Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz daveoff #18490 üzenetére
Ha beszelsz ezekkel a jomadarakkal emlitsd mar meg ugyan nekik, hogy tobben is tapasztaljak ezt a hibat es ugyan mar vegyek fel a kapcsolatot a draga EA magyarorszagi kepviseletevel hogy deritsek ki megis mi a loturo van. Ha azt mondjak, hogy te egyedul keves vagy ehhez, szolj es kuldunk nekik tobb tucat hibabejelento lapot elektronikusan. Dolgozzanak csak a draga netjukert meg ok is, ne csak minket huzzanak le
[ Szerkesztve ]
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Talán nem feltétlenül ebbe a topikba tartozik a kérdésem, de hátha valakinek van bármiféle megoldása a problémámra.
Játék alatt folyamatosan kinn van jobb oldalon az alacsony FPS ikon
A mikrolaggok futás közben vagy tűzharcban eddig is bosszantóak voltak, de az elmúlt 1-2 napban a lagg inkább 5 másodperces kómává lépett elő. Percenként 5 másodpercre megáll a játék és kimerevedik a kép/hang majd az esetek nagy részében arra térek magamhoz, hogy meghaltam mintegy kapva egy második lehetőséget a sorstól. Elég bosszantó, főként amikor nyertes helyzetben lőnek le azért, mert a gépem vacakol.
A konfigurációm az alábbi és minden driver a legfrissebb:
MSI B85-G43
i5 4590
GTX 1060 G1 Gaming 6G
2x4GB G. Skill Sniper
Rendszer SSD -n van, játék WD Black -ről fut (már ha ez számít)Afterburner sajnos az FPS mutatása helyett folyamatosan dolgozik, de BF3 illetve BF4 esetében nincs ilyen probléma. Hőfokok rendben vannak, háttérben csak a szükséges dolgok futnak, semmi megterhelő.
Köszönöm előre is, ha van bárkinek tanácsa/észrevétele - építő jelleggel.
Szerk:
Ez kimaradt:
W7 64bit Home Premium van a gépen
70 ping fölötti serveren nem szoktam játszani
1920x1080@60Hz illetve low beállítások vannak érvényben[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Zso Ro
senior tag
válasz daveoff #18495 üzenetére
Na már csomagvesztésem is van.Egyre jobb ez.
Én is marhára élvezem,persze erről a körülöttem élők mást gondolhatnak
Az imént ki akartam lőni a vonat ablakán,de visszapattantak a golyók,majd más szögből dobtam volna granyót,ami szintén visszapattant,majd az arcomba robbant -
daveoff
veterán
válasz Zso Ro #18494 üzenetére
Dettó, akkor tuti ledob, ha benne vagyok egy durva killstreak-be, és első vagyok...
Mobil nettel szoktam játszani, azzal jó, de az meg elég körülményes, mert csatlakozás után kb fél óra kell, hogy észhez térjen az origin.
Az a legszebb az egészben, hogy most nagyon élvezem a játékot, és állandóan ezzel jászanék, de így egyszerűen lehetetlen...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Zso Ro
senior tag
válasz daveoff #18490 üzenetére
Nem is szeretném nagyon ragozni a témát,megtettétek előttem néhányan.ami érdekes,hogy nemrég állandósult a dolog,előtte havi 1-2,ezért nem kerek az egész.
Egyébként mintha érezné a kis g*ci,hogy mikor kell szétkapcsolni,mert amikor első vagyok a csapatban,akkor lép ki.ha hátul tolom a fostalicskát,akkor persze élvezi,hogy vergődök.
@Aventador91
Az észrevétel mindenképp figyelemre méltó.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #18491 üzenetére
-
R3laX
addikt
N@idia-nak asszem telekomon szarult, aztán kb egyszerre javult meg nekem is UPC-n, meg neki is. Bár a napokban belőtt még1-et, de szerencsére 2 hét alatt max 1x fordult elő.
Amúgy sztem én terjesztettem el, mert folyamatosan követem a fórumot és én írtam be először h szakad , utána daveoff, n@idia, csak mi már kigyógyultunk
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
most már jó lenne ha nem a játékot szidnátok, hanem a upc-t. így már egyértelmű hogy az fps dropok és proci + vga 100% pörgés is miattuk van
aki komolyan veszi ezt az izé... inkább hagyjuk, nincs rá megfelelő szó
bár, aki azt mondja flag camper arra, aki védi a zászlóját, attól nem várok csodát
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Zso Ro #18486 üzenetére
valami routing, vagy hálózati probléma lesz ez UPC-nél, én sajnos már ott tartok, hogy az otthoni netemmel egy kört nem tudok végigjátszani. nem kívánom ezt senkinek.....
egyébként lefogadom az a gond, hogy nincsenek német szerverek, hanem a holland szervereken kell játszanunk
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Zso Ro #18480 üzenetére
"Amióta Dave átvette a kormányt a fórumban,azóta kapom a disconnect-eket. "
Eddig nekem sem volt disconnect, de ma én is kaptam egyet /itt nem upc van/[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Zso Ro
senior tag
@jety91
igen,sajnos náluk.
Annyit mentségükre hozzátennék,hogy kb 1,5-2 hete van ez így,előtte csak olvasgattam itt mások net problémáiról.engem nem érintett a dolog.Most ennek is el kellett jönnie sajnos.Egyébként már megy a háttérben a pingetés,és se csomagvesztés,se extrém kiugró érték a válaszidőkben.Logolom a csatlakozást is,ott sincs jele,hogy szakadás lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
Nem mintha változott volna bármi is az elmúlt 2 héthez képest,de mostanra minden második mapon server disconnect.Ilyenkor érzi csak át az ember,hogy mekkora szopóka ez a probléma,mikor másoknál volt.
-
Zso Ro
senior tag
válasz steele80 #18481 üzenetére
Nem akarok egyik oldal között(már ha van ilyen) sem kardoskodni,de nekem nagyon bejön a játék.Sokkal többet ad,mint a hentelés a Codban,és itt most a régebbi verziókat értem,nem a csilli-villi szkájfáj szarokat.
Régen is,most is futkosok puskával,darálóval,mindennel.A járóképtelen fekvőbetegeket már a cod2-ben sem szerettük.Egyébként nem értem,hogy ez a verzió miért jobb a "kodosoknak".Nekem kb 40 órámba telt átszokni olyan szintre,amire már azt mondom,hogy kezdem elfogadni,de még kell,hogy jobb legyen.
Előfordult néhányszor,hogy éjszakára visszamentem a Black ops-ba megnézni,hogy most én lettem béna,vagy csak ennyivel másabb itt.De mint írtam fentebb,sokkal összetettebb maga a játék és a csapatmunka annyival fentebb emeli a codoknál,hogy hatalmas csalódás pozitív irányba számomra a játék a hibái ellenére is.
-
Zso Ro
senior tag
válasz SyMbioTe #18462 üzenetére
Most a Medicet pörgetem,nagyon megy vele,és nagyon ráálltam az élesztésre is,néha saját életem kárára.
Cod2 "garandos" időszakom élem meg ismét.Ha ez kész,akkor jöhet a "Kar98"-as korszak Mr. Henry-vel.Csak ez a szenya játék tudja mikor megy nagyon,és akkor mindig kapok egy disconnect-et.
Amióta Dave átvette a kormányt a fórumban,azóta kapom a disconnect-eket. -
whitezo88
nagyúr
Tegnap cqztam es nem volt se medal, nem lehetett granatot dobni, es a rankokat se mutatta... mint valami crackelt szerver, szegyen... (masnal is ez volt nem csak nalam)
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Na, lejjebb vettem az órajelet a 660Ti-n, hogy ne ugasson: 980-ról 930-ra... Tény, hogy elszaladt 3 cq meccset, de a negyediken megint kivágott a DX hibával, szóval a Dice tényleg tehet egy szívességet.
Ezek szerint ezt a hibát SEMMI sem oldja megDo you see the white shadow?
-
dergander
addikt
válasz Laraxior #18471 üzenetére
Ha már csapattárs,a kedvenc mikor látod hogy nagyon összetömörül az ellen,majd dobnál egy granyót és betoppan eléd a társad akiről visszapattan. Gránát csak egy volt mert épp medic vagy.
Ilyenkor fejfogás,puffogás és káromkodások tönkelege. Ja és hab a tortán ha még ezekután 0 killel le is lőnek. -
Aventador91
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Aventador91 #18469 üzenetére
Hát még az milyen szuper, amikor lősz azzal a szarral és eléd mászik egy csapattárs.
Majdnem bele lehet dögleni egy lövésbe*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
moddingR
aktív tag
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Keresnénk haverral 2-3 embert akik szívesen játszanának csapatban. Legalább egy squad dolgozzon össze az egész csapatból... Van TS3 is.
Originem: Fen3gyer3k
-
Ármester
válasz MaTpr0F #18463 üzenetére
És ha raktárban rányomsz a festésre, nem írja ki, hogy kettő van?
Bocs, előbb félreértettem, azt hittem a fegyvereknél nézted.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Zso Ro #18456 üzenetére
Érdemes kipörgetni, ritkábban ad oneshoot kill-t, de jó móka vele a játék még mindig. Egy jó pisztolyt, amit gyorsal elő tudsz kapni, azt éerdemes berakni mellé, egy jó kombóval nagyon lehet vele darálni. (én C93-at használok mellette)
És Legendary skin-el nagyon jól néz ki!(#18461) MaTpr0F
Mivel ugyanazt a skint kaptad /gondolom/ ezért a fegyvernél nem jelzi ki, csak Inventoryban.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
MaTpr0F
senior tag
Legendary skinekből, egy adott cuccra, egyszerre csak egy lehet?
Tegnap kaptam egyet pisztolyra, ami már megvolt, mégsincs kettő a raktáramban.[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz Zso Ro #18452 üzenetére
Igen, annyival rosszabb. Ha karon lősz valakit alig sebez, akkor is ha épp szalad és te mellbelövöd, csak útban van a karja és azt találod el. Hozzájön még, hogy 2mp újrahúzni, egyből nem éri meg a többi sniper fegyver mellett.
Persze, ha nagyon jó vagy bolt-action-el, akkor még mindig jó.
-
Snooker
senior tag
Ti szereztetek már kill-t injekciós tűvel? Az előbb nekem összejött, és csak lestem, hogy ez is alkalmas felszerelés gyilkolásra
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
ma csinálok egy infantry-s, kommentálós, hangulatzenés videót
Snooker: nekem van 1
[ Szerkesztve ]
-
Zso Ro
senior tag
Nem találkozok mostanában Martini Henry-vel a pályákon.Ennyire visszaesett az érdeklődés iránta?
Minden csipás GeWehr 98-al ölt meg az utóbbi napokban.Egyébként teljesen vicc,hogy az SMLE MKIII-al eddig egyszer sem adott one shot kill-t.Max damage-t ír a leírásában,közben se közelről,se távolról nem hal az ellen a lövésemtől.
-
válasz Gyula84 #18448 üzenetére
Tegnap felmentem Monte Grappára, de csak azért, hogy a videót csináljak mire elég a PC-m ha esetleg nem menne el ma akkor feltegyem a videót is. Viszont ott ragadtam és a kör végén ott voltam a toppon. Semmi kihívás nem volt, B-nél a bunkerban 2 Sentryt gyaláztam le... Tetszik a játék, nekem teljesítménybeli gondjaim sem nagyon vannak vele(persze nem is i7-el meg 1080-al játszom minimum 120fps-ért remegve) de egyszerűen nem tudom élvezni mert ahhoz, hogy jó körök legyenek szinte sohasem jön össze másik 63 olyan játékos akikkel lehet igazit harcolni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gyula84
veterán
-
feco70
senior tag
válasz TTomax #18446 üzenetére
Persze,ha az ember nem barátokkal játszik kicsi az esélye annak,hogy normális osztagot kap ki. Bár a legtöbb Operations-mapon el lehet lenni. A sivatagos talán mind közül a legszélsőségesebb. Hatalmas a pálya messziről is jól belőhető és egy kánaán a mortarosoknak és mesterlövészeknek. A többin viszont jó szokott lenni. A Conquer hell második fele kifejezetten CQC Ott az egyetlen jármű a behemoth amitől hamar megszabadulnak az Assaultok mert egész egyszerűen marha frusztráló,hogy kvázi egyedül belövi a B pontot. Ne add fel. Próbálkozz Operations Játékmódban Medic ként felkapod a Selbstadlert és mehet messziről a móka támogatva a csapattársaidat a Medic boxxal. Simán alkalmas arra a fegyver,hogy mesterlövészeket megszégyenítő távolból tizedelt az ellenség sorait. Főleg a távcsöves verzióval. Amit épp az ilyen bugris szikla ölelgető,fekvőbetegek ellen találtak ki. Csak alkalmazkodni kell az adott pálya viszonyokhoz és lehet ezt élvezni.
-
TTomax
félisten
Egyszerüen ez a játék nekem nem megy 10böl 9 alkalommal 1vs4ben lönek le,de ugy hogy azonnal rám is fordulnak.Leaderként a squadból jó esetben ha egy ember van a közelben,persze az sem medic és tuti lelövik a többi kempel mortarozik vagy sniper.Egy rakás ember ugy forul be az ajtón hogy rögtön fejest kapok,éjjel szoktam játszani és olyankor csiterböl is akad szépen...Kis CQ nincs a tdm meg nem érdekel, a szerverkeresö is vicc,én azt hiszem ráhagyom 50óra játékkal ezt a nagyszerü játékot mert nagyon ritkán tudom élvezni,nagyon nagyon ritkán jön össze egy jó squad.Persze tankozhatnék is,csak kedvem nincs várni rá.Egyszerüen nem adja...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
dergander
addikt
A bayonet leszerelése mennyit javít a fegyver pontosságán? Mintha semmit,de lehet ez az én rögeszmém vagy szimplán minimális a különbség.
-
jety91
őstag
Aki zsozéval akarja csapatni: [link] hamarosan csatizunk vmi random szerverre.
-
dergander
addikt
válasz MaTpr0F #18427 üzenetére
Mint ahogy a fejlődés se attól gyorsabb ha sokat ölsz vagy ha jó a K/D arányod. Persze az is számít de a területfoglalás valamint védés adja a legtöbb bónuszt. A ládákat meg olyan random dolog,volt h nem kaptam 2 napig aztán majdnem minden körben adta,igaz vicces hogy majdnem mindbe ugyanazt nyitottam.
-
-
Gyula84
veterán
+8 GB megoldotta az fps droppot nekem
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
MaTpr0F
senior tag
Ezt a battlepack drop logikát sosem fogom megérteni.
Tegnap toltam, foglaltam, védtem (személyes rekordot is döntöttem assault-al), mégis semmit nem kaptam egész este.Ma fáradt vagyok kicsit, így scout-al inkább hátul védek zászlót, közben megpróbálok pár mázlis lövést véghezvinni és erre hullanak a battlepack-ek. 1 kék repülő skin, kék lmg, squad boost, puzzle darab, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Hol tudom megnézni azokat a statisztikakat, h a jatekban melyik fegyót haszn a legtöbben? Stb stb
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
N@idia
őstag
Van már új játékmód a játékban ?
Battlefield 1 - Armoured Kill Custom Game Mode A Bleed Out mód az ebben a hónapban jön azt tudtam, de erről csak most hallok először és ebben a módban nincs sniper végre[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
dergander
addikt
válasz Aventador91 #18422 üzenetére
De csak argonne forest mapon.
-
Aventador91
őstag
valaki nem akar este csapatni egy kis mókát?
-
DonDennis
senior tag
válasz Aventador91 #18420 üzenetére
Meg ballroom blitz a létra tövébe kell lőni és akkor mikor jönni akar föl égve jön föl és látod, hogy sebzel oda fordulsz és akkor kis pisztollyal 1 lövés, 1x megszívattak így azóta csinálom én is ha úgy van
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz jety91 #18417 üzenetére
De nem is értem azokat a snipereket akik nem használjak. Én még ha az akciótól messze vagyok akkor is oda lövök nekik 1-t, hogy lássák mi van 1. plusz pont 2. segítség. 3. ami vicces csomót öltem is vele már mert ugye tök könnyen lángra kap tőle az ellen.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
jety91
őstag
válasz TTomax #18416 üzenetére
Én főként csipázok, de pontokat foglalva, szóval közelharciként tolom. Tudom miről beszélsz, 10 játék során ha egyben látok olyan snipert aki tudja hogy mi az a spot flare és hogyan kéne használni és nem a pálya egyik sarkában kuksol.
Sokszor még attól van herótom, hogy az ásóval kell arconcsapkodnom a csapattársamat, hogy leessen neki, hogy héé b@zdmeg aggyál már ammot, mert kéne a spot flare-hez, hogy lássunk is valamit a házak között, ne csak vakon futva ugorjunk be a pontra.
-
TTomax
félisten
válasz jety91 #18412 üzenetére
A sniperböl meg két golyó kell testre,ugy hogy még tudja is merröl jössz mert beépitett cheat van hozzá.Pont tölük van herótom... minden szikla tetején campingel 2-3,objektiv l@szarva.Multkor olyan gyenge csapatba kerültem kör elején hogy a bázist csipázták...marha jó volt , a második spawn kill után ragequit...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
daveoff
veterán
válasz Aventador91 #18413 üzenetére
miért, bf4-ben is nagyobbat sebeztek, csak ott nem volt belőlük ezer db, ilyen egyszerű...
egyébként én csak itt kezdtem el normálozni, világ életemben HC-t játszottam, de itt inkább hagyjuk. úgyhogy maradt a normál...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #18411 üzenetére
Viszont cserébe a legroszabb helyen vannak,alig látsz ki belölük,és jó gyorsan ki lehet löni mögüle.
-
Aventador91
őstag
válasz daveoff #18411 üzenetére
most őszintén. ha ezek nagyobbat sebeznének jobb lenne? folyamatosan halna mindenki. örülnél neki hogy úgy leszednének folyamatosan mint most egy sniper? hogy meglőnek és már esélyed nincs elbújni mert a nagy sebzés miatt 1-2 lövés vagy? csodálatos lenne igen... ez így jó ahogy most van
a reális sebzésnek akkor lenne értelme hogy ha több ezren lennénk egy szerveren mint az igazi háborúban. mindenki halna 1-2 lövéstől.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
-
daveoff
veterán
válasz giornalista #18406 üzenetére
pontosan, ez az egész a dice agymenése....a nagyobb kaliberű fegyverek kisebbet sebeznek...lol. na meg ott vannak a pályán lévő gépágyúk, a tankokban lévő gépágyúk, ezek mind harmat gyengék, hogy a fenébe képzelték ezt.....
-
Aventador91
őstag
ezt az mg15-öt kipróbálnám [link]
-
válasz giornalista #18406 üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy BC2 óta volt-e olyan Sniper puska ami testre 100-at sebzett volna...
(#18407) jety91 leírtad: LEFEKÜDT. Az annyit tesz, hogy a bipodos LMG-t letámasztotta, onnantól nincs rángatás. A Suppressive verziókon meg scope is van...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Aventador91
őstag
válasz guftabi96 #18405 üzenetére
szerintem semmi gond azzal hogy ahogy lősz úgy lesz pontosabb. teljesen logikus.
gondolj bele, te használhatnál az életben ilyen fegyvert, és már megvan a rutinod. elkezdesz lőni vele, akármilyen rutinod van, újra ki kell tapasztalnod pár másodperc alatt hogy hogyan kell vele lőni, hogy kell tartani stb. szóval egyre pontosabban lőnél. utána pl. egy hét múlva megint lőnél, megint meg kéne tanulnod használni a fegyvert.[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz daveoff #18401 üzenetére
Hát én nem tudom de volt az előbb egy gyerek suez-en aki befeküdt a 2. terület közepén a folyó mellé és onnan 4-5 golyóval lőtte az agyhalott csapattársaimat. Eléggé irreális, hogy csipával kell az emberekbe 2 golyó ha nem fejbe lövöm, ezzel meg elég 4-5.... Ja és persze végtelen ammo supportként ez mellé még természetesen. Nevetséges ez az új rendszer így.
-
giornalista
senior tag
gameplay > realism, csak szólok.
más kérdés, hogy a játékmenet ettől jobb lett-e vagy sem (szerintem nem, jobbak lennének a nagyot sebző, de nehezebben kezelhető LMG-k).
a 3-4-ben sokkal tisztább volt a weapon balance, most nagyon a kívánt játékmenet szerint alakította őket a Dice, a sweetspot erre valóban a legjobb példa, aminek szerintem nagyjából semmi értelme nincs az égvilágon. jobb volt, amíg close quarters öltek 100-at a reconok: ha eltaláltak, meghaltál, ha nem, ő halt meg, mert sokkal több esélyed volt reagálni, mint neki újra beléd lőni. még bolt actionnel is.
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #18403 üzenetére
Igen, a sweetspot nekem is a másik kedvencem
Viszont ezt a minél tovább tunkolsz, annál pontosabb dolgot egyszerűen nem tudom hova tenni.
Nekem az lenne a logikus, hogy minél jobban tunkolsz, úgy hord egyre jobban fel, és ezért pötyögtetni kell.Aventador pls
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
daveoff
veterán
válasz guftabi96 #18402 üzenetére
Igen, ahogy tartod a bal egér gombon az ujjad, úgy pontosodnak az LMG-k, csak ugye túlhevül egy idő után. Az egész gondolom a balanszról akarna szólni, ez a sweet spot hülyeség, csípőből pontosabbak a fegyverek, meg az LMGk gyengítése, stb. Az biztos, hogy most már a valósághoz végképp semmi köze a fegyverek viselkedésének, főleg nem száz éves fegyverekhez. Eddig azért az volt az irány a BF-ekben, hogy minél jobban közelítsenek a valósághoz a viselkedésük. Hát már ezen túl vagyunk úgy látszik, ez van...
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Ott ahol kell vagy fél tár egy emberbe, meg ahol kitalálták ezt az új supressiont meg azt, hogy ahogy lősz folyamatosan, úgy lesz egyre pontosabb a fegyver... (ezt mondjuk itt olvastam, nem tudom, hogy ez igaz-e. Abban a pár órában, amit én ezzel a játékkal töltöttem, szinte végig medic voltam, vagy tankoztam).
Ja, meg az is full reális, hogy visszamentünk több, mint 100 évet elvileg, de sokkal könnyebb lett csipázni[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
daveoff
veterán
válasz jety91 #18399 üzenetére
az LMG-k a legpontosabb automata fegyverek a játékban, elég hihetetlen, de így van. cserébe keveset sebeznek, szóval tunkolni kell velük. hogy ebbe megint hol a realitás, azt nem vágom.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest