Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• giornalista

senior tag

válasz lofagi #17398 üzenetére

a ló túloldalára esésével egyetértek. látszik, hogy egyszerűsíteni akarták a játékot, erről szól az új, lebutított Conquest is. a 3-ban még 50-60 perc volt egy jó Conquest-meccs, a 4-ben is 40 fölött volt, most 22-27 perc. gondolom fókuszcsoportos felmérésekkel arra jutottak, hogy ennyi idejük van az embereknek játszani vele. lehangoló.

az Operations legalább hosszú, de ezer sebből vérzik az is.

szóval, egyszerűsíteni, polírozni akarták a játékot, és ezzel estek át a ló túloldalára. ahogy írod, sikerült lebutítani. bejáratott, jó funkciókat vettek ki belőle. ráadásul tényleg érthetetlen, az a Feed tök jó volt Battlelogban, igen, el lehetett menteni emlékezetes meccseket. most ugye "mindent" a játékban érsz el, de a detailed statisztikákért megint a netre kell felmenni (miért nem lehet mindkét helyen?), a fegyverek statisztikáiért meg a symthic.com-ra, mert a BF1 mindössze egy béna, összefércelt grafikont ad érdemi információk helyett.

az mostanra eldőlt, hogy a következő nagy Battlefield játékot nem fogom előrendeléssel Ultimate Editionben megvenni. a 4 után elképzelni sem tudtam, hogy csalódhatok a következőben, így befizettem rá előre. most már tudom, hogy sajnos a Battlefieldet is el tudja rontani a Dice, nem csak a Battlefrontot :(

• daveoff

veterán

válasz lofagi #17398 üzenetére

Egy fenét akartak ennyi újítást, az egész arról szól, hogy minél kevesebb munkával keressék szarrá magukat. Mindent lebutítottak amennyire csak tudtak, teljesen úgy alakították a játékot, és a játékmenetet, hogy azt a réteget fogják meg akikbe a legtöbb pénz van jelenleg. Közben azzal is tisztában voltak, hogy mi "veteránok" úgyis megvesszük. Összességében én is élvezem a játékot (amikor tudok játszani), de ez már nem az a BF feeling, amit megszoktunk, köze nincs hozzá...

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

Új hozzászólás Aktív témák