - a többi passzív - számodra olyan, mint ha nem is létezne.
Ha online port teszt alapján a kliensben beállított port nyitottnak látszik, akkor aktív vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz Cs1csó #28825 üzenetére
ennek kb. mindegy
Semmi köze a sávszélhez vagy a torrentek darabszámához.
Ahhoz van köze hogy adott torrentnél a swarmban mekkora arányban vannak NAT mögött (CGNAT vagy zárt port). Ha ez az arány nagy és a kliensed is érintett, akkor erősen degradálódhat a le és feltöltés sebessége, mert nem tud kapcsolódni hozzájuk.
Extrém esetben (mindenki érintett) se fel, se le nem fog menni adat, függetlenül attól hogy egyébként szélessávod van és kevés torrent -
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #28824 üzenetére
Nekem most 8/1 Mbit-es netem van ennek kb. mindegy. de értelek. 30-50/10-20 Mbit-nél már meglépném.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #28822 üzenetére
Ameddig nem fekszem rá a komolyabb torrentre (nagy sávszél, sok torrent) addig kb. mindegy. Elvileg a NAT még egy plusz biztonságot is jelent.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #28818 üzenetére
Elszomorító, hogy egy ilyen CÉL telefonáló az ÁSZ legfontosabb részeit - kb. egy A4-es lap - nem tudja ha más nem nincs előtte kivonatolva, hogy az ilyen kérdésekre tudjon válaszolni.
Amúgy ha már ilyen beszélgetős ajánlat volt én azt mondtam volna hogy igen váltok DE:
Ha most a DIGI ad neked mondjuk (csak arányok miatt) 200/50 Mbit-et 4k-ért akkor ha ők adnak 500/100 Mbit-et 3k-ért akkor váltasz (üzleti érzékedet fitogtatva mondhatsz neki 2k-át amiről fel lehet menni 3k-ra és akkor azt hisz ő is milyen jó bizniszt csinált.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Cs1csó #28817 üzenetére
Ja. Kezdte az okossagait, hogy tudtam-e, hogy a Digi jelentosen arat emel. Mondom igen, tudtam,de huseg idoben ez nem erint. Aztan meg ki tudja, mi lesz es az emeles sem vag foldhoz, ha mar egy megbizhato szolgaltatonal vagyok, nem valtanek. Eroskodott meg egy picit, de a NAT nalam mindent boritott.
Vegre megy a torrent rendesen, nekem nem kell NAT.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #28816 üzenetére
Úgy tudtam, az ügyfél kérésére KÖTELESEK kivenni a NAT alól, tehát ez nem szeretetszolgálat vagy "milyenfaxakedvesekvagyunk" dolog.
Digiről???? HA-HA-HA
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Uraim csak egy jo tanacs. A Flip szolgaltatot keruljetek. Tegnap becsonget az uzletkoto urge es Digirol Flipre probal rabeszelni. Kerdezem, mivan a NATolassal. Nem tudta, mi az. Felhivta a fonoket. Erre mondjak, hogy van NAT es senkit nem szednek ki belole, ha keri, akkor sem. Ekkor koszontem el szegenytol.
-
qqzs
őstag
ncore-on az miert van hogy egy seedelt torrentre azt jelzi folyamatosan hogy stopped. a tobbit rendesen jelzi
Eladó: GTS450
-
woodworm
veterán
válasz SunMount3r #28811 üzenetére
Töröltem egy portable beállításait, úgy tűnik annyi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #28810 üzenetére
Most találtam egy olyat, hogy 500 / 100, ez helyes?
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Qbit-ben mik az alap értékei a Global Maximum number of Connections és a Maximum number of active connections per torrent-nek? Tegnap nagyon lassan jött le egy Torrent és "kicsit" állítgattam rajta , de most szeretném visszarakni a "gyári" értékekre...
-
Dumi86
senior tag
Viszont ami ér is valamit és rendesen működik az valóban annyi van mint amit írt
még kiegészíteném ezzel: Cloudflare (1.1.1.1)[ Szerkesztve ]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #28805 üzenetére
Ez 10/10et mutat érdekes...Most visszaállítottam a telekomos dns-re az ipv-t a telekomos kütyübe meglátom így mi lesz... mióta áttállítottam ipv6ra azóta csinálja ezt a torrentes dolgot,így most visszaraktam automatára. Ja meg akkor már csináltam egy újrainditást a h368n-nél menüből(meg a gépem is újrainditottam utána biztos ami biztos). Meglátom így is eldobja e az ipv6ot torrentnél.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Cs1csó
félisten
válasz Dumi86 #28804 üzenetére
Ezt nézd meg: ipv6 teszt
-
Dumi86
senior tag
Miután visszajött az ipv6 internet utána inditottam egy torrent letöltést,pár perc múlva megint lement nullára a letöltés,azzal együtt elment az ipv6 is,viszont most kb 20 másodperc múlva vissza is jött... nekem ez magas
Eközben telekomos ZTE H368N kütyübe végig van ipv6 elérés... így már végképp nem értem ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #28801 üzenetére
hali. Persze évek óta qbittorrent van. Megnézem azt a visszaolvasni valót Amúgy már vissza is jött az ipv6 a hálózati központnál...szóval kb negyed óra alatt jön vissza mintha mi se történt volna. érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Akciókamerák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- New Game Blitz - 2024
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Drón topik
- CES 2025: Négy új androidos tábla jött a Lenovótól
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest