- Hálózati / IP kamera
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Windows 10
- ASUS routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Rendszergazda topic
- Hálózatokról alaposan
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Annál láthatólag többet, mint te amennyi tisztességesen karban tartott Windows-t...
Bocs, de el nem tudom képzelni, hogy egy friss win telepítés + driverek + update után mégis mi a f@szt kellene csinálnom még, hogy szerinted jól karban tartott legyen. Ja és pont ugyanezt csinálom Linuxon is. Ellenben te azt állítod, hogy én vagyok béna, mert a saját gépemen a Win szubjektívan és objektívan is jobban terheli a rendszert mint a Linux. Amit nem értek, miért fáj ez neked? Ez az elmúlt majdnem 20 évben - amióta dualboot-osak a gépeim - így volt. Talán az Xp volt kivétel. De ott nLite-tal csináltam telepítőt. Futtassak a háttérben pár virtuális gépet, csakhogy neked legyen igazad? Nem fura, hogy jobban tudod mi történik a gépemen mint én?! Kicsit magadba szállhatnál. Nem kell válaszolnod. Azt sem értem minek kellett hozzászólnod. Egyértelműen nem neked szántam, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 120Hz" Érintőképernyő! / i9-12900H / 16GB DDR5 / RTX 3050 Ti / 1TB! BeszámítOK!
- HP GAMER Laptop! 16" QHD 240Hz / Ryzen 7840HS / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Ritkaság!!! i9 10900K s1200 CPU!
- TP-LINK PC-e Express WIFI Kártya -TL-WN881ND
- HIBÁS ALAPLAPOK, VIDEÓKÁRTYÁK, PROCESSZOR, LAPTOPOK.