Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Ezt eredetileg másik topikba írtam, de nem hiszem, hogy ott kapok választ, szóval...
Üdvözlet. Lenne egy Gigabyte GTX 660Ti kártya (konkrétan ez: [link] ), ami valamiért 43-as hibakódot dob az eszközkezelőben, a tulajdonságokra kattintva. Fogalmam sincs miért. A kártya nem az enyém. Elvileg a tulajnál a gép is újra lett telepítve és ez sem oldotta meg a problémát. Olvastam róla pár dolgot neten, egy-kettőt kipróbáltam, de nem sok sikerrel jártam.
Hibajelenség: „A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Hibakód: 43)”
Próbáltam régebbi és újabb drivert. Mindkettőnél csináltam olyat, hogy külön az egyik .inf fájlt töltöttem be. A frissebb driver-nél csinált olyat, hogy elment a kép, csippant egyet (a windows hangra gondolok), majd kidobta, hogy talált illesztőprogramot, de nem tudja telepíteni és oda is kiírta a 43-s hibakódot. Eszközkezelőbe is volt, hogy eltávolítottam az illesztőprogramot, de tiszta telepítést is csináltam, semmi.
Esetleg valakinek van ilyen problémával tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest