Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz Lendova #40901 üzenetére
Ott van a kutya elásva, hogy ezek nem a gépeden futnak, hanem egy köztes szerveren, ide van átirányítva az adatforgalom, majd onnét meg tovább a BF szerverre, ezért nő meg a cheaterek pingje. Szóval nem kell belelátnia sehova, egyszerűen csak kiírja,hogy a mapon lévők közül melyik usernek van aktív sessionje valamelyik cheat szerveren.
-
juliensorel
senior tag
válasz Lendova #39779 üzenetére
Kifejtenéd bővebben, példákkal?
A BF1-ben sokkal gyorsabban ölünk és halunk, egész egyszerűen sokkal arcade-osabb az egész játék, mint pl a 3-4 volt és ez többek közt azért van mert nagyon könnyű ölni a fegyverekkel, de a járművek is hullanak mint a legyek. Nagyon nagyon ritkán van olyan, hogy vissza tudsz lőni és ne adj isten még te ölöd meg az enemyt ha pl hátba támadnak, ilyenekre gondolok. Sokkal kevésbé skill alapú és taktikus a játékmenet, egy pörgős daraló az egész. (persze az alapok ugyanazok, de valahogy az apró megfigyelésekben különbözik nálam)
Te biztos mást tudsz, ilyenek vagyunk -
szuk_jozsef
tag
válasz Lendova #39670 üzenetére
Erre szeretnék kilyukadni hogy szerintetek mekkora a külömbség a 2 beállítás között érzékelhető e az egyszerü mezei játékos számára is vagy csak placebo és a változás mértéke elhanyagolható?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Swinegod
őstag
válasz Lendova #39640 üzenetére
Pont most mentem 3 meccset
1: Vaux, 600-900-ra nyert éppen az enemy mikor joinoltam
2: Monte Grappa 780-960-ra vesztünk éppen, pont jön az Airship, attól még nyilván lose
3: Az előzőből bentmaradtam, Sinai desert, ahogy lespawnolok akárhova, instant 3 sniper lövi a pofámat, senki nem tesz ellenük semmit, az egész meccsem arra megy el, hogy próbálok feljutni a rohadt hegyre hogy kiszedjem őket, nyilván nekik nem életképtelen mindenki és vagy 3 support campel velük a hegyen, esélytelen. Elhoztam repülőt amint tudtam, hogy legalább minimális esélyem legyen megszabadulni tőlük, de az egész ég az övék, ugye a supportok a hegyen meg az 50-es pilotok akik tudják is micsinálnak még repülőben se hagynak élni, loseHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz Lendova #39487 üzenetére
Az, hogy a BAR lenne a legjobb LMG az highly doubt, top tier az biztos, de hogy legjobb, hát az kétséges, jobb nála a Benét, Chauchat, Medsen, MG1917, Parabellum. Kb az van leírva, hogy pontos. Ennyi jó van benne. Csak annyi a baj, hogy az MG1917-nél már magában nem létezik a recoil, szóval ami annál pontosabb az konkrétan semmitse számít, csak ugye MG barátunknál 10x-es tárkapacitás van
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz Lendova #39439 üzenetére
Hát, tegnap kb 15m-en Repetierpisole-val lőttem egy srácot akibe előtte BAR-al lőttem egy 22-est, 6-ot lőttem, 5x találtam és túlélte 30hp-val és ennek azért nem szar dmg-e van egész jó dropoffal és igen, lehet pariban van, de ahhoz elég jó aim kell + ugye a 34 évig töltő Bodeot vagy Gassert sose használnám akkor meg már inkább tolom a Mini-Mosinnal
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
PeAdam
tag
válasz Lendova #39071 üzenetére
Win 10-et használok, ramok dual channelben. Lehet hogy esetleg az i7 4770-es processzor kevés a Bf1-ben az 580 mellé és azért esik le 50 fps-ig? Mondjuk ha ez így van, akkor az meg tényleg mindennek a teteje
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
PeAdam
tag
válasz Lendova #39062 üzenetére
Srácok, az hogy fordulhat elő, hogy egy i7 4770-es procival 3.9 ghz-en, 16 giga rammal meg egy RX 580 Strix 8GB kártyával OC módban 1431 mhz-en 50 fps értékeket is látok a Conquest módban?
Emberek ez komoly? Vagy nálam van a gond?[ Szerkesztve ]
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #38047 üzenetére
Hát igen nem divat, és meg is van az alapja sajnos
Nem egyszer láttam hogy BC2 és BF3 idejéből hogy feljött a szerver tulaja játszani és a fent lévők egyből kérték hogy az összes HUN-tag repüljön, nem volt sok 2-3, és repültek is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz Lendova #37593 üzenetére
Borzalom volt az az operation, utána mentünk CQ-ra, az tetszett. De mára elég, holnap péntek, majd nyomjuk este sokáig.
voodoo: láttunk, legközelebb gyere TS-re is.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dtomka
veterán
válasz Lendova #36282 üzenetére
Nem nézegettem, de ha valaki csal annak azért nyoma van. És a csalóknak azért nem 1 alatti k/d-jük szokott lenni, általában. BF3 ban volt 1 időszak mikor sok újonc volt akik között elég sok csalt.
De mivel sosem csaltam és nem is fogok, nem tudtam, hogy létezik ilyen ki -be kapcsolásos módszer. De értelme 0... attól, hogy valaki csal nem jobb, csak átveri a másikat de leginkább saját magát.
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #35876 üzenetére
Ennyire nem
Amúgy ajánlom hogy a suport fegyverzettel használd
Ágyú meg géppuska, lámpa meg füst
Míg a ágyú tölt a gyalogosokat lehet kaszálni a géppuskával, meg a könnyű gépfegyveres páncélos autót is könnyebb kinyírni, egy ágyú találat meg egy sorozat a géppuskából és robban isÉs ugye ha még valaki beül az előrefelé néző géppuskával van szóval az is tud segíteni, meg marad is, mert én is kiszállok ha olyan fegyverzettel van ami nem előrefelé néz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Lendova #35368 üzenetére
Király ez a Stat oldal. Így megtudtam, hogy Score/min-ből a legjobb 0,6%-ban vagyok. A többit hagyjuk
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
steele80
senior tag
válasz Lendova #33788 üzenetére
4.1 GHZ-re boostol a proci és vannak olyan mapok mint pl a St. Quentin ahol bizonyos helyeken lezuhan az fps. Ha médium beállítással használom, akkor jó, de ha ultrán tolom ezeken a helyeken az i7 is beesik 60 fps alá. Nem sokkal, de beesik. A dlc-s mapokon tökéletesen fut a játék, míg az alap mapokon vannak ezek a dropok.
-
voodoo98
addikt
válasz Lendova #33636 üzenetére
Itt nem pusztán arról van szó, hogy hány %-on megy a cpu, hanem, hogy a gpu hány %-on megy. Azaz a GPU usage, mert hiába megy a cpu "csak" 50-en, ami azt jelentené, hogy nem kell erősebb cpu, mert nem 90-100-on teker, de attól még nem biztos, hogy a gpu mindig 95-99%-on megy. Laptól és főleg a ramtól is függ.
Nekem 6800k 4.2ghz 3200mhz-es cl16-os ramokon nem megy mindig 99%-on az 1080ti. Nagyon nem.
Viszont egy spanomnak 8700k 5.1ghz és 3600mhz-es rammokkal már nagyjából igen! Nem mindig, de az tényleg elhanyagolható. (1440p+ultra (esetleg post process mediumon) és 100% res scale). Érezhető a 2 config között a különbség.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz Lendova #32672 üzenetére
Pontosan ez történik nálunk is! Csak a "Fater" szót helyettesítsd be "Asszonyra"-ra
(#32673) bul07
Nekem így van, de nem mindig veszi a lapot (frissítést).[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #32672 üzenetére
Ilyenkor miért nem állítod be hogy rendszerrel együtt induljon az Origin
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Lendova #24592 üzenetére
Pontosan.Én 1 hónapja kezdte, Négy 6 év alatti kisgyerek és egy feleség mellett 54óra után 43-as szinten vagyok. Scouttal már megvan a 10-es szint. Most már egyre jobb a K/D arányom, csak a Kills/Minute alacsony cseppet, de most már megoldja majd a helyzetem vagy Mr. Martiny Henry.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz Lendova #19450 üzenetére
Aztán mégis mi benne a marhaság? Kíváncsi vagyok....
Tök igaza van az idióta sweet spot, random hit rendszerrel kapcsolatban, meg hogy nincs recoil, csak ráfekszel a bal egérgombra, aztán hajrá, ráadásul ezt megteheted hipfirebe is, mert úgy még pontosabb is a fegyver. Ja és ezt megteheted suppression alatt is, az sem számít. Közben szórod a gáz gránátot, mint a bolond, és sorolhatnám tovább, ahogy a videóban is mondja. Annyira egy óvodás szintű játék a bf4 után, hogy hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
deadwing
addikt
válasz Lendova #19136 üzenetére
Nem tudom, mennyire számít a szerencse faktor a w/l-nél, ugyanis 1 fecske nem csinál nyarat, sőt, 2 sem. Ha egy nyomorult csapatba kerül, ő hiába csinálja amit kell, az nem lesz elég a winhez. Sőt, néha mi is annyira szar csapatot fogunk ki, hogy hiába vagyunk az élen 4-5-6 emberrel, még az is kevés a győzelemhez, mert a többi a board alján teljesen fogalmatlan. Lehet ez a szám is kb olyan lehet, mint a BF4-ben a skill
Kilépés esetén mi a helyzet? Ezt nem tudom.A 76% tényleg durva... nekem 60-on áll, pedig mindig próbálom tenni a dolgomat, ráadásul soha nem játszom egyedül. Ezek szerint van még mire gyúrnom... Vagy gyúrnunk... Szólok mán a bugrisnak, hogy szedje össze magát
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
válasz Lendova #18787 üzenetére
Mondjuk nézd meg fut e a háttérben még valami. Nekem a 280X mellett 4GHz-en 80-90% között ment a 8320 és így meg volt a 60+ fps 1080p és 100% res scale mellett magas textúra részletességgel.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Aventador91
őstag
válasz Lendova #17870 üzenetére
érted. osztják az észt hogy sniperrel kempelve hiába lesz jó k/d, de pontod nem lesz és utolsó helyeken leszel a táblázaton. én kapom azt hogy hegyen kempelve nem nehéz jó tank statot összehozni. egyébként már kurva nehéz tankozni, mert már sokan kiismerték a játékot. szóval ne magyarázzon senki hogy úgy könnyű. mert nem az.
[ Szerkesztve ]
-
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz Lendova #17609 üzenetére
Na hát pont ez az, én nem akarok informálódni sem a yt-on, sem valami szedett vedett 3rd party oldalon. Én érzésből játszottam mindig, kiismertem a fegyvert, amit használtam. Na ezt most bebuktam, mert itt konkrétan tudnod kell fejből melyik fegyvernek hol a sweet spot, és ehhez alkalmazkodni se árt, távolságot muszáj felmérned valahogy. A fegyverek szórása is tök random, nagyon nehéz jàtékkal kiismerni. Néha olyanok bead, hogy csak nézek, máskor meg nem. Ennek ellenére adja nekem szépen, szóval nem panaszkodhatok, de szerintem akkor is baromsàg.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest