- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nova96
őstag
válasz Nova96 #41531 üzenetére
Fejlemény annyi, még rámentem újra ,hogy nézze át a fájlokat miközben ellenőrzi, nem tölti újra, de a fájl/mappa eltűnik és a HDD-t is jobban betelítette.Végeredmény a nagyrészt továbbra se elérhető, a régi letöltőt dolgok nagy része le van töltve, de nem látható és már tárhely sincs.Mind tudok csinálni, hogy lássam mi franc is telítette el a HDD-t?Szerk: csinált a qbit az adott trackernek egy saját mappát és az összes dolgot amit leszedtem, oda átpakolta a saját rendezésem helyet? Ezt miért csinálta?
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz tothjozsi96 #41174 üzenetére
Köszi, mai napon is újra csináltam 5.-re végül elindultak a torrentek addig valamiért nem.F34RKöszi, neked is.Ameddig leírtam addigra már újra not contacted lett.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Sziasztok 1 hónapja már, hogy n betűs helyről lévő torrentek a qbittorentben " not contacted yet" állnak. Ez több mint 400 torrent, nem változtattam semmit , mit lehet csinálni?
-
Nova96
őstag
Digi 1000, letöltő van bőven, kliens legújabb qb , port nyitva.
Feltöltést úgy tudtam elindíitani, hogy 450-re f felraktam a feltöltést és így is alig 1-2 csatlakozik. -
Nova96
őstag
Na mai nap ,mostmár legalább sebesség probléma is van/volt 150kb/s nem megy feljebb, valami ötlet?
-
Nova96
őstag
Sziasztok,most nézem a core-s torrentek közül a qbit 77-t híbásnak jeleznek, történt valami változás az oldalon beta-n kivül?
sh,cc tök mindegy , nem értem miért írja híbásnak.
Qbit-en érdemes valamit állítani vagy csak így ahogy van jó?[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #27282 üzenetére
Azt gondoltam,de ha megkérdik mire mit kéne mondani?
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #27280 üzenetére
És az megoldja?
Felhívom őket és ennyit mondok nekik ? -
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Sziasztok 5 napja annak, hogy hiába nézem fel és letöltésemet mérve úgy oké, de visszatöltésnél egyszerűen nem megy 100 kb/s magasabbra sőt , mostábban örülök, ha ezt eléri.
Valami ötlet? Letöltéssel nincs gond. -
Nova96
őstag
Megint bepróbálkoztam a qbittorrentel és megint beszívtam, portot nyitottam beállítottam minden ahogy kell, szépen kiírja, hogy csatlakozva van letöltő is, csak nem töltök fel másfél óra alatt se semmit.
uTorrent 2.2.1-el meg 5 perc alatt miután visszakapcsoltam 4 feltöltés is beugrott. Ötlet? -
Nova96
őstag
válasz Glaz-dozfhut #22158 üzenetére
Megoldottam újra beadogattam újra a dolgokat, de szóval lényegtelen, a második kérdés meg kliens alternatíva 2.2.1-re.
-
Nova96
őstag
válasz Glaz-dozfhut #22149 üzenetére
Teljesen eltűnt a mappában minden, esetleg valami alternatíva van már legutóbb cirka 5 hónapja még annyira nem volt.
-
Nova96
őstag
Az létezik, hogy kiléptem 30 percig (egy game) miatt utorrentből és újraindításkor, eltűnt az összes torrent?
-
-
Nova96
őstag
válasz Cs1csó #20369 üzenetére
Utorrent 2.2.1 a korábbi kliensem azon kívül, hogy már öreg és néha (inkább sokszor kifagyott) nincs baj vele és legalább seedbe áll.
Látja az oldal, de nem töltött fel semmit. Másfél órán át figyeltem, felfelé semmi nem ment. Elindítottam a utorrentet 10 perc múlva már töltött fel. -
Nova96
őstag
Miért lehet az, hogy qbittorrent-nél nem nagyon seedel, a legnagyobb magyar torrent oldalról ?
Letöltés oké, de nem áll seed-be? Valamit be kell állítani? -
Nova96
őstag
Sziasztok most raktam újra a gépet, felraktam ugyan úgy a 2.2.1-t és beállítottam mindent ahogy régen de a letöltésem siralmas 80/90kb/s , a régi 800/900-hoz képest.
Elkezdtem vissza olvasni és mindenki mondja qbittorrent-tet, de letöltés picit lassabbak mondjátok. Feltöltés az jó. Érdemes erre váltani? Vagy még a Deluge-t olvastam, de arról kb. senki nem írt.
Vagy más leakarnám váltani, mert állandóan csak a baj van vele, de valahogy mindig visszajutok ehhez a klienshez. -
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18889 üzenetére
Unregistered torrent.
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18887 üzenetére
Egy óra alatt kb. megoldottam.
Kérdés ,hogyan állítsam be az utorrentet jelenleg egy kettőt pirosan mutat. 5 oldalt vissza olvastam amikor beállításokról beszéltetek, de úgy se jó.
-
Nova96
őstag
válasz enginev3.0 #18885 üzenetére
Oké, leszedtem egy rosszat , de nem tudom letörölni a régi utorrentet
Letöröltem a windows 10-el , de amikor rámegyek a 2.2.1 telepítésre csak elindul az utorrent nincs mappája se az appdate-ban, se a program files-ba.WTF -
Nova96
őstag
Sziasztok olvastam az ajánlott clienseket, de azért hátha tudtok ajánlani valamit.
Utorrent használtam ezt cseréltem delugera, de néha lassú alig seeedel pl. egy ismertebb oldalról.
Melyik az a torrent cliens ami jó nagyon? -
Nova96
őstag
Nem tudom lehetséges, de azért megkérdezem.
Két rendszer van a gépemen linux, win jelenleg win-t használom többet, de a linuxra térnék át, de egyszerűbb még a belelakott rendszeren.
Szóval utorrent-ből átlehetne szinkronizálni egy másik torrent program a torrenteket ? 70-80...és úgy ez 4 felé van állítva sok-sok külön mappába szépen elrakva, elrendezve.
Szóval a kérdés
utorrent->másik program -> másik program linux megfelelője.
Vagy ilyen nincs? -
Nova96
őstag
Üdv,
egy problémába ütköztem a lényeg. XBMC-vel akarom megcsinálnia lejátszást mert megtetszett, és jól is nézz ki, de ott van egy olyan kikötés olyannak kell lennie a nevének mint az adott film/sorozat.
Csak, hogyha átnevezem a fájlokat/mappákat, nem seedeli/tölti fel.
Valami ötlet? -
Nova96
őstag
Üdv ízé core-nél van, hogy seed kötelezett az ember...jó meg minden, de most olyan problémám lenne e hogy, nem megy lejeb az idő hiába seedelem. Pedig:
-már az összes torrentet szüneteltetem
-gép újra indítás net újra inditás
-torrent ki-be kapcsolás..
Még, 4 óra van hátra...és nem kéne, hogy meg*aszanak érte.[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Üdv, régebben írtam, hogy ncore torrentnél lassú a feltöltés...újra raktam a gépet feltettem a w
win8-at és ncore jó lett...de most egy másik torrentes oldal nem jó...se le/ se fel nem tölt...Mit csináljak?[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv kis gondba akadtam. Elolvastam az első hsz-t de választ nem kapok benne mit csináljak.
Szóval van ncore-m és nagyon lason töltők vissza pedig sok direkt a legnépszerűbbet töltöm azaz sok S/L.
Másik torrent oldalt nincs ilyen baj bithumen vagy ha animét törtök baketb. Egyiknél sincs ilyen...
Mit lehetne tenni? -
Nova96
őstag
Üdv még mindig probléma ,hogy nem indítja el a letöltést a port megvan nyitva így nem az a baj. Valami ötlet?
-
Nova96
őstag
Nem akarja a letöltéseket indítani már 3 napja valami ötlet?
Utorrent 3.0 -
Nova96
őstag
Van rá lehetőség arra hogy visdza töltsek egy pár torrentet mi után újra raktam a gépet?
-
Nova96
őstag
Üdv van egy már letöltött fájl de egyszerűen nem akarja vissza tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest