Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
UPC-m van,Nektek is laggol a játék 1 hete?
De már annyira idegesítő mert 2-10 statom van,futok és leáll a futás stb...alig várom a digit,már csak 1-2 hét,ott is van modem, vagy csak bejön a lakásba az utp?
-
voodoo98
addikt
Egyéb infó a februári update-ről
- Lesz lehetősége kick/ban-ra
- az új DLC-vel két Operations jön majd, mondjuk ez várható is volt.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
Igen. Itt vannak instrukciók.
- le kell tölteni a Companion app-ot
- várni kell míg lehet jelentkezni, hamarosan lehet.
- utána végig menni a fenti linken lévő néhány ponton(#19691) BaLee
Companion app-ban be lehet. Most néztem meg. Esetleg Soldier menü?(#19692) SharpSA
Ha előreláthatóan mindengyik DLC-t meg fogod venni, akkor érdemes inkább a premiumot, mert egyéb extrákat is tartalmaz pl.:
- 14 superior battlepack
- szerver csatlatkozáskor premium queue
- CTE lehetőség,
- stb.De ha 3 DLC-t veszel meg a 4-ből, már akkor is érdemes lehet megvenni. 50eur a premium, tehát a DLC-k darabja 12,5eur. Egyesével pedig várhatóan 15eur lesz. Tehát 3 db az 45eur, így a 4. DLC és a többi extra csak 5eur.
(ha jól tudom ez így van)Extra:
DICE szándéka szerint szeretné az új mapokat is CTE-ben.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
BaLee
addikt
Tudom noob vagyok, de ha lelőnek akkor annak aki lelőtt betölti a kiválasztott logóját, kitüntetését stb. Ezeket hol tudom állítani hogy nálam mi jelenjen meg??
-
voodoo98
addikt
válasz guftabi96 #19687 üzenetére
Igen, ott van a változás lista a reddit-es patch notes-ban.
Amik tetszenek:
- ribbonok
- Elite Codices
- Increased Max Class Ranks, 10 helyett 50! Assault-nál már meg van.
- Martini-Henry 30-80m között erősítették
- gázt is jó, hogy visszább vették 22-ről 15mp-re.
- next map voting se rossz!Arról tudni valamit, hogy ki kerülhet be? Vki írta, hogy a premiumosok. De akinek van az tutti bekerül vagy az sem biztos?
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
guftabi96
addikt
válasz voodoo98 #19685 üzenetére
LevelCap pedig megemlíti a videójában, hogy az sok fegyver kap módosítást (Storm - LMG-k, Automatico, Hellriegel pl nagyobb recoilt kap, ha minden igaz).
Rövidebb ideig sebez majd a gázgránát.Viszont sajnos a revive bugot még mindig nem tudják mi idézi elő pontosan, szóval az még velünk lesz egy darabig.
#KeepFightingMichael
-
h_white
csendes tag
válasz daveoff #19684 üzenetére
Szia! Szerver még ugye nincs mivel a beta SRP még vicc szinten működik. Előzetes kapcsolatfelvétel a cél. Facebookos bf csoportok/magyar kupa is finomam szólva inaktív. Az origin acc: WhiteRR_HUN
Kicsit komolyabb szinten foglalkoznánk a bf1 verseny üggyel. Ehez keresek előzetesen csapatokat akikkel komolyabb szinten játszhatnánk/gyakorolhatnánk. A mód az egyenlőre 5 v 5 domination.[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Februári patch-ről pár szó. Lesz újítás megint.
- Ribbonok visszatérnek
- class rank nem 10, hanem 50! és ha eléred, akkor kapsz vmi extrát a killcard-raGangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
h_white
csendes tag
Sziasztok! Szerveződik egy BF1 csapat! A kérdés, hogy van itt komoly BF1 csapat? Esetleg egy-két gyakwar elejéig felvehetnénk a kapcsolatot!
-
STC Speed
őstag
Most nekem jó.
-
Gyula84
veterán
az a karbantartás nem mára csúszott?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Ps4-en is hiba!Nem kapcsolódik.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
MaTpr0F
senior tag
Másnak is rossz az origin?
A program csak tölt, a weboldaluk üres.
(#19672) jety91 : Akkor jó, már majdnem újratelepítettem.
[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
Ballroom Blitz találat helyett
[link] -
Pro!Petya
addikt
Ma megint kifogtam pár bug-ot...
Sinai desert pálya C flag-nél ronygyolnék be a kis zárt sufniba , közbe már reload-olok Tudván van egy kis szusszanásnyi időm ,De nem... ugy átmentem rajta mint a huzat és a fegyver is eltűnt a kezemből és pont egy enemy előtt áltam meg aki megalázott egy kispisztollyal
Suezen valahol a B és C flag között megakadtam valami láthatalan falban ugy hogy elöttem semmi nem volt ugráltam mint egy majom de semmi , meg kellett kerülnöm de a csapattársak meg mellettem simán elfutottak. persze...
Asszem ezen a pályán szintugy rá spawnolok a mate-re erre kb 2 sec után meghalok gáz miatt mikor sehol semmi ami már azért érdekes mert pont egy csipást mutatott a pálya másik végén killernek a cam
Eddig nagy ritkán csinálta a round végén Batllepaks drop-nál mikor kiosztja hogy az animáció beszaggat most már szinte folyamat és ugy hogy menuben azért 180fps körül mocorog de ekkor le esik 1-re.... utána pár sec és minden megy tovább (nem a ládanyitásra gondolok, az vajsima)
Ez a mai csomagom[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
battlefield 1 mobile app support, community, terméktámogatás
első kör, android tablet, asus nexus 7, sikertelen bejelntkezés
második, windows phone 10, lumnia 640, semmi gond
halott platform, os nem fejlesztenek rá? -
TTomax
félisten
Én multkor rajta voltam,nem bfre,de nem jöttél.Majd szólok a "mordori nooboknak" is hátha hcn egyszer kétszer hátbalőnek.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
LeRoy18
aktív tag
a másik téma, ami érdekel, mert kőkorszaki szaki vagyok, a kommunikáció
teamspeak 3? még mindig aktuális
battlefield.hu oldalon találtam egy ilyet, mumble gondolom hasonló célt szolgál -
LeRoy18
aktív tag
ranking system, adott egy 1-től 100-ig terjedő intervallum a számegyenesen
1 dimenziós, eddig világos
de fegyvernem osztályonként, medic/support/assoult/scout/tanker/pilot
hogy származtat belőle rank0/rank0 WB/rank1/rank2/rank10? -
TTomax
félisten
-
Lendova
őstag
Hamarosan elindul a CTE, Premium kell hozzá.
All fiat goes to zero.
-
dergander
addikt
válasz Olympos #19648 üzenetére
Nekem eddigi tapasztalataim szerint akkor jött a köd vagy homokvihar...random...mikor nagyon sok volt a sniper. Persze véletlen egybeesés is lehet. De ha mégse így lenne,akkor simán be lehetne vezetni.
A másik dolog,ha kempel egy adott játékos,lófittyet nem fejlődik. Szóval lehet fasza statja ha kap érte 4-5000expet.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Aventador91 #19649 üzenetére
Ne adj ötletet nekik, mert ezek képesek megcsinálni..
#KeepFightingMichael
-
Olympos
aktív tag
válasz dergander #19647 üzenetére
na, erről lemaradtam: tudtam, hogy van dinamikus időjárási effekt, de nem tudtam, hogy sniper mennyiséghez van kötve.
tényleg a sniperek számától függ, hogy köd lesz e vagy sem?
mennyi a limit?olyan sok undorító sniper mennyiség tud fegyűlni, hogy nem érzékelem azt, hogy a ködös időjárás emiatt lenne aktivizálva. inkább random jön elő, vagy tévedek?
(legutóbb megszámoltam: 64-es pályán kb. 45-48 emberke sniperes volt és köd sehol se volt, még talaj menti fagy se...)
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Kampányban lezuhantunk repcsivel, egy fán lógtam majd a script bekúsztatott egy szekér alá. Innen nem tudok kijönni nem reagálnak a gombok, csak két fritz kiabál egymásnak. Mit kell tennem, hogy tovább menjen a játék? Köszi
Tárgytalan, mire leírtam meglett a megoldás. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Én pl. pont az ilyenekre szeretek ráállni, mert lövész vagyok 90%-ban...aki lesből szedegeti a mieinket, azt szoktam kilőni...csak mert megérdemli...
-
jety91
őstag
Nem lenne hülyeség egyébként megfontolnia a DICE-nak egy büntetési rendszer bevezetését ha sokat kempelsz egy helyen. Persze értelmes formában. Nagyrészt ez miatt van sok bukta kör nálam is, sokkal kiélezettebb meccseket lehetne játszani ha lenne ilyen rendszer. (És igen én is csipázok elég sokat, és nem nem szoktam sokat egy helyben kempelni vele)
-
TTomax
félisten
válasz dergander #19640 üzenetére
És spawnolnak rá gusztulan mennyiségben... A minap harcoltam pont egy squaddal egyedül,ahol egy emberke el volt bujva a pont mögé egy vasuti kocsiban és egész mecs alatt mást se csinált csak hasalt és spawnoltak rá,amikor lelöttem végre (meg az egész squadot) én voltam a noob...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
dergander
addikt
válasz #15779328 #19627 üzenetére
Meg van a lesipuskás,aki mindig jókor jó helyen,míg te foglalsz ölsz,addig ő nem hal meg így mindig betudja szedni a teljes pontot a foglalásért. Sok-sok ilyen ember van aki csak kivár míg megtisztul a terep majd megy a pontért. Az ilyen undorító,és elég sok van belőle. Sokszor emiatt bukjuk a kört mert csak vár-vár és vár míg az a pár szerencsétlen pl Ballroom pályán bemegy majd meghal,mert nemtud tisztítani, ő meg addig elvan a fedezék mögött.
-
taknyí
senior tag
Ja, tagadod mi? Nem szégyen csak cikiciki... Ha meg nem vagy az akkor jelentkezz, fömufti is lehetsz ilyen attitude-del..
más: a mai napom disconected-röl szól
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
törölt tag
Szerintem 4 féle játékos van:
1. Azt sem tudja mit csinál,futkozik fel-alá. Újonc
2. A hátul fekszik,semmi sem érdekli, csak a K/D. Kemper
3. Aki,feláldozza magát a győzelemért,fut foglal , nem törődve a K/D-val. Csapatjátékos,Harcos
4. Aki tudatosan játszik,vigyáz az életére,de foglal. Csapatjátékos,TaktikusBiztos van még,de nekem ezek jöttek le!
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
Érdekesség képp, hogy 1 fő mennyire kihathat 31 másikra, csak most a másik véglet felől:
Zandozani player profil
7 nap és 5 órátjátszott, 44.3% winrate.All fiat goes to zero.
-
raubisoda
senior tag
-
N@idia
őstag
válasz Laraxior #19616 üzenetére
Ilyeneket én is szoktam látni és ilyenkor esküszöm szégyenlem, hogy magyar vagyok
(#19619) geckowize
Az adatlapod alapján simán elfog futni a gépeden a játék. Haveromnak is gtx 960 kártyája van i5 procival 8gb ram és medium beállításon 60+ fps
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
geckowize
őstag
Hali,
Meg tudnatok mondani, mi az a tenyleges minimum konfig amin jatszhato a BF1? A hivatalos minimum az gondolom multira nem eleg. -
gera021
aktív tag
Halo.
Bf1 jatekosokat keresek ek vagy klant akikkel tudok jatszani. Voltam par helyen de hamar leleptem.
Jelenleg 90lvl es 2 es k/d folott vagyok. Support a kedvencem meg a light tank.
Jatekmod a rush es az operation amit kedvelek.
Irjon mar ram vki aki vel lehet jokat jatszani... Koszi -
Fitzgerald
veterán
Ehh, ma megint olyan nap van amikor nem kéne játszanom, mert a legegyszerűbb face offot is elveszítem, meg folyamatosan lehetetlen helyekről lőnek ki ilyen tankban/sentry cuccban kempelő, 70:1 k/d-s homzerek.
Az meg külön örvendetes, hogy az utolsó peccs óta szó szerint mindig a vesztes csapatba tesz a játék, ha egy már zajló meccshez csatlakozom.[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Pro!Petya #19610 üzenetére
Szeretem az ilyeneket, akik azt hiszik a long range sniping olyan egyszerű, no skill dolog.
Egyébként, nem csak ebben a BF-ben kell több találat fejre a sniperek kivételével. Ez így volt a 3, 4, BFBC2, 2142, illetve BF2-ben is (többit nem tudom, nem játszottam velük).[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Pár hete beállítottam hogy szépen ríkító színnel jelezze a crosshair ha headshotolok.....
Na jól kibasztam magammal ezzel mivel, ahogy meg látom a jelzést automatikusan abba is hagyom a tüzelést, és fókuszolok a kovetkezö enemyre ,ami persze itt bf1 ben nem azt jelenti hogy insta kill egy headshot után - plusz még amit mellette bevittem testre....
Ami kifejezetten idegesítő tud lenni ha az leszed aki megfordul egy fejlövés után
Ergo itt minimum 2x kell headshotolnom ha nem csipázok, és nem csipázok mivel nálam azok a papuscsállatka értékrendjével rendelkező "játékosok"..[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Na, nagyon jól megy végre nálam is ultrán (!)... Eszerint állítottam be, és végre szép is és zökkenőmentesen fut is...hosszú ideig kerestem ezt a beállítást, de végre jó az én kofigomhoz is...nekem ez egyenlőre elég is...
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Csabroncka #19604 üzenetére
BF1-el nem lesz baja 16GB-nál ha kikapcsolja, viszont más program nyavajoghat miatta vagy akár crashelhet is. Ha nem régi (<16MB cache méretű) HDD van a gépben, akkor a lapozófájl maradhat, mivel semmilyen gyorsulást nem fogsz észrevenni 8GB RAM-tól felfele.
És igen, jól írod, fejlődtek az OS-ek, de már winxp óta vannak olyan optimalizálási eljárások, amelyekkel csökkentik a lapozófájlok lapszervezéshez szükséges időt (magyarul oda írja ki az OS a gyakran használt lapozófájl blokkokat a HDD-re, ahol ha kell, gyorsan eléri).
Erről lehetne órákat beszélgetni, hogy működnek ezek, de összefoglalva: Nem kell kikapcsolni, mivel ha erre a játékra alkalmas géped van (min 8GB RAM és legalább i5 CPU hozzá), illetve nem ősrégi HDD-vel rendelkezel (>16MB cache van benne)nem fog semmit sem számítani.
A random lagolás meg attól van, hogy dinamikusan dőlnek össze az épületek és a földbe is tudsz néha akkora krátert robbantani, hogy egy tank elbújhatna benne. Na ezek a robbanások, attól hogy még te nem látod ugyanúgy a géped által kiszámításra kerülnek. Ezért is van néha hogy pl én amiensen laggolok az első 2 szekció közötti átfutásnál, néha meg nem. Mert ugye a drága Mortarosok nyomatják a szarjaikat akkor is.
Nem tudom hogy vagytok vele, de egyre többször jön elő a revive bug (10-ből 8 alkalommal). Van valami hír hogy mi lesz a februári patchben? Jó lenne ha végre javítanák
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
hanyagoljuk már a proci, virtuális memória, ssd, stb játékhoz nem kapcsolódó temérdek offolást. most már tényleg sok lesz.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Csabroncka
addikt
válasz SkyS1gn #19600 üzenetére
Amióta SSD-m van, és 8 giga ramom (volt) a lapozófájl mindig ki volt kapcsolva (4 éve) és semmilyen problémát nem okozott soha sem a BF4 sem más játék és rendszer alatt (W8/Win10).
arpii: Stresszeld helyette az SSD-t
Sokat fejlődtek az oprendszerek és szerintem SkyS1gn-nek win 7 vagy alatta lehet igaza van!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
arpii
tag
válasz Norbika88 #19601 üzenetére
2048 MByte elég a régebbi buta programokhoz, amik nem tudnak élni nélküle (ill. a rendszernek). Így legalább a memóriád sincs stresszelve feleslegesen.
Kezdeti méret és max méret legyen egyenlő, és akkora nem fogja pörgetni az SSD-t, mikor nyújtja/zsugorítja a méretét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest